ילדה בת 10.5 קיבלה מחזור

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 10.5 קיבלה מחזור
    אמא מודאגת
    25/03/2009

שלום,
    בתי בת 10.5 בעלת נצני חזה+ שיעור מעט בבית השחי + שיעור בפות קיבלה פעם ראשונה ב22/1 ולאחר מכן בתאריך 9/2 ושוב 2/3 ולבסוף ב24/3
    יש לציין שהיא ממש כועסת על הענין הגיבה בהתחלה יעם בכי והם תלונות מדוע היא? ולמהזה קורה? אבל אם הסבר וקריאת ספר אז היא מעט מקבלת את הענין אבל קשה לה מאוד עם תכיפות המחזור

לאחר הפעם הראשונה הלכתי להתיעצות למכון אנדוקרינולוגיה עם צילום כף יד האומר כי המימיצאים מתאים לגיל עצמות 11 שנים וכן בבדיקה הגובה שלה הינו 145.6 ומשקלה 37.8 ק"ג

הרופאה מסרה שזריקות עצירת ההתפתחות ניתנים עד גיל 11 וכעת לא ניתן לעשות דבר, ושבתי נמצאת בסקאלה הנורמלית והיא תגיע בערך לגובה 160-162 (הבאתי לה את פנקס טיפת חלב)

יש לציין שגובהי הינו 168 ובעלי 178

שאילותי הן:. האם "נרדמתי בשמירה" ? ז"א האם לאור המימצאים הללו באמת לא ניתן לעשות דבר?
    האם לא ניתן לקבל זריקות שיעצרו את המחזור ? האם אחרי קבלת המחזור אין כבר מה לעשות ?
    האם שכיחות המחזור הינה נורמלית? האם הזמן בין מחזור למחזור הינו סביר?
    אם לא הולכים על אופציה של זריקות האם יש טיפול אחר ?
    האם הגובה שלי ושל בעלי אינו פונקציה שצריך להתייחס כשקובעים מה יהיה הגובה של בתי? האם המחזור "דופק " את הכול י?

כמו כן יש לי בן בגיל 8.5 וגובהו 123 ומשקלו 24 האם גם אותו אני צריכה לקחת ליעוץ?
    אני לא רוצה להרגיש שוב שנרדמתי בשמירה האם יש צורך לעשות משהו אצלו?

המון שאלות ואנא תתיחס לכולם כי אני מאוד מודאגת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 10.5 קיבלה מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סביר

פרופ` זאב הוכברג
    25/03/2009

מחזור בגיל 10.5 אינו נדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו