מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שבירה של עקומות גדילה אצל תינוקתתמי09/10/2008
שלום, ביתי בת שנה במעקב בטיפת חלב. עד גיל שמונה חודשים במדידות גובה דו חודשיות שבוצעו היא היתה באיזור אחוזון 50. בחודש 8 היא ירדה לאחוזון 25, בגיל 11 חודשים ירדה לאחוזון 10 ובמדידה אחרונה בגיל שנה ושבועיים ירדה לאחוזון 7. גובהי שלי 170 וגובהו של אביה 173. לכן, אני מוטרדת הן מהאטה הניכרת בקצב הגדילה, והן מכך שעל פי הגנים היא היתה צריכה להיות באחוזון 50. מה עלי לעשות? נתונים נוספים: במדידות מקבילות של היקף ראש היא שמרה על אחוזון 50. במדידות מקבילות של משקל היא היתה עד גיל חצי שנה באחוזון 90, ומהחודש השמיני משקלה ביחס לגובה שומר על אחוזון 50. היא רק ינקה עד גיל חצי שנה, ומאז התחלנו להוסיף גם מזונות אחרים, באיזור גיל 8 חודשי הפסקתי לחלוטין עם ההנקה. מכל שאר הבחינות היא מתפתחת בצורה תקינה: עושה צעדים ראשונים, מילים ראשונות, משחילה, מוחאת כפיים, ועל פי רוב חייכנית, ערנית ופעילה. אני עצמי סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, היא נבדקה מיד לאחר הלידה והבלוטה שלה יצאה תקינה. בתודה מראש, הורים מודאגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד הגובה שלי הוא 1.67
אלברט09/10/2008שכחתי להגיד הגובה שלי הוא 1.67
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא ילדים
פרופ` זאב הוכברג10/10/2008בגילאים אלו מחפש הילד את אחוזון הגדילה שלו, וזה בדר"כ שונה מגדילתו כתינוק. רופא הילדים יוכל להסתכל על הנתונים ולייעץ האם במקרה של ילדתך יש צורך בבדיקות, או שזה בתחום הנורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)