מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- ילדה בת 10.5 קיבלה מחזוראמא מודאגת25/03/2009
שלום,
בתי בת 10.5 בעלת נצני חזה+ שיעור מעט בבית השחי + שיעור בפות קיבלה פעם ראשונה ב22/1 ולאחר מכן בתאריך 9/2 ושוב 2/3 ולבסוף ב24/3
יש לציין שהיא ממש כועסת על הענין הגיבה בהתחלה יעם בכי והם תלונות מדוע היא? ולמהזה קורה? אבל אם הסבר וקריאת ספר אז היא מעט מקבלת את הענין אבל קשה לה מאוד עם תכיפות המחזור
לאחר הפעם הראשונה הלכתי להתיעצות למכון אנדוקרינולוגיה עם צילום כף יד האומר כי המימיצאים מתאים לגיל עצמות 11 שנים וכן בבדיקה הגובה שלה הינו 145.6 ומשקלה 37.8 ק"ג
הרופאה מסרה שזריקות עצירת ההתפתחות ניתנים עד גיל 11 וכעת לא ניתן לעשות דבר, ושבתי נמצאת בסקאלה הנורמלית והיא תגיע בערך לגובה 160-162 (הבאתי לה את פנקס טיפת חלב)
יש לציין שגובהי הינו 168 ובעלי 178
שאילותי הן:. האם "נרדמתי בשמירה" ? ז"א האם לאור המימצאים הללו באמת לא ניתן לעשות דבר?
האם לא ניתן לקבל זריקות שיעצרו את המחזור ? האם אחרי קבלת המחזור אין כבר מה לעשות ?
האם שכיחות המחזור הינה נורמלית? האם הזמן בין מחזור למחזור הינו סביר?
אם לא הולכים על אופציה של זריקות האם יש טיפול אחר ?
האם הגובה שלי ושל בעלי אינו פונקציה שצריך להתייחס כשקובעים מה יהיה הגובה של בתי? האם המחזור "דופק " את הכול י?
כמו כן יש לי בן בגיל 8.5 וגובהו 123 ומשקלו 24 האם גם אותו אני צריכה לקחת ליעוץ?
אני לא רוצה להרגיש שוב שנרדמתי בשמירה האם יש צורך לעשות משהו אצלו?
המון שאלות ואנא תתיחס לכולם כי אני מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר
פרופ` זאב הוכברג25/03/2009מחזור בגיל 10.5 אינו נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)