מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- גובה והורמון גדילהגלי02/02/2010
שלום רב,
בני בן שנה וחצי גובה 77 ס"מ ומשקל 9,200
בגיל חצי שנה היה ממוקם באחוזון 50 הן מבחינת גובה והן מבחינת משקל, ומגיל זה חלה ירידה עד לאחוזונים 3 -2 , הבעייה לדעתי הייתה ולדעת רופאים היא שהתזונה שלו התבססה בעיקר על הנקה, הבעייה היא שהוא אלרגי לחלב והמליצו לי להמשיך עם ההנקה,
הגענו למצב של בעייה משמעותית בגובה ואולי הוא יצטרך לקחת הורמון גדילה.
מידע נוסף: הוא מתעוור מלא בלילה בערך כל שעה ולו מצליח להרדים את עצמו ( רק בהנקה הוא נרדם), אני יודעת שהורמון גדילה מופרש בלילה , האם בגלל הנתון הזה הוא לא גובה?
אני רוצה לציין שאני נמוכה 154 ס"מ ובעלי 179 ס"מ
מה עושים אני מאוד מודאגת? הילד פעיל ומתפתח יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור כללי
פרופ` זאב הוכברג08/02/2010זה נשמע כמו בעיה יומיומית עבור רופא הילדים של ילד עם חסר שגשוג. הרופא יעשה ברור כללי, ורק לאחר שיחיליט שאין בעיה בשום תחום אחר הוא יפנה אותכם לאנדוקרינולוג.
אין קשר בין השינה הגרועה לחסר בהורמון גדילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)