מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- תוצאות בדיקת בלוטת התריסגולדי16/05/2011
אנדוקרינולוגיה
TSH | mIu/l | *
0.1 (
0.35 )
5.5
|
Free Thyroxine (FT4) | pmol/l | (
10.3 )
19.7 *
21.7
|
Triiodothyronine Free FT3 | pmol/L | (
3 )
7 *
9.44
|
לפני יומיים ערכתי לביתי בדיקת דם ולהלן התוצאות :
האם זה מעיד על פעילות יתר ? והאם צריך להגיע בדחיפות לרופא לביקורת ? לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת בלוטת התריס - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ17/05/2011כן עדות לפעילות יתר. פנה לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
גולדי27/05/2011שלום רב,
אכן על פי המלצתך פנינו שוב לרופא המטפל, אנדוקרינולוג ילדים - רופא מומחה מבית חולים איכילוב , הומלץ לקחת את הילדה למיון באיכילוב על מנת לזרז הליכים של מיפוי הבלוטה ובדיקות נוספות. ביום רביעי האחרון עשינו זאת , מיפוי הבלוטה הראה כי אין קליטה , בדיקות דם שקיעה, ספירה , כימיה מורחבת הכל תקין בדיקת בלוטת התריס הראתה מגמת חזרה לנורמה אם כן עדיין בפעילות יתר קלה. דופק תקין. יש לציין שזה קרה לה לפני שנתיים וחזר שוב עכשיו ומאז אנחנו במעקב של אותו אנדוקרינולוג מומחה,שגם הפעם בעצם ממליץ לא לתת טיפול תרופתי וטוען שע"פ הבדיקות שערך יתכן וזה יסתדר שוב כמו בפעם הקודמת. שאלתי היא האם אני צריכה חוות דעת נוספת ? והאם אני צריכה לקחת את הילדה לבדיקות מקיפות יותר ?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג27/05/2011עושה רושם שאתם בידיים טובות. שמעו בקול האנדוקרינולוג שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וסוף שבוע נפלא לכם
גולדי28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אולטרסאונד
גולדי30/05/2011להלן תוצאות בדיקת אולטרסאונד של הבת שלי :
א.ס תירואיד/ בלוטות המג
*סיבת ההפניה:
חשד לטירואידיטיס
: *ממצאי
בלוטת התריס US
~~~~~~~~~~~~
3.7 ס"מ. עובי האיסטמוס עד 0.5 ס"מ. *1.1* בלוטת התריס מוגדלת דיפוזית ,ממדי האונות עד 1.5
. מוגדרי מוקדיי הבלוטה הטרוגני, וואסקולרי ,ללא נגעי מרק
. הנייל הופיעו מאז הבדיקה קודמת מ 02.07.2009 השינויי
עד 1.0 ס"מ,ליבה של הקישריות שומנית. קיימת הגדלת קישריות לימפה צוואריות מימי
משמאל נצפו קישריות לימפה קטנות בודדות.
: סיכו
סימני טירואידיטיס והגדלה דיפוזית של בלוטת התריס.
האנדוקרינולוג שלה אומר שזה חלק מהתהליך של הבלוטה . אנחנו ממשיכים מעקב של בדיקות TSH . לי הוא אומר שזה לא צריך להטריד אותי.משום מה זה כן מטריד אותי . מה עליי לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת אולטרסאונד - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ01/06/2011בשלב זה יש צורך במעקב בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אתה מרגיע אותי מאוד
גולדי01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)