עיכוב התפתחות מינית דקפפטיל

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• עיכוב התפתחות מינית דקפפטיל
    דבורה הירש
    01/06/2019

אנחנו מקבלים טיפול כבר 5 חודשים עם דקפפטילmg 3.75, פעם ב 28 יום , עכשו הציע לנו הרופאה האנדוקרינולוגית לעבור לזריקה של פעם בחצי שנה , 22.5mg, הרוקחת קצת נבהלה מהכמות של החומר לילדה בת 10 וחצי ששוקלת 24 קילו?! ואמרה לי לשאול אם כדאי ! הבנתי שיש גם תרופה של שלושה חודשים של 11mg , שזה בכל אופן פחות בכמות! מה דעתך ? האם זה משהו בשגרה שנותנים לילדים בגיל הזה כדי לעצור את ההתפתחות המינית? למרות שלפי איך שהבת שלי נראת , וגם הבדיקות, לא מתחילה שום התפתחות מינית של גיל העשרה . אודה לך על התשובה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקהפפטיל ארוך טווח

פרופ' אלי הרשקוביץ
    05/07/2019

אכן קימים תכשירים ארוכי טווח הניתנים אחת ל 12 ו 24 שבועות (ולא 3 חודשים וחצי שנה)
    הניסיון אתם הוא מועט בהשוואה לתכשיר של 3.75 מג אך היתרון של הפחתת מספר הזריקות ברור.
    אישית אני נוהג להתחיל עם התכשיר של 3.75 ולעבור לאחר כמה חודשים לתכשיר הארוךשל 11.25

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו