מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות מוקדמתאסתר24/12/2008
בתי בת 9.5 ולאחר ביקור אצל אנדוקרינולוג נאמר לנו שגיל העצמות שלה הוא 11, כך שהיא עשויה לקבל מחזור בתוך שנה ז"א בגיל 10.5. הוא המליץ לנו על מתן זריקות במשך שנה, על מנת לעכב את הופעת המחזור. כרגע גובהה הוא 1.32 והאנדו אמר שהיא תגיע עד 1.49 לכל היותר. שאלתי היא האם הזריקות האלה יכולות לפגוע בבתי, או שבעקבות מתן הזריקות היא תהיה גבוהה יותר, בגלל עיכוב המחזור? אודה לך על תשובה מהירה, כי אני צריכה לעשות לבתי את הזריקה כל יום, ו אני מחכה לתשובה, שלאחריה אעשה לה את הזריקה. (כאשר אוודה שהיא לא מזיקה לה בשום דרך שהיא). בברכה, אסתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
פרופ` זאב הוכברג27/12/2008כמובן שבפורום אין לי כל הפרטים, אך אם מה שמסרת מדויק, לכי תתייעצי עם אנדוקרינולוג אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת מידע
אסתר28/12/2008פרופ' זאב שלום. שני רופאים שהיינו אצלהם אמרו לנו שהיא חייבת לעבור את הזריקות על מנת לא לקבל מחזור בגיל צעיר מאוד. שאלתי היא האם הזריקות האלה בטוחות או שיש בהן סיכון עבור הילדה? אשמח לקבל תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שעדיין לא נענתה
אסתר03/01/2009ד"ר זאב שלום. אשמח אם תוכל לענות על שאלתי, בתי כבר קיבלה שתי חוות דעת שלפי שתיהן עליה לעבור את הזריקות, שאלתי היא פשוטה: האם הזריקות מזיקות בעתיד או שהן בטוחות ואין בהן שום סיכון עבורה? אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
פרופ' אלי הרשקוביץ06/01/2009במסגרת הפורום קשה לרדת לרמה פרטנית מבלי לבדוק את הילדה.
הטיפול בזריקות כטיפול בבגרות מינית מינית מוקדמת נחשב כבטוח. אך לפני שדנים בבטיחות הטיפול עלייך לדון עם הרופא שהחליט על מטרות הטיפול ועל היעילות המצופה אצל בתך.
עלייך לשאול האם הוא מצפה לשפור בגובה הסופי ? (אני מסופק בכך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אסתר06/01/2009פרופ' הרשקוביץ שלום. תודה על תשובתך. לדברי הרופא שאצלנו היינו בפעם האחרונה (לפני חודש) היינו צריכים להתחיל עם הזריקות כבר מזמן, כי ההתפחות המינית החלה בגיל 8. לגבי גובהה, הוא אינו רואה מצב שבו גובהה יעלה על 1.50, ומאחר ואני בגובה כזה ובעלי בגובה 1.75 הסיכוי שהיא תהיה יותר גבוהה הוא מאוד קלוש. למען האמת, הגובה לא מפריע לי, אך מפריע לי התבגרות מינית מוקדמת, כי היא רק בת 9.5. בכל מקרה, תודה על תשובתך, היום קיבלנו את הזריקה הראשונה והכל היה תקין. שוב תודה. אסתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)