התפתחות וצמיחה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התפתחות וצמיחה
    מירב
    27/05/2010

שלום רב

אני בת 32, די נמוכה 1:56 , רציתי לדעת אם יש קשר לגובה קומתי לכך שכף ידי די קטנה
    לגילי, ולאחרונה בדקתי את פנקס החיסונים שלי, ונרשם שם שעשיתי חיסון ב.ק.ג.
    שאינני יודעת מהו? האם זה חיסון שקשור לגדילה, ידוע לי שאמי ז"ל כשהיתה בהריון איתי היה לה מאוד קשה, היא היתה בת 40 והיו לה אחרי הלידה הרבה דימומים ידוע לי גם מאבי שאז אמרו להם שרצוי לעשות הפלה כי יכול להיות שאני אצא עם מום מסויים. האם יש קשר בין ללידה קשה ולחיסון
    שעשו לי לזה שאני מאוד נמוכה, עליי לציין שאני הכי נמוכה מבין אחיותיי, ההפרש ביני לביניהם הוא כמעט 7 ס""מ שהם מעליי.

דבר נוסף אותו אני רוצה לשאול, שמעתי שיש כזה דבר ניתוח הארכת גפיים
    ושד"ר ברנשטיין עושה זאת

האם היית ממליץ לי על ניתוח זה?

מהי עלות ניתוח כזה ומה הסבל הכרוך בכך , האם זה מגביה בכמה סנטמיטרים בודדים
    או יותר?

אשמח לתשובות על כל שאלותיי (מאוד חשוב לי)

תודה מירב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות וצמיחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    31/05/2010

1. איני רואה קשר בין החיסון לב.ק.ג לגובה
    2. הריון קשה עשוי להסתיים בלידת ילוד קטן ולפגיעה מתמשכת בגדילה. איני יודע אם זה היה המקרה, אך זו אפשרות.
    3. לא ממולץ לבצע ניתוחי הארכת גפיים באשה בגובה של 1.56- זהו גובה הנמצא עדיין בתחום הנורמה. סיבוכי הניתוח כמו זיהומים, שבר שלא מתאחה ועצם הכאב אינם שוים את התועלת הצפויה לדעתי באשה בגובהך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו