ילדה בת 7

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 7
    מירי
    03/11/2008

שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי התפתחות המינית של הבת שלי ומקווה שהגעתי למקום הנכון. היא ילדה חמודה, אבל היא מאוננת המון. אני ממש לא יודעת האם זה בסדר או לא. כשהיא הייתה בת 4-5 אמרו לי שזה שלב בהתפתחות. ומה עכשיו? זה עדיין בסדר? היא עושה את זה המון. אולי התפתחות מינית שלה מוקדם מדי?אולי זה סימנים של משהו? תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה בדיקת רופא

פרופ' אלי הרשקוביץ
    04/11/2008

להערכת ההתפתחות המינית שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

מירי
    07/11/2008

תודה על התשובה, אבל כבר פניתי לרופא ילדים והיא שלחה אותנו לאולטרסאונד. באולטרסאונד של אגן הקטן לא ראו כלום, האם זו הבדיקה? למי אפשר לפנות בנושא? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרושה בדיקה גופנית טובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    09/11/2008

על ידי רופא ילדים מנוסה או אנדוקרינולוג ילדים להערכת ההתפתחות המינית שלה ובדיקה חיצונית של איבר המין לאתור סימני דלקת או גרוי הגורמים לגרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו