מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרם עינייםאלונה18/05/2007
היי לאור..
הייתי בסופרפארם ולא מצאתי קרם שמכיל את כל הויטמינים שאמרת, היה שם קרם של roc שהיה בו רק ויטמין c וקרם שמבוסס מחומרים טבעיים לא זוכרת את שמו...אולי את יכולה להמליץ לי על קרם שאת מכירה?קרם טוב שעוזר..
תודה
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ROC דוקא לא רע ...
לאור נהלל20/05/2007לחבקין יש קרם טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קוניםרני18/05/2007
ההצילו אני חייב משהו לחצ'קונים שלי ניסיתי הכל מתכשירים וג'ל אלוורה שמן עץ התה הכל אין לי כל כך הרבה חצ'קונים אבל הם פשוט לא יורדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים (אקנה) ושמן עץ התה
דורי אנגל21/05/2007רני שלום,
לא ציינת בן כמה אתה והיכן אתה סובל מהפצעונים.
אלו-ורה לבד לא מספיק חזקה כחומר אנטיספטי.
מאחר ואתה מציין כי אין לך הרבה פצעונים אזי אני מציע להשתמש בשמן עץ התה בצורה הכי בסיסית: מריחה נקודתית של מעט שמן על הפצעון לא פחות משלוש פעמים ביום למשך שבוע.
זה אמור לחסל את החיידקים ולייבש את הפצע. לעיתים המצב של הפצע נראה גרוע יותר ביומיים הראשונים אז לא להבהל.
כמו כן, הפצעונים עלולים לחזור מאחר ומן הסתם זו בעייה הורמונלית.
יש להקפיד על היגיינה - לפני המריחה יש לנקות את האיזור בסבון נוזלי עדין.
לאחר המריחה האיזור מתייבש ולכן מומלץ למרוח קרם לחות אנטיספטי של עץ התה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דורי :)
לאור נהלל21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קוונניייםם
שיראל12/09/2009יש לי חצ'קונים מהסוג הקטן הזה לא האדומים המוגלתיים (הקוסמטיקאית אמרה שקוראים לזה שחורים ?) אבל עדיין יש לי מהם די הרבה כבר ניסיתי המון דברים ואני לא יודעת מה לעשות !
אני ממש חייבת להיפטר מהם !
יש תרופהה ? זה דחוף ! תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילליליאן16/05/2007
שלום .
בצעירותי היה לי שיער מלא מתולתל ובריא .לאחר הלידות 5 במספר
השיער הפך לדליל ולא בריא .ואז התחלתי עים פנים צבעים וגוונים
ובכך הרסתי את המעט שנשאר לי .ועכשו הסתפרתי קצוץ מאוד
והמליצו לי למרוח כל יום שמן פישתן למשך שעה וזה אמור לחזק את הצמיחה והשורשים .האים יש משהו הזה ?
ואים לא אז בבקשה המליצי לי על משהו מועיל . תודה מראש ליליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן פשתן מצויין..
לאור נהלל16/05/2007רצוי גם לשלב פשתן טחון טרי באוכל : בסלט או יוגורט...
נסי גם את מה שכתבתי לריטה בעניין נשירת שיער והצמחתו מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור חן חן.
ליליאן17/05/2007לאור תודה על הטיפים אני אנסה אותם בתקווה שאני אצמיח שיער שופע.
אבקש את עזרתך בעוד בעיה מיגרנה. אני בטוחה ששמעת על התופעה הנוראית שפשוט הורסת כל חלקה טובה.אז ככה אני מעשנת כבדה וכן לעיתים אני שותה אלכוהול אבל שמתי לב שבדרך כלל אני מקבלת מיגרנה רק שייש לי יום ארוך בעבודה ואני חוזרת בשעות אחר הצהריים .
ואז הסיוט מתחיל הכאב ברקות ולחר מכן הבחילה ואני פשוט לא יכולה לנשום מרוב כאב .אים יש לך משהו שאני יכולה לקחת בתור מניעה אני אשמח לנסות .
שוב תודה ליליאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבות למיגרנה די ברורות...
לאור נהלל20/05/2007הזכרת אותן בעצמך...אין לי עיצות שיפתיעו אותך..נסי פשוט ביום ארוך כזה לשתות הרבה מים ולאכול מעט ובריא ... תה מרוה ולואיזה...
עיפות עישון ואלכוהול ... את צריכה להיות הרקולס בשביל לא לחטוף מיגרנה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקרקפתשי16/05/2007
היי,
יש לי קרקפת יבשה, כמה פעמים בשנה, בעיקר בחילופי עונות (למשל עכשיו...) היא מתחילה להתייבש ואז נוצרים לי פצעים וגלדים שאני לא מסוגלת להפסיק לגרד אותם, מה שמחמיר את המצב. ניסיתי כל מיני שמפואים רפואיים ושום דבר לא עזר, אולי לך יש משהו להציע לי? זה ממש כואב!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקת שזה לא פסוריאזיס?
לאור נהלל16/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אניליאור14/05/2007
אז מה לפי דעתך יש משהו שמחליש/מפסיק נשירת שיער
או שזו תקופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
לאור נהלל14/05/2007ראה את התשובה לריטה בעניין טיפול בנשירה..
ובנוסף , אכילת פירות וירקות עוזרת לחיזוק שורשי השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם?מרים14/05/2007
את יכולה לומר לי לפי הפרטים שאביא על האופי על הכול בקיצור עלי
שמי סאלי בת 16 תאריך לידה 3.6.91* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות
לאור נהלל14/05/2007סאלי
אני יכולה מתוקה :).. אבל הפורום הזה לא נועד לבדיקת שמות...מצטערת..
יום נפלא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא ענית על השאלה שלי?ליאור14/05/2007
היי לאור
תעני לי בבקשה על שאלתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי ..
לאור נהלל14/05/2007היה הרבה לכתוב לכן שמרתי לסוף... סבלנות...
יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה מרווהליאור13/05/2007
היי
קראתי על המרווה שיש לה סגולות נ פלאות לשיער (ואני אקצר..)
ברשותי שיח מרווה , אם אני אקטוף עלים ואכין לי תה האם סגולות המרווה משפיעות בתהליך זה על השיער??.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווה
לאור נהלל14/05/2007בעיקר טובה לרגישות מערכת העיכול, נגד התקררות, לדלקות פה וגרון, לחניכיים מדממות או לכיבים בפה, מחטאה פצעים, נוגד דלקת, מרגיע מערכת עצבים, אבל אם קראת איפה שהוא שהיא טובה לשיער אשמח לשמוע...
ציטוט מסיפרו של ניסים קריספל :
מרווה, בלשון מזרח : קורין אותה מראמייה. מהות העשב, הטבע חם ויבש, ימנע העיפוש וימית הכינים ויועיל מהמורסות הקרות ואם יבושל בחומץ ויעורב עמו שמן וורד וימשח בו הראש יועיל מהשכחה וכאב הראש וערבוב השכל ואם ישתו ביין יועיל מן הפיהוק ובפרט זרעו הוא מועיל ממורסת הכבד הקרה ומהתולעים. ויוציא העובר המת. וזרעו מועיל מהטפת השתן ויוציא החצץ. ותחבושות ממנו טוב לעקיצת הדבורים".
מפי יהודי תימן : משרה עשוי מעלי המרווה יעיל לכאבי לב ולנפיחות הגוף, וכשהוא מעורב עם בשמים ועם בבונג הוא טוב גם לכאבי בטן. יהודי מרוקו יקראו למרווה בשם 'מריוט'. תה שהוכן מעלי המרווה טוב נגד פצעים בדרכי העיכול; מרתיחים את העלים במים ושותים את התמצית במשך שבעה ימים רצופים. המרתח מאיץ ומעורר את העיכול ומעורר את הגירוי להשתנה. תה זה מועיל גם לסובלים מחום גבוה ומחולשה כללית בכל הגוף. במינון גבוה הוא משמש כחומר הגורם להקאה. כמו כן הוא מומלץ לסובלים מדלקות ומכאבים בעיניים, והריפוי ייעשה באמצעות שטיפת העיניים בו.
מפי ערביי ארץ-ישראל : אם ישאלו ערבי ישראלי לשמותיהם של הצמחים העיקריים, המשמשים אותו ברפואה העממית, הוא יעלה ראשונה על דל שפתיו את המרמיה (המרווה המשולשת את המרווה המשולשת תמצא בכל בית ערבי בארץ - ישראל, והוא משמש כמרכיב בכל תה ראוי לשמו. חשיבותו כמרכיב בתה אצל הערבים היא כה גדולה עד שתה, שלא חלטו בו כמה עלי מרווה, נחשב לתה מסוג ב'. המרווה המשולשת טובה בעצם לכל חוליי הגוף : בצורת תה היא מרגיעה כאבי בטן ואף מונעת אותם, משככת את כאבי כיב הקיבה (אולקוס), מרפאת הצטננות, מרגיעה כאבים באזור הלב, משחררת גזים ומורידה את לחץ הדם, משככת רעידות בידיים, כאבים בחזה ומקילה על כאבי ראש ועל שיעול חזק.
להגלדת פצעים כותשים עלים יבשים של מרווה ומפזרים אותם על הפצע. לחיטוי פצעים, או חתכים עמוקים בגוף, שיש בהם חשש לזיהום, לועסים עלים טריים של מרווה משולשת ואת העיסה הלעוסה מניחים על הפצע. לריפוי מחלת הדיזנטריה מכינים תה, שבו חולטים כמות גדולה של עלים, וחריפותו הרבה גורמת להקאה. עבור הסובלים מטחורים כדאי לבשל עלי מרווה במים, אחר-כך להרכין מעל הסיר המהביל את אחורי הגוף ולקלוט את האדים לפי הטבעת. טיפול דומה מתאים לסובלים מכאבי פרקים. הם מתכסים בשמיכה, כאשר הסיר המהביל מתחתיה, קולטים את האדים אל גופם עד להזעה. לריפוי הצטננות קשה מבשלים עלי מרווה משולשת בקדרה קטנה. מכסים את הראש בכיסוי בד ונושמים דרך האף את האדים העולים מהקדרה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לטיפול השיערריטה12/05/2007
שלום לך!!
אני חייבת התייעצות..
יש לי שיער מטולטל מאוד ואני תמיד עושה פאנים. כל כמה זמן אני מסתפרת והכל אבל עדיין יש לי נשירה.
אני משתמשת במסכת שיער של אינדולה אחרי החפיפות.
הספרית שלי אמרה לי שאני יקנה שמן זית וישתמש בו הוא עוזר נגד שבירה ונשירה.
אולי תייעצי לי גם איזה משהו אחר אולי מועיל יותר כי שמן זית קצת יקר כל פעם לקנות.
תודה מראש
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגד נשירת שיער
לאור נהלל14/05/2007אכן טוב שמן זית, אבל את יכולה גם להכין חליטת מעלי זית ולשטוף בה את השיער, גם חליטה מעלי האפרסק עוזרת, או שמן שומשום שהושרו בו שלושה ימים עלי הדס וזית כתושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער.. המשך
ריטה14/05/2007אבל איך בידיוק עושים את החליטה הזאת??
אודה לך אם תוכלי לספר לי על כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליטת תה :
לאור נהלל14/05/2007מרתיחים מים בסיר, מכבים את האש ומוסיפים את הצמחים בהם את רוצה להשתמש ומחכים שיתקרר.
ואז זה מוכן לשימוש..
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער..המשך
ריטה14/05/2007תודה לך על העזרה !! אני ינסה את כל ההצעות שהבאת לי.
המשך שבוע טוב גם לך :)
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גימגום מה עושים?ילע11/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גימגום
לאור נהלל14/05/2007גימגום הוא לא עניין אקוטי אלא כרוני, הנובע בעיקר מסיבות נפשיות, לכן לדעתי, לא ניתן לפתור אותו בעזרת תרופות סבתא , אם כי הרמב"ם ממליץ כשיש איבוד דיבור לשתות את השרף של עלי הצפצפה.
אני ממליצה לבדוק טיפול הומיאופתי, מנסיון עם מטופלים , זה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםאלונה11/05/2007
היי לאור זו שוב אני..
לגבי הויטמינים שהזכרת שעדיף שיכילו את הקרם עיניים..c וk וחומצה אלפא הידרוקסית..היכן אני יכולה למצוא קרם שמכיל מרכיבים אלו?יש בסופר פארם או רק אצל קוסמטיקאית?
יש לי עוד שאלה אולי קצת טיפשית..לאחרונה יש לי נשירה גדולה בריסים ובגבות הן נהיו כבר ממש דלילות יש לה טיפול כלשהו?
תודה
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם בסופרפארם
לאור נהלל14/05/2007את יכולה להביט על המרכיבים...
בעניין נשירת גבות וריסים : יתכן שזה נובע ממתח ?
בכל מקרה, יש לגשת לרופא ולבקש ממנו בדיקות כגון : תפקוד בלוטת התריס, TSH ,FT4 ונוגדנים, ANA ועוד.. ובמקביל לבקש לבדוק אם יש קנדידה במעיים או בדם וגם לגשת לרופא עור.
כשנדע מאיפה נובעת הבעיה אפשר יהיה לפתור ביתר קלות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבניםסיגל10/05/2007
ביתי בת 11 שנים ויש לה כתמים לבנים על העניים כאשר פניתי לרופא עור אמר תתפללי שלא יתפשט, זה לא מספק אותי אם ידועה לך תרופה כל שהיא אשמח לשמוע בתקווה שיעזור בתודה מראש סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמים על העפעף או באישון ?
לאור נהלל14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומציותקרן09/05/2007
שלום לך
אני ובעלי קיימנו יחסים בשישי ושבת ולבעלי שרף הוא הרגיש מין חומציות אצלי ואז ביום ראשון כבר לא שרף לו, (לי לא שרף) רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי לדלל את החומציות כמו להכניס משהוא לנרתיק...אני לא אוכלת יותר עגבניות חציל ודיברי חלב כי הם גורמים לחומציות
נ.ב: טבלתי ביום שישי זה יום ה 13 למחזור והמחזור הגיע ביום ה 25 הקדים לי קצת אז אולי החומציות זה משהוא רגיל אחרי ביוץ אם פיספסתי אותו כי הרי יש כל הזמן חומציות בנרתיק
תודה רבה
אני מנסים להכנס להריון כבר שנתיים והרופאים לא יודעים מה הבעיה אז התחלתי דיקור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אמר שחומציות זה רע?
לאור נהלל09/05/2007החומציות מונעת צמיחת חיידקים בנרתיק.
עד כמה שזה ישמע לך אולי מוזר אני ממליצה לבדוק את השם, שלך ושל בן הזוג, אם יש קושי להיכנס להיריון...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
קרן10/05/2007איפה בודקים את השמות שלנו אצל משהוא שמבין בקבלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח איזה מצחיק זה
שאול10/05/2007את מתכתבת עם המומחית הגדולה בענייני שמות ושואלת אותה למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלננה
קרן11/05/2007לא ידעתי שהיא מומחית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
קרן11/05/2007שלום רב
לא ידעתי שאת מומחית בשמות, סליחה.
רציתי לדעת אם תוכלי להגיד לי כאן בכמה מילים על השמות שלנו או שצריך לקבוע איתך פגישה.
לגבי החומציות שרשמת שזה לא רע רציתי לשאול אם יש משהוא טבעי במצב שיש יותר מידי חומציות גם בימים של הביוץ אולי זה מה שגורם לזה שאני לא ניקלטת
ולי לא שורף אז לא נראה לי שזה דלקת
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שמות
לאור נהלל14/05/2007שילחי לי את הפרטים למייל, לא אפרט, אבל אבדוק אם הבעיה נובעת מהשמות שלכם ואם כן נחשוב יחד מה לעשות (שם, שם משפחה ותאריכי לידה) .
בעניין החומציות, בלינק שנתתי לך יש את כל הפרטים.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאלונה09/05/2007
היי לאור את ממש נחמדה..
שתיתי את החליטת פטרוזיליה והטעם הוא נוראי אפשר להוסיף לזה ממתיק כלשהו, סוכר או דבש? או שזה יאבד מהאפקטיביות?
שאלה נוספת- לגבי הכרוב הוא מטפל גם בשקיות השחורות או רק בנפיחויות?20 דקות ביום זה מספיק?
ושאלה אחרונה- מה דעתך על קרם עיניים של קליניק למניעה? זה עוזר או שחבל על הכסף?
תודה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לך
לאור נהלל09/05/2007לגבי הקרם של קליניק, בדקי אם הוא מכיל את הוויטמינים C ו- K וחומצה אלפא-הידרוקסית, במידה וכן , הוא יועיל לשקיות העיניים.
הכרוב ינקז את הנוזלים ויוריד את הנפיחות , אם הנפיחות תרד והיא לא נובעת מאלרגיה במקורה, סביר להניח שגם הצבע השחור יעלם בהדרגה.
את יכולה להוסיף מה שבא לך לפטרוזיליה, זה לא יאבד מהיעילות .
ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרידותחסוי08/05/2007
ליאור אני צריכה את עזרתך,
היבה לי קצת גירוי בגרון קצת אדום (לא דלקת)
בעבודתי אני חייבת לדבר לשיר (ימי הולדת)
פשוט מצבי מחמיר,אני צריכה את עזרך
נורית, מחכה לתשובה בקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוגל מוגל
לאור נהלל09/05/2007לצרידות, תרופה הסבתא העתיקה מכולן - :
מצרכים
1חלמון ביצה
2 כפיות דבש
1 כוס חלב חם
ההכנה
טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת תחוויר, מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה טובה ושותים חם .
לרגישות של הגרון, פרוטק מותק :) , שתי כמוסות (פרופוליס ואכיניציה) כל 5 שעות, יחזק את המערכת החיסונית וימנע התפתחות של הגרוי והאודם ...גם מיץ תפוזים .
אם הגירוי ממשיך או מחמיר, את יכולה להכין "אנטיביוטיקה" טבעית למניעת דלקת : לחתוך בצל לקוביות, לכסות את הבצל בדבש ולאטום בצנצנת זכוכית , אחרי כמה שעות מופרש נוזל שממנו לוקחית כל שעה כפית.
וכשאת מתחת לפוך, לפני שינה, למרוח קצת ערק על בית החזה, זה מחמם ומשחרר את הריאות ומיתרי הקול...למחרת כבר תהיי חדשה ותוכלי לשיר (שלחי איזה MP3 שנשמע איך הבראת) .
החלמה מהירה וליל מנוחה
וד"א, השם הוא לאור LAOR , לא ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)