מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התלבטות לגבי מתן הורמון גדילהשני15/08/2023
שלום רב,
הבת שלי בת 12 גובה עדכני 144
קבלה ווסת לפני ארבעה חודשים
בסה״כ בשנות המעקב לא היתה אינדיקציה למתן הורמון גדילה תמיד היתה מעל אחוזון 3 עם צפי מעל 150
במרץ האחרון גיל העצמות התאים לגיל הכרונולוגי 12 שנים גיל עצמות נוסף שבוצע ביולי הינו 13 קפיצה משמעותית
הרופא המטפל המליץ על מתן הורמון גדילה לאור הקפיצה בגיל העצמות
שני רופאים נוספים שהייתי אצלם בהתייעצות פחות המליצו לאור העובדה שזה מאוחר מדי ולא ממש יעזור
השאלה שלי,
אם בכל זאת כדאי לנסות אולי לא יעזור אבל האם יכול להזיק
אציין כי אין חוסר בהורמון גדילה , כל בדיקות הדם תקינות , הילדה עדיין ללא שיער בבית שחי …
אני ממש ממש מתלבטת
המינון שהומלץ לי הינו 2.4 התחלתי שוקלת 46 ק״ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בהורמון גדילה
פרופ' אלי הרשקוביץ20/08/2023בגיל עצמות 13 בבנות הצפי לגדילה נוספת אינו גבוה (מספר ס"מ בודדים) טיפול בהורמון גדילה לא צפוי לשנות זאת.
יש לוודא עם זאת שפענוח גיל העצמות הינו מדוייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)