ראש פין שמבצבץ

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ראש פין שמבצבץ
    אמאשל
    24/07/2008

קראתי לא מעט הודעות ותשובות לגבי העניין הזה, ועדין יש לי שאלה. ילדי הבכור בן 7.7. הברית שלו לא היתה פשוטה. להבנתי היתה עורלה מאוד צמודה לפין עצמו. הוא גם די סבל לאחר מכן במשך מספר ימים (לעומת הבן הקטן שלי שעבר את זה מאוד בקלות). הפין שלו מבצבץ החוצה. הוא תמיד רק בצבץ החוצה. כלומר כס"מ וחצי או שניים שמבצבצים. בעצם רק הראש מבצבץ החוצה. מבחינת גנטיקה, לאביו פין תלוי ובגודל מעל הממוצע (אין לי מושג לגבי איברי המין של הצד שלי של המשפחה) לפעמים, כאשר משתין, יוצא עוד קצת פין (ומגיע בערך ל 3 ס"מ). לא יצא לי לראות את הפין שלו בזקפה פעמים רבות, פעם פעמיים, ואז הוא מגיע לגודל תקין נראה לי ביחס לגילו (משהו כמו 5 ס"מ). הוא נמצא באחוזון 95 הן מבחינת גובה והן מבחינת משקל, אך עניין הפין היה מגיל מאוד צעיר גם כאשר היה צעיר יותר ורזה (עד גיל 4 היה ילד רזה למדי). השאלה היא האם ללכת לאנדוקרינולוג או לאורולוג. השאלה היא גם למי ללכת? העניין הוא שאני לא רוצה כמובן להתחיל לגרום לו לתסביכי פין. את מי שזה בעיקר מטריד הוא הסבתא מצד האב. אבל היא נוטעת בי חששות שאולי אנחנו מניחים למשהו שצריך לטפל בו. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראש פין שמבצבץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ` זאב הוכברג
    24/07/2008

קשה לענות ללא בדיקה.
    התייעצי אם רופא הילדים שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו