גובה ילד בן שלוש וחצי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גובה ילד בן שלוש וחצי
    נועה
    13/11/2018

שלום רב
    בני בן שלוש ותשעה חודשים, גובהו 98 ס"מ. חיה בחו"ל, לא מבצעת בדיקות רבות אך בשנתיים האחרונות פחות או יותר, ביצעתי כמה בדיקות רופא, תמיד היה סביב אחוזון 15. אחותו בת חמש וגבוהה יחסית (112)
    אני גם גבוהה מאד (183 ס"מ), בעלי 178 אולם כל משפחתו נמוכים יחסית ( כולם חוץ ממנו פחות מ 167, כולל אב ואחים)
    שאלתי, האם עלי לבדוק משהו, והאם אכן הגיוני שאני כזו גבוה ובני יכול להיות לא גבוה?
    או פשוט להמתין
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה ילד בן שלוש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    14/11/2018

התאור נשמע לי תקין. הייתי ממליץ על מעקב גדילה תקופתי אחת ל 6 חודשים. אם קצב הגדילה תקין אזי לא צריכים לעשות מאומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

נועה
    14/11/2018

תודה על תגובתך.
    כשנולד, היה באחוזים 50 , הוא סביב אחוזון 15 לפחות בשנתיים פלוס האחרונות.
    אז יכול להיות ילד לא גבוה לאמא גבוהה כמוני אני מבינה.
    והאם זה יכול להיות קשור לעובדה שהוא ינק עד גיל מאוחר יחסית ולא הרבה לאכול ? בשנתיים פלוס שאינו יונק אוכל הכל מגוון ללא בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו