מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנסה להרותדליה10/12/2007
כבר יותר משנה אני מנסה להיכנס להריון. נבדקתי אצל גינקולוג אבל לפני שאני מתחילה בטיפולים רציתי לנסות " תרפות סבתא". מא אפשר לנסות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניסיון להרות
איה הוד10/12/2007הי דליה,
לא ברור האם מדובר בהפריה או האם עם בן זוג.
בשביל לענות לך בכובד ראש ובשביל להגדיל את סיכוייך להרות אני ממליצה בחום לגשת למטפל נטורופת, על מנת לעבור אבחון ולדעת את הכיוון הטיפולי שיקבע לפי הגורם.
יש הצלחה אדירה לטיפולים ברפואה המשלימה במצבים אלו!!!
כל תשובה שאתן לך כאן על גבי הפורום לא תהיה מקצועית - זהו נושא חשוב מאוד ואי אפשר לענות עליו במשפט או שניים.
גורמים רבים נלקחים בחשבון, כולל התזונה (שהיא קריטית) והמערך הרגשי-נפשי סביב הנושא שיש להתייחס אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבוליטיס- יובש וגירוי בנרתיקקריס09/12/2007
קראתי באתר שכדאי למרוח יוגורט על שפתי הנרתיק , יש העדפות ליוגורט מסוים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסטיבוליטיס
איה הוד09/12/2007כל יוגורט "ביו" (כמובן לבן רגיל וללא פרי).
בטיפול בוסטיבוליטיס יש חשיבות לנושא התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבוליטיס
קריס09/12/2007מה מומלץ לאכול יותר או לאכול בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וסטיבוליטיס
איה הוד09/12/2007מאחר ומדובר במשהו מאוד מורכב שהגורם לו לא ידוע בוודאות (יש רק סברות), יהיה קשה להתייחס כאן בפורום באופן פרטני.
באופן כללי ביותר, הטיפול בבעיה זו כרוך בתזונה דלת אוקסלטים, התייחסות לגורמים רגשיים ונפשיים וטיפולי גוף-נפש כגון דמיון מודרך ו/או EFT, הנחייה לעשות פעילות גופנית (חשוב מאוד בהפחתת הכאב), ניקוי הגוף מרעלים, שימוש בצמחי מרפא (חיצונית ופנימית), טיפול תזונתי למצב של קנדידה אם יש סימנים לקיומה, דיאטת אלימינציה לבדוק לאילו מזונות את רגישה או אלרגית, טיפול בבעיות בריאות אחרות אם קיימות ברקע, התייחסות לנושא ההורמונלי - האם המחזור החודשי סדיר או האם קיים מצב של שחלות פוליציסטיות, האם קיים מימד של לחץ, האם התזונה קלוקלת ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סבתא לצלקת אדמומית ונפוחהנורית08/12/2007
אני מחפשת תרופת סבתא לצלקת אדומה ונפוחה, קשה ובולטת מעל העור ושמגרדת במגע עם בגדים. המקום אחרי פעולה כירורגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקת
איה הוד08/12/2007יש חשיבות לגיל הצלקת. יש תוצאות טובות יותר כאשר היא חדשה.
תוכלי להניח קומפרסים עם מיצוי צמח הקלנדולה ישירות על הצלקת (יש לטפטף מספר טיפות של מיצוי הצמח במים ולעשות קוממפרס)
באתר של "ברא צמחים" כתוב:
"שמן קומפרי - Symphytum officinalis יעיל לאיחוי סימני צלקות בעור, גם בשלבים המאוחרים יותר של הפגיעה. הוא מתאים גם לצלקות שעברו שינויי פיגמנטציה. מומלץ לשלבו עם שמן אתרי של קליפת לימון ומרווה בהירה Clary sage e.o......שמן הקומפרי מכיל את החומר אלנטואין - Allantoin - המצוי בעיקר בעלים, יחד עם חומרים אחרים מוצילגיים וטאנינים. האלנטואין ידוע כחומר המזין ומחדש את רקמת העור. קיימים מעל 10,000 פטנטים רשומים בעולם אודות השימוש בחומר זה, המשמשים למגוון גדול של מוצרי קוסמטיקה.
מבחינה רפואית, האלנטואין מעודד התחדשות של תאי עור ויעיל למגוון מצבים של רקמות עור פגועות. יחד עם החומרים המוצילגיים והאחרים, הקומפרי מאיץ את תהליך הריפוי של הרקמות, ע"י הרגעה מקומית, יצירת שכבת הגנה מעל אזור הפצע וכיווץ שטח הפנים של הרקמה הפגועה (באופן עדין). לא קיימות תופעות לוואי מיוחדות מוכרות (אפשרי גם בזמן ההיריון). "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי הראש והסחרחורות לא עובריםענת08/12/2007
מה לעשות ניסיתי את כל השיטות של כאבי הראש אך אף אחד מהם לא עזר לי
מה לעשות אני מרגישה כאילו הראש שלי מתפוצץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב ראש
איה הוד08/12/2007הי ענת,
האם כאב הראש הזה הוא משהו חריג וחד פעמי, או חלק ממצב כרוני קבוע?
האם הייתי אצל רופא אף-אוזן-גרון כדי לשלול מצבים כמו סינוסיטיס, בעיות נוירולוגיות?
האם יש לך נטייה לסבול מלחץ דם נמוך או גבוה?
האם לכול להיות שלא שתית מספיק?
האם דילגת על ארוחה?
האם את עושה או עשית ניקוי כלשהו?
האם את לוקחת תרופות? גלולות למניעת הריון?
האם היית ליד מישהו חולה? (יש בימים אלו וירוס שמסתובב שעושה כאבי ראש)
האם את במחזור?
בקיצור, לפי השאלות שלי את וודאי מבינה שחסר כל כך הרבה מידע כדי לדעת איך לסייע.
הגורם לכאב הראש הוא קריטי כי כך אפשר לדעת במה ואיך לטפל.
באופן כללי, הנה כמה תרופות סבתא שאולי לא ניסית עדיין שיסייעו לך רבות, אך אנא, אם זה לא עובר או אם זה חוזר - גשי לרופא - ואולי כדאי אף לשקול לעשות CT ראש
אשמח אם תספרי לי איך את מרגישה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםמייק08/12/2007
יותר משלוש שעות רצופות שאני משהק!!!!! ניסיתי לעצור נשימה , שתיתי את כל הכנרת , הבהילו אותי ושום דבר לא עוזר! הצילווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!
הי מייק
איה הוד08/12/2007היי מייק,
הסיבה לשיהוקים בדרך כלל לא ידועה, הקול שמוציאים בשיהוקים קורה על-ידי תנועה לא רצונית של הסרעפת, ולכן במקרים רבים הפסקת נשימה למספר שניות עוזרת להפטר מהם.
לעיתים נדירות, שיהוקים יכולים להימשך זמן רב - אפילו שבועות ארוכים.
האם קיימת אצלך בעייה במערכת העיכול?
האם במקרה אכלת אוכל חריף או מתובל?
יכול להיות שברגע זה ממש, השיהוקים כבר עברו, אך למקרה שלא, - יש עוד משהו אחד שכדאי לנסות, ואם השיהוקים ימשכו יותר משלושה ימים אנא גש לרופא:
עמוד עם הגב לקיר, הצמד לקיר את העקבים והישבן, והתכופף קדימה למספר שניות. חזור על כך מספר פעמים עד שכשתעלה למעלה השיהוק יעלם.
ספר לי מה מצבך....
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה עוד לא קרה לי בחיים
מייק08/12/2007אני בן 31 אכלתי אתמול בערב שעועית חיטה בשר בקר ושתיתי קולה שום דבר מיוחד !!!!! החל מאתמול בשעה 21:30 לערך אני לא מפסיק!! אין לי בעיות בדר"כ בעמרכת העיקול ואני אוכל כל דבר גם חריף. קצת לפני שנרדמתי אתמול בסביבות 3:00 לפנות בוקר השיהוקים חדלו אך 5 דקות לאחר שקמתי בסביבות 11:00 בבוקר הכל חזר וגן עתה זה ל מפסיק אני משתגע זה מציק בטרוף. ניסיתי גם את העמידה עם הגב לקיר כפי שכתבת אך גם זה לא עוזר......... מה עוד אפשר לנסות זה מוציא מהדעתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי מייק
איה הוד08/12/2007שים לב:
השיהוקים פסקו כשנכנסת למצב מאוזן (שכיבה) לפני שנרדמת ו"הורדת הילוך" ונרגעת, והם וחזרו כאשר קמת לעמידה לאחר ההתעוררות בבוקר.
האם אני טועה?
יש לי הרגשה חזקה מאוד שמה שיעביר את השיהוקים באופן מיידי יהיה טיפול בטכניקת EFT !!!
תוכל לקרוא על הטכניקה ברחבי האינטרנט. העיקרון שעומד מאחורי השיטה אומר שכל בעיה שיש לנו בגוף הפיזי (במקרה שלך זה בא לידי ביטוי כשיהוקים) קשורה לחסימה אנרגטית כלשהי, או "קצר" אנרגטי בערוצי האנרגיה בגוף.
זה עשוי להשמע הזוי לחלוטין אך כטכניקה הזאת עובדת גם על האנשים הסקפטיים ביותר.
וחוץ מזה - אין לך מה להפסיד , נכון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהוקים
לאור נהלל13/12/2007מישהו לימד אותי פעם משהו ואצלי זה תמיד עובד..
שותים מים הפוך :)
מטים את הראש אחורה כשהגב לברז ושותים בלגימות קטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בבית השחיעינת07/12/2007
שלום,
כואב לי בבית השחי מין כאב שאני עושה בתזזות גדולות עם היד..אין שום סימן אדום/פצע או משהו כזה..וגם שום בלוטה שבולטת..
מה זה יכול להיות?וכיצד אפשר לטפל?
אשמח לתשובות.שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בבית השחי
איה הוד07/12/2007שלום שלי,
קשה לאבחן את הבעיה דרך הפורום.
זה יכול להיות כל דבר!
החל משריר תפוס ועד מצב דלקתי או בעייה לימפתית ועוד...
אל תזניחי - גשי לבדיקה אצל רופא וכאשר תהיה אבחנה אוכל לעזור יותר.
שבת שלום,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםויקטוריה06/12/2007
שלום יש לי שאלה לאחר הלידה סמתי כרוב על החזה כדי ליבש את החלב היום לאחר 17 יום בדקתי אם עדיין נישאר חלב לחצתי על החזה ויצא לי חלב האם אפשרי לתת לילד את החלב הזה?
חלב
איה הוד06/12/2007אפשר!
קחי בחשבון ששאיבה מחודשת תגרום לך לייצר עוד חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםויקטוריה06/12/2007
יש לי עוד שאלה אחת הבן שלי לאחר הארוחה לא עושה גרפס מהר לוקח לו שעה שעה וחצי אני שמה אותו על הכתף ואז נירדם אני פוחדת לשים אותו במיטה ללא גרפס מה לעשות
פורום הריון ולידה
איה הוד06/12/2007[a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=37' id='link']http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=37[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםויקטוריה05/12/2007
שלום נולד לי תינוק ליפני 16 יום ויש לו גזים נתתי לו ביביזים וזה לו עזר כעת היחלפתי לו לגרפווטר וגם זה לא ניראה שעוזר מה אפשר לעשות כדי להקל עליו
גזים
איה הוד05/12/2007הי ויקטוריה,
את מניקה במקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים
ויקטוריה06/12/2007לא אני לא מניקה
גזים
איה הוד06/12/2007מערכת העיכול של הרך הנולד עדיין לא השלימה את עצמה.
האכלה מבקבוק היא בעייתית משתי סיבות:
1. היניקה מבקבוק היא הרבה יותר מהירה מהנקה ולכן למערכת העיכול של התינוק מגיעה כמות מאוד גדולה של לקטוז בזמן מאוד קצר ובנוסף, נכנס גם אוויר למערכת העיכול.
2. נושא הבעייתיות הידועה שבפורמולה על בסיס חלב פרה.
מה עושים?
ראשית, יש להתאים את פטמת הבקבוק לגיל התינוק, ולוודא שהזרימה לא מהירה מידי. בנוסף, יש בקבוקים מיוחדים שמקטינים את כמות האוויר שהתינוק יונק יחד עם הפורמולה.
שנית, לנסות להעבירו לתחליף שלא על בסיס חלב. (למרות שגם הסויה עשויה להיות בעייתית)
בינתיים, ניתן להעזר רבות בקמומיל ובעיסויים על בטנו בכיוון השעון עם שמן תינוקות וטיפה לוונדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוני בגרותיעל אזולאי-04/12/2007
לי יש פצעוני בגרות יש לך שיטה למשהו כזה .
העור שלי בפרצוף כימט כולו פצעונים במיוחד במצח אך אני יכולה לטפל בזה ?
יש לי אקנה בנונית הפצעונים שלי אדומים ולרוב אני מגרדת ואומרים לי שזה מזיק לי לעור ?
תודה ומצפה לתשובתך!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה/פצעי בגרות
איה הוד04/12/2007היי יעל,
הטיפול הטוב ביותר בפצעים אלו משלב גם טיפול חיצוני (שטיפות לפנים, קרמים או משחות וכו') יחד עם טיפול פנימי בהתאם לגורם לבעיה.
גורמים וטריגרים לפצעי בגרות יכולים להיות הורמונליים, לחצים ומצבי סטרס נפשי (אפילו לחץ מבחנים), הפרעה בחילוף החומרים של סוכרים ושומנים בגוף, תזונה לא נכונה, תורשתי,.
שימוש ממושך באנטיביוטיקה ועוד...
אני אוהבת להמליץ על ניקוי הפנים עם תה קמומיל במקום עם מי פנים, ושימוש בתוספים המכילים כורכום ואכינצאה (אלמנט אנטידלקתי, מחזק חיסוני ומחטא) לטיפול הפנימי, בתוספת צמחי מרפא לאיזון הורמונלי כגון הויטקס באם יש צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בין אצבעות הרגלים..נעמה04/12/2007
לאבי, יש פטרייה בין שתי אצבעות הרגליים זה פצע פתוח כזה ויש לו קצת כאבים.
מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה ברגל
איה הוד04/12/2007מניסיון, אם הפטריה כבר החלה לכרסם בעור וגרמה לפצע פתוח עם כאבים (אני מניחה שיש גם הפרשות ודימום) - לגשת מיד לרופא!!!
הזיהום עלול לחדור לזרם הדם וזה מסוכן.
כאשר הפטרייה מגיעה לרבדים כאלה, אני ממליצה קודם לטפל באופן אקוטי ואם צריך אז גם עם אנטיביוטיקה. הטיפול הטבעי במקביל הוא קריטי כדי למנוע את הישנות הבעיה ואת תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה. חשוב לחזק את מערכת החיסון מבפנים במקביל לטיפול חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהטיפול הטבעי יכול להעשות על ידי:
עינת04/12/2007שמן עץ התה לדוגמא?
בהחלט!
איה הוד04/12/2007בהחלט - שמן עץ התה לשימוש חיצוני.
לשימוש פנימי הייתי נותנת דברים חזקים כגון אכינצאה, כורכום, טבבויה וכו'.
חשוב ביותר ליטול פרוביוטיקה בכדורים במצבים של פטריה ולהמנע ממזונות סוכריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתדפנה03/12/2007
לאור ואיה שלום,
אני סובלת מזה שנים מנזלת כרונית שאינה קשורה לעונות השנה. רציתי לשאול מה אתן מציעות לעשות כטיפול בנזלת?
תודה מראש ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נזלת כרונית
איה הוד03/12/2007הי דפנה,
אם הנזלת היא משהו כרוני שלא קשור לאלרגיה עונתית, הייתי בודקת את התזונה שלך.
אני ממליצה לעשות ניסיון למשך חודש-חודשיים ולהימנע לחלוטין ממוצרי חלב, בשר, עוף, קמח לבן (לחם, פסטות), סוכרים (עוגות, ממתקים, בצקים, מאפים) ומוצרים המכילים גלוטן.
ולעשות שימוש קבוע בתבלינים כגון כורכום, קינמון, ג'ינג'ר ופלפל שחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דפנה04/12/2007איה שלום,
אני מודה לך על תגובתך. האם יש איזשהי "תרופת סבתא" שהיית ממליצה שיכולה לפתור או לפחות להקל על הבעיה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נזלת
איה הוד04/12/2007אחת השיטות הותיקות והיעילות לטיפול בנזלת וייבוש שלה היא, שטיפת האף עם מי מלח המוחדרים דרך הנחיריים.
יש לערבב כפית מלח בכוס מים ובעזרת טפטפת נקייה לטפטף מספר טיפות בכל נחיר עד שתרגישי את הנוזל בגרון. כדי שהטעם של המלח לא ישאר בפה יש לשטוף ולגרגר בפה לאחר מכן מים נקיים.
יש לחזור על הפעולה מספר פעמים במשך כמה ימים.
ספרי אם ניסית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית הופעת הוסתא03/12/2007
אני ממש צריכה לדחות את המחזור החודשי שלי כי ביום ראשון יש לי טיול מאוד חשוב הכולל הרבה פעילות פיזית. האם יש דרך בטוחה לעשות זאת?? (הייתי אמורה לקבל לפני שבוע) אם אי אפשר האם יש דרך להקל על הכאבים והדימום??
כאבי מחזור
איה הוד03/12/2007לדחות ווסת, עד כמה שידוע לי, אפשר רק על ידי התערבות הורמונלית עם כדורים - והדרך הזאת מעולם לא נראתה לי.
אני מאוד מבינה את המצוקה שלך- את לא רוצה שכל הטיול יפגע בגלל המחזור והכאבים.
לשאלתך, האם אפשר להקל על כאבים ודימום?
התשובה היא חד משמעית כן!!!
אך לצערי לא מהיום להיום - מדובר על טיפול שיש להתמיד בו לתקופה של מספר מחזורים.
הנה כמה טיפים שיסייעו בינתיים:
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה מסיגריהשני03/12/2007
שלום
אתמול במהלך מסיבה נכוותי בפנים בטעות מסיגריה.
כעת זה אדמומי ורציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בזה ותוך כמה זמן זה עובר?
זה ממש חשוב לי :(
תודה מראש, שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כוויה
איה הוד03/12/2007הי שני,
עד כמה מוזר שזה ישמע, פשוט למרוח על הכוויה דבש מספר פעמים ביום לכמה שיותר זמן.
אפילו רצוי למרוח שכבה עבה של דבש ולחבוש את זה עם תחבושת קטנה ולהשאיר את זה למשך היום.
ספרי איך הולך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף לדבש..
שני03/12/2007קודם כל תודה רבה על ההמלצה (:
ובנוסף, הבנתי שרצוי לשפשף עם בצל, תפוח אדמה, משחת שיניים וכו'.. האם הדבש מומלץ ויעיל יותר מכולם?
והאם תוכלי להגיד לי תוך כמה זמן בערך זה עובר? זה ממש חשוב.. יש לי אירוע בעוד יומיים =\
תודה על העזרה,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוך כמה זמן
איה הוד03/12/2007תוך כמה זמן זה עובר תלוי אך ורק בך - כלומר בסוג העור שלך ובקצב ההחלמה שלו.
תפוח אדמה הוא גם אופציה טובה, בצל עשוי לשרוף.
אין שום מניעה שתשתמשי בכולם.
את יכולה לרכוש בבית מרקחת משחת טראומיל - מאוד מאוד מאוד יעילה למצבים אלו!
ספרי בעוד יומיים מה המצב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפקציה בנזםשושי03/12/2007
לפני מספר חודשים עשיתי נזם באף.אני בעלת עור רגיש מאוד וכצפוי נהייתה לי אינפקציה מסביב לעגיל,שנראית בצורה של גולה אדומה. פניתי לרופא עור וקיבלתי אנטיביוטיקה דרך הפה שלאחר מספר ימים העלימה את הזיהום.
כעת אני בהריון ושוב החור הזדהם וישנה הגולה האדומה.איני יכולה ליטול אנטיביוטיקה .האם יש איזושהיא תרופה מיידית לזיהום זה שמתבססת על חומרים טבעיים? אשמח אם תוכלו לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זיהום מקומי
איה הוד03/12/2007אם הזיהום הוא מקומי ניתן להיעזר במשחה או טיפות מרוכזות של צמח האכינצאה יחד עם מור באופן חיצוני. יש למרוח או לטפטף על האזור מספר פעמים ביום.
תוכלי לבקש מכל בית מרקחת שמתעסק גם בצמחי מרפא לרקוח לך בקבוקון קטן מאכינצאה ומור או לרכוש את משחת האכינצאה של חברת "ראן צמחים" המיועדת לטיפול וריפוי פצעים וזיהומי עור כגון אקנה (פצעי בגרות), דלקות, מורסות על העור, אקזמה, פטרת של העור, זיהומים שנגרמו בעקבות פציעה ועוד.
תעדכני מה שלומך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)