בלוטת התריס אצל תינוק

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס אצל תינוק
    ענבל
    03/07/2008

שלום, במהלך ההריון אובחנתי כסובלת מתת פעילות קלה של בלוטת התריס וטופלתי באלטרוסקין 50 מ"ק. בבדיקה שנערכה לבני לאחר הלידה הערכים היו: TSH- 5.66 T4 - 2.56 (0.8-1.9 נאמר לי שהערכים הגבוהים במקצת יכולים לנבוע מגילו הרך של בני. בשחרור נאמר לי לפנות לרופא ילדים להמשך מעקב. בגיל שבועיים וחצי תוצאות הבדיקה היו: TSH - 2.81 T4 - 19.4 בהערות נרשם שערכי הייחוס הם לנבדקים מעל גיל 5 ש האם הערכים הללו תקינים לתינוק בן שבועיים וחצי? האם נדרש המשך מעקב? יודגש כי תת הפעילות שלי הייתה קלה ביותר בערכי TSH בעוד שערכי ה- T4 היו תקינים. תודה מראש ענבל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס אצל תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקין

פרופ` זאב הוכברג
    04/07/2008

הבדיקות כולן תקינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת תריס בת שבועיים וחצי

אילנה מהדרום
    22/09/2008

כשבתי היתה בת 8 ימים היתה לה צהבת גבוהה כ18.8 וטופלה באור למשך יום אחד שוחררנו ברמת בילירובין של 13 ולאחר כמה ימים שוב עלתה הצהבת ל16.4 שוב אושפזנו אך לברור הצהבת חלק מהברור היה בדיקה של בלוטת התריס הממצאים הראו tsh=4.5 free t4=1.83 הרופא בבית החולים אמרה שיש לעקוב אחר בלוטת התריס כי הרמות גבוהות אגב שוחררנו מבית החולים ברמה של 15.4 לאחר שהפסקתי חלקית להניק היום בתי בת כמעט חודשיים ולא בצעתי לה בדיקה חוזרת מתי צריך לעשות שוב בדיקה ? ומה זה אומר לגבי ההתפתחות שלה ? יש לציין שהיא מואוד ישנונית וערה רק כשלוש שעות במהלך כל היום ובנוסף היא אינה מגיבה לכאשר אני מנסה לשחק איתה לא בחיוך ולא במילמול יתכן שיש קשר לבלוטת התריס ? לאיזה עוד בעיות יכול להעיד בלוטת התריס ? קראתי בספרות להורים שישנו קשר למומים האם זה נכון? אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי בלוטת התריס תקינים

פרופ' אלי הרשקוביץ
    23/09/2008

הצהבת אינה קשורה להפרעה בבלוטת המגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו