מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעוליעל29/05/2007
בוקר טוב,
איך אפשר להפטר משיעול טורדני וחזק שנמשך למעלה משבועיים (אחרי מחלה)?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד כדאי למהר להפטר משיעול...
לאור נהלל29/05/2007שיעול הוא עניין מטריד.. נכון... אבל תפקידו להעלות ולנקות את הליחה שנשארה אחרי המחלה ... במקום להפסיק את השיעול כדאי לנקות את הריאות, הנה כמה טיפים :
לשתות חליטת צמחים מכייחים כמו קורנית, אקליפטוס ושומר, המרככים את הליחה ומזרזים את הוצאתה מהגוף.
ועוד לניקוי הליחה : טינקטורה מהצמחים : חותם הזהב ושן הארי - שלוש פעמים ביום לשים 10 טיפות בקצת מים ולשתות..
אם השיעול יבש אפשר לשתות תה חלוט מצמח הטיליה.
---------
להכנת "אנטיביוטיקה טבעית " : לפרוס בצל לפרוסות דקות, לכסות בדבש ולאטום את הצנצנת, להניח למשך הלילה ולקחת כפית מהסירופ שנוצר כל כמה שעות.
---------
הומיאופתי : R-9 בטיפות. אפשר גם בסירופ : R-8 .
-----------
לינק באותו עניין שמצאתי פה בשכונה :) :
http://beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4244
בוקר נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית מוגדלתדרומית27/05/2007
איזה תרופת סבתא יש להקלה בערמונית מוגדלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית מוגדלת
לאור נהלל28/05/2007רצוי להוסיף לתזונה אבץ וכן חומצות שומן חיוניות : גליצין, אלנין וגלוטמית .
אם יש גם דלקת אפשר לבקש טינקטורה מהצמחים : שורש סרפד, סו פלטו ושזיף אפריקאי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעורה בעיןאירית26/05/2007
יש לי הרבה בעיות של שעורה בשנתיים האחרונות...
בעבר סינטומיצין פתר אחרי תקופה קצרה את הבעיה,
עכשיו יש לי בעיה וזה לא עוזר, כמובן שעשיתי גם קומפרסים של תה פושר עם צמר גפן על העין.
האם יש לך עצה מה לעשות?
אני בת 41 ועד גיל 38 מעולם לא היתה לי שעורה? האם יש לך השערה ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעורה
לאור נהלל28/05/2007אם השעורה חוזרת, רצוי לטפל בסיבה ולא בסימפטום...
טיפות הומיאופתיות העשויות מצמח האאופרז'יה עוזרות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות (נוזלים ) בברך שמאליעל26/05/2007
ברך שמאל שלי מתנפחת כל מס' ימים.
יש מה לעשות?
פניתי לראומטולוגים וקיבלתי כדורים נוגדי דלקת שלא עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוז נוזלים
לאור נהלל28/05/2007להניח עלי כרוב על המקום, הם יספחו את הנוזלים.
ובלי קשר , רצוי לבדוק לעומק מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מן בלוטה באצבע:)26/05/2007
יש לי מן בלוטה באצבע כתוצאה מזה שאני כותבת בעיפרון ולדעתי העיפרון גרם לבלוטה הזאת (אם את מבינה למה אני מתכוונת) , הבלוטה הזאת היא כבר הרבה מאוד שנים.
האם יש תרופה טבעית שאפשר באמצעותה להסיר את בלוטה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "פלולה"
לאור נהלל28/05/2007חלב התאנה...
לקטוף תאנה כשהיא עדיין בוסר, מקום החיתוך יפריש נוזל לבן, את הנוזל הזה למרוח כמה פעמים ביום למשך שבוע, הבלוטה תעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתראהובה25/05/2007
ברצוני לדעת איך אפשר למנוע הזעת יתר במשך היום והלילה כתוצאה מגיל המעבר.
אני בת חמישים וסובלת מגלי חום ביום ובלילה , בלילות אני מתעוררת מהזעת יתר ובמשך היום אני מוטרדתמה לעשות? מהזעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום בגיל המעבר
לאור נהלל26/05/2007תרופה הומיאופתית שמכינים מהצמח - BELADONA .
לבקש מבית מרקחת הומיאופתי :
BLA 30 C
בקבוק של 10 גרם בגלובולים.
לשפוך לפקק 5 גלובולים , עד פעמיים ביום (בזמן הזעה) , להשתדל להמנע מ: קפה, תה, שוקולד , עד שהתופעה עוברת.
עדכני אותי בהמשך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי מאכל - מסוכן !לאור נהלל24/05/2007
צבע מאכל
מתוך ויקיפדיה:
צבע מאכל הוא צבע המוסף ל מזון או למשקה על-מנת להעניק לו מראה מפתה, כזה שימשוך את תשומת לבו של הצרכן ויעודדו לצרוך מזון זה. הצבעים נועדו לספק צבעים ססגוניים ויפים יותר למיני מזונות שצבעם הטבעי אינו מושך דיו, כמו צבעי הגלידות, השלגונים, הממתקים למיניהם. צבעים אלה מכונים "צבעי מאכל". המלה "מאכל" נותנת לגיטימציה לכאורה, לרכוש ולאכול את המזון הזה. אולם, למרות הכל, זהו שם שנובע מהעובדה שבמאכל יש צבע ולא מהעובדה שהצבע הוא מאכל. הצבע בדרך כלל איננו מזון!
בין צבעי המאכל יש כאלה העשויים מנפט. אלה הם הצבעים המכונים "צבעי זפת הפחם" (Coal tar Dyes), אלו הם הצבעים הצהובים, הכתומים והאדומים המייפים את המזון או המשקה, או הכהים כמו שחור, סגול, כחול וכדומה, המכסים על פגמים במזון. הזפת הוא נוזל שחור, סמיך וצמיג הנוצר בעת זיקוק הפחם. אחד המרכיבים בצבעים אלה הוא הבנזן (benzene) שמוגדר ע"י משרד הבריאות הישראלי כמסרטן וודאי אצל בני האדם.
למרות שמשרד הבריאות מגביל את הכמות של הצבעים הללו, אין הוא אוסר מכירתם ולכן יש מי שסובל מפגיעתם. אי לכך מחייב משרד הבריאות את יצרני המזון לציין במפורש על התווית שעל גבי האריזה את מציאות הצבעים המזיקים. ואכן יצרני המזון המעובד מציינים את הקודים שלהם בתוויות שעל אריזת המזון או המשקה.
בשנים האחרונות התעוררה מודעות של הצרכנים לנזק אפשרי הטמון בצבעי מאכל, ולכן פועלים יצרני מזון לייצור מזון נטול צבעי מאכל, תוך שהם מדגישים זאת באופן בולט על-גבי אריזת המזון.
פתרון אחר לבעיה זו הוא שימוש בצבעי מאכל טבעיים, כלומר צבעי מאכל המופקים ממזון. קרמל הוא צבע מאכל המופק מסוכר, וניתן למצוא אותו במשקאות קולה. אנאטו הוא צבע מאכל כתום המופק ממרכיב בשם ביקסין שבעץ הטרופי אנאטו. צבעים אחרים עשויים ויטמינים כמו ויטמין B2 שנותן צבע צהוב, קרוטינים שמספקים צבעים כתומים, תבלינים מסוימים, כגון פפריקה, או כורכום משמשים אף הם כצבעי מאכל טבעיים.
חרף האפשרות לעשות שימוש בצבעי מאכל שאינם מזיקים, הבעיה העיקרית היא כספית, משום שהצבעים הטבעיים עולים מעט יותר כסף מאלה הסינטטיים ולכן, למרות הנזק האפשרי שבצבעים המלאכותיים, ממשיכים ועושים בהם שימוש רב בתעשיית המזון.
סימון צבעי מאכל
בארץ נהוגה השיטה האירופאית של סימון תוספי מזון, ובכללם צבעי מאכל, על ידי קוד מספרי המתחיל באות E. כל המספרים בטווח שבין E100 ל-E181 שמורים עבור צבעי מאכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעי מאכל - המשך
לאור נהלל24/05/2007סימון צבעי מאכל
בארץ נהוגה השיטה האירופאית של סימון תוספי מזון, ובכללם צבעי מאכל, על ידי קוד מספרי המתחיל באות E. כל המספרים בטווח שבין E100 ל-E181 שמורים עבור צבעי מאכל. להלן פירוט הקודים המצויים בשימוש:
• E100 - כורכום. צבע צהוב (טבעי)
• E101 - ויטמין B2. צבע צהוב-כתום (טבעי)
• E102 - טרטזין. צבע מאכל צהוב סינטטי ממשפחת האזו. הטרטזין הוא חומר המעורר תגובות אלרגיות אצל הרבה אנשים, ונאסר לשימוש בנורווגיה ואוסטריה. בארצות הברית נקרא צהוב מס' 5.
• E103 - קריזואין רסורצינול, צבע מאכל צהוב. נאסר לשימוש ב ארצות הברית.
• E104 - צהוב כינולין. צבע המבוסס על "זפת פחם". נאסר לשימוש בארצות הברית, אוסטרליה, נורווגיה ויפן. עלול לעורר תגובה אלרגית.
• E105 - צבע מאכל צהוב
• E107 - צבע מאכל צהוב על בסיס "זפת פחם". נאסר לשימוש במספר רב של מדינות, וקיימת הצעה לאסור אותו לחלוטין בכל אירופה. עלול לעורר תגובה אלרגית.
• E110 - צהוב סנסט, מכונה גם צהוב מס' 6. צבע מאכל נפוץ במיוחד במספר רב של מאכלים, על בסיס "זפת פחם". עשוי לעורר תגובה אלרגית ולא מומלץ לילדים היפראקטיביים.
• E120 - מכונה כרמין, ארגמן, אדום מס' 4. מופק ממין של חרק. עלול לעורר תגובה אלרגית ולא מומלץ לילדים היפראקטיביים.
• E122 - צבע מאכל אדום ממשפחת האזו. נאסר לשימוש בקנדה, יפן, שבדיה ו ארצות הברית. עלול לעורר תגובות אלרגיות.
• E123 - אדום מס' 2. צבע אדום ארגמני. נאסר לשימוש ב ארצות הברית ונורווגיה. עלול לעורר תגובות אלרגיות.
• E124 - אדום ארגמן. נאסר לשימוש ב ארצות הברית ונורווגיה. עלול לעורר תגובה אלרגית.
• E127 - אדום מס' 3. צבע אדום-ורוד על בסיס "זפת פחם". נאסר לשימוש בנורווגיה ו ארצות הברית. חשוד כמשפיע על בלוטת התריס.
• E128 - אדום 2G. נאסר לשימוש במספר רב של מדינות. יש חשד שמפריע לפעולת ההמוגלובין בדם. אסור לשימוש לילדים היפראקטיביים.
• E129 - אדום אלורה, אדום מס' 40. צבע אדום סינטטי ממשפחת האזו. נחשב לפחות מעורר אלרגיה מצבעים אחרים ממשפחת האזו.
• E131 - צבע מאכל כחול על בסיס "זפת פחם". עלול לעורר תגובות אלרגיות.
• E132 - כרמין אינדיגו, כחול מס' 2. צבע מאכל על בסיס "זפת פחם". עלול לעורר תגובה אלרגית. נאסר לשימוש בנורווגיה.
• E133 - כחול מס' 1. צבע בו משתמשים לעיתים קרובות בשילוב עם טרטזין בכדי לקבל צבע ירוק. נאסר לשימוש בארגנטינה, בולגריה,צ'כיה, צרפת,איטליה, טורקיה ומספר מדינות נוספות. לא מומלץ לילדים היפראקטיביים.
• E140 - כלורופיל. צבע מאכל ירוק טבעי. מתפרק מהר ולכן לא נמצא הרבה בשימוש.
• E141 - נגזרת נחושת של הכלורופיל. נוצר על ידי החלפת ה בכלורופיל בנחושת. על ידי כך מתקבל צבע יציב יותר מהכלורופיל. נחשב לצבע מאכל טבעי.
• E142 - צבע מאכל ירוק סינטטי. נאסר לשימוש ב, פינלנד,יפן, נורווגיה, שבדיה ו ארצות הברית. עלול לעורר תגובה אלרגית.
• E150 - קרמל. צבע מאכל טבעי בג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: קחו איתכם למכולת את הרשימה
לאור נהלל24/05/2007• E150 - קרמל. צבע מאכל טבעי בגוון חום כהה. אחד מצבעי המאכל הנפוצים ביותר בשימוש.
• E151 - צבע מאכל סינטטי שחור-ארגמן על בסיס "זפת פחם". נאסר לשימוש ב קנדה, פינלנד, יפן, נורווגיה ארצות הברית. עלול לעורר תגובה אלרגית.
• E153 - צבע מאכל שחור על בסיס פחם. נאסר לשימוש ב ארצות הברית. חשוד כמסרטן.
• E154 - צבע מאכל חום. נאסר לשימוש הרבה מאד מדינות כולל כמעט כל מדינות אירופה, קנדה ו ארצות הברית.
• E155 - צבע מאכל בגוון חום-שוקולד על בסיס "זפת פחם". נאסר לשימוש בהרבה מאד מדינות, עלול לעורר תגובות אלרגיות.
• E160a - אלפא, בטא וגמא קרוטין. צבע מאכל טבעי המופק מגזר (אם כי ניתן ליצור גם באופן סינטטי) בגוון צהוב-כתום.
• E160b - אנטו. צבע מאכל טבעי בגוונים הנעים בין צהוב לאדום. מופק מפרי האנטו.
• E160c - צבע מאכל טבעי בגוון אדום המופק מפפריקה.
• E160d - ליקופן. צבע מאכל טבעי בגוון אדום המופק מעגבניות.
• E161 - קבוצה של צבענים טבעיים בגוונים הנעים בין צהוב לכתום. בקבוצה זו חומרים שונים המסומנים באותיות a עד g. מופקים בעיקר מצמחים שונים.
• E162 - בטאנין. צבע אדום טבעי המופק מסלק.
• E163 - צבע מאכל טבעי המופק מכרוב סגול או ענבים. צבעו משתנה ותלוי ברמת החומציות בסביבתו, בין אדום בסביבה חומצית לכחול בסביבה בסיסית.
• E170 - גיר. משמש להענקת צבע לבן למאכלים ומשקאות.
• E171 - טיטניום דו-חמצני. צבע מאכל לבן. נאסר לשימוש בגרמניה.
• E172 - תחמוצות ברזל. צבע מאכל שצבעו נע בין צהוב לכתום, אדום ואף שחור. נאסר לשימוש בגרמניה.
• E173 - אלומיניום (מתכת). משמש לצביעת מאכלים בצבע כסף. קיים חשד שהצטברות אלומיניום עלולה לפגוע במערכת העצבים ולגרום למחלת האלצהיימר.
• E174 - כסף (יסוד) (מתכת). משמת לצביעת סוכריות בצבע כסף. לאורך זמן עלול לגרום לנזק לכליות.
• E175 -זהב (מתכת). משמש לקישוט מזון בצבע זהב, בכמויות זעירות. לא ידוע כיום על נזקים בריאותיים.
• E180 - צבע מאכל אדום סינטטי ממשפחת האזו. עלול להחמיר התקפות אסטמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידוד צמיחת שיעראביגיל23/05/2007
היי שמי אביגיל...
היה לי שיער ארוך עד רצפת האגן..והסתפרתי עד אחרי הכתפיים
נכון לעכשיו..אני משתמשת כדורי אבץ משום ששמעתי שהם טובים לשיער
אני רוצה להחזיר לעצמי את אורך השיער שהיה לי...ומהר!!!
אני ורצה לבקש ממך עצות מסוימים שמעודדים את הצמיחה של השיער והמראה שלו
אבל בעיקר צמיחה מהירה!!!
כמו כן אני שמה שמן זית..ביצים...במחשבה שהם יעזרו לי
אין לי בעיה עם תכשירים טבעיים
מה שתגידי לי אשים
רק תעזרי לייייייייייייייי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :) שיער ארוך עד רצפת האגן ?
לאור נהלל24/05/2007זה אפילו יותר טוב מ: זקן ארוך לי עד ברכיים ...
אבץ מונע התקרחות לא מעודד צמיחה מחודשת, אבל לא מזיק..
לעידוד צמיחת שיער מהירה כדאי להוסיף לתזונה כגון :
קומפלקס ויטמין B , כולל B5 ו B6
אצות כחולות ירוקות
מגנזיום.
חומצות שומן - 1000 מ"ג ביום , חומצה לינולאית - GLA 1000 מ"ג.
מולטי ויטמין כל שהו שישלים את חוסרי הויטמינים A,D,H,E .
להוריד מהתזונה שומנים רווים, מוצרי חלב, להגביר צריכת דגים, דגנים מלאים, ירקות , חלבונים.
אפשר לעסות את הקרקפת בתערובת של שמנים : לוונדר, רוזמרין, קורנית ומרווה.
לשתות חליטת תה רוזמרין וקליפת עץ הצפצפה.
ולקחת ג'ינקו בילובה שמשפר את זרימת הדם (לא לקחת אם את משתמשת באספירין) .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
עינב01/08/2011איפה אפשר להשיג את השמנים האלה? ובאילה מאכלים אני יכולה למצוא את הויטמינים הנחוצים לצמיחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מותק
אביגיל14/08/2007אנסה ואעדכן אותך...נקווה לטוב!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב אני שמשגעת אותך..אלונה21/05/2007
שאלה אחרונה בנושא..
קניתי בסוף קרם ג'יל של GUINOT חברה צרפתית..את מכירה אותו?מה דעתך עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GUINOT
לאור נהלל24/05/2007יש באתר הזה פרטים על הקרם, קראתי... זה לא נגד קמטים?
http://www.guinotusa.com/home.php* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קןראים מוזמנים להשתתף ולהגיבלאור נהלל21/05/2007
אם יש לכם רעיונות מועילים, עיצות, תרופות מבית סבתא, מתכוני בריאות וכו'...
זהו בית לכולנו.
רק בלי פירסומות בבקשה :)
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי יכול עלייך יא' אינציקלופדיה :-)
שאול24/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על ההמלצהאלונה21/05/2007
היי לאור המקסימה..
לגבי קרם עיניים של roc וחבקין זה לצעירות?(אני בת 25)
ויש לי שאלה נוספת- החליטת פטרוזיליה אמרת לשתות את זה שבועיים פעמיים ביום..אפשר לשתות את זה פעם ביום על בסיס יומי?או שזה כבר לא טוב?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לחבקין סרום לעיניים..
לאור נהלל21/05/2007ובעניין הפטרוזיליה : אפשר להשתמש על בסיס יומי.
חג שמח .. ותודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ברגל והריוןוי21/05/2007
אני בהריון. יש לי פטריה ברגל. האם ניתן למרוח תכשיר של שמן עץ התה, או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר גם :
לאור נהלל24/05/2007טלק נגד פטריות - ולפזר בנעליים כל יום לפני שנועלים.
גרבייים - 100% כותנה בלבד (לחברת ניקן יש גרביים אלופות) .
בכל הזדמנות לשחרר את כפות הרגליים מנעליים סגורות לשטוף היטב ולאוורר שתהיינה יבשות.
אפשר להשרות את הרגלים באקונומיקה לחיטוי (אם אין פצעים פתוחים של הפטריה) , עוזר גם נגד פטרת הציפורן...
ואפשר, למרוח כמה ימים ברציפות משחת אגיסטן (פשוט קל ומהיר, אם כי זו לא תרופת סבתא :) ) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד ניתן לנסות?קליי20/05/2007
שלום רב, אני ממש מעוניינת להיפטר מבעייה נשית לא נעימה - ריח הנרתיקבעת קיום יחסי מין, זה קצת מגעיל חלק מהגברים שיוצא לי להיות עימם. מה ניתן לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריח חייבת להיות סיבה...
לאור נהלל20/05/2007בדקת משטח וגינאלי לראות אם יש קנדידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעראור18/05/2007
האם יש משו מתרופות הסבתא שמורחים אותו אחרי הסרת שיער בשעווה למשל ואחרי זה לא צריכים להסיר עוד פעם כאילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :)
לאור נהלל20/05/2007סטארטאפ גאוני... מי שימציא תרופה כזו ועוד טבעית ...לא יצטרך לעבוד עוד יום אחד בחייו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים ונפיחות בבטןליאל18/05/2007
אני חיילת בת 19 וסובלת באופן קיצוני ותמידי מגזים ונפיחות בבטן על מה את ממליצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים ונפיחות
לאור נהלל24/05/2007אני מציעה לבדוק את מערכת העיכול ולבקש מהרופא את הבדיקות הדרושות לגילוי בקע סרעפתי (לפעמים התופעה נגרמת בגלל זה) .
את יכולה לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקת צואה לגילוי קנדידה או בדיקת דם, וגם לבקש בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר (גם הוא חיידק שיכול לגרום לתופעה הזו) הבדיקה מאד פשוטה ולא חודרנית.
אם רופא המשפחה יתנגד לבדיקה בטענה ש: לכולם יש קנדידה זו לא בעיה , את יכולה לפנות למעבדת מזור בפתח תקוה ולבקש בדיקה באופן פרטי ( במידה וזה מה שתעשי צרי קשר למייל ואדריך אותך מה לבקש) .
לניטרול הגזים אפשר לקחת (בכל בית מרקחת) כדורי פחם, אבל לזכור שזה טיפול נקודתי ולא יפתור את הבעיה.
ולשיפור התזונה :
לאכול יותר סיבים, פירות וירקות טריים, בשר נטול שומן - עוף , הודו
להוריד : שמרים , סוכרים ומוצרי חלב עד כמה שאפשר.
להמנע מצבעי מאכל ,חומרים משמרים , מזון מעובד וקפוא , הפחתת כמויות הסוכר והמלח למינימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
אירית31/05/2007הנני אישה בת 44 לחיי נשואה +2 מתקשה לגשת לשירותים לפני כמה חודשים היציאות היו תקינות כל בוקר עם הקפה הייתי בשירותים.
ועכשיו כל יומיים אני הולכת לשירותים.
יכול להיות שאני לא מרבה בשתיית מים?
או פעילות גופנית?
ומה ניתן לעשות נגד העצירות המרגיזה הזו? והאם יש לזה עוד השלכות?
תודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אירית
לאור נהלל31/05/2007כמו שהזכרת, פעילות גופנית, מים , ותזונה יכולים בהחלט להשפיע על סדירות היציאות, כמו גם המצב הנפשי או הפיזי, לכן רצוי לגשת לרופא המשפחה להסביר לו שסדירות היציאות השתנתה באופן פיתאומי ולבקש בדיקות דם מקיפות ובנוסף בדיקת תפקוד בלוטת התריס, בדיקות צואה לגילוי טפילים ודם סמוי.
משלשלים לא רצוי לקחת שכן בטווח הארוך הם מגבירים עצירות כשמפסיקים לקחת.
אפשר בבוקר על קיבה ריקה לקחת כפית שמן זית, פסיליום לניקוי הקיבה ופרוביוטיק לאיזון חיידקי.
אפשר לחלוט שזיפים שחורים ולשתות .
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)