מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- הפסקת צמיחה לגובה אחרי מחזורגילה17/02/2011
שלום
ביתי בת 12,גובה 1.50 ,קיבלה מחזור לפני כשנה ,מאז גבהה רק כס"מ אחד,בגיל 10 עשיתי לה צילום כף יד לגיל עצמות(התאים לגיל 11) ונאמר לי כי צפי הגובה שלה הוא בין 1.55 ל-1.58 ,הגובה שלי 1.63 ובעלי 1.73 . מאוד מדאיג אותי שצמיחתה לגובה כמעט ונעצרה בשנה האחרונה מאז קבלת המחזור,ואני חוששת שלא תגבה יותר .האם ההערכה בגיל 10 של צילום כף יד מדויקת ? האם צפוי שהיא תגבה עוד ,ואם כן כמה לדעתך ? האם יש משהו שצריך לעשות ?בירור כלשהו לגבי עצירת הצמיחה ? (היא לא סובלת מבעיות מיוחדות ,אך מבחינת תזונה היא די בררנית ובטח שלא אוכלת את כל אבות המזון) האם יש מקום לטיפול ואם כן מהו ? האם תזונה מסוימת יכולה לשפר המצב? .סליחה על השא' המרובות ,אני פשוט אובדת עיצות . תודה מראש
מאמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת צמיחה לגובה אחרי מחזור - תגובה
פרופ` זאב הוכברג18/02/2011כמובן שכאן אי אפשר להשיב בהרחבה על שאלותיך. לכי לראות אנודקרינולוג ילדים. ובקשצרה: אלחר הווסת הראשונה גדלות הילדות עוד 6-8 סמ'. נשמע לי שביתך תהיה בגובה רגיל. אם אמנם אינה גדלה, כדאי לבדוק זאת אצל מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)