ילד קטנטן

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ילד קטנטן
    קרן
    03/06/2011

שלום, בני בן שנתיים ו11חודשים, שוקל 8.6 ,נולד 2670 בשבוע 40, ינק ואחרי חודשיים התחיל לשבור עקומות גדילה- גובה, משקל והיקף ראש, היום קטנטן, עושה ועשה הכל באיחור- הליכה, דיבור וכו...אוכל מנות קטנות, שני ההורים קטנים אני 1.6 וגם בעלי 1.6 ורזים יחסית(בעלי טופל אצלך פרופסור הוכברג בעבר 10 שנים וקיבל הורמוני גדילה) בעבר היינו אצל רופא אנדרוקרינולוג ואצל רופא גסטרו שנייהם אמרו הורים קטנים רק להיות במעקב אף פעם לא הפנו לבדיקות, עכשיו רופא הילדים רשם -משקל והיקף ראש כמעט 4 סטיות תקן מתחת לממוצע גובה 2.5SD והלחיץ שמזמן היינו צריכים כבר לבדוק שאין בעייה, קבענו תור, האם המצב באמת חמור בשל הגיל ומה באמת צריך לעשות? תודה רבה ושבת שלום

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד קטנטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד קטנטן - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    07/06/2011

אני סבור שנתוני הגדילה של בנך אינם מוסברים רק על סמך הגובה שלכם. הייתי פונה בהקדם להמשך הערכה אצל אנדוקרינולוג ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו