מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שיעור אצל ילדה בת 3אמא מודאגת02/06/2011
שלום רב,
ביתי בת שנתים ושמונה חודשים באחוזון 95 במשקל ובאחוזון 10 בגובה.
כמו כן היא שעירה מאוד בכתפיים, בגב וברגליים ולאחרונה החלו להופיע שערות מסביב לפיטמה.
עיניין המשקל נבדק ואנחנו במעקב תזונאית , אם כי התזונה שלה נמצאה מצויינת ותקינה.
בדיקות הדם נעשו לפני 7 חודשים ונמצאו תקינות לחלוטין.
האם נראה שיש קשר בין משקל לשיעור יתר? האם שיער זה ינשור או שהיא תישאר שעירה בצורה כזו? במידה והעניין הורמונלי- האם ניתן לטפל הורמונלית ואזי השיער ינשור?
אני ובעלי שיעירים אך נראה לי ממש מוקדם.....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 4 עם שעירות יתר
לימור אליאס07/08/2014יש לי ילדה בת 4 גובה 95 ס"מ משקל 12 קילו אחוזון אם אני לא טועה 3.
שמתי לב שלביתי מאז שהיא נולדה יש שערות בכל הגוף כולל בית שחי וכולל האיבר שלה בעבר בני הגדול היה מטופל באנדוקרינולגיה ילדים בגלל שהוא היה מוריד את הסוכר של הגוף. הילדה שלי מאוד מניטורית לילדים בגילה האם אני צריכה לפנות ליעוץ אצל רופא אנדוקרינולוגיה.
אני גובה 1.70 ובעלי 1.87 כל פעם שאני מגיע למיון ילדים שואלים אותי למה היא רזה כולכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור אצל ילדה בת 3 - תגובה
פרופ` זאב הוכברג03/06/2011השיעור אינו קשור למשקל ואף אינו הורמונלי על פי התאור, ומכאן שאין טיפול הורמונלי. מה שיש לילדה הוא במישור הקוסמטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)