מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- האם אני יגבה עוד הרבה?אלי14/01/2011
אני בן 15 ובבדיקה האחרונה לגיל העצמות הייתה חודש, 2, לפני שהייתי בן 15.
גיל העצמות: 14
אני בגובה 1.54
אבי 1.65
אמי 1.53
הלכתי לעשות בדיקת דם ואחרי כל התוצאות אמרו שאני בסדר, ואין שום בעיה
אבל לפי הגדילה שאני בדקתי גבהתי רק 2 ס"מ בשנתיים האלה!! אני לא מבין
אני רוצה לדעת אם יש לי סיכויים לגבוהה לפחות ל1.64 65 ???
ואני ממש לא גובהה בזמן הזה אני לא מבין למה,
אם אפשר תענו לי על השאלות בבקשה!!, וגם אם יש דרכים להאיץ את הגובהה
בשנים האלה כל דבר שיעזור???
אני עכשיו במכון לפי מה שהבנתי משקולות לא פוגעות בגדילה תקנו אותי אם אני טועה!!??
האם יש לי עוד זמן לפי גיל העצמות??
ביקשתי מאיזה רופא אנדוקרינולוג אם אפשר זריקות שיעזרו וזה והיא אמרה שלא נותנים את זה לי אבל אין לי בעיות, וזה רק לילדים בגילאי 9 לא זוכר בדיוק אולי 7.
כל דבר שיעזור לי לגבוהה בבקשה תגידו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי משהו
אלי14/01/2011אני גם מפותח בשיערות בכל הגוף ממש אבל
אני לא יודע אם זה קשור לכמה אני יגבה אבל רק רציתי ליידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שחכתי משהו - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ18/01/2011פנה לרופא שלך אשר במידת הצורך ולאחר בדיקה גופנית יפנה אותך להערכה אצל אנדוקרינולוג. גיל העצמות הצעיר מלמד על פוטנציאל לגדילה, אך כאמור דרושה בדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר פניתי
אלי20/01/2011הרופא אמר שאני באחוזון 3 ואני יגיע למטר 60 כניראה
ואין להם מה לעשות ואני לא יכול לקבל את הזריקות האלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר פניתי - תגובה
פרופ` זאב הוכברג20/01/2011עליך לקבל זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)