מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- ילד שלא רוצה להמשיך לגבוההתומר28/06/2008
שלום אני בן 14. גובה 168 מ' אני לא רוצה להיות גבוהה כמו אבא שלי, הוא 187 ויש לא מבנה גוף פשוט גדול ואני לא רוצה להיות כמוהו, כי גם ככה צוחקים עליי עכשיו, אומרים לי שאני ענק, בעל מבנה גוף גדול, ואני חושב שזה משפחתי, ואני ממש לא רוצה את זה!! אני לא רוצה להמשיך לגבוהה, וכן, אולי עכשיו זה יישמע לכם מצחיק, אבל אני רוצה להישאר בגובה הזה לתמיד, בגובה 168, פשוט אני מרגיש עכשיו גבוה ולא רוצה לגבוה מעבר לזה וטוב לי עם הגובה הזה. מה לעשות ?? אני ממש לא רוצה להיות מעבר לזההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הכל ניתן לבקש
פרופ' אלי הרשקוביץ01/07/2008המחיר של עצירת גדילה הוא קשה מבחינה רפואית ולכן אין הדבר מקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:( כנס
תומר01/07/2008אם אני אהיה גבוהה אני סתם אחיה עם הרגשה רעה כל החיים שלי ואני לא יאהב את עצמי :( לפחות תוכל להגיד לי מה יהיה הגובה הסופי שלי ? ונב' הרבה זמן שלא זזתי ס"מ 1 , במשך חצי שנה או יותר בערך, מזה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה
פרופ` זאב הוכברג02/07/2008לשיחה מעמיקה יותר על השלכות טיפול כזה תצטרכי ללכת לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנסס!!!
תומר03/07/2008לפחות תוכל להגיד לי מה יהיה הגובה הסופי שלי ? אמא 1.61 אבא 1.87 אני 1.68 אני בן 14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)