האטה בגדילה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• האטה בגדילה
    נעמי
    21/01/2010

שלום, ביתי בת שנתיים ושלושה חודשים. נולדה במשקל 3.5 ק"ג מאז לידתה נמצאת באחוזון 30 במשקל ואחוזון 75% בגובה. היום הייתי בטיפת חלב ויש ירידה בגובה בחודש מאי היתה 83 ס"מ והיום 87.5 ס"מ ירדה לאחוזון 40% . אני ממש מודאגת. למי לפנות? ממה זה יכול לנבוע? האם יש סיבה לדאגה? תודה נעמי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האטה בגדילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא ילדים

פרופ` זאב הוכברג
    21/01/2010

ברוב המקרים, "ירידה בגובה" נובעת ממדידה לא נכונה. אחרי שתמדדי שוב בעצמך וזה יחזור על עצמו, הכתובת היא רופא הילדים. הוא רואה כאלה מקרים כל יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

נעמי
    22/01/2010

שלום, אים טעות במדידה. מדדתי את הילדה פעמיים בבית וגם בטיפת חלב מדדנו את הילדה פעמיים כאשר הרגליים צמודות אחת לשניה והעקבים צמודים לקיר. היום הייתי אצל הרופאת ילדים והיא נתנה לי סידרה של בדיקות דם (דרך הוריד). אני חוששת לצליאק... מהם התסמינים? האם חוסר גדילה זה תסמין? תודה נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר

פרופ` זאב הוכברג
    22/01/2010

הרופאה שלך מבינה עניין. צליאק היא אחת מכמה אפשרויות. תקראי בעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו