מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בורונכיטיסשני03/11/2007
שלום לכן
איך אפשר להתמודד עם בעיית בורונכיטיס באופן טיבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברונכיטיס
איה הוד03/11/2007שלום רב,
ברונכיטיס, בניגוד לאסטמה (שהיא לרוב בעיה אלרגית כרונית) היא מחלה זיהומית שיכולה להיות גם כרונית וגם אקוטית שהטיפול הטבעי בה, בין היתר, הינו חיזוק מערכת הגנה והחיסון על ידי צמחי מרפא אנטי-חיידקיים ואנטי-ויראליים שהם ספציפיים למערכת הנשימה ותזונה המקטינה את היווצרות הליחה (משמעותי ביותר לטיפול).
ישנם מספר תכשירים הומוטוקסיקולוגיים שיסייעו לך מאוד:
R8 או R9 המיועדים לשיעול (לח או יבש) ולמצבי ברונכנכטיס, יחד עם R48 שהינו בסיס לטיפול במחלות במערכת הנשימה כולל ברונכיטיס וליחה ו- R6 לחיזוק חיסוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לגבי הטחוריםמורן31/10/2007
שלום רב
כשאני קוצצת בצל ושום, לשים אותם על חתיכה קטנה של צמר גפן, שמתאימה לגודל פי הטבעת?
לבשל דבש במים ביחס של שלוש לאחד, שלוש כוסות, כפות, למה הכוונה?
רב תודות אני אשמח מאוד לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים
איה הוד01/11/2007שלום מורן,
אינך צריכה להחדיר את צמר הגפן לפי הטבעת ולכן החתיכה ממש לא צריכה להיות קטנה בגודל פי הטבעת. הטיפול הזה הינו חיצוני.
לפני שהייתי ניגשת לבצל ושום הייתי מנסה דברים אחרים כמו שצויינו כאן בפורום.
לעיתים, העור באזור פי הטבעת הינו רגיש ביותר, והבצל עם השום עלולים לגרום שם לכוויה או רגישות ולשרוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה טחורים בהריוןרויטל31/10/2007
בוקר טוב שוב אני רוצה להודות על הרצינות והמהירות של הדברים
שנית יש לי 2 שאלות נוספות
1. מה בדבר הקומפרס של בצל ושום האם הוא מותר לנשים בהריון והאם הוא יעיל במצבי
2. יש לי משחה בשם "פרוקטו אובלפיכה" טבעית האם היא מוכרת לכן והאם היא יעילה כי אני לא מרגישה הקלה
שוב הרבה תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים
איה הוד31/10/2007שלו רויטל,
נושא השום והבצל הוא מאוד אישי.
אני חושבת שכדאי לדחות בשלב זה שימוש בבצל ושום בייחוד אם הטחור כואב, מדמם ואם האזור פצוע, מאחר וזה עלול לשרוף מאוד.
המשחה שברשותך טובה, המשיכי להשתמש בה, נסי בעדינות לאחר ישיבה באמבט מים חמים להכניס פנימה את הטחור והעזרי במשחות ובאמבטיות הנוספות שציינתי.
אחרי ההריון אם המצב ימשך הטיפול יוכל להעשות גם באופן פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להודות
רויטל31/10/2007רק רציתי להודות תודה על הכל והמשך טוב
ואם יהיו לי איזה שהם טיפים בנושא אשמח לשתף ולעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יהיה נחמד לשמוע על עדכונים :-)
איה הוד31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים בהריוןרויטל30/10/2007
אני בהריון תאומים חודש שמיני וסובלת מטחורים על אף שהקיבה רכה
אלא כתוצאה מלחץ על האזור
רציתי לדעת אילו מבין תרופות הסבתא המוצעות באתר טובה להריון ,האם קיימת איזו שהיא הגבלה לאחת מהן
והאם יש פתרונות נוספים
המצב חמור ואינו סובל דיחוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים בהריון
איה הוד30/10/2007בהריון אני נמנעת משימוש פנימי בצמחי מרפא ולכן בשלב זה ההמלצה שלי תהיה רק לצורך הקלה מקומית: עשי שימוש תכוף במשחת הממליס ואת יכולה לשלב איתה גם את משחת הטראומיל (המכילה גם ארניקה ואכינצאה והממליס). ההממליס הוא בעל תכונה מכווצת כלי דם ומשחת הטראומיל מטפלת בין היתר בכאב ואי הנוחות.
גם קומפרסים קרים על המקום מאוד עוזרים ואף אמבטיות ישיבה במים פושרים עם צמחים מכווצים כגון ההממליס.
אני ממליצה לאחר הלידה, אם הטחורים לא יחזרו למקומם לבד, שתגשי לטיפול גם בנטילת צמחי מרפא דרך הפה. הטיפול מאוד יעיל. יש מוצר שנקרא Hamamelis של חברת HEEL לשימוש פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
לאור נהלל30/10/2007בנוסף לעיצותיה של איה אפשר גם לשבת באמבט חמים עם כמה טיפות שמן לבנדר, ולאחריו למרוח את האיזור בשמן זית ולנסות להחזיר את הטחורים למקומם בעדינות מירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
רויטל30/10/2007ראשית תודה על הזריזות והרצינות
שנית יש לי שתי שאלות המשך....
1 . האם הקומפרס של רטיה עם בצל ודבש מותרת ויעילה במצבי?
2 .יש לי תכשיר טבעי בשם "פרוקטו אובלפיכה" אני משתמשת בו כבר יומיים ולא מרגישה שיפור
האם מוכרת לכן המשחה הזו?
שוב הרבה תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ווסת ארוך ורצון להרותזקוקה לעזרה28/10/2007
שלום רב
הנקתי את ביתי כ שנתיים וחודשים ובכל משך תקופת ההנקה קיבלתי מחזור רק לאחר שנה ועשרה חודשים וגם זה היה קצר
לאחר הפסקת ההנקה המחזור החל להופיע כל חודש אבל מעל לרגיל
תמיד היה לי 6 ימי דימום כעת יש לי 4 ימים רק בניגוב ועוד 6 ימי מחזור
עברתי את כל הבידקות האפשריות והכל תקין
מה עלי לעשות על מנת לקצרו ובכך להכנס להריון ( ראוי לציין שאני שומרת נידה ולכן במצב הזה אני טובלת במקווה לאחר 15 יום )
אנא עזרו לי אני מתחילה לאבד כבר תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסדרת מחזור
איה הוד29/10/2007הסדרת מחזור ואיזון המערכת ההורמונלית נעשית, בין היתר, עם צמחי המרפא אנג'ליקה סינית ושיח אברהם (ויטקס).
ניתן לעשות שימוש בחומרים הומיאופתיים בשם Hormeel ו- ovarium com
ממליצה לגשת למטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערגלית .ש.27/10/2007
יש לי שיער תלתלים המון זמן שיש לי נשירה עצומה. וזה אחרי טיפולים בשמפואים מיוחדים ותיספורות מידי פעם.הנשירה עדיין ממשיכה לשווא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער
איה הוד27/10/2007הטיפול בנשירה צריך להיות פנימי וחיצוני כאחד.
מומלץ להתחיל לשתות עשב שעורה / חיטה (אפשר גם בכדורים), חליטות מצמח הרוזמרין
ו/או טיפות בשם R89 של ד"ר רקווק.
חיצונית מומלץ לעשות מסכה לשיער משמן זית, ביצה, קצת מיץ לימון וכמה טיפות שמן רוזמרין
לחזור על הפעולה יום יום עד שנראה שיפור.
אם מקור הנשירה הוא סטרס ומתחים - עשי שימוש ברסקיו או נרווהיל. שתי חליטות מקמומיל, מליסה או פסיפלורה. שני לפחות 7-8 שעות בלילה.
אם מקור הנשירה הוא הורמונלי - גשי למטפל
אם מקור הנשירה הוא חוסר בברזל ורמות נמוכות של פריטין - עשב השעורה מאוד יועיל כאן.
וודאי שאת אוכלת תזונה בריאה, עשירה ומזינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים סביב העינייםתות27/10/2007
מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עיגולים שחורים
איה הוד27/10/2007שלום תות,
יש לנסות לזהות את הגורם ולטפל בו. הגורם אכן יכול להיות תזונה לא נכונה או חסרים תזונתיים יחד עם מצב של עייפות, מתח ו/או בעיה בכלי הדם הקטנים...
האם המצב חדש? או שהוא קיים כבר זמן רב?
מה ניסית עד כה?
האם התייעצת עם קוסמטיקאית או רופא עור?
]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת במיתריםיפעת26/10/2007
שלום
יש לי דלקת במיתרי הקול האם התרופות לכאב גרון הנזכרות באתר רלוונטיות למצב שלי? אני לא צרודה בכלל אבל מאד כואב לי בגרון כשאני מדברת (אני שותקת כבר כמה ימים) וגם כשאני נושפת אויר.
אם יש משהו מיוחד שאני יכולה לקחת שיכול לעזור לכאב להיפסק אשמח אם תוכלי לעזור לי.
תודה,
י
פעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקות
איה הוד26/10/2007תכשיר בשם "טראומיל" של חברת Heel המגיע בטיפות או בכדורי מציצה מתחת ללשון נועד לכל מצב דלקתי בגוף. ולכן יכול להועיל מאוד למצבך.
כמו כן, טיפות מיוחדות של ד"ר Reckeweg בשם R45 שניתן להשיג בבתי מרקחת מיועדות לחולשה של מיתרי הקול, כאבים ודלקות גרון, מחלות של מיתרי הקול ואף צרידות.
בנוסף, אני ממליצה לגרגר תה קמומיל 3 פעמים ביום.
וכמובן להמשיך לעשות את מה שאת עושה - לנוח ולא לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגוגל מוגל ..
לאור נהלל26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרחסויה25/10/2007
שלום,
אני בת 16 וחצי ואני סובלת מהזעת יתר בבית השחי
זה מגביל אותי בחיי היום יום ומפריע לי מאוד.
אני נורא מתביישת מזה שאני סובלת בתופעה ואני כל הזמן מנסה ללבוש חוצלות כהות.
ניסיתי את כל הדאודורנטים שקיימים ושום דבר לא עוזר לי.
שמעתי שיש ניתוח שיכול לעזור אבל יש לזה חיסרון שאחרי שאתה עובר את הניתוח אתה מזיע יותר במקום אחר וגם אמא שלי תתנגד שאני יעבור את הניתוח. בנוסף לכך יש את הזרקת הרעלן הזה שגם לשיטה הזאת אמא שלי מתנגדת ואומרת שאני עדיין ילדה וזה יכול להשפיע עלי לרעה.
אני לא יודעת מה כבר לעשות כי חשבתי שזה יעבור לי לבד ואולי זה פשוט בגלל גיל המעבר אבל זה לא עובר.
הייתי רוצה לפנות אליכם בבקשה שתעזרו לי ותגידו לי אם יש אולי שיטות חלופיות טבעיות שאני יכולה להשתמש בהן ואין להן תופעות לוואי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
לאור נהלל26/10/2007רצוי לנסות כמה דברים לפני ניתוח משום שכמו שכתבת הניתוח עלול ליצור תופעות לוואי כמו הזעה במקומות אחרים או תופעת הפוכה להזעה - יובש, בגלל ניתוק העצב האחראי לבלוטת הזעה באיזור המדובר .
דיקור סיני יכול מאד לעזור בלווי פורמולות צמחים וייעוץ תזונתי.
ולבינתיים : לאכול פירות וירקות ולהמנע מאוכל שומני וכבד.
אפשר להשתמש בתערובת צמחים : מליסה, סלאוויה, אכינציאה, קוהוש שחור ושיזנטרה (לדעתי יש את התערובת הזו מוכנה בקפליות בבתי טבע) .
כמו כן חליטת תה מהצמחים מרווה רפואית ואכיליאה. - פעם עד פעמיים ביום.
במקום דאודורנט רצוי להשתמש באבן קריסטל בעלת PH של 3.3 אפשר לקנות בבתי מרקחת.
שבת נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
dalit30/10/2007כדאי מאוד לנסות unhydrol forte
דאודורנט שנמכר בכל בית מרקחת (גם בסופרפארם)
אני סבלתי שנים מהזעת יתר וזה הדבר היחיד שעזר לי מתוך מס' רב מאוד של טיפולים שניסיתי
כדאי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהאנונימית24/10/2007
שלום,
עקב דיאטה שעשיתי יש לי בצידי הבטן (מותניים) סימני מתיחה ואיני יודעת איך להעלים אותם
הדבר נורא חורה לי ואשמח אם תוכלי לעזור לי ולייעץ לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימני מתיחה
איה הוד25/10/2007משהו שמצאתי באתר טבע-לייף מאת מיכל לזרוביץ:
"סימני מתיחה (stria) אלו הקווים הבולטים, מבריקים שמצויים על העור. הם נגרמים בגלל הידלדלות ואיבוד אלסטיות של הדרמיס (שזוהי השכבה הפנימית של העור).
באופן טיפוסי צבע הסימנים בהתחלה הוא אדום , לאחר מכן הופכים לסגול-ארגמן ולבסוף כאשר הם דוהים הופכים ללבנים.
בדרך כלל יופיעו אצל נשים בהריון או לאחר לידה ואצל כאלו שעלו במשקל. במצבים אלו סיבי העור בגוף מנסים להתאים עצמם לנפח שגדל והתוצאה היא קריעת סיבי הקולגן דבר המתבטא בסימני המתיחה.
איך עוזרים בטשטושם?
ברפואה הקונבנציונלית יש ניסיונות לטפל עם רטין A (עוזר בצורה חלקית רק אם הסימנים טריים), בכל מקרה אין לתת אותו לנשים בהריון.
ניסיון נוסף הוא טיפול בלייזר. המחשבה היא כי הלייזר ממריץ את התאים באיזור המתיחה לייצר פיגמנט ובצורה זו סימני המתיחה מתמזגים עם העור (בדיוק כמו בשיזוף) ופחות בולטים אך אינם נעלמים לגמרי.
אלו שמסתייגים מהטיפול בלייזר טוענים כי הוא יקר מאד וממושך (לפחות 10 טיפולים) ותוצאות הטיפול נשמרות כ- 6 חודשים בלבד. בכל אופן הטיפול בלייזר לא מעלים את הסימנים אלא מקסימום גורם להם להיות פחות בולטים.
מה האלטרנטיבה הטבעית?
קיימות פורמולות ארומטיות ייחודיות שיכולות לעזור בעידוד צמיחה מחודשת של העור (כגון שמן נשאי שקדים, שמן אתרי לבונה) בשילוב עם שמנים המכווצים את סימני המתיחה. לעסות בתנועות סיבוביות את האיזורים בהם יש מתיחה 3 פעמים ביום.
בתזונה מומלץ להקפיד על אכילת נבט חיטה ושמנים מכבישה קרה בסלט ובאפייה. הויטמין E במזונות אלו עוזר לאלסטיות של העור. גם חומצות שומן חיוניות יכולות לעזור (ניתן למצוא אותם בדגים, זרעי פישתן ובשמן זרעי פשתן). בנוסף ניתן למרוח שמן ויטמין E על הסימנים.
חשוב לזכור: טשטוש סימני המתיחה לוקח זמן ותלוי במספר גורמים כגון סוג העור, באישה עצמה, סוג התזונה ובפעילות גופנית. יש לזכור כי סימני המתיחה שקיימים הם כבר שם המקסימום שאפשר הוא לטשטשם. קל יותר לטפל בסימני מתיחה טריים אלו שבצע וורדרד סגלגל. אם מתמידים בטיפול הטבעי (עיסויים באופן עצמי ותזונה נכונה) סימני המתיחה מטשטשים .
והתוצאות,אם לא הקיץ הזה אז בשנה הבאה..."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה מדיאטה
bella22/06/2009יש לי סימני מתיחה מהורדה רצינית במשקל.
אני סך הכל בת 17, זה עוד יכול להעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
אנונימית25/10/2007כלומר אם הסימנים אינם טריים אין טעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימני מתיחה.
איה הוד25/10/2007אני מסכימה עם המאמר שאפשר לטשטש אך לא להעלים.צריך ללמוד לחיות איתם ולא להזניח את הטיפוח של הזנת העור באזור הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
לאור נהלל26/10/2007אם הסימנים אינם טריים, בנ וסף לשמן ויטמין E כמו שכתבה לך איה, אפשר למרוח שמן דם המכבים העוזר לטשטוש הצלקות או שמן רוז היפ בשימוש לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת וסתsmadar24/10/2007
שלום
כבר חמש שנים בלי מחזור ואני נוטלת פרוגילטון על מנת לקבל מחזור באופן מלאכותי אבל אני נורא עצובה בגלל מה שעובר עליי , פניתי לרפואה טבעית שהומלץ לי לשתות פטורוזיליה על מנת שאקבל מחזור באופן טבעי האם זה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת וסת
איה הוד24/10/2007שלום קרן,
צמחי מרפא כגון אנג'ליקה סינית ושיח אברהם משמשים לאיזון והסדרת מחזור מאחר או שלא מגיע כלל.
עברי לתזונה בריאה המכילה את כל אבות המזון, בדקי ששאינך אנמית (שכן, במצב אנמיה הגוף נכנס למצב השרדותי שבו הוא לא יכול להרשות לעצמו לאבד עוד ברזל בדימום המחזורי - הגוף מאוד חכם).
טפלי בכל גורם סטרס קיים - מצבי לחץ בהחלט יכולים למנוע מהמחזור להגיע.
יש את הרסקיו או הנרווהיל למשל למטרה זו.
למדי לתרגל נשימות והרפייה ודמייני את הוסת מגיעה (מחשבה יוצרת מציאות)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מתולתל!...ליטל23/10/2007
שלום קוראים לי ליטל
ויש לי שער מתולתל הבעיה שלי היא שהשער שלי לא אורך לי בכלל הוא ויש לי נשירה קצר רציתי לשאול אותך אם יש איזהו תרופ המשהו שיכולה לעזור לי שהוא יתארך ??...
השמח אם תוכלי לעזור לי ליטל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיער שלא גדל+נשירה
איה הוד23/10/2007הי ליטל,
האם השיער שלך עבר לאחרונה איזושהי טראומה? האם עשית איזושהי פעולה כימית בשיער?
האם עשית דיאטה כלשהי? האם היית בלחץ בחודשים האחרונים(זה תופס גם שנה אחורה)?
מרגיש לי שהוא זקוק לויטמינים ומינרלים גם חיצונית וגם פנימית:
חיצונית - יש מוצרים רבים המכילים מרכיבים וויטמינים לשיער ותוכלי לעשות בהם שימוש.
מעבר לכך, ממליצה בחום על שימוש יומיומי בעשב חיטה / שעורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שיער
לאור נהלל23/10/2007R89 היא תרופה הומיאופתית העוזרת לצמיחה טובה יותר של שיער וכן המוצר - מינוקסי, אפשר להשיג בבתי מרקחת הומיאופתים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה!!
ליטל24/10/2007לאיה זאת שוב ליטל כן אני עשיתי דיטאה לפני שנתיים וירדתי 10 קילו ומאז השער שלי לא גודל איזה ויטמינם אלה זה כדורים למה אני לא בעד כדורים ואני בת 17 ואני מעדיפה בלי כדורים אבל הייתי שותה ריקוטן 8 חודשים אבל ההייתי מעדיפה משהוא שהוא טבעי ושיוכל חעזור לי ושאפשר ליראות שיםור תוך כמה חודשים...
בתודה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי ליטל
איה הוד24/10/2007הנה, עכשיו מתגלים עוד פרטים מאוד קריטיים. עכשיו יותר קל לעזור מאחר והגורם מתחיל להתגלות.
את לא בעד כדורים, ולמרות זאת נטלת את אחד הכדורים היותר מזיקים שיש (רואקוטן) שיכול מאוד להיות שיש לכך קשר עקיף לבעיית השיער.
התחילי עם כדורים או שתייה של עשב שעורה - זה יזין את הגוף בכל המרכיבים החיוניים שאת זקוקה להם. בדקי בדם שלא חסר ברזל ופריטין והתחילי לאכול בריא.
הטיפות שלאור המליצה עליהן מאוד חשובות - קחי גם אותן בחשבון.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה
ליטל25/10/2007אוקי מאיפה קונים את העשב חיטה אני רוצה לשתות את זה?.ואת כל מה שאמרת את הטיפות אלה וכיאלו מתי אני צריככה לשתות את זה ואיך בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה!!
ליטל25/10/2007איזה ומתי רואים תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה??
ליטל25/10/2007איה וגם עשיתי בדיקות דם ליראות אם חסר לי ויטמינים והכל יצאה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה השב שעורה
ליטל25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טפול בשיער
איה הוד25/10/2007עשב שעורה/ /חיטה ואת הטיפות אפשר לקנות בבתי מרקחת.
עשב חיטה אם את קונה את האבקה אז מערבבים 1-2 כפיות במים ושותים ואם זה כדורים 1-2 כדורים ליום.
את הטיפות: 10 טיפות בקצת מים שלוש פעמים ביום.
את התוצאות כל אחד רואה בזמן אחר ויכול להיות שיש עוד דברים שצריכים להילקח בחשבון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה!!
ליטל25/10/2007איה אני רוצה לסכוט את זה אני לא רוצה תכדורים מאיפה אני קונה את השב שעורה ושותה??..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה
ליטל25/10/2007ואיך ניקראות הטיפות האלה ??שאני מגיע לבית מרקחת איזה טיפות אני אומרת לו להביא לי?..ואני מתקוונת לעשב שעורה לא לכדורים אם פשר לסחות את זה ולשתות את זה??..ושאני שותה את זה כמה פעמיים ביום ??..שאני ידע איך לחלק את זה ומה עוד צריך עוד משהו עם כל זה נוסף אני כבר מתחילה להיתיעש מכל הדברים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליטל שלום
איה הוד25/10/2007עשב שעורה / חיטה קונים בבתי טבע - צריך לראות באיזה בתי טבע ניתן למצוא או שתגשי ברחוב לדוחן מיצים - היום כמעט בכולם תמצאי גם מיץ עשב חיטה שיסחטו לך במקום, או שתגשי פה באחד הדיונים הקודמים בפורום שדיברו בהם על עשב שעורה ותראי איך אפשר לגדל אותו בעצך בבית. אם את רוצה לסחוט לעצמך תצטרכי לקנות מכשיר מיוחד שעושה זאת.
לגבי הטיפות: R89 של ד"ר רקווק. תצטרכי לברר באיזה בתי מרקחת יש אותן.
לגבי אופ נטילה: מיץ עשב שעורה לשתות פעם-פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה לא צריך מירשמם לטיפות האלה??
ליטל26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת סודה לשתיה ותופעות לוואייעל22/10/2007
אני משתמשת באופן קבוע מזה כשנתיים באבקת סודה לשתיה במקום דאורדרנט.
כמו כן יש לי ירידה בחשק המיני באופן דרסטי מזה כשנה וחצי.
ישנו מיתוס שאבקת סודה לשתיה משפיעה על החשק המיני, ובעבר נהגו לתת לחיילים כדי "להרגיע" אותם מינית.
בחיפושיי באינטרנט לא הצלחתי למצוא מענה חד משמעי.
אולי למשיהו/י מכם יש אינפורמציה בדוקה ומוכחת בעניין????
תודה לעונים
סןדה לשתייה
איה הוד22/10/2007לי ידוע על שימוש בצמח מסויים שהיו נותנים לחיילים לאותה מטרה אך לא שמעתי על סודה לשתייה בהקשר הזה. אולי לאור תדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי, תודה על המענה
יעל23/10/2007אחכה לתגובתה של לאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודה לשתיה
לאור נהלל23/10/2007את צודקת, גם אני שמעתי על הקשר בין סודה לשתיה וירידה בחשק המיני ויודעת שנתנו בעבר (לא יודעת אם זה תקף להיום) סודה לשתיה לחיילים לאותה מטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן על כוויות?הדר22/10/2007
שמעתי שכאשר יש כוויה אז מריחת פיפי עך האזור יכולה לעזור לריפוי הכוויה, זה באמת נכון?
שתן לכוויות
איה הוד22/10/2007מכיר את הפתרון של שתן על צריבת מדוזה בים?
ובכן יש לכך סיבה! :-)
השתן הוא סטרילי וחומצי ומחטא.
ניתן להשתמש בג'ל אלוורה או למרוח יוגןרט קר על הכוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפליט פלאורלי בחזה לפי צילום סיטיסופי22/10/2007
שלום רב
יש לי תפליט פלאורלי בריאה יש תרופת סבתא שהיא לריאה
קבעתי רופא ריאות לעוד חודש,ביראות אין חליל הוחס תהליך של מוקד(סרטן) כל הסיטי תקין מלבד התפליט?
תודה סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפלט פלאורלי
איה הוד22/10/2007הי סופי,
תפליט פלאורלי הוא נוזל שהצטבר בין שני קרומי הריאה ולמרות שאין "מוקד", יש דברים רבים שיכולים לגרום לכך כגון בעיות בכבד, אי- ספיקת לב, מחלות כליה, מחלות ריאה ועוד.
קשה יהיה לתת עצה לתרופת סבתא אם לא אדע מה מקור הבעיה וזה יהיה לא מקצועי מבינתי :-)
עדכני אותי בעוד חודש מה היה אצל הרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפליט
סופי22/10/2007תודה לך
הייתי אצל רופאת המשפחה בדיקות הדם של כליות,וכבד תקינות,אי ספיקת לב היא הוצאיה מאפשרות כי אין לי סימנים כאלה לדבריה,מה שכן יש בי עייפות מסוימת,אולי בגלל שהריאות לא מקבלות אויר כמו שצריך בגלל הנוזל אני סתם משערת.
ביקשתי מהרופאה לבדוק גם מול רופא לב את האפשרויות אמרה שאין צורך ורק עוד חודש יש לי תור לריאות,שאלתי היא הנוזל הזה לא מסוכן??????
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפליט פלאורלי
לאור נהלל22/10/2007טינקטורה של שן הארי וחותם הזהב עוזרת לניקוז נוזלים מהריאות.
לשתות על בסיס יומי , 20 טיפות ממיצוי הצמחים בקצת מים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולחה לקנות? זה צמחים
סופי22/10/2007זה צמחים מוכנים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוי צמחים באלכוהול = טינקטורה
לאור נהלל23/10/2007ניתן להשיג בבתי טבע, בתי מרקחת הומיאופתיים, יש לבקש מראש שיכינו לך את ההרכב הספציפי הזה.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)