מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטת רוק בשפה התחתונה נפיחות וסתימiren12/06/2008
בלוטת רוק בשפה תחתונה בתוך הפה -התנפחה
בבי"ח רוצים לכרות את בלוטת הרוק בניתוח כירורגי מקומי
מה דעתכם? האם אפשר לטפל באופן טבעי?
אירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטת רוק נפוחה
איה הוד13/06/2008שלום אירן,
תלוי במצב. אם הוא אקוטי מתקדם וגורם לכאבים איומים אני מניחה שאין מניעה מניתוח.
ואם לא, אז ממליצה לגשת לטיפול טבעי (הומאופת, מטפל סיני....)
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפהילדה12/06/2008
שלום שמעתי שקפה יכוך לגרום לשיזוף האם זה נכון ןאם כן איך בדיו צריך להתמש בו כדי לקבל תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קפה
איה הוד12/06/2008זה חדש לי לגמרי!!!
לא שמעתי על כך מעולם!
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה
שירי חבקין15/06/2008גם אני לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאישה11/06/2008
שלום בתי בת 4 ויש לה בעיה כמעט בכול לילה היא מיתלוננת על כאבים חזקים באיזור הפות
והיא מבקשת שאני ישטוף לה את האיזור הכואב . כשראתי את האיזור של הפות הוא היה אדום ונפוח
וכואב מאד לקחתי אותה לבדיקת גניגולוג ולא נימצא דבר וכאב והצריבה חוזר מדי פעם ואני כבר לא יודעת מה לעשות אנא עזרו לבתי להפסיק לבכות בלילות מכאבים חזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה
liat11/06/2008בס"ד
שלום רב לאמא המודאגת! לטעמי, הבת קצת מודאגת, ומתוחה, ולכן מגיבה בצורה זו. הצעתי, בזמן שזה רגיש ואדום, כפי שציינת, לטעמי, ניתן לשטוף במים קרים מהברז, כלומר, לא מים חמים, ולשטוף עם סבון אסותא שהוא סבון לרגישות, ולומר לילדה בזמן ששוטפים, הינה את רואה, הכל בסדר, אל תפחדי זה כבר נרפא, אין לך מה לדאוג, ולהרגיע אותה, ולפי דעתי לשטוף את המקום בערב כל שעה, עד הרגע שהיא הולכת לישון, ולפי דעתי וב"ה זה יעבור, כלא היה .
בהצלחה רב, מאחלת ליאת שגב. מרמת גן טל': 0507112744. החלמה מהירה. יום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אישה12/06/2008הי ליאת תודה רבה אבל כול מה שאמרת לי לעשות אני עושה מי מתי שזה התחיל זה לא משהו שונה
ובקשר לזה שהילדה מתוחה אני לא חושבת שזו הסיבה אני יושבת איתה כמה שצריך ומדברת איתה ומסבירה לה אני אחרי עבודה של 4 שנים במרפאת נשים אז אני עושה את הנידרש ללא תוצאה צריך ליראות כמה היא סובלת אם יש לך תרופות סבתא שיעזרו אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת להרגעה
liat12/06/2008בס"ד
לאמא המודאגת שלום רב! בנוסף לדברים שכבר אמרתי, ידוע לי ש- קמח תפוח אדמה מאוד מאוד מרגיע ועוזר לרגישויות מן הסוג הזה. אז בהצלחה רבה, ויום טוב, אני מקווה שאוכל לשמוע בשורות טובות בעניין. תודה, רפואה שלימה. ליאת מרמת-גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה דחופה
איה הוד12/06/2008שלום עופרה,
בתך לא סתם מתלוננת על כאבים- יש לכך ממצאים פיזיים שמעידים על כך שקיימת בעיה - אחרת האיזור לא היה נפוח ואדום.
אני לא שוללת את הכיוון שאולי אכן מדובר על משהו ריגשי, אך אין זה אומר שלא צריך לטפל בפיזי.
ראשית, תוכלי למרוח לה באיזור (חיצונית) משחת אלו-פרופוליס המכילה פרופוליס יחד עם אלוורה - משחה מצויינת ומרגיעה את האיזור! גם משחת אלוורה בלבד (אבל אלוורה אמיתית לא הירוקות שקונים בסופר) תעזור רבות.
שמן לוונדר יהיה נפלא, תוכלי לשים לה גם כמה טיפות ממנו על הכרית בלילה או למרוח לה טיפה קטנה מתחת לנחיריים - זה ירגיע אותה משמעותית.
העובדה שרופא לא מצא שום בעיה לא אומרת דבר וחצי דבר!
יש לשלול וולודיניה או וסטיבוליטיס (לדעתי זה נדיר בגיל הזה אבל שווה בדיקה)
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בהריוןרחל10/06/2008
שלום,
אני בתחילת הריון, ומאחר וכבר יש לי סימני מתיחה מדיאטות בעבר, הייתי רוצה להפחית נזקים עתידיים כמה שיותר מוקדם.
ראיתי כי לחברת וולדה יש שמן הריון שמכיל ארניקה. רציתי לדעת האם ארניקה מותרת לשימוש בהריון?
האם יש תכשיר טוב יותר משמן זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
שירי חבקין11/06/2008שלום מיקה
וולדה היא חברה אמינה כך שאם הם כותבים שמן להריון
עם ארניקה תוכלי אכן להשתמש בו בהריון.
אני ממליצה על שמן רוז היפ ועל האובליפיחה
שניהם שמנים צמחיים וטובים לטיפול בפגמי עור
צלקות וסימני מתיחה . הם עדינים מספיק
לשימוש בכל עת ובהחלט יכולים לשפר את
מצב העור.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוז היפ ואובליפיחה
רחל12/06/2008האם רוכשים את שמן הרוז היפ והאובליפיחה כשמנים טהורים או שהם מגיעים בתערובת כלשהיא?
תוכלי בבקשה להמליץ לי על חברה מסויימת?
האם ניתן להשתמש בהם לכל אורך ההריון ללא חשש?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף נוזלים בגוףחגית10/06/2008
יש לי בעיה של עודף נוזלים בגוף ואני לא רוצה להתחיל לקבל פוסית האם יש תרופת סבתה שיחולה לעזור לבעה זה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עודף נוזלים בגוף
איה הוד12/06/2008יש המון צמחים משתנים טובים ונפלאים!!! בבדאי שיש אלטרנטיבה טבעית.
אך אני לא אמליץ כאן על דבר מאחר וחשוב חשוב חשוב לדעת מה מקור עודף הנוזלים ולטפל במקור לבעיה ולא בסימפטום. זה יכול להיות מסוכן. למשל, אם יש בעייה כלייתית או אי ספיקת לב או כל דבר אחר שיכול לגרום לעודף נוזלים....
ממליצה בחום לגשת לטיפול מסודר אצל נטורופת או מטפל סיני או הומיאופת ולהביא בדיקות ומה שצריך. מטפל מקצועי יתשאל אותך רבות לגבי ההיסטוריה הרפואית שלך, התרופות שאת לוקחת, הרגלי השינה והאכילה שלך ועוד.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים כהים בבית השחיספיר10/06/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת האם ישנו פתרון לכתמים כהים בבית השחי אבקש לציין שאני ממוצא מזרחי אך אני מודעת לכך שישנם בנות כהות עור שיש להן בית שחי חלק ובהיר ובנוסף אני מורידה בבית השחי עם שעווה ושומרת על אסטתיות לא ניסיתי כלום אך כולי תקווה שתוכלי לעזור לי בכך עם תרופת סבתא או כל פתרון אחר כי זה לא נעים ובטח בתקופת הקיץ שהולכים עם גופיות למרות שבית השחי נקי מכל שערה ישנו כתם כהה תודה.
כתמים כהים בבית שחי
איה הוד10/06/2008שלום ספיר,
לצערי אין לי ניסיון עם בעיה זו ולכן לא אוכל לסייע.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עור חלביתשרית09/06/2008
שלום רב!
בני בן 5 וחצי.
מגיל קטן הבחנו כי בעונות המעבר יש לו שכבה עבה המכסה חצי מהקרקפת.
נתנו לנו משחות למיניהן אך הן גורמות לנשירה.
אנא עזרתך במהרה.
בברכה,
דלקת עור חלבית
איה הוד10/06/2008שלום שרית,
יפה שהצלחתם להבחין שהתופעה מופיעה בעונת מעבר.
בהחלט יכול להיות קשר אלרגי לתופעה ולכן יש לתת טיפול פנימי ולא רק חיצוני על ידי משחו כמו שנהגתם לעשות עד כה.
אינני יודעת באיזה משחות השתמשתם, אך אם הן קונבנציונליות, סביר להניח שהן לא פותרות את הבעיה אלא מדחיקות אותה פנימה ואף עשויות לגרום להחמרה.
הטיפול צריך לשלב משחות/שמנים אתרים טבעיים + טיפול פנימי בעזרת תזונה וצמחי מרפא!!!
כאשר את ניגשת עם הילד לאבחון אצל המטפל, את תשאלי לגבי ההריון שלך איתו, לגבי התזונה שלך ושלו (למקרה שהנקת או לא הנקת יש משמעות חשובה כאן) ולגבי מצבי בריאות נוספים.
לתזונה יש כאן תפקיד קריטי בלקיחת הגוף לכיוון האנטי-דלקתי וצמחי המרפא מזרזים את התהליך ומסייעים לריפוי.
בהצלחה!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחוריםמירי08/06/2008
יש לכם המלצות להוריד שחורים מהפנים?????????
שחורים
איה הוד08/06/2008קוסמטיקאית המשתמשת בשמנים אתרים וחומרים טבעיים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים...מירי08/06/2008
אני חייבת עזרה !!!!
למרות שאני בת 12 אני לא יכולה להלחם יותר בחצ'קונים שיש לי
הם פשוט על כל המצח שלי מתחת לשפתיים וליד האף
אני \רוצה את כל העצות הטובות שיש כדי להיפטר מהם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצ'קונים/אקנה/פצעי בגרות/חטטת
איה הוד08/06/2008הי מירי,
העצה הכי טובה היא לגשת לנטורופת לטיפול מאחר והפצעים הללו מקורם הוא פנימי ולכן הטיפול צריך להיות מבפנים ולא רק חיצוני על ידי משחות למיניהן.
מקור הפצעים יכול להיות למשל הורמונאלי (ואז אפשר לאזן את המערכת ההורמונלית על ידי התאמת צמחי המרפא והתזונה הנכונים - כן כן לתזונה יש כאן תפקיד קריטי בטיפול!!!)
בהצלחה,
:-)
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קונים
שירי חבקין09/06/2008היי מירי
אני מכירה תכשיר המורכב מחזרת
ושמטפל בפצעי בגרות ואקנה באופן
יסודי.
את יכולה להשיגו אצל נילי מראש פינה
לפרטים התקשרי אלי.
04-6934349
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!- איך עוצרים דימום?רוני08/06/2008
איך עוצרים דימום בכף הרגל, בזרת?
כבר ניסינו מיי חמצן אבל זה לא עוזר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירת דימום
איה הוד08/06/2008לעצור דימום על ידי טבילת הזרת בתבלין הכורכום!!! או בקפה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פתרון לאוזן שנסתמה עקב צבירת לכלוךאיה הוד08/06/2008
אני מחפשת פתרון לאוזן שנסתמה עקב צבירת לכלוך (שאווה קשה) והאוזן סתומה ועקב כך האוזן כואבת מה עליי לעשות ע"מ להקל או להוציא את הלכלוך (הבעיה שזה כבר יוצר חוסר שמיעה באוזן מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אוזניים
שירי חבקין08/06/2008ורד שלום רב
במקרה של סתימה באוזן רצוי ללכת לטיפול
במוקסה ולשאוב את השעווה והלכלוך בכדי
למנוע זיהומים והחמרה .
כעזרה ראשונה את יכולה לטפטף על גבי
צמר גפן מספר טיפות של שמן לבדר נקי
ולשים באוזן. לא לטפטף ישירות אלה כאמור
על צמר גפן ואז לשים.
אותו הדבר ניתן לעשות גם עם טיפות בצל.
אך חשוב להתייחס לאלה כאל עזרה
ראשונה ולא במקום טיפול .
בהצלחה וחג שמח
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אוזניים
ורד08/06/2008שירי,
אני מודה לך מאוד על ההתייחסותך לבעיה שלי.
ואני באמת ינסה את מה שהצעת לי
תודה רבה מקרב לב וחג שמח
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודורגוןשביט07/06/2008
יש לי שטיח מקיר לקיר בחדר הילדים ויש לו ריח של פיפי הדירה היא שכורה והבנתי שיישנו חומר בשם אודורגון שמנטרל את הריח אבל אינני יודעת היכן ניתן למצוא אותו אנא עיזרו לי זה דחוף אי אפשר לשהות בחדר ואם ידוע לכם מה ניתן לעשות עם פרעושים להרוג אותם מפני שהשטיח נראה לי מלא בהם אודה לכם מאוד
אודורגון
איה הוד07/06/2008שלום שביט,
אכן הבחירה באודורגון היא לא רעה כלל מאחר והוא הוא מנטרל ריח טבעי וידידותי לסביבה ללא חומרים כימיים וללא בושם וריחות שבאים להסוות את הריח הלא נעים אלא ממש יוצר תגובה המנטרלת את הריח הרע.
צור קשר כאן ושאל היכן ניתן להשיגו:
[a href='http://www.shrltd.com/' id='link']http://www.shrltd.com/[/a]
פרעושים או פשפשים?
- כמדומני הם לא אוהבים שמש - אך מאחר ומדובר בשטיח קיר אינך יכול להוציאו לשמש. כמובן שהפתרון הקל הינו תרסיס קוטל מעופפים למיניהם אך אנחנו באים כאן בקטע הטבעי אז אני משוכנעת שקיים מוצר מקביל על טהרת הטבעי שמחסל את אותם מזיקים. צריך רק לחפש במקום הנכון :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי שסודה לשתיה יכולה לעזור...
תוהה04/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום כתוצאה מעקיצהציפורה06/06/2008
כל היד שלי התנפחה מעקיצה יש דלקת כי היא חמה זה נמשך כבר שלושה ימים גדל כלפי שורש היד
זיהום מעקיצה
איה הוד07/06/2008שלום ציפורה,
ישנה משחה טבעית חזקה שמכילה אלוורה יחד עם פרופוליס שיש לו ממש תכונות אנטיביוטיות.
העניין הוא, שיכול להיות שטיפה מאוחר מידי למשחה הזאת ואת זקוקה קודם לניקוז של הדלקת או המוגלה על ידי רופא.
לא לחכות ולא לזלזל - גשי לרופא ואז עשי שימוש במשחה - ניתן גם במשחת טראומיל שהיא מדהימה למצבים הללו. ורצוי לעשות בטראומיל גם שימוש פנימי בבליעה (יש טיפות או כדורי טראומיל) כי עושה רושם שאת במצב אקוטי.
חג שמח,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרחה או נשירה איך מבדיליםנין06/06/2008
איך עוצרים הקרחה של השיער ?
האם ג"ל גורם להקרחה ?
אם כן במה מומלץ להישתמש ?
כמה פעמים מומלץ לחפוף ביום ?
מרכך אסור או מותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירה, הקרחה
איה הוד07/06/2008שלום נין,
התשובות לשאלותיך לגבי אופן הטיפול ומספר החפיפות הן מאוד אינדוידואליות. אין תשובה אחת לכולם. הטיפול מאוד אישי ולוקח בחשבון דברים רבים.
ישנם קריטריונים ברורים לגבי מצב נשירה...כאשר יש גורם גנטי במשפחה אז הסבירות שזה תורשתי היא גדולה יותר.
ישנם שמנים ארומטיים כגון הרוזמרין שמאוד חשוב לטיפול החיצוני (עיסוי הקרקפת) והפנימי(שתיית הצמח כחליטה או מיצוי) כאחד.
השימוש בחומרים שונים לשיער כגון ג'ל אינם מומלצים כלל ואכן יכולים לתרום לבעיה.
פרטים נוספים תוכל למצוא בפורום שיער.
אני ממליצה לך להתחיל כל בוקר ליטול או לשתות מיץ עשב חיטה/שעורה/דגנים!!!
ולגשת כמובן לטיפול מלא בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תרופה לפסוריזיס בידיים ?אדווה05/06/2008
אשמח לשמוע לדעתכם.
פסוריאזיס
איה הוד07/06/2008אדווה יקרה,
אני מכירה מקרוב את הפסוריאזיס.
עד היום לא שמעתי על ריפוי אך אני יודעת בוודאות שניתן להגיע למצב שבו הפסוריאזיס רדום ולא רואים אותו בכלל!!!
אני מאמינה בטיפול הנטורופתי כדי לטפל בגוף ולעזור לו לחזור לאיזון גם בפסוריאזיס.
בנוסף, שימוש בג'ל אלוורה מיוצב ללא אלואין לשתייה מסייע רבות!!!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
שירי חבקין07/06/2008בקשר לפסוריאזיס אני מאוד מאמינה
בטיפול בדיקור ובהשלמה חיצונית של
מריחת משחה מצמח הנוני.
יש להתייחס לתופעה כאל אלרגיה לכל דבר
ולבדוק תזונה ואלרגניים פוטנציאלים אחרים
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)