מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגבי צרידותמינה10/11/2007
שאלה.. מה לעשות לגבי צרידות .בתודה מראש --מינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צרידות
איה הוד10/11/2007הי מינה.
שתי תה עם דבש ולימון
עשי שימוד בכדורים ההומיאופתים "הומוווקס"
או בטיפות R45 של ד"ר רקווק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרידות - מתכון לגוגל מוגל
לאור נהלל12/11/2007מצרכים
4 חלמונים
4 כפות דבש (או רבע כוס סוכר)
4 כוסות חלב רותח
אופן ההכנה
טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת תחוויר, מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה ומגישים חם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעקרןמ10/11/2007
אומרים שהאתרוג מצויין להשבחת הזרע. (אתן רשמתן את זה)
עשיתי ריבת אתרוגים עם הרבה סוכר זה יצא כמו ממתק של אתרוג מצופה בסוכר האם זה גם טוב או שיש דרך אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום
איה הוד10/11/2007אני לא יכולה לומר בוודאות שהוספת הסוכר איננה פוגעת ביכולת זו של האתרוג.
אני כן מאמינה שאכילה נכונה ובריאה, פעילות גופנית ולדעת איך להתנהל עם סטרס, הם בעלי חשיבות עליונה כאן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחת זרע
לאור נהלל12/11/2007הכנת ריבה זה בישול ארוך, גם זה מוריד את האפקטיביות של האתרוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ10/11/2007
שמעתי שמריחת אלכוהול באזור הרחם טוב לחיזוק הרחם האם זה נכון?
אילו עוד דברים ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיזוק רחם
איה הוד12/11/2007הי קרן,
מריחת אלכוהול היא תרופת סבתא ידועה לחימום אזור הרחם.
חשוב לי לדעת מה היא מטרתך. למשל: האם את מעוניינת להכנס להריון?
ישנם צמחים המחזקים ותומכים במערכת הרבייה הנשית למשל:
DANDELION
DONG QUAI
GINGER
OAT STRAW
NETTLE
RASPBERRY LEAF
ניתן לעשות שימוש בחומצות שומן המסייעות לאיזון הורמונלי ועוד.
אנא אהי יותר ספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ12/11/2007מה זה חומצות שומן?
אני מנסה להכנס להריון כבר שנתיים ולאחרונה עברתי הריון מחוץ לרחם.
והאם מה שרשמת לי (כל הדברים באנגלית)צריך לקנות את כולם או רק אחד ולמה זה טוב??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כניסה להריון
איה הוד12/11/2007הי קרן,
את כבר שנתיים מנסה להכנס להריון.
לא מדובר פה בחודשיים - שלושה וגם לא בחצי שנה.
הצמחים שהבאתי כאן הם רק דוגמא לצמחים המחזקים רחם, אך
אין לעשות בהם שימוש על דעת עצמך מבלי להתאים אותם אישית ולדעת באילו מינונים להשתמש.
במקרה כמו שלך מומלץ בחום לגשת לטיפול.
המצב מורכב מאוד ולכן לא יפתר על ידי עצה אחת או שתיים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ12/11/2007אני עכשיו עושה בדיקות לראות מה לא בסדר אבל בלי שום קשר חשבתי שמהוא טבעי יכול לעזור לחיזוק משהוא כללי או לקנדידה.
לחברת gnc יש פורמולה שנקראת אולטרה מגה לנשים יש שם ויטמינים ומינראלים וכל מיני צימחי מרפא האם את מכירה את זה ואם לא אולי תוכלי להכנס לאתר שלהם ולהגיד לי אם אני יכולה לקנות את זה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי קרן
איה הוד13/11/2007את יכולה להכין את הגוף להריון על ידי תזונה נכונה ובריאה, המנעות ממטוגןנים, סוכריים וג'אנק פוד, אפשר להעזר בחומצות שומן חיוניות GLA ואומגה 3.
יהיה נפלא אם תשתי כל בוקר עשב שעורה / חיטה (יש מוצר בשם גרין מגמה) וזה עדיף בעיני על כל מולטי ויטמין או מינרל כמו זה שציינת.
מומלץ בחום אם את נמצאת בלחץ לטפל באלמנט הזה, מאחר והוא אחד הגורמים לכך שנשים לא מצליחות להכנס להריון. לכן יש מקום לכדורי "נרווהיל" של חברת HEEL שאפשר להשיג בבתי מרקחת.
ובלי קשר, זה נפלא שאת הולכת לבדיקות כדי לברר האם יש סיבה פזיולוגית כלשהי לאי כניסתך להריון.
אשמח לשמוע ממך אחרי הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ09/11/2007
סבתא של בעלי בת 83 היא סובלת מעצירות כבר הרבה זמן,גסטרו נתן לה כדורים שלא עזרו,היא שתתה מיץ סלק ואכלה שזיפים מיובשים שום דבר לא עוזר האם יש לזה פתרון.
ראיתי שרשמת למשהיא שמומלץ לקחת שתיית ג'ל אלוורה ייחודי (לא הג'ל המשלשל) איפה מסיגים את זה וגם מולטידופולוס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי קרן
איה הוד09/11/2007מולטי דופילוס או כל פרוביוטיקה אפשר להשיג בבתי מרקחת ובתי טבע.
ג'ל אלוורה אני משיגה באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ10/11/2007האם צריך לבשל את הסלק או לאכול אותו ככה חי ביחד עם הלימון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלק לעצירות
איה הוד10/11/2007תני לסלק בישול קל. הוא לא חייב להיות מאוד רך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק לספורטאים!טל08/11/2007
רציתי לדעת יש מישהו שיודע על מתכון שמורכב ממיץ רימונים אגוזים טחונים דבש ולימון !
דחוף מי שיודע בבקשה לדבר איתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיזוק לספורטאים!
איה הוד08/11/2007הי טל,
לא מכירה את זה, אך כספורטאית אני יכולה להמליץ לך על "ספורט אמזון"
אני לא יודעת עד כמה אתה מכיר את הצמחים, אך הוא מכיל:
מאקה, סומה , מוירה פואמה , גוארנה, מטה, דמיאנה וסרסה פריליה
והוא גם מגביר מטבוליזם ועוזר לגוף להתמודד עם מצבי דחק פיזיולוגים בזמן הפעילות הגופנית.
הוא מאוד עוזר לגוף לעמוד במאמצים ממושכים יותר ומגביר את יכולת הבנייה ואספקת החמצן לשרירים ולכן הוא תורם לשיפור הביצועים בכל סוג של פעילות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת סבתא לסבתא גדולהרונית וילנאי07/11/2007
צריכה עזרה בבקשה. יש לי סבתא רבא אשר סובלת מעצירות מתמשכת כבר הרבה שנים. היא ניסתה את תרופות הסבתא אך ללא הועיל. מה עושים??? הגברת בת 84 וזה גורם לה בעיקר למצב רוח רע וחוסר שקט כעבור 4 ימים שאכלה ארוחות מסודרות ובריאות, לא היתה לה יציאה. זה פשוט נורא......
תגובה בבקשה.
תודה מראש
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות
איה הוד07/11/2007מניסיון מוצלח שלי: שתיית ג'ל אלוורה ייחודי (לא הג'ל המשלשל!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
לאור נהלל08/11/2007כדאי גם לקחת על בסיס יומי מולטידופולוס .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עצירות
איה הוד09/11/2007אכילת סלק (רק אם אין בעיית סוכרת) וארטישוק מאוד טובים לעצירות.
אפשר להכין סלט סלק עם מיץ לימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית היקרה
אריאל ביצר24/11/2007יש לי פיתרון צרי קשר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהקרן07/11/2007
שלום-
זה זמן רב שאני סובלת מפטריות וגינאליות כאלו ואחרות. אני מיואשת לחלוטין מהרפואה הקונבנציונאלית, שום דבר לא עוזר לי, ובאמת שניסיתי כבר הכל..
לפני כשנתיים אובחנה אצלי ע"י נטורופטית- קנדידה.
הדבר היחיד שעוזר לי קצת (אך אני לא מרגישה שהוא מרפה לחלוטין) הוא שמן עץ התה, אותו אני שמה ישירות על האיבר.
האם יש בכך סכנה? האם יש עוד משהו שמומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה ואגינלית
איה הוד07/11/2007יש ג'ל וגינאלי משמן עץ התה המיועד ספיציפית למטרה זו והוא מגיע בשפושפרות להחדרה וגינאלית נוחה.
שמן עץ התה ישירות על האיבר עשוי להיות בעייתי מאחר והשמן מאוד מרוכז לכן מומלץ לדלל אותו עם טיפה מים.
יש כמוסות לשימוש פנימי בשם Herb Balance המכילות כורכומין ואכינצאה ועוד כמה צמחי מרפא שמאוד עושסרות למטרה זו.
מומלץ להמנע מסוכרים ומוצרי חלב ולשתות המון מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזנייםתיקי07/11/2007
בני עבר ניתוח כפתורים והוצאתם לאחר מכן חזרו שוב הנוזלים ושוב יש ירידה בשמיעה האם יש איזשהו תרופה לייבוש נוזלים אלו ללא ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באזניים
לאור נהלל08/11/2007טיפול בנרות הופי יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נוזלים באוזנים
תיקי11/11/2007תודה על התשובה אך נאמר לי שזה לא מתאים למי שבעבר עבר ניתוח אוזניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאהליטל07/11/2007
איה שלום לך זאת שוב ליטל את זוכרת אותי?שאמרתי לך על השער שלי ושהוא לא אורך לי אז הצאת לי על עשב שעורה הלכתי לבית טבע וביררתי על עשב השעורה היא אמרה שאין לה את זה והיא נתנה לי משהו אחר שניקרא גדל היא אמרה לי שמים את זה אחרי חפיפה על הקרקפת ?רציתי לשאול אותך אם את מכירה את זה??..
בתודה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ליטל
איה הוד07/11/2007איני מכירה את המוצר.
ספרי לי לאחר שתתנסי אם הוא אכן עזר.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאחר לידהמלי07/11/2007
שלום רב, אני שלושה חודשים וחצי אחרי לידה ויש לי נשירת שיער חזקה מאוד.
אשמח לשמוע אם יש איזה פתרון שיכול לעזור או שזה טבעי בגלל ההורמונים ואין מה לעשות.
תודה מראש, מלי.
נ.ב.
איה--- אני זוכרת אותך מילדותי...במטולה. כיף לראות שאת מצליחה, איזה יופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר...השבחת חלב אם.
מלי07/11/2007אני עדיין מניקה את תינוקי, מה ניתן לעשות כדי שיהיה לי יותר חלב ושהוא יהיה עשיר יותר.
תודה מראש, מלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי מלי
איה הוד07/11/2007הי מלי,
תודה על המילים החמות. סיקרנת אותי.... אני לא זוכרת... :-)
יש כאן בפורום הרבה מידע משאלות קודמות בדיוק באותו נושא - תוכלי לעיין בהן.
בגדול, יש משהו שאני ממליצה עליו וזה שתיית עשב חיטה או שעורה. יש להשיג את זה באבקה או בכדורים וזה יעיל מאוד לנשירת שיער.
בנוסף, יש מוצר בשם "מאקה לאישה" שמיועד לאיזון הורמונלי וזה אחד הדברים היעילים במצב זה.
אך הייתי מחכה עם זה לאחר שתסיימי להניק.
לנשים רבות לוקח זמן להגיע לאיזון הורמונלי בחזרה לאחר לידה וטוב לדעת שיש מה לעשות כדי לעזור לזה לקרות.
ספציפית להגברת חלב בהנקה: חליטת תה מהצמחים - סרפד, קמומיל, ורבנה ושומר
ולאכול שיבולת שועל - חשוב חשוב חשוב!!! - אפשר להכין דייסה:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חלב אם
איה הוד30/07/2010
הי יקרה,
יש כמה וכמה דברים שניתן לעשות:
1.תזונה נכונה, מלאה ומזינה עם הקפדה על אכילת שיבולת שועל, ארוחות מזינות וקבועות, הימנעות מצום של שעות אורוכת
2. מנוחה - הרבה מנוחה (בזמן סטרס ועייפות יש ירידה בחלב אם בצורה משמעותית)
3. שתיית מים - הרבה מים!
4.צמחי מרפא
ממליצה בחום על המוצרים של "ברא צמחים" - יש להם פורמולה נהדרת (גם בטינקטורה, גם בחליטה, וגם בכמוסות) לנושא הזה בדיוק. אני ממליצה לשלב את כולם יחד.
ספרי לי מה שלומך ומה המצב
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כהה ובעייתינופר06/11/2007
שלום,
יש לי בעיה קטנה עם העור שלי..
העור שלי כהה מאוד ובאזורים מסויימים כמו המרפקים,הברכיים ובעיקר במפשעה(שזה הכי מפריע) הצבע הככה בולט במיוחד ,כמו כתם גדול ומחוספס שהתפשט על אזור מסויים
זה נורא מכוער ואני מאוד נבוכה מזה...
האם אפשר להיפטר מזה?כי מאז שאני זוכרת את עצמי האזורים האלה כהים יותר משאר הגוף...
בנוסף רציתי לדעת איך נפטרים מכתמים בשאר מקומות בגוף לא רק בפנים..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נופר
לאור נהלל06/11/2007רופא עור ראה את הכתמים ?
האם הכתמים נובעים מפטריה כלשהיא או תורשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיה שלום !!ליטל05/11/2007
איה שלום לך זאת שוב ליטל את זוכרת אותי?שאמרתי לך על השער שלי ושהוא לא אורך לי אז הצאת לי על עשב שעורה הלכתי לבית טבע וביררתי על עשב השעורה היא אמרה שאין לה את זה והיא נתנה לי משהו אחר שניקרא גדל היא אמרה לי שמים את זה אחרי חפיפה על הקרקפת ?רציתי לשאול אותך אם את מכירה את זה??..
בתודה ליטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי ליטל
איה הוד07/11/2007הי ליטל,
איני מכירה את המוצר.
כתבי לספר לי איך הוא לאחר שתתרשמי.
ובכל מקרה, עושה רושם שמדובר בטיפול חיצוני כלשהו, ואם כך הדבר, אין הוא מחליף טיפול פנימי בבליעה או שתייה של עשב שעורה..
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאה !!
ליטל16/11/2007לאיה שלום!!
זאת ליטל אם את זוכרת אותי רק עכשיו אני רואה את ההודעה ששלחת לי לגבי מה שאמרתי לך לגדל אני כמה משתמש בו כ- שלוש שבועת נירא קצת שיפור מקווה שזה יעזור לי...וגם צריך טיפול שהוא פנימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול פנימי
איה הוד16/11/2007הגורמים לנשירת שיער הם רבים, החל מסטרס וכלה בחסרים תזונתיים, אנמיה, חוסר איזון הורמונלי ועוד. לכן אין ספק שהטיפול הפנימי הוא חלק בלתי נפרד וקריטי.
המלצתי בשלב זה על עשב שעורה לשתייה ובאם קיימת בעיה הורמונלית מומלץ לגשת לטיפול.
אם הגורם הוא סטרס ניתן להתמודד איתו על ידי דמיון מודרך, תוספים כגון רסקיון או נרווהיל, חליטות צמחים להרגעה כגון קמומיל, פסיפלורה, טיליה ואחרים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעלתרויטל05/11/2007
הינו אצל כמה רופאים אבל כל אחד אומר משהו אחר ונשלחנו פעמיים לבית חולים לבדיקות ועדיין אנו לא יודעים מה זה השיעול והמחנק עד כדי שאין אויר לנשום לפי כל הסימנים שקרנו באינטרנט זה נראה לנו שעל רק רציתי לבקש דחוף עזרה איך אפשר להרגיע את המחנק קבלנו אנטיביוטיקה בשם אינזין ועוד כמה דברים שלא עזרו בהרגעה כבר כ 4 שבועות אבקש את עזרתכם הדחופה אני בגיל 45 לצורך העינין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
לאור נהלל06/11/2007האם עשית בדיקות דם לאשר המצאות וירוס השעלת?
האם הסימפטומים מלווים בחום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה קמומילג'ני05/11/2007
האם תה קמומיל מתאים לכל בעיה בעיניים או רק לשעורה?
יש עוד שיטות להעביר כאבי עיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי עיניים
לאור נהלל05/11/2007הרמב"ם ממליץ להספיג צמר גפן בלבן של הביצה מעורבב בטיפה יין אדום ולהניח על עיניים עצומות כמה דקות.
אפשר גם להניח עיגול מלפפון על כל עין.. לכמה דקות, מאד מרגיע.
טיפות עיניים הומיאופתיות הנקראות אאופרזיה מקלות מאד על עיניים כואבות או שורפות. אפשר להשיג בבתי מרקחת הומיאופתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות כבדשלומית03/11/2007
האם יש טיפול הומופאטי יעיל למחלות / בעיות בתיפקודי כבד? מה ממליצות הסבתות לאכול ולשתות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבד
איה הוד04/11/2007שלום שלומית,
התשובה היא חיובית אך מאוד תלוי מה סוג הבעיה בכבד.
מדוע תפקודי הכבד לא טובים?
האם זה ויראלי? האם הכבד שומני? האם חס וחלילה סרטני? וכו'....
מזונות חשובים לכבד הם הסלק והארטישוק
צמחי מרפא חשובים לשיקום כבד ותמיכה ופעילותו הם הסיליבום מריאנום ושן הארי.
קיימים תכשירים הומוטוקסיקולוגיים כגון HEPAR או R7 שפועלים על הכבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)