מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שאלה בקשר לגלולותקורל10/03/2010
שלום,
בקרוב אני עומדת להתחיל טיפול בגלולות עקב אקנה בינוני, סבוריאה ומחזור לא כ"כ סדיר. שאלתי היא איזה מבין סוגי הגלולות הכי מומלץ ליטול.. הבעייה הכי חשובה לי לטיפול היא נושא העור כי האקנה מאוד מפריע לי אך מצד שני אני רוצה למזער את תופעות הלוואי כגון השמנה חס וחלילה. שמעתי ש"יסמין" זה טוב אך מצד שני קראתי שאצל חלק מהאנשים זה גרם דווקא להחמרה ותופעות לוואי קשות וזה ממש מפחיד לשמוע. שמעתי גם על "דיאנה" שזו גלולה חזקה מאוד וטובה אך עם תופעות לוואי עוד יותר קשות. אני כבר מבולבלת לגמרי ופוחדת בכלל לקחת גלולות כי בנוסף שמעתי שלאחר שמפסיקים את הטיפול בעיות העור חוזרות ובגדול.. אוווווף אני עוד מעט מתגייסת ואני חייבת כבר לטפל בזה אבל אני ממש מפחדת להתאכזב, כי אני פשוט אשקע בדיכאון אם לא יעלמו לי החצ'קונים האלה כברר
תודה רבה על ההקשבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
DIANA
פרופ' אלי הרשקוביץ12/03/2010זו הגלולה העדיפה עלי במצב שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)