דקפפטיל.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל.
    חנה ראובני
    14/10/2007

שלום,
    אני בת 17 וחצי ולפני מספר שנים טופלתי בדקפפטיל במטרה לעצור את ההתפתחות המינית ולאפשר לי להמשיך לגבוה.
    לאחרונה הבנתי ממספר גורמים (ביניהם וועדות רפואיות בצבא וכו') כי לטיפול ההורמונלי שקיבלתי בעבר ישנן תופעות לוואי רבות ובעייתיות שבאות לידי ביטוי עם השנים.
    יש לציין שאני קיבלתי את הזריקות לפני דיי הרבה שנים ככה שרובן היו במתכונת הישנה שלמיטב הבנתי היא בעייתית ומסוכנת יותר.
    הייתי רוצה לקבל הסבר לגבי ההשפעות העתידיות של זריקות הדקפפטיל ולגבי התופעות שעלולות לצוץ בעתיד.

תודה מראש, חנה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין

פרופ` זאב הוכברג
    17/10/2007

לטיפול אין השלכות עתידיות אליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים הטיפול בדקפפטיל עזר לגובה הסופ

טוהר
    24/05/2010

רציתי לדעת אם הדקפפטיל עזר לגובה הסופי שלך השמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה

פרופ` זאב הוכברג
    26/05/2010

אין דרך לדעת זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו