אוסטאופרוזיס

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אוסטאופרוזיס
    עינב
    16/01/2011

שלום רב,

שמי עינב ואני בת 25, חולה בדלקת מפרקים מגיל 8 וחצי. נטלתי סטרואידים במשך שנים והמחלה כיום על אש נמוכה.

לפני כשנה גילו לי אוסטאופרוזיס-
    צוואר הירך LT, T=-3.2, BMD=0.494
    עמוד השדרה, T=-4.0, BMD=0.602

הריאומטולוג ילדים אצלו טופלתי מגיל 8 טוען שאוסטאופרוזיס שנגרם מילדות שונה מזה של המבוגרים וכל שעלי לעשות זה ספורט אינטנסיבי. לעומת זאת הריאומטולוג מבוגרים אליו עברתי לאחרונה נחרד מהתוצאות ומיהר לתת לי פוסוואנס. אני לא יודעת מה נכון. אשמח לשמוע מכם איך אנדוקרינולוגים של ילדים מסתכלים על המצב.

והאם פוסאוונס פוגעת בפוריות?. (אציין כי מטופלת גם באלורוקסים 100 מ"ג עקב תת פעילות של בלוטת התריס, כרגע במצב מאוזן).

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאופרוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי כדאי לי לפנות שמבין בתחום?

עינב
    16/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטאופרוזיס - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    18/01/2011

אין ספק שיש לך אוסטיאופורוזיס משמעותית שנגרמה משלוב של המחלה וגורמי הדלקת והן מהסטירואידים. אני ממליץ לך לפנות לאנדוקרינולוג מבוגרים המתמחה במחלות עצם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להמליץ לי על מישהו טוב?

עינב
    18/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להמליץ לי על מישהו טוב? - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    20/01/2011

איננו ממליצים כאן על רופא זה או אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו