מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לואיזהדוריאל25/04/2007
שלום,
לתה לואיזה (אמיתי ולא משקית) יש יתרונות בריאותיים?
האם מותר לשתות ממנו כמה שרוצים או שיש הגבלת כמות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לואיזה
לאור נהלל25/04/2007בלואיזה יש הרבה נוגדי חימצון והיא מרגיעה את מערכת העיכול וגזים במעיים, טובה גם לטיפול בשיעול ודלקות בגרון ובמערכת השתן, מחזקת את הלב ומרגיעה.
שימוש ממושך עלול ליצור גרוי בקיבה.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה כלליתטליה22/04/2007
שלום לאור וברכות להקמת הפורום!
אני מרגישה חולשה כללית בימים האחרונים, כאילו - מרגישה שאני עומדת להעיות חולה, אבל אין לי חום או כאבכים במקומות מוגדרים (מלבד הראש). מה אני יכולה לעשות בשביל לחזק את הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על הברכות :)
לאור נהלל22/04/2007את מצליחה לאתר את הסיבה לחולשה? פיזית / נפשית?
בכל מקרה : לכאבי ראש, תשישות כללית, חולשה של מחזור הדם, בעיות עיכול הקשורות להפרעות רגשיות.
השימוש:
חולטים 5-7 עלים של רוזמרין בכוס מים רותחים, ממתיקים בדבש, משהים כ – 3 דקות ושותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת פלא לכאב גרוןאייל וליאור20/04/2007
לוקחים תמצית תה המוופקת מעלי התה המקוריים וממתיקים אותו בעזרת כף אחת של דבש דבורים טהור (אפשר גם יערה) תסוחטים לתוכו חצי לימון ומוסיפים מנה של ברנדי (קוניאק) משובח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לכם
לאור נהלל22/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקדיים גדולותbisna20/04/2007
שלום
לבת שלי יש שקדיים גדולות וגם שקד שלישי גדול, המליצו הרופאים על תרופה לשקד שלילשי לפני שידונו בניתוח , בגלל שגם לבת שלי ( בת שנתיים) שקדיים גדולות דבר זה גורם לה לנדנודי שינה ונחירות.
האםיש תרופה שיכולה לעזור בטיפול בשקדיים גדולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו תרופה הציעו לבתך?
לאור נהלל22/04/2007תוספת אבץ לתזונה וחליטה של צמח האכיניצאה (או פרוטק) עוזרים למנוע דלקות של הגרון , וכן יש תרופה הומיאופתית שעוזרת למנוע מצב דלקתי של השקדים והקטנה שלהם למימדים הרגילים .
אבל .. שקד שלישי? איפה הוא ממוקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובהאורנה19/04/2007
אני שותה כ-7 כוסות ליום בערך, לפעמים 5 תלוי עד כמה אני עסוקה,
לצערי הנס קפה מפיג שעמום, אומנם תומרי לי לחפש עיסוקים במקום
השתיה, אבל אין לי הרבה, ואין לי גם מוטיבציה לחפש.
כך שאני מוצאת נחמה בשתיה, זה יוצא בערך ככוס וחצי ליום חלב.
ואין כמעט מוצרי חלב נוספים ביום. לפעמים פרוסה עם גבינה או קוטג, וכמובן 3 אחוז.
מה דעתך., שמעתי שהנס קפה הזה שווה ערך לפחממה, קרי לחם, זה נכון?
תודה על האפשרות לשוחח עמך ולדלות מידע בריא.
בייייייייייייייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחמה זה טוב :)
לאור נהלל19/04/2007איזה מאושרת את שקל לך כל כך למצוא נחמה :)
לא אגיד לך מה שאת כבר יודעת... אבל אולי כדאי להחליף את החלב בחלב סויה, יש סוג אחד ממש טעים, לא זוכרת כרגע מה החברה המייצרת, אבדוק לך אם תרצי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנחמה................
אורנה19/04/2007הייי,
הלוואי והייתי כל כך מאושרת, שנס קפה יכל לספק אותי ריגשית,............
אבל, בשנים האחרונות, זוהי המציאות, ואני לא נלחמת בה במיוחד, או מנסה לשנותה, מן שאננות שכזאת.,
אולם לפני כשנתיים התחברתי לבחורה נטרופתית, (שהכרתי במקרה) ומאז אנו גם חברות שלחצה עלי כל הזמן להחליף את הנס קפה, בתחליף, סויה לא מומלצת עבורי, מאחר והיא לא מתאימה במיוחד למי שחסר לו G6PD , כך שאני מרשה לעצמי להשאר עם החלב, (אגב, אני גרופית של
מוצרי חלב,) אולם מאחר ומחירם גבוה יחסית, אני לא צורכת אותם באופן קבוע.
אגב, מדוע נטיתך לא לצרוך חלב? אשמח לדעת.
בברכה
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב פרה
לאור נהלל22/04/2007קצת כבד על מערכת העיכול, אני אישית מעדיפה חלב עיזים או סויה, אבל אם לך זה עושה טוב , הכל בסדר :).
מאחלת לך המון המון אושר ואנרגיה חדשה עם חלב או בלי .
לאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)