מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות מינית לבן שליעינב14/09/2025
שלום רב,
אנחנו במעקב כמה שנים מגיל 10 עקב קפיצה בגובה ושיעור באיבר המין של הילד עשינו בדיקות ומעקב כל 3/4 חודשים ל7/8 חודשים הרופא העריך שהילד יגיע לגובה 178 והילד קיבל בהבנה אנחנו ההורים לא גבוהים (אני 163 ובעלי 168).אבל אבא שלי ואחים שלי כן(מעל 180). הרופא טען שהכל תקין ואין צורך בטיפול.. והיום הגענו לביקורת ואמר שגיל העצמות כמעט סגור 99% הבן שלי 168 קיבל את זה קשה מאוד התאכזב . עם הבת שלי היתה גם התפתחות מינית מוקדמת קיבלה דקקפטיל 4 שנים והגיעה לגובה 1.53. אני ממש מתייסרת אולי אם היה מקבל טיפול כלשהו היה גובה יותר.. יש מה לעשות עכשיו חוץ מאופציה של ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גובה סופי
פרופ' אלי הרשקוביץ28/09/2025התשובה שלי תהיה מעט מורכבת ותיאורטית כיון שאיני מכיר את הנתונים בזמן אמת.
1. גובה המטרה של בנך הוא 172 עם טווח של 10 סמ לכל כיוון . כלומר 168 הינו גובה הנמצא בהחלט בטווח החזוי גנטית.
2. לא ברור לי על סמך מה נחזה גובה של 178 אבל תחזיות הגובה המבוססות על גיל עצמות מוקדם אינן מדויקות.הן מדויקות הרבה יותר לקראת סיום הגדילה אך אז אין דרך להשפיע
בהעדר התבגרות מינית מוקדמת אין אינדיקציה לטיפול בדקהפפטיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)