שאלה לגבי ילד בן 11 וחצי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ילד בן 11 וחצי
    ורד
    01/06/2008

בני בן 11.
    כל החיים הוא היה ממש גבוהה, למרות שאנחנו לא גבוהים בכלל ( אני 1.60 ובעלי 1.70), בשנה אחרונה הוא קצת נעצר בגבוהה, למרות שיחסית לגיל שלו הוא בסדר ( 1.50).
    איך אני יכולה לבדוק מה פוטנציאל הגדילה שלו ?
    אני מאוד מפחדת שלא יהיה נמוך, אני רוצה שיהיה לפחות 1.80, ולפי ההורים הוא לא אמור להיות יותר גבוהה מ-1.65.
    בגיל 8 עבר ניתוח הרניה באשכים. לפני זה ראיתי שיש לו זיקפה בבקרים ובחלק מהמקרים במהלך היום. אחרי הניתוח עוד לא ראיתי את זה אף פעם. האם יש סיבה לדאגה? אם כן, איך אפשר לבדוק את ההתפתחות המינית שלו?

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ילד בן 11 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי מתחיל בבקור אצל רופא הילדים

פרופ' אלי הרשקוביץ
    02/06/2008

להערכת ההתפתחות המינית שלו.
    השאיפה לגובה 180 היא לגיטימית אך איני בטוח שהיא מציאותית ע"פ גובהך וגובהו של בעלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר היינו אצל רופא ילדים עם השאלה

מירי
    02/06/2008

כבר היינו אצל רופא ילדים. היא אמרה שנכון להיום הוא גבוהה ואין מה לעשות עם זה. לשאלתי לגבי התפתחות המינית - היא אמרה שהוא מתחיל להתפתח .
    יש משהו שאני צריכה לשאול את רופא ילדים? לבקש אפנייה לאנדוקרינולוג ילדים? האם ניתן בכלל לעשות משהו בשלב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשית הכל

פרופ` זאב הוכברג
    06/06/2008

אין לרפואה דרך להשביע את רצון ההורים לילד גבוה.
    נקווה שגם לא תהיה דרך כזאת בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו