מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות וצמיחהמירב27/05/2010
שלום רב
אני בת 32, די נמוכה 1:56 , רציתי לדעת אם יש קשר לגובה קומתי לכך שכף ידי די קטנה
לגילי, ולאחרונה בדקתי את פנקס החיסונים שלי, ונרשם שם שעשיתי חיסון ב.ק.ג.
שאינני יודעת מהו? האם זה חיסון שקשור לגדילה, ידוע לי שאמי ז"ל כשהיתה בהריון איתי היה לה מאוד קשה, היא היתה בת 40 והיו לה אחרי הלידה הרבה דימומים ידוע לי גם מאבי שאז אמרו להם שרצוי לעשות הפלה כי יכול להיות שאני אצא עם מום מסויים. האם יש קשר בין ללידה קשה ולחיסון
שעשו לי לזה שאני מאוד נמוכה, עליי לציין שאני הכי נמוכה מבין אחיותיי, ההפרש ביני לביניהם הוא כמעט 7 ס""מ שהם מעליי.
דבר נוסף אותו אני רוצה לשאול, שמעתי שיש כזה דבר ניתוח הארכת גפיים
ושד"ר ברנשטיין עושה זאת
האם היית ממליץ לי על ניתוח זה?
מהי עלות ניתוח כזה ומה הסבל הכרוך בכך , האם זה מגביה בכמה סנטמיטרים בודדים
או יותר?
אשמח לתשובות על כל שאלותיי (מאוד חשוב לי)
תודה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
פרופ' אלי הרשקוביץ31/05/20101. איני רואה קשר בין החיסון לב.ק.ג לגובה
2. הריון קשה עשוי להסתיים בלידת ילוד קטן ולפגיעה מתמשכת בגדילה. איני יודע אם זה היה המקרה, אך זו אפשרות.
3. לא ממולץ לבצע ניתוחי הארכת גפיים באשה בגובה של 1.56- זהו גובה הנמצא עדיין בתחום הנורמה. סיבוכי הניתוח כמו זיהומים, שבר שלא מתאחה ועצם הכאב אינם שוים את התועלת הצפויה לדעתי באשה בגובהך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)