מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע לכוויה..עינת01/12/2007
שלום,
קיבלתי כוויה ביד שבוע שעבר כתוצאה ממים חמים (חום של קומקום) היו לי שלפוכיות והאיזור אדום מאוד...הרגעתי את המקום מייד עם מים קרים ושקית קרח והשתמשתי במשחה של רפא-רפאזון .
כעבור שבוע ירדו השלפוכיות אך העור נשאר אדום,יבש מאוד ולא גמיש.(הכוויה באצבעות של הידיים) במהלך השבוע השתמשתי במשחות טבעיות,כגון ארניקה ואבולפחיה ומידי פעם אלו-וורה אך עכשיו האזור עדיין יבש מאוד ולא גמיש כפי שאמרתי ועדיין אדום מה אפשר לעשות?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כוויה
איה הוד01/12/2007העור היבש אמור להתקלף ולנשור עם הזמן - העור החדש שגדל בינתיים מתחת יהיה גמיש.
תמשיך עם המשחות הללו, אפשר גם להשתמש בדבש - למרוח דבש זה נהדר!
יש גם את משחת הטראומיל - שהוא מצויינת למצבים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי~~01/12/2007
יש משהו שעוזר לגבוהה מהר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
איה הוד01/12/2007שאלה כללית מידי.
יש לבדוק האם קיימת מלכתחילה בעית גדילה, לקחת בחשבון גיל, תורשה, מצב בריאותי ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי עוד שאלהpussycat01/12/2007
אני סובלת מדלקת פרקים מאוד חזקה כל הפרקים שלי נפוחים ואני סובלת הרבה זמן 11 שנה עכשיו עושים לי טיפול בremicde השאלה שלי עם יש משהו טיבי שיכולה לעזור להורים הכאבים החזקים? תודה עם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת פרקים
איה הוד01/12/2007אחת התרופות היעילות ביותר לדלקות מפרקים וכאבים היא הצום הרפואי או דיאטת ניקוי רעלים.
צום, או דיאטת ניקוי הוכיחו את עצמם פעם אחרי פעם בבעיות מסוג זה וראיתי ניסים של ממש מתרחשים.
אסור לעשות זאת לבד בבית!!!
יש להתאים את תוכנית הניקוי לאדם, למצבו ולקחת בחשבון תרופות שנוטלים.
זה מחייב השגחה רפואית מאחר ולתוכנית כזאת יכולות להיות תופעות לוואי המכונות משברי ניקוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- R45 לתינוקות בת חצי שנהאורנה29/11/2007
לתינוקת שלי בת חצי שנה יש אודם בגרון - צרידות - שיעול -חום - ונזלת (היינו אצל הרופא). הרוקחת נתנה לי R45 ואמרה מינון של 2 טיפות מספר פעמים ביום. בתרופה עצמה אין שום התוויה למה נועדה התרופה - האם מתאימה לתינוקות - מינונים לתינוקות - וקצת נלחצתי. אפשר קצת מידע?
תודה,
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
R45
איה הוד29/11/2007R45 מידע:
התוויה רפואית:
צרידות וחולשה של מיתרי הקול
כאבים ודלקות גרון אקוטיות או כרוניות, עם או בלי חום, בדרך כלל מלווה לשפעת.
2 טיפות הוא מינון טוב לתינוקות.
עושה רושם שהרוקחת התאימה לך משהו טוב מאוד - אך כנראה היא התרשמה ממה שסיפרת לה שהבעיתיות היא יותר הצרידות.
אני אישית, (ותקני אותי אם אני טועה), מתרשמת שדווקא השיעול והחום והנזלת הם הבעייתיים ויש להתייחס אליהם:
הייתי נותנת גם R6 לילדים- שההתוויה שלו היא:
מצבי שפעת, חום, צמרמורת, שיעול, צרידות, נזלת, ומניעת סיבוכים בדרכי הנשימה כתוצאה מהמחלה.
(יש גם R9 שהוא ממש ספציפי ממוקד לנושא השיעול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRECKEWEG R45
לאור נהלל29/11/2007התרופה הזו אכן נועדה לצרידות וכאבי גרון ועדיפה על אנטיביוטיקה , גם לטיפול בתינוק, אלא אם מדובר בסטרפטוקוקוס או חיידק אחר.
לא הבנתי את עניין ה"מספר פעמים ביום" כמה פעמים?
ובכל מקרה תמיד רצוי לגשת להומיאופת ולערוך אבחון אישי ולתת משהו מתואם ספציפית לאדם ולא לסימפטום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אורנה30/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עורגלית29/11/2007
הופיע לי כתם רוחבי על המצח מעל 2 הגבות , כתם די רחב ובולט חום - פיגמנטציה. מה הטיפול האפשרי ? האם מריחת לימון אמורה לעזור ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום גלית
איה הוד29/11/2007שלום גלית,
כתמי עור מופיעים לרוב מהשילוב של שמש + הורמונים (כמו גלולות למניעת הריון) ואף עישון.
לכן, הטיפול הראשוני יהיה התייחסות לגורמים הנ"ל אם הם קיימים, טיפול מניעתי ושימוש בקרם הגנה טוב.
כהרגלי, על מנת להיות כנה, אני חייבת לומר שלא ראיתי הצלחות מסחררות בטיפול בכתמי עור על ידי שימוש בתרופות סבתא כגון לימון. (אשמח אם מישהו יתקן אותי!!!)
ממליצה לך בחום לגשת למומחים בתחום הקוסמטיקה.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה של פטריה באצבעpussycat29/11/2007
היי עם תוכלו לעזור לי בקשר לפטריה באצבע ברגל עם יש איזהצ תרופת סבתא פשוט חצי ציפורןצבאביר ומאוד רוצה לדעת עם מישהו יודע
תודה מראש לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה
איה הוד29/11/2007שלום לך,
האם הפטריה היא באצבע או בציפורן (או בשתיהן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
pussycat01/12/2007אני חושבת שבאצבע אבל הציפורן באויר יכול להיות שזה אל הבשר אני גוזרת כל טיפה מהציפורן אבל פוחדת לא לעשות או לקפל הציפורן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטרייה ברגל
איה הוד01/12/2007ראשית, אני ממליצה לגשת לרופא עור כדי לבדוק את מצב הפטרייה, לראות שזה לא הגיע למצב זיהומי. במקרים מסויימים יש רופאים שממליצים על עקירת הציפורן.
שנית, ישנם מספר דברים שניתן לעשות כדי לטפל באופן טבעי, אך זכרי: כדי שהטיפול החיצוני יהיה יעיל צריך טיפול פנימי לחיזוק מערכת החיסון ובנוסף, בטיפול החיצוני חשוב להגיע לאזור שמתחת לציפורן. ניתן לגזור אותה עמוק עד כמה שאפשר ולטפטף תערובת מהשמנים האתרים הבאים: שמן עץ התה, מור, זעתר, אורגנו ולבנדר. שמן הזעתר מכיל שמן אתרי בעל חומרים פעילים הנקראים תימול וקרווקרול אשר להם השפעה נוגדת פטריות חזקה. גם שמן עץ התה ידוע בתכונות האנטי פטרייתיות והמחטאות שלו.
עוד דבר שניתן לנסות: להשרות את הרגליים במי מלח חמים. או במים עם כף חומץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםאמא28/11/2007
מדי פעם יש לי כאבים חזקים בחניכיים. היום ממש ממש כואב לי , מה הדבר הכי יעיל ?
משוועת לעצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת חניכיים
איה הוד29/11/2007מניסיוני: לעבור קודם כל למשחת שיניים מיוחדת. יש משחת שיניים של חברת וולדה למטרה הזו יש משחת שיניים מאלוורה שהיא מופלאה לדלקות חניכיים.
לגרגר מי מלח
לעשות שטיפות פה משמן עץ התה - 3 טיפות שמן עץ התה בכוס מים - לגרגר, לשטוף ולירוק החוצה (לא לבלוע)
בנוסף, לנסות להשיג תרסיס לפה של Q10 !!!
ולרסס 3 פעמים ביום את החניכיים.
אם לא תמצאי בתרסיס, ליטול קפסולה של Q10 ופשוט ללעוס אותה (לפוצץ אותה בפה ולתת לחומר שבה לשטוף את כל הפה והחניכיים - אח"כ אפשר גם לבלוע אם תרצי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ויראלית בעין ושום?רינת27/11/2007
יש לי דלקת ויראלית בעין, שמתבטאת בנפיחות גדולה, אדמומיות, כאב ודמעות. חברה הציעה לי לחתוך שום לחצי ולשפשך אותו על העפעף כשהעין סגורה. שמעתי על זה לטיפול בשעורה, השאלה אם כשהדלקת ויראלית אם זה גם יכול לעזור או שאף להזיק?
דלקת בעין
איה הוד28/11/2007שלום רינת,
הייתי מעדיפה הרבה יותר את הקמומיל על השום.
שום עלול להכנס בטעות לתוך העין - לא נחמד בכלל!!!
עשי תה מחליטת קמומיל - אל תוסיפי הרבה מים כדי שיצא מרוכז.
כסי את הכוס לחצי שעה.
טבלי צמר גפן בחליטת הקמומיל והניחי אותו על העין ל - 10-15 דקות שלוש פעמים ביום.
אשמח לשמוע בעוד כמה ימים מה שלומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לא ניסתי....
רינת28/11/2007אין לי בבית חליטת תה של קמומיל... יש לי רק שקית של תה קמומיל- האם זה גם טוב?
ועוד משהו- אבי למד הומוהופתיה והוא הציע לי לטפטף טיפה אחת של שמן שנקרא- peppermint
על כפות ידיים נקיות לשפשף ואז להניח את כפות הידיים על העיניים פתוחות- לא קרוב מידי אבל סגור כמו מעין אוהל כדי שהעיניים יקלטו טת השמן- מה את אומרת על זה- שמעת על השמן?
האם גם זה עלול לעשות כוויה?
תודה רבה לך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי רינת
איה הוד29/11/2007אכן כן - את יכולה לקחת את שקית תה הקמומיל עצמה (במקום צמר גפן טבול בחליטה) ולהניח אותה על העין. את יכולה לפני זה לעשות תנועות ניגוב לעין מהאיזור הפנימי (מליד האף) כלפי חוץ כדי להסיר את ההפרשות.
העצה של אביך: לא מכירה אבל נשמעת נפלא!
פפרמינט זה פשוט מנטה!
ספרי אחרי איך היה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפהסיגל27/11/2007
מה יכול לעזור למנוע ריח רע מהפה?
ריח רע מהפה
איה הוד27/11/2007סיגל יקרה,
ריח רע מהפה לעיתים קרובות מקורו בבעיות שיניים או חניכיים.
גשי לביקור אצל רופא שיניים.
אם הריח הוא משהו חד פעמי זה משהו אחר ואז ניתן לעשות שימוש באכילת פטרוזיליה למשל.
ניתן בהחלט לעשות שטיפת פה עם מים שבתוכם טופטפו מספר טיפות בודדות של שמן עץ התה (מצויין למקרה שיש דלקת חניכיים וריח רע)
בכל מקרה, מומלץ לעבור למשחת שיניים מאלוורה אמיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מהפה עשוי להגרם לעיתים כתוצא
מורן12/12/2007ריח רע מהפה עשוי להגרם לעיתים כתוצאה מהפרעות עיכול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט נכון!
איה הוד13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ25/11/2007
אלו שמנים אתרים מומלץ למרוח על אזור הרחם כדי לחזק אותו?
חיזוק רחם
איה הוד26/11/2007הי קרן,
תמצית שמן הרוז מחזק את הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ27/11/2007למה טוב חליטה של עלי פטל אם את יודעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלי פטל
איה הוד27/11/2007עלי פטל משולבים במקרים רבים עם עלי סרפד להכנת חליטות לפני ובמהלך ההריון.
הסרפד עשיר בברזל (קריטי בהריון), מנקה ומטהר את הדם ומכיל ויטמינים רבים חשובים נוספים. גם עלי הפטל עשירים בברזל, בויטמינים ומינרלים נוספים כגון סידן ומגנזיום והם בעלי תכונה מחזקת לשרירי הרחם ואף מסייעים למניעת טחורים וזיהומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ02/12/2007קניתי עלי פטל וקיבלתי במתנה שיח אברהם האם אני יכולה להכין תה משני החליטות ביחד
ויטקס
איה הוד02/12/2007ויטקס (שיח אברהם) הינו צמח המיועד לאיזון הורמונלי.
אינני יודעת עליך דבר, איך אוכל להמליץ לך עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ02/12/2007אם יש איזון זה יכול להזיק אם שותים את זה?
קרן היי
איה הוד03/12/2007יש נטייה לחשוב שאם משהו הוא טבעי הוא לא יכול להזיק.
זה לא נכון.
את הויטקס למשל, לא אתן בזמן הריון וגם לא במקביל לשימוש בגלולות או הורמונים לגיל המעבר המכילים פרוגסטרון.
גשי ליעוץ אצל מומחה לצמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירון25/11/2007
שלום רב,
יש לי שאלה, אני סובל מיובש בקרקפת, סבוראה, אתן יודעות אולי על תרופת סבתא שיכולה להעביר את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש בקרקפת
איה הוד26/11/2007שלום ירון,
יש כל כך הרבה סבונים ושמפו בשוק המיועדים לבעיה זו.
ההמלצה הטובה ביותר שלי אליך היא לעבור לשמפו מיוחד מאחר ושמפו רגיל יכול להחמיר את היובש ובנוסף, לגשת לטיפול טבעי אחד על אחד, כדי שתותאם לך תזונה נכונה ותוכנית טיפולית אישית, מאחר ואני מאמינה שהבעיה איננה רק חיצונית אלא מגיעה מבפנים ויש לשקול להתייחס בטיפול הזה גם לניקוי של הכבד.
אני ממליצה בחום להתחיל ליטול באופן קבוע 3 פעמים ביום אומגה 3
וליטול במקביל 2 סוגים של טיפות: R21 ו- R65 של ד"ר רקווק (10 טיפות מכל אחד בקצת מים 3-5 פעמים ביום על קיבה ריקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורבן ברגליעל21/11/2007
יש לי כאבים בכף הרגל כאשר אני דורכת על הרגל. תחושה של משהו שמפיץ חום בתוך כף הרגל.
הייתי אצל רופא עור והוא הפנה אותי לאורטופד " זה תת עורי וכנראה שתצטרכי מדרסים". אני בת 38 ולא עושה ספורט.
איך אפשר להקל/להעלים את הכאב שממוקד במאכז כף הרגל וכשנוגעים יש תחושה של עור קשה כמעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורבן ברגל
איה הוד22/11/2007שלום יעל,
לדורבן ברגל אני ממליצה על שימוש פנימי בשני חומרים הומוטוקסיקולוגיים שניתן להשיג בבתי מרקחת מסויימים:
traumeel
tendon suis injeel
זה מגיע באמפולות שצריך לבקש מבית המרקחת להכין אותן לבקבוק בטיפות כדי שתוכלי לשים 10 טיפות בקצת מים ולשתות את זה מספר פעמים ביום.
במקרים חמורים אני מפנה לרופא שעוסק גם בהומוטוקסיקולוגיה על מנת שהוא יזריק את החומרים הללו ישירות למקום הכואב ברגל וכך ההשפעה מהירה יותר.
החומרים הם טבעיים לחלוטים והתוצאות נהדרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ריח מחזיותאליאור21/11/2007
שלום,
האם יש למישהו עיצה איך להסיר ריח זיעה עקשני מחזיה עם ברזלים שכמובן אי אפשר לכבס במכונה? כבר ניסית שתי השריות בחומץ וגם כביסה רגילה ביד ושום דבר לא עוזר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת ריח זיעה
לאור נהלל21/11/2007השתמשת בחומץ הדרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס :(ג'ני20/11/2007
יש לי שאלה : אני חולה בוירוס ובוא אני בעלת חום , מקיאה, בעלת שילשולים, בעלת כאבי בטן וכאבי גרון רציתי לישאול איזה מין תרופםה או מרפה אפשר לקחת .. ?
כאשר כאב לי הראש והיה לי חום לקחתי אקמול ובכאבי הבטן לקחתי אומפרדקס ופפאווירין
וכל היום אני נחה אבל הכאבים בילתי ניסבלים האם יש עוד תרופה כלשהיא ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ג'ני20/11/2007*תרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס
לאור נהלל20/11/2007טינקטורה מהצמח אונו דל גאטו מצויינת לניקוי מערכת העיכול בזמן התקפת וירוס, ובמקביל כדאי לקחת פרוטק ואינפלוג'יפ - תרופה הומיאופתית של בוארון, יש להשיג בכל בית מרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה בקבלת המחזורכלה בבהלה19/11/2007
היי,
היום זה היום ה 26 שלי מיום קבלת המחזור בחודש שעבר. בכדי לטבול במקווה טהורה וזכה עליי להיות "נקייה" מס' ימים מוקצב (אני בחורה מסורתית) כשהתאריך המתוכנן למקווה הוא 1.12 ב"ה!
שאלתי היא: האם יש באפשרותי לשלוט איכשהו ולדרוש מגופי את המחזור "בכוח" ביום-יומיים הקרובים? או לחילופין במידה והוא יגיע בעוד מס' ימים לעצור אותו כדי שהימים הנקיים שלי לא יפגעו? או אפילו לדחות לגמרי את המחזור?? יש לציין כי אינני תחת גלולות כלשהן. זקוקה נואשות לעזרה!!! תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה במחזור
לאור נהלל20/11/2007מאמר בנושא:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3569* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)