ילד שלא רוצה להמשיך לגבוהה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ילד שלא רוצה להמשיך לגבוהה
    תומר
    28/06/2008

שלום אני בן 14. גובה 168 מ' אני לא רוצה להיות גבוהה כמו אבא שלי, הוא 187 ויש לא מבנה גוף פשוט גדול ואני לא רוצה להיות כמוהו, כי גם ככה צוחקים עליי עכשיו, אומרים לי שאני ענק, בעל מבנה גוף גדול, ואני חושב שזה משפחתי, ואני ממש לא רוצה את זה!! אני לא רוצה להמשיך לגבוהה, וכן, אולי עכשיו זה יישמע לכם מצחיק, אבל אני רוצה להישאר בגובה הזה לתמיד, בגובה 168, פשוט אני מרגיש עכשיו גבוה ולא רוצה לגבוה מעבר לזה וטוב לי עם הגובה הזה. מה לעשות ?? אני ממש לא רוצה להיות מעבר לזההה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הכל ניתן לבקש

פרופ' אלי הרשקוביץ
    01/07/2008

המחיר של עצירת גדילה הוא קשה מבחינה רפואית ולכן אין הדבר מקובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :( כנס

תומר
    01/07/2008

אם אני אהיה גבוהה אני סתם אחיה עם הרגשה רעה כל החיים שלי ואני לא יאהב את עצמי :( לפחות תוכל להגיד לי מה יהיה הגובה הסופי שלי ? ונב' הרבה זמן שלא זזתי ס"מ 1 , במשך חצי שנה או יותר בערך, מזה אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה

פרופ` זאב הוכברג
    02/07/2008

לשיחה מעמיקה יותר על השלכות טיפול כזה תצטרכי ללכת לרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כנסס!!!

תומר
    03/07/2008

לפחות תוכל להגיד לי מה יהיה הגובה הסופי שלי ? אמא 1.61 אבא 1.87 אני 1.68 אני בן 14.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו