עזרה דחופה.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה.
    טליה
    09/11/2009

שלום רב.
    אני כותבת כאן,מפני שלא מצאתי פורומים שעוסקים באנדוקרינולוגיה.
    אני בחורה שסובלת מבעיית שיעור יתר,אין לי שום בעיה בגוף,זה פשוט גנטיקה.
    ניסיתי לייזר,אבל זה לא מתאים לי.כי יש לי שיער בכל מקום בגוף ויש המון אזורים בגוף שבהם אי אפשר לעשות לייזר.
    אני לא מצליחה להבין משהו ואני מקווה לקבל עליו תשובה כי זה מאוד מסקרן אותי ואני פשוט חייבת פתרון לבעיה שלי!
    גברים שעוברים שינוי מין-קוקסינליות,פגשתי המון!והן כ"כ חלקות בגוף ובפנים.אפילו שערה אחת אין להם!אילו הורמונים הם לוקחים?אני יודעת שבדרך כלל,ההורמונים האלה לא חוקיים כ"כ.
    בכל מקרה,הכדורים האלה נקראיים אנטי-אנדרוגניים?יש משהו יותר טוב מזה?

אני מתכננת לרכוש את הכדורים האלה,זה מה שכתוב עליהם:

Double Strength Anti Androgen Capsules

Adding this to your feminisation range is extremely beneficial as it enhances the effect of all female hormone treatment. From puberty onwards male hormones circulate throughout the male body, stimulating male characteristics and suppressing female ones, to the extent of neutralising and destroying any female hormones present in the body.

This male hormone inhibitor is designed to prevent this blocking action, allowing feminising hormones to work without opposition. . Making them significantly more effective. 3months course.

Now manufactured in two strengths, the Double Strength Formula is only for those seeking rapid feminine development.

Contents - Diosgenin, Chysophanics, Verbena Officinalis, Tunera Diffusa, Vitex Agnus Castus, Angelica Archangelica, Gelatin

מה אתה אומר על זה?תוך 3 חודשים אהיה חלקה משיער?
    אשמח לקבל כל מידע שיש לך בנושא!

מחכה לתשובה.
    תודה מראש!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מומלץ

פרופ' אלי הרשקוביץ
    16/11/2009

אם עברת ברור אנדוקריני ואין אצלך רמות גבוהות של הורמוני מין זכריים, הייתי פונה לאנדוקרינולוג לקבלת גלולות בשילוב עם טיפול קוסמטי
    לא הייתי קונה את התכשירים הנ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו