אני עוד 3 חודשים יהיה בת 18 ואני

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אני עוד 3 חודשים יהיה בת 18 ואני
    חסוי
    18/02/2010

בגובהה 150 ואני כל שנה נתקעת באותו גובהה ולא גובהת וילדות בנות 12 אפילו יותר גבוהות ממני נמאס לי אני כזאת נמוכה כולם גבוהים ואני נמוכה מתחת לנורמה במקום להיראות בגיל שלי אני צריכה להיראות כמו ילדה בת 11 ,12 ואנשים גם מתיחסים עלי ככה כמו לילדה קטנה אף אחד לא מאמין לי שאני בגיל שלי ושאני אומרת את הגיל שלי כולם מתפלאים ואומרים שהם חשבו שאני יותר קטנה שאני נראת כמו ילדה בת 11 ,12 נמאס לי אוף אני לא רוצה להישאר ככה גמדה ואני גם שמנה וקיבלתי מחזור בגיל 10 וחצי ויש לי בעיות בבלוטת התריס ואני לוקחת כדורים אלקטרוקסין שגם כן לא עוזרים והם לא מורידים לי את הנפיחות
    יש לי שאלה האם הורמוני גדליה יכולים לעזור לי עכשיו בגיל כזה מאוחר ואחרי המחזור כי רופא אחד אמר שאחרי המחזור כבר אי אפשר לקחת שזה לא עוזר יותר
    או שיש איזה משהו אח שיכול לעזור לי לגבוהה ?
    והאם יש סיכוי שאני יגבהה ב3 חודשים האלה עוד 5 סמטימטר לפחות או שאין ?
    ואם אני יעשה ספורט ובמתקני כושר זה יכול לעזור לי לגבוהה גם ?
    והאם בגלל שקיבלתי מחזור בגיל מוקדם אז בגלל זה אני גם לא גובהת ?
    ואני עשיתי במחשבון שבודק גובהה סופי וחשבתי את הגובהה של אמא שלי ואבא שלי ויצא לי שהגובהה הסופי שלי יהיה 161 אבל לא נראה לי שיש סיכוי שאני יגבהה 11 סמטימטר בשנה הלוואי וזה היה אפשרי 161 זה גובהה טוב היתי נראת גבוההה אוף בגלל המחזור הזה אני לא גובהת ובגלל השומן הפסקתי לגבוהה אני יודעת
    בבקשה שאיזה רופא יענה לי על התשובות
    ועוד שאלה בטוח בנות מפסיקות לגבוהה בגיל 18 ? או שאפשר גם אחרי גיל 18 לגבוהה .?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשור להתבגרות

פרופ` זאב הוכברג
    19/02/2010

הבנות מפסיקות לגדול כשנתיים אחרי קבלת המחזור.
    אין טיפול שיכול לגרום גדילה נוספת אחרי מועד זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו