אמא מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    טוהר
    10/05/2010

האים הגיל לתחילת הטיפול בזריקת דקפפטיל חשובה ? או איך שרואים ניצני שדיים אפשר להתחיל?
    בנוסף הילדה בת 10 מקבלת הורמון גדילה כבר שנה צמחה 7 ס"מ בשנה .גובה שלה עכשיו 121
    אני והרופא ראינו שהיתחילו נצני שדיים והחלטנו לתת לה את הדקפפטיל קיום היא שוקלת 24 קילו
    אני מקפידה על תזונה שלה אני הבנתי שהדקפפטיל גורמת להשמנה האים זה קשור לתאבון שהזריקה עושה או שזה הזריקה עצמה משמינה וזה לא קשור לאוכל אני רוצה גם לציין שהיא מקבלת הורמון גדילה ללא חוסר בהורמון היא מקבלת ביגלל קומה נמוכה קיצונית מאוד ואים היא עלתה בשנה 7 ס"מ זה טוב לא ? האים כדאי להתחיל טיפול בדקפפטיל או שזה פשוט יעצור את קצב
    הגדילה שלה? גיל העצמות מראה לגיל 10.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקהפפטיל

פרופ' אלי הרשקוביץ
    11/05/2010

דקהפפטיל היא תרופה הניתנת לעצירת התבגרות מינית מוקדמת- כזו שמתחלה לפני גיל 8 שנים.
    התרופה אינה רשומה ואינה מיועדת באופן שגרתי לטיפול בקומה נמוכה כתוספת לטיפול בהורמון גדילה.
    לעיתים קימים מצבים מיוחדים הדורשים חשיבה "מחוץ לקופסה" . במקרים אלו על הרופא המטפל להשיג אישור מיוחד מועדת התרופות המוסדית (המהווה בעצם שלוחה של משרד הבריאות) לטיפול החריג.

לכן את כל השאלות אודות השיקולים, סיכויים, ו...סיכונים עלייך להפנות לרופא שהמליץ לך על הטיפול לאחר הכרות ומעקב אחר בתך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו