טווח הנורמה TSH

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• טווח הנורמה TSH
    ענת
    06/02/2011

מהו טווח הנורמה של TSH לתינוקות, אני יודעת שלמבוגרים הוא עד 5.5 במכבי ונאמר לי שלתינוקות זה יותר גבוה ואשמח אם תוכלו לומר לי מה הגבול העליון או היכן ניתן לבדוק זאת כי לא מוצאת באינטרנט.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טווח הנורמה TSH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טווח הנורמה TSH - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    09/02/2011

תלוי באיזה גיל. עד גיל שבועיים גם TSH של 10 הוא תקין מעבר לכך הנורמות דומות בכל הגילים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך...

ענת
    11/02/2011

לי יש תת פעילות קלה של בלוטת התריס, כ-7 לפני ההריון ומאוזנת ע"י אלטרוקסין.
    נאמר לי בבית החולים שכיוון שיש לי אני צריכה לעשות לבת שלי את הבדיקה בגיל חודש וכן שיודיעו לי אם הבדיקה שעושים כחלק מבידיקות הסקר בבית החולים לא תקינה.
    לא הודיעו לי וליתר ביטחון ביקשתי שישלחו לי את התוצאות ואכן היה כתוב תקין, ללא ערך.
    בגיל חודש רופאת המשפחה שלי נתנה לי לעשות את הבדיקה ויצא לבתי 6.37 והרופאה בדקה באיזה מסמך ואמרה לי שעד 9 זה תקין אצל תינוקות ושאין צורך אפילו לעקוב אך לא הייתי רגועה ולכן שאלתי גם פה בפורום ובתי כבר בת 3 חודשים וכעת אני בלחץ אם אכן זה לא תקין והיא צריכה או היתה כבר מגיל חודש צריכה להיות מטופלת באלטרוקסין.
    1.האם אכן כך? האם יש לטפל בערכים אלו או רק לעקוב?
    2. האם צריכה לדרוש הפניה מרופאת המשפחה לאנדוקרינולוג של ילדים?
    3. ושאלה אחרונה, האם יכול להיות לבתי נזק כעת בהתפתחות של המח בגלל זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך... - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    14/02/2011

לקחת את הדברים..רחוק מידי.

בערכים שציינת אין מדובר במחלה ואין סכנה לנזק מוחי. תוכלי לבקש בדיקה נוספת כדי לראות שהתפקודים תקינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו