הורמון גדילה ביו טרופין

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה ביו טרופין
    מזל
    09/12/2010

בני בן 13+ מקבל את ההרומון כמעט שנה. הוא מקבל את ההורמון ע"י מזרק לחץ ולא מזרק רגיל.
    זה זמן מה שהוא "מזייף" בהזרקת ההרומון בטענה שזה כואב לו וקשה לו, אני קוראת לעזרה, אולי שיחות עם נער בגילו שנמצא בתהליך כמוהו.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמון גדילה ביו טרופין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה ביו טרופין - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    10/12/2010

נסו אצל הרופא שרושם לו את התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גדילה ביו טרופין

מזל
    11/12/2010

חשבתי שאקבל מענה דרך הקופ"ח (מכבי) אבל הרופאה(אנגוקרינולוגית)טוענת שהיא לא מכירה קבוצת תמיכה.לכן חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי לעזור לילד שלי.
    תודה מראש,
    אמא מודאגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת הורמון גדילה

נעמי
    24/12/2010

גם ביתי מטופלת בהורמון זריקה, על מנת שלא יכאב יש להזריק באזורים של הרגליים והידיים בחלק הצדדי ע"י תפיסת העור ואז להזריק ורצוי ללא המסתיר כדי שיהיה אפשר לראות את המחט (שהיא מאוד קטנה) ואז זה לא יכאב בכלל
    במידה ולא מסתדרים תמיד אפשר להזמין אחות להדגמה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו