שיעור אצל ילדה בת 3

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שיעור אצל ילדה בת 3
    אמא מודאגת
    02/06/2011

שלום רב,
    ביתי בת שנתים ושמונה חודשים באחוזון 95 במשקל ובאחוזון 10 בגובה.
    כמו כן היא שעירה מאוד בכתפיים, בגב וברגליים ולאחרונה החלו להופיע שערות מסביב לפיטמה.
    עיניין המשקל נבדק ואנחנו במעקב תזונאית , אם כי התזונה שלה נמצאה מצויינת ותקינה.
    בדיקות הדם נעשו לפני 7 חודשים ונמצאו תקינות לחלוטין.
    האם נראה שיש קשר בין משקל לשיעור יתר? האם שיער זה ינשור או שהיא תישאר שעירה בצורה כזו? במידה והעניין הורמונלי- האם ניתן לטפל הורמונלית ואזי השיער ינשור?
    אני ובעלי שיעירים אך נראה לי ממש מוקדם.....

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור אצל ילדה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 עם שעירות יתר

לימור אליאס
    07/08/2014

יש לי ילדה בת 4 גובה 95 ס"מ משקל 12 קילו אחוזון אם אני לא טועה 3.
    שמתי לב שלביתי מאז שהיא נולדה יש שערות בכל הגוף כולל בית שחי וכולל האיבר שלה בעבר בני הגדול היה מטופל באנדוקרינולגיה ילדים בגלל שהוא היה מוריד את הסוכר של הגוף. הילדה שלי מאוד מניטורית לילדים בגילה האם אני צריכה לפנות ליעוץ אצל רופא אנדוקרינולוגיה.
    אני גובה 1.70 ובעלי 1.87 כל פעם שאני מגיע למיון ילדים שואלים אותי למה היא רזה כולכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור אצל ילדה בת 3 - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    03/06/2011

השיעור אינו קשור למשקל ואף אינו הורמונלי על פי התאור, ומכאן שאין טיפול הורמונלי. מה שיש לילדה הוא במישור הקוסמטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו