מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תהאלונה08/05/2007
היי..נראה לי שאלך על התה מזקן תירס רק שאני פעם ראשונה שומעת את השם הזה..קונים את זה בחנויות של דברים טבעיים? ובקשר לחליטה הכוונה היא לבשל על הגז?או לייבש לפני?
ולגבי הפטרוזיליה אפשר גם אחרי שבישלתי במים חמים לקחת צמר גפן ולשים על העיניים במקום המלפפון?
תודה רבה לך ומצטערת שאני מטרידה אותך פשוט אני באמת רוצה ליישם את העצות שלך שנשמעות לי מעולות ולא כ"כ יודעת איך..
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטה
לאור נהלל09/05/2007אפשר לבשל על הגז ואפשר לשפוך על הצמחים מים חמים ולחכות מעט ולשתות, לא חייבים לייבש את זקן התירס או הפטרוזיליה לפני החליטה.
הפטרוזיליה משתנת, אין לזה קשר עם שקיות העיניים באופן ישיר על העור, אבל לעלי כרוב יש, בהנחה על השקיות עלה הכרוב ימשוך את הנוזלים.
ואת לא מטרידה אותי כלל, שאלי כמה שצריך :)
ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורמ08/05/2007
לאור האם את יודעת אם שתיית תה רגיל עוזרת בעצירת שלשול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חושבת שתה רגיל יעזור...
לאור נהלל08/05/2007אולי אם תוסיפי לימון ודבש, אבל אם יש לך מרווה , עוד יותר טוב..
נסי להפסיק שימוש במוצרי חלב עד שהשילשול יעצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיותאלונה08/05/2007
היי..קודם כל תודה רבה על העצות..
את יכולה להסביר לי קצת יותר בפירוט מה אני צריכה לשתות? פטרוזיליה ו / או תה תירס ?לא כ"כ הבנתי..ולגבי התפוחי אדמה זה בסדר לשים ככה פרוסות ישירות על העניים כי הבנתי שתפוח אדמה סופג סידן ..
תודה מראש
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפוח אדמה..
לאור נהלל08/05/2007אני אישית חושבת שעדיף המלפפון או שאר הטיפים שרשמתי לך על תפוח האדמה..
ובעניין הפטרוזיליה או זקן התירס, מה שיש לך... הם עושים אותה עבודה, פשוט נתתי לך כמה אפשרויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולמ08/05/2007
שלום לאור, אני סובלת משלשול כבר חמישה ימים . אמרו לי שיש עכשיו וירוס שמסתובב, כנראה זה מה שיש לי... מה עליי לעשות בכדי להיפטר מהשלשול? והאם שתיית תה רגיל עוזר למניעת שלשול? אודה לך אם תעני לי. =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודאי שאענה לך :)
לאור נהלל08/05/2007חצי כפית אבקת חרובים, לשטוף עם קצת מים, זה מפסיק די מהר את השילשול...
טינקטורה מהצמח אונו דל גאטו מנקה את מערכת העיכול, למהול 10 טיפות בקצת מים , שלוש פעמים ביום.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מ08/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיתוסיםחייל שבוז07/05/2007
האם יש אמת במיתוסים על כל מיני שיטות טבעיות לגרום לפציעה? למשל לקשור תפוח אדמה על הרגל או היד כל הלילה ואז בבוקר מספיק שנותנים מכה קטנה לרגל והיא נסדקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חבל? זה כואב... :(
לאור נהלל07/05/2007ולרוב יש אפקט מתמשך והשלכות לפציעה...(והאמת היא שאני לא חושבת שאם תשים תפוח אדמה על הרגל כל הלילה בבוקר תוכל לסדוק אותה בקלילות).
בכל אופן... יש דרכים קלות יותר להשתחרר.. אפשר לגשת לקב"ן עם הסבר מפורט ודוגמאות (כמו זו שאתה מוכן אפילו לסדוק את הרגל על מנת להשתחרר) ולאמר לו שאתה לא מתאים לצבא..
פרופיל 61 או 64 , שחרור על חוסר התאמה, מינימום נזק לטווח הארוך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתא04/05/2007
שלום לאור,
יש לך המלצה לטיפול בדלקת במעי הגס ובהפסקת הדימום שנובע מהדלקת
תודה,א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
לאור נהלל07/05/2007האם זה קרון או משהו אחר?
האם את מקבלת טיפול קונבציונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.מקבלת טיפול קונבנציונלי.
א07/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת במעי הגס
לאור נהלל08/05/2007אני מניחה שיש לך כבר הרגלי תזונה נכונים אבל אני כותבת לך בכל זאת :
לאכול מנות קטנות, להגביר צריכת דגנים מלאים מסיסים : אורז מלא, סובין, תירס וכן ירקות: כרוב, כרובית,
ברוקולי, סלרי, קולורבי, קליפות של פירות וירקות.
.
כפית שמן זית בבוקר על קיבה ריקה.
יוגורט.
להשתדל להמנע מ: בשר, מוצרי חיטה (גלוטן), מוצרי חלב, תפוחי אדמה וסולנים (חצילים פלפלים), עבגניות, אלכוהול, ממתקים .
תה : קמומיל ומרוה עוזרים וכמובן פעילות גופנית סדירה ויציאות בזמן ..
כמוסות : פסיליום, אומגה 3 , פרוביוטיק .
כדאי לבדוק אם לא חסרים בגוף : ויטמין 12 B , חומצה פולית, ברזל, סידן, אשלגן, מגנזיום, אבץ וסלניום.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיותאלונה04/05/2007
שלום..
ברצוני לדעת מה יכול לעזור לשקיות שחורות ונפיחות מתחת לעיניים?
האם מלפפון ותפוחי אדמה באמת עוזרים??
והאם שתיית מים מרובה קשורה לנפיחות?
אודה לך מאוד במידה ותעזרי לי כי רק לאחרונה הופיעו לי שקיות מתחת לעיניים וזה לא גנטי אצלי..
בתודה מראש
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות שחורות מתחת לעיניים
לאור נהלל07/05/2007משקפות את איכות המים בגוף, שלפוחית שתן , כליות ושקיות הדמע קשורות לאותה מערכת בגוף.
האם תיפקוד שאר האברים שהזכרתי תקין?
יתכן גם שזו תוצאה של מצב נפשי, התשה של הגוף או הנפש..חוסר אנרגיה .
לניקוז הנוזלים מהשקיות :
תה משערות זקן תירס, און פטרוזיליה - הם משתנים וגורמים להחלפת וניקוי הנוזלים בגוף.
לחלוט ולשתות למשך שבועיים פעמיים ביום.
המלפפון כפי שאמרת, גם פרוסות של תפוח אדמה . יש להניח את הפרוסות על העיניים למשך 10 דקות ביום. הנפיחות והצבע השחור-ייעלמו.
אפשר גם לשים על המקום עלי כרוב , מוריד בצקות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרויותחומי03/05/2007
אני לא מבינה כלום בתרופות סבתא - מה התרופה הכי מוזרה שנתקלת בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עולם מוזר :)
לאור נהלל04/05/2007האמת היא שתרופות סבתא הרבה פחות מוזרות בעיני מתרופות קונבציונליות ושאר החומרים שאנחנו מכניסים לגופנו בלי לבדוק את ההשפעה המתמשכת שלהן ... תרופות סבתא הן פשוטות, עממיות ונגישות ומורכבות מחומרים לא מזיקים...
אם תרופות סבתא מוזרות בעינייך סימן שעוד לא שמעת על רפואת הרמב"ם או רפואת גלינוס... אלה מוזרויות אמיתיות :)
הנה כמה דוגמאות,
תרופה להוצאת אבנים מהכליות או מכיס מרה : לשתות אפר שרוף של דבורים מהול במים או אפר שרוף של תולעי השלשול האדומים היוצאים מהאדמה ביום גשם, או אפר שרוף של בהמות ואז יצאו האבנים שהתפוררו בשתן של החולה.
תרופה למתקשות להכנס להריון : אפר שרוף של קיבת הארנבת מעורבת ביין לשתות בתחילת וסוף הוסת .
סגולה להרזיה : להתרחץ במי הטל ולשתות אותו.
תרופה לפצעי בגרות, הרפס, ופרונקלים בעור: לבשל את צואת הבקר בחומץ טבעי 6% ולמרוח.
סגולה נגד התקרחות : אפר שרוף של פיסטוק חלבי למהול ביין ולמרוח על הראש, מיץ בישול עלי עץ האפרסק מועיל נגד נשירת השיער...
ויש עוד הרבה יותר מוזרות מאלה שבחרתי..
עובד או לא? תבדקי :)
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתגברת עם אדרת01/05/2007
שלםו שמעתי שניתן לשים שום על כף הרגל כדי להוציא דלקות מהגוף. האם שמעת על זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעתי על זה...
לאור נהלל02/05/2007לא יכולה לאמר לך מנסיון שזה באמת מרפא כל דלקת.
אולי אוכל לעזור לך באופן יותר ממוקד, אם אדע איפה הדלקת...
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלחה אצל תינוקותקרן01/05/2007
איך ניתן להקל על תינוק להתפטר מליחה ונזלת נוזלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
לאור נהלל01/05/2007לליחה : טינקטורה משן הארי וחותם הזהב, למהול 10 טיפות במים לתת לתינוק לשתות (בן כמה הוא?) .
נזלת: לא תמיד כדאי להפטר ממנה משום שהיא משחררת את הליחה, רצוי לפתור את העניין מהשורש.. (הומיאופתיה, עובדת באופן עדין, מצויין לתינוק) אבל הנה הטיפ בכל מקרה : לערבב חצי כפית מלח ברבע כוס מים, לקחת מנקה אזניים ולהכניס בעדינות את הקצה לנחיר המנוזל (שורף אם הנחיר אדום מניגובים חוזרים), מי המלח ייבשו את הנזלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפול בליחה
בנטולילה שלמה29/08/2007אני סובל בליחה יותר משנתיים על ידי שיעול ואחר כך ליחה כל יום בבוקר. במשך היום אין לי בעיה בכלל. הרופא נתן לי תרופה אבל זה לא עזר. מה שמוזר, זה שזה קורה גם בקיץ וגם בחורף. אולי אתם יכולים לעזור לי אפילו בתשלום. בתודה מראש: בנטולילה שלמה: טל. 08-8525376- פל.
050-7314589.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעונים...גלעד30/04/2007
אני בן 15.5
יש לי פצעונים בגב יש אזה דרך טובה לימנוע אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעונים
לאור נהלל01/05/2007לקחת יום יום (עד שהגוף מתאזן) - פרוביוטיק (תוסף תזונה שמנקה מוסיף חיידקים טובים למע העיכול , יש גם באקטימל), להקפיד על תזונה בריאה : להפחית בשוקולד, שומנים (כמו גרעינים או אוכל מטוגן) , סוכרים ובצקים שיש בהם שמרים.
להקפיד לנקות כל יום (זה מקום שקשה להגיע אליו עם הסבון... :) )
למרוח שמן לוונדר.
לשתות תה סירפד (יש בשקיות מוכנות בבתי טבע) .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגיע לגב זו בעיה איזו שיטה יש?
משה31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגיע לגב...
לאור נהלל31/05/2007אפשר לאמן את הכלב לשפשף לך את הגב..כי עובדים זרים זה לא חוקי :)
או לקנות ספוג עם מקל ארוך...
שבת נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה לאלרגיהמיכל30/04/2007
היי לאור,
האם יש תרופות להקלה על תסמיני אלרגיה כגון גירוי בעיינים, התעטשויות בלתי פוסקות וכדומה?
בתודה מראש,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
לאור נהלל01/05/2007האם זו אלרגיה עונתית? רגישות למאכל מסויים?
יום שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש?רונית30/04/2007
מה הטיפולים האפשריים לכאבי ראש? קראתי כל מיני אופציות עם גרביים וחומץ (???). בכל מקרה, יש לי לפעמים כאבי ראש ואני ממש נגד תרופות ומשככי כאבים למיניהם, אז..... יש לך משהו להציע לי בתחום? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית
לאור נהלל01/05/2007יש לך מושג ממה נובעים כאבי הראש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני רוצה להלבין שיניים איזה...נתנאל נגאוקר28/04/2007
תורופות סבתא את ממליצה לי?
וגם לגבי עור שחשוף לשמש אני רוצה שיחזור לי העור הקודם שלי מה עליי לעשות לגבי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה את התשובות לשאלות של בתאל
לאור נהלל29/04/2007יום נפלא ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמשבתאל26/04/2007
איזה תרופות סבתא באמת עוזרות, או אפילו מינסיון, ושהוכחו מדעית יש כדי להעלים כתמי שמש מהפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור
לאור נהלל29/04/2007לצערי, תרופות סבתא עדיין לא הוכחו מדעית, אבל יש כמה דברים שעובדים ואולי זה יותר חשוב :) :
ראשית, למניעה, רצוי כמובן להמנע משמש, עישון, אלכוהול .
עישון מגביר מאד את כמות ועוצמת הכתמים.
וכשיוצאים לשמש להשתמש בקרם הגנה.
הטיפול :
רצוי להשתמש בקרמים או שמנים המכילים הדרים (כגון שמן אתרי לימון, עשב לימון, תפוז, ברגמוט, מליסה וכו') הגורמים להבהרה וטשטוש הכתמים. רצוי להשתמש בלילה לפני השינה ולא להחשף לשמש אחרי שימוש.
גם שמן לוונדר ולימון מהולים בשמן שומשום או שמן רוז היפ (יש להשיג שמן רוז היפ +הדרים וגזר של חבקין).
הנה מרשם נחמד שמצאתי באינטרנט לקרם לימון שניתן להכינו לבד:
2 כפות מיץ לימון טבעי (פועל כמו חומצת אלפא הידרוקסי ומבהיר)
1 תפוח אדמה מקולף (פועל כמו אנזים)
½ מלפפון קטן (השפעה מקררת)
1 כף יוגורט אורגני חלק (מכיל חומצה לקטית בעלת אפקט הבהרה)
הכנה: להכניס את כל החומרים לבלנדר עד שמתקבלת תערובת חלקה וקרמית. לאחסן בקופסא סגורה ואפשר להחזיק במקרר עד 24 שעות.
שימוש: למרוח בתנוחת שכיבה (לשים מגבת מתחת לראש ולצוואר) על הפנים והצוואר ולכסות עם מגבת חמימה ולחה למשך 15-20 דקות. לשטוף ולמרוח קרם לחות .
טיפול זה לא מומלץ לבעלי עור רגיש, מודלק או במצבי כוויית שמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון לא הורס בכלל את השן?
בתאל29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון
לאור01/05/2007לא שוחק את שכבת האמייל.
שכחתי עוד טיפ טיפון קטן להלבנת שיניים : לעיסת קליפת אגוז כשהיא עדיין ירוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור בקשר להלבנת שיניים.....
בתאל01/05/2007אני שמה לימון ביחד עם מישחת השיניים או רק לימון ולצחצח??
סליחה שאני מנג'זת לך.... וצריך לימון טבעי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בתאל
לאור נהלל02/05/2007את לא מנג'סת
בשביל זה אני פה...אין הגבלה על מספר שאלות :)
לפני הצחצוח צחצחי עם לימון (מיץ טבעי על מברשת השיניים) בלבד.
(לוקח זמן עד שרואים תוצאות)
יום נפלא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם הוא לאור - LAOR
לאור נהלל02/05/2007לא ליאור
יש לך שם יפה - בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאור שם מהמם.......
בתאל03/05/2007אני ינסה ומקווה שזה בעזרת השם יעזור.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)