אחוזון נמוך לילד בן שנה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אחוזון נמוך לילד בן שנה
    דליה
    03/04/2020

בני בן שנה וגובהו אחוזון 7,במשך השנה הוא שמר על אותה רמה של אחוזון בין 4-14.
    בעלי סובל מבעיה בבלוטת התריס,האם כדאי לעשות בדיקת דם לבני בן השנה לבדיקת הבלוטה ?
    חשוב להזכיר שאני ובעלי בגובה ממוצע ולא נמוכים,וכן רק בחודשיים האחרונים הילד אוכל אוכל מוצק(ורוב התזונה שלו הייתה הנקה מאם,שעדיין מהווה חלק רציני)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזון נמוך לילד בן שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    10/04/2020

גובהו של בנך נמצא בתחום הנורמה
    הייתי מתייעץ עם רופא הילדים אודות נושא בלוטת התריס כי תלוי באיזו בעיה מדובר ומתי היא הופיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות הסידן

אורית
    22/04/2020

אני לא יודעת אם את מודעת לכך, הסידן חשוב בשביל לגבוה, בגלל שהוא מגדיל את צפיפות העצם ומשפיע על השלד. מעבר לכל פעולה אחרת, את יכולה לתת לבן שלך תוסף סידן. יש סידן אמורפי של חברת דנסיטי, שעכשיו יצא במהדורה מיוחדת לילדים והוא בצורת אבקה שיהיה קל לבלוע. לסידן האמורפי יש יתרון שהוא נספג בגוף הרבה יותר טוב מאשר כל תוסף סידן אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו