cah לא קלאסי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• cah לא קלאסי
    אנונימי
    18/06/2008

פרופסור שלום רב

ילדה בת 9 וחצי מטופלת כבר 8 חודשים בדקפפטיל מזה כ- 4 חודשים מטופלת גם בהידרוקורטיזון גיל העצמות האחרון מלפני חודש 11.5 אין העצה (הצילום הקודם לפני חצי שנה גם היה 11.5 )
    הילדה קצת שמנה עלתה 3.5 קילוגרם שוקלת היום 35 וגובה 140 סנטימטר
    ההשמנה מתרכזת בעיקר באזור האגן (ממש כמו שקורה אצל נשים שמשתמשות בגלולות)
    מלפני יומיים הבחנתי בהפרשה חומה בתחתונים למשך יומים וזה הפסיק
    האם יתכן שהמחזור יגיע למרות הטיפול בדקפפטיל? הזריקות נורא כואבות ווזה סבל אם המחזור יגיע אז למה בכלל לתת ?
    האם יתכן שהדקפפטיל משנה את מבנה הגוף וזה משהוא בלתי הפיך כלומר כשהיא תפסיק הגוף לא יחזור למצבו הרגיל
    האם כדאי להפסיק אני יכולה לגרום לנזק אם אני מפסיקה לתת לה ?(אני מודעת לכך שאם אני מפסיקה אני לוקחת סיכון שהמחזור יגיע מהר יותר )
    הרופא שלנו ממליץ להמשיך עד גיל 10.5
    ברצוני לציין שבאבחנה של הרופא יש ניצן שד קטן מאוד בצד שמאל
    אודה לתשובתכם
    אני פשוט נורא חוששת שאפילו שאני מטפלת וזה טיפול שכרוח בסבל המחזור יגיע ואז זה לא שווה
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cah לא קלאסי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנושא מורכב

פרופ' אלי הרשקוביץ
    22/06/2008

אני ממליץ לך לפנות טלפונית לאנדוקרינולוג שמטפל בילדה. כיון שמדובר בשאלות כבדות משקל אך פרטיות וידועות לרופא שמכיר אותה.
    דקהפפטיל אינו גורם להשמנה.
    הופעת מחזור תחת טיפול ממושך בדקהפפטיל הינו נדיר ועשוי לקרות אם המרווח בין הטיפולים היה ארוך מידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

אנונימי
    22/06/2008

לא היה מרווח בין הטיפולים היא מקבלת קבוע כל 28 יום יכול להיות שהמחלה גרמה לזה למרות הטיפול ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סביר

פרופ' אלי הרשקוביץ
    22/06/2008

שהטיפול גרם לכך אם הוקפד על מרווח של 28 יום. במקרים מסוימים צריכים להגדיל את הימנון או להקטין את המרווח ל 21 יום. תתיתכן גם סיבה אחרת. לכן עליך לפנות לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו