מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חררה לילדה בת שלושה שבועותא12/06/2007
לבתי בת השלושה שבועות יש חררה באזור הפנים והחזה מה הטיפול לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חררה אצל תינוקות
לאור נהלל12/06/2007רצוי לא לשים טלק או קרמים משום שזה חוסם את נקבוביות העור ולא עוזר.
פשוט לשמור על נקיון ועל המקום יבש, זה יעלם בהדרגה.
"חררה נגרמת על-ידי חסימת הנקבוביות של בלוטות הזיעה.ומאד נפוץ ביותר בקרב תינוקות..
בלוטות הזיעה שלהם עדיין מתפתחות. כאשר חם ולח, הבלוטות מפרישות זיעה כרגיל. אבל מכיוון שהנקבוביות חסומות, הזיעה נאספת בתוך העור ויוצרת גבשושיות אדומות קטנות."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתליאל11/06/2007
אני בחורה בת 19 וסובלת מאוד קשה מנפיחות וגזים בבטן ,השאלה שלי מה ניתן לעשות כדיי להתפטר מהם אחת ולתמיד ,מאוד קשה לי זה משבש לי את אורח החיים ומתסכל אותי בצורה כזו שאני לא יכולה לשהות בסביבת אנשים ,באמת שאני לא יודעת מה הפתרון ממה להמנע מה לעשות מה לאכול וכו" אנא עזרי לי כי אני כבר אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל היי
לאור נהלל11/06/2007עניתי לך בדף הקודם, אני מעתיקה את התשובה משם כדי להקל עלייך :
אני מציעה לבדוק את מערכת העיכול ולבקש מהרופא את הבדיקות הדרושות לגילוי בקע סרעפתי (לפעמים התופעה נגרמת בגלל זה) .
את יכולה לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקת צואה לגילוי קנדידה או בדיקת דם, וגם לבקש בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר פילורי (גם הוא חיידק שיכול לגרום לתופעה הזו) הבדיקה מאד פשוטה ולא חודרנית.
אם רופא המשפחה יתנגד לבדיקה בטענה ש: לכולם יש קנדידה זו לא בעיה , את יכולה לפנות למעבדת מזור בפתח תקוה ולבקש בדיקה באופן פרטי ( במידה וזה מה שתעשי צרי קשר למייל ואדריך אותך מה לבקש) .
לניטרול הגזים אפשר לקחת (בכל בית מרקחת) כדורי פחם, אבל לזכור שזה טיפול נקודתי ולא יפתור את הבעיה.
ולשיפור התזונה :
לאכול יותר סיבים, פירות וירקות טריים, בשר נטול שומן - עוף , הודו
להוריד : שמרים , סוכרים ומוצרי חלב עד כמה שאפשר.
להמנע מצבעי מאכל ,חומרים משמרים , מזון מעובד וקפוא , הפחתת כמויות הסוכר והמלח למינימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי באזור אברי המין בתינוקותדלית11/06/2007
שלום רב
הבנות שלי, בנות שנה סובלות מפעם לפעם מגירוי ואדמומיות באזור אברי המין.
אני חושדת שזה נגרם מאכילת עגבניות ואו מאכלים עם רסק עגבניות וכרגע אני מונעת זאת מהן.
בכל מקרה טיפלנו עם שמן אשחר רוסי שעזר אבל לא במקרים החמורים ונעזרו גם במשחה שקיבלנו מהרופאה שאינה טבעית אבל לא היתה ברירה.
האם יש משחות או שמנים יותר אפקטיבים למקרים כאלה?
מדובר ממש באדמומיות שמלווה בפצעונים קטנטנים בעור.
תודה
דלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דלית
לאור נהלל12/06/2007כדאי לבדוק אם אין חסר של אבץ..
אם זו תפרחת טיטולים אפשר להשתמש למריחה במשחה שמכילה צינק.
או טיפות רמדי הומיאופתית מצמח הנקרא BELADONA , במינון - 30 C חמש טיפות לפה, פעם ביום למשך חמישה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימה10/06/2007
יש לי בעיות עם יתר בלוטת התריס וגם קולסטרול גבוהה יש לי כאב ראש וגם הרגשת חום מהצוור לראש העניים היתנפחו מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סימה
לאור נהלל12/06/2007בדקת את בלוטת התריס? האם את לוקחת תרופות לאיזון הבלוטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהנטלי10/06/2007
היי לכולם
רציתי לשאול אם מישהו ניסה את התרופות לאקנה שמפורסמות פה? והאם זה עבד??
נ.ב
אם למישהו יש תרופה שעוזרת באמת אשמח לשמוע עליה
תודה מראש נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטלי
לאור נהלל12/06/2007איזה תרופות לאקנה מפורסמות פה? האם ניסית משהו שלא עבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן ילדה בת שנתייםשני09/06/2007
שלום, ביתי בת השנתיים בוכה כשהיא צריכה לעשות פיפי, היא משפשת כל הזמן באיזור ורואים שמציק לה שם משהו .
מה ניתן לעשות על מנת להקל עליה את הכאב? האם ההצעות של תרופת הסבתא כמו שתיית מיץ פטרוזיליה טובה גם לילדה בגיל זה ובאיזה מינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
לאור נהלל12/06/2007רצוי לגשת לרופא ולבדוק אם אכן יש דלקת בדרכי השתן. במידה וכן יש צורך בפיתרון עמוק ולא רק להקל על הכאב...
שתיית פטרוזליה חלוטה יכול להקל, פעמיים ביום , כמו גם מיץ חמוציות, או רמדי הומיאופתית (בררי קודם אם אכן זו דלקת לפני מרשם).
שתרגיש טוב הקטנה..
ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמיםלי06/06/2007
אהלן
מזה כשלוש שנים יש לי כתם על האף, ולפני כשנה וחצי יצא לי גם על באיזור השפם.
טיפלתי (עם זאת לא התמדתי) באיזשהו נוזל של חברה בשם "דם המכבים" (נדמה לי) וזה לא עזר.
האם התרופות הטבעיות ידועות בהצלחתן והאם יכול להיגרם נזק ?
המון תודה מראש, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא זה
לי10/06/2007הי לאור,
נכנסתי לקישורים שצירפת וזה לא זה. אני לא יודעת למה אני זוכרת משהו עם "המכבים", אבל בכל אופן זה לא שמן, זה נוזל שקוף מימי.
אני אשמח לשמוע על משהו אחר שיכול להבהיר כתמים ולדעת האם מהידוע לך, יש נזקים שיכולים להיגרם.
אני ממש מודה לך.
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
לאור נהלל12/06/2007מעבר לשמן דם המכבים גם שמן דלעת יכול לעזור או תמצית טאיטאי (פורמולת צמחים סינית) .
ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות בתינוקתמי06/06/2007
האם יש תרופת סבתא לטיפול באבעבועות בתינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות
לאור נהלל07/06/2007אם המצב קשה - זובירקס או משחה המכילה צינק.
אפשר גם אמבטיות מהולות בשמן לבנדר לריפוי מהיר של הפצעים , או למרוח, שמן דם המכבים ימנע הצטלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורמוס מרליאת05/06/2007
היי לאור ,
אמא שלי קנתה תומוס מר, כי נאמר לה שזה בריא לגוף להורדת כולסטרול, לחץ דם וכו'..
היא אוכלת כמה כאלה כול יום , יש לה טעם מר ומגעיל ביותר אבל אמרנו לנו שזה טוב ככה.
השאלה שלי היא אם ידוע לך משהו על נפלאות התורמוס המר הזה או שזה סתם שמועה..
זה חשוב לי לדעת כי שאינטרנט שבדקתי על תורמוס רשום שהטעם המר זה הרעלים שבו אז שלא יצא מצב שהיא אוכלת משהו מסוכן...
אודה לתשובתך,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורמוס
לאור נהלל06/06/2007אכן בתורמוס יש אלקלואידים - תרכובות אורגניות המכילות חנקן ויש להן טעם מר.
הצמח מכיל גם לופינין (רעל) בכמות קטנה לא מזיק.
על מנת לנטרל את הרעל מרתיחים כמה פעמים, גם המרירות נעלמת.
התורמוס מכיל הרבה חלבון וחומרי מזון נוספים, בזה יתרונו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ציפורנייםיוסי04/06/2007
מחפש תרופה לפטריות ציפורניים.
תיאור הפטריה: פטרת לבנה שטחית על הציפורן לבנים ואבקתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
לאור נהלל05/06/2007פטנט סבתא שעובד: למרוח את הציפורן באקונומיקה , כמה פעמים ביום למשך יותר משבוע ברציפות, המקום הנגוע ישאר כפי שהוא אבל הציפורן תצמח מחדש נקיה .
רצוי לנעול סנדלים כדי שהציפורן תהיה חשופה לאויר ולבדוק את רמת הסוכר בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לא בריא בכלל
@08/02/2009מגע של אקונומיקה בעור אינו בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת ציפורניים
שירי חבקין09/02/2009ליוסי שלום רב
אני מסכימה שאקונומיקה אינה בריאה לעור
ולמרות שייתכן והיא יכולה אולי לטפל בפטריה
היא עלולה לגרום לנזק.
נסה למרוח שמן אתרי של עץ התה או לפנות
לי.ד.שלוס בתחנה המרכזית החדשה,יש
להם שמן משודרג עם עץ התה ושמנים נוספים
לטיפול יסודי בבעיית פטרת ציפורניים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על ההמלצהאלונה03/06/2007
היי לאור המקסימה..
לגבי הנשירה בשיער אקנה פשתן טחון טרי השאלה אם גם שמן פשתן טוב לנשירה?
בנוסף אני רוצה לקנות אבץ וויטמינים לנשירה..בעבר ניסיתי ruts אם את מכירה..אולי את יכולה להמליץ לי משהו אחר טוב שבאמת עוזר כי אני חייבת להפסיק את הנשירה הזו..
תודה רבה
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלונה
לאור נהלל05/06/2007חייבת להנפיק לך כרטיס מועדון , את קבועה פה :) כייפיתך...
את כבר מכירה את הדברים הטובים לשיער, כל מה שאמרת... ושמן פשתן טוב למהול בשמן זית ולעשות מסיכה לשיער פעם ב...
יש רמדי הומיאופתית מצויינת העוזרת נגד נשירה : Reckeweg R89
RUTS עזר לך?
אם יש נשירה ממש אכזרית כדאי לבדוק אם יש קנדידה במע העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת עישוןגל03/06/2007
אני מנסה להפסיק עכשיו ומאוד קשה לי... יש משהו טבעי שיכול לעזור לי במלחמה עם עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
לאור נהלל06/06/2007Reckeweg R77 שלוש פעמים ביום, 10-15 טיפות למהול בקצת מים.
הומיאופתי
בהצלחה מכל הלב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים לשיערמאי31/05/2007
שלום לכם!!!
אני רוצה בבקשה שתכתבו לי אילו ויטמינים עלי לקחת כדי שהשיער שלי יהיה בריא, לא יבש ושיגדל מהר.. אך בעיקר כדי שהוא לא יהיה יבש!!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בריא
לאור נהלל05/06/2007מה שגורם לשיער להשבר , להתדלל, ולאבד ברק : חוסר שינה, מתח נפשי, תזונה חסרת ויטמינים (B מאד עוזר) , קפאין וניקוטין, חימצונים ופרמננטטים וכו'.
אפשר להשיג בבתי טבע תכשיר שנקרא - מינוקסי , העוזר להצמחת שיער בריא .
.
ליל מנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ליאורעדן29/05/2007
שלום ליאור, רציתי לשאול אותך מה אפשר לעשות בקשר לצלקת עגולה על בית החזה שנגרמה ע"י פצעון שהשאיר צלקת מכוערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
לאור נהלל31/05/2007שמן רוז היפ מטשטש צלקות, לא מיידי, זה מצריך שימוש לטווח ארוך...
והשם הוא לאור - LAOR
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לאוראלונה29/05/2007
מה שלומך?
לאחרונה יש לי נשירה בשיער..ראיתי שנתת כמה טיפים לכמה אנשים אבל רציתי לשאול אם יש לך משהו פשוט וטוב שאפשר לאכול,לשתות או למרוח על השיער על מנת לחזק את השערה מהשורש...
בנוסף יש לך מושג כיצד אפשר לחזק שערות דלילות בגבות?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלונה
לאור נהלל31/05/2007שלומי יופי... איך את?
אבץ מחזק את שורשי השיער והוספת פשתן טחון טרי למזונות כגון יוגורט או סלט.
שבת נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)