שלום למנהלי הפורום

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שלום למנהלי הפורום
    אני
    05/06/2009

שלום
    אני מקווה שתוכלו לענות על שאלתי כי אני בן 22
    התחלתי לסבול לפני מספר שנים מדיכאון ללא שום סיבה. אני מציין שלפני שהתחלתי לסבול מדיכאון בחיים לא היה לי ירידה במצב רוח ותמיד הייתי במיטבי אפילו הרבה מעל הממוצע והיום אני סובל קשות מדיכאון עד לחוסר תפקוד. אני נמצא כבר שנתיים בטיפול אצל פסיכיאטר וניסתי כבר את כל הטיפולים האפשריים. הדיכאון פגע לי קשות בחיים, אני לא מצליח לישון רצוף, איבדתי תיאבון, החשק המיני שלי נעלם כאילו לא היה.
    עברתי בדיקות הורמונליות ויצא הכל תקין, אבל רציתי לשאול האם יכול להיות מצב של תת פעילות בבלוטת יותרת הכליה שהערכים נמצאו תקינים?
    לדוגמא בעיה בקולטנים..?
    כי אני מזדהה עם כל הסימפטומים של המחלה הזאת אבל הערכים שלי יצאו תקינים והאם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק שעשוי לגרום לדיכאון?
    הדיכאון אינו אפיזודה חד פעמית אלא מתמשך במשך כבר 6 שנים והתחיל בהדרגה והחמיר עם הזמן ושום טיפול פשוט לא עוזר לי.
    תודה רבה מראש!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום למנהלי הפורום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבדק

פרופ` זאב הוכברג
    05/06/2009

הרופא שלך כבר חשב על תת תריסיות, בדק ומצא שאין לך. התסמינים אמנם דומים, אך אצלך הדכאון אינו מבלוטת התריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו