מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול לייזר לחודשים ..יוסי27/07/2011
אני עברתי 2 טיפולי לייזר פרונט הטיפולים היו פעם ב 3 חודשים עכשיו אני נאלץ לדחות הטיפול הבא לעוד ל 6 חודשים (במקום 3 ), האם זה פוגע ביעילות של הטיפול ? ובאיזה מידה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול לייזר לחודשים .. - תגובה
שי שחר27/07/2011שלום לך יוסי
מה שטופל בשני הטיפולים הראשונים הוא יעיל. ההפסקה פשוט תגרום להארכת משך הטיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפם נשימישהי26/07/2011
איך נפטרים לנצח משפם נשי? הוא קצת מפריע לי ואני פוחדת להוציא
כי הוא עלול לגדול עוד יותר... איך אני נפטרת ממנו לנצח? חובה לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפם נשי - תגובה
שי שחר27/07/2011לפוחדת שלום,
ניתן לבצע אפילציה. ולאוו דווקא לייזר. אין דבר כזה "לנצח". כל טיפול נצטרך לתחזק בסופו של דבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אפילציה
גם רוצה לדעת27/07/2011האם יש איזה סיכוי, אפילו זעיר, שביצוע אפילציה באזור השפם או הסנטר תשאיר סימנים או תכהה את האזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אפילציה - תגובה
שי שחר27/07/2011לזו שגם רוצה לדעת
תופעות לוואי של אפילציה עלולות להיות חורים ,פיגמנטציה באיזור המטופל.
לכן יש לטפל אצל מישהי סופר מקצוענית ובמהלך הטיפולים להיזהר מאוד מחשיפה לשמש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עד כמה בטוח מכשיר MEורוניקה26/07/2011
שלום רב.
יש לי שיער בלונדיני.לאחר בדיקות רבות הגעתי למכשיר ME.בידיים ורגליים יש לי שיער בגוון זהב אבל באזור בית השחי ומפשעה הוא הרבה יותר כהה ודקץהאם אני יכולה להשתמש במכשיר לבד וזה יעבוד על השיער שלי.
תודה מראש, ורוניקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה בטוח מכשיר ME - תגובה
שי שחר26/07/2011שלום לך ורוניקה
לצערי אין אפשרות להבטיח שום דבר מראש בכל הקשור למכשירי הסרת שיער.
לכל מכשיר הפוטינציאל שלו לפי מה שרשום בעלון .
תנסי להתייעץ עם בנות שמשתמשות במכשיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרא בסנטרגלי26/07/2011
היי
האם אינפרא שמשתמשים בה על רמה נמוכה מסוגלת לעשות החמרת שיער כמו IPL או לייזר , לא אכפת לי אם זה באמת לא יעבוד אבל אני פוחדת מהחמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפרא בסנטר - תגובה
שי שחר26/07/2011היי גלי
בעיקרון,חימום של איזור בו יש שיער הורמונלי,עלול להעיר זקיקים רדומים.
ואם האינפרא בעוצמות נמוכות לא תעבוד אז בשביל מה להיכנס לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרליד25/07/2011
שלום לך !
אני בחורה בת 40 ויותר מ 10 שנים שאני משתמשת בתרופות פסיכיאטריות
מרוניל כ 75 מ"ג אחד ליום +פרפאנין 0.4 מ"ג אחד ליום+קלונקס 0.5 מ"ג אחד ליום +טגרטול 400 מ"ג אחד ליום
ברצוני לשאול אותך אם הסרת שיער בלייזר או קרני אור יכולים להזיק לי בגלל שימוש בתרופות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר26/07/2011שלום לך
ישנן תרופות שהן פוטוסנסטיביות, כלומר,גורמות לעור לרגישות לאור .
עלייך להתייעץ עם הרופא שלך בנושא זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות לאחר לייזרדנה25/07/2011
הי...
אני מסירה שיער בבטן, רגליים ופנים באמצעות לייזר. במרפאה אמרו לי שהכי אפקטיבי לעשות טיפול כל שלושה חודשים. בין טיפול לטיפול אני מגלחת. בבטן היו לי שערות מאד שחורות וקשות המצב השתפר קצת לאחר הלייזר, אך עדיין יש על הבטן לאחר הלייזר נקודות שחורות של השיער וזה נראה מגולח כזה כמו זיפים ..... אשמח לדעת איך אפשר לפתור את זה ו/או אם זה יעבור עם הזמן?
תודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות לאחר לייזר - תגובה
שי שחר26/07/2011היי דנה
אני מניח שעם התקדמות הטיפולים והיחלשות השיער,ייעלמו הנקודות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערעינת24/07/2011
שלום
האם הסרת שיער בIPL או לייזר גורמת להופעה או להחמרה של נימים או ורידים בולטים ברגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר26/07/2011שלום עינת
בטיפולי הלייזר יש להיזהר מלעבור על איזורים בהם יש ורידים בולטים. הטיפול עצמו אינו גורם לתופעה זו.
רצוי גם להתייעץ עם רופא במידה ואת סובלת מורידים בולטים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הסרת שיער.ירדן24/07/2011
שלום,אני גבר וברצוני להוריד שערות מהכתפיים ומהחזה.
רציתי לשאול על דרך ההסרה.
כאב לא מהווה אופציה..מוכן לסבול מה שצריך.
אבל הבנתי שהורדת שיער בעזרת פינצטה מכשירי מריטה ושעווה גורם לצמיחה הפוכה של שיערות לתוך העור? האם זה נכון? ניתן למנוע את זה או לטפל במקרה שזה קורה?
האם מריטה ושעווה אכן מדללות את השיער אחרי כמה זמן?
לגבי קרמים וגילוח- האם זה באמת גורם לשיער לצמוח עבה יותר ולצמיחה של יותר שיערות?
האם מותר להשתמש בקרם להסרת שיער על האשכים?
וברשותי מכשיר להסרת שיער מהידיים והרגליים שעובד בשיטת מריטה בעזרת קפיץ מסתובב.. הוא בטוח לשימוש גם במקומות אחרים?
גם פה יש סכנה של צמיחה הפוכה?
האם קיימת דרך להסרת שיער לצמיתות מקעקוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי הסרת שיער. - תגובה
שי שחר24/07/2011שלום ירדן
כל טראומה שנגרמת לשיערה עקב גילוח,תלישה או מריטה עלולים לגרום לצמיחה הפוכה.
לגבי קרם הסרת שיער ,מומלץ למרוח היכן שבהוראות רשום שמותר למרוח .יש קרמים שנועדו גם לאיזורים אינטימיים .
שעווה עשויה לדלל צמיחה לאחר טיפולים מרובים אבל גם זה קשור לגנטיקה ואצל גברים אני רואה פחות דילול.
לגבי הקעקוע,אם הקעקוע די טרי,לא רצוי להתעסק בהסרת שיער מהאיזור.
במידה והקעקוע "ותיק", ניתן להסיר שיער בסלקטיף פרו באמצעות אולטראסאונד אבל גם אז יש לקחת בחשבון שייתכן והחום שסופג השורש ,יגרום לדהיית צבע מהקעקוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה על העיניים מפני לייזר
שחר26/07/2011האם גם היא יכולה להתבצע בעזרת רפידות לבנות לחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה על העיניים מפני לייזר - תגובה
שי שחר26/07/2011הי שחר
השאלה איננה ברורה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרה בלייזר
שחר26/07/2011השאלה שלי היא איך אמורים להגן על העיניים בהסרת שיער מעצמות הלחיים בשיטת לייזר?
הפחד העיקרי שלי מטיפול בלייזר/באינפרא היא פגיעה בעיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרה בלייזר - תגובה
שי שחר27/07/2011היי שחר
עניתי ואני חוזר שוב לבקשתך,או עם רטיות לבנות או עם משקפי מגן מיוחדים. אין מה לחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מאיזור הלחייםשחר24/07/2011
שלום
מהם אמצעי ההגנה לעיניים בזמן הסרת שיער מאיזור הלחיים בעזרת הטיפולים למיניהם ? (אינפרא, לייזר)
בנוסף, לאיזה קטגוריה משתייך המכשיר החדש Lightsheer Duet והאם הוא באמת משנה את שוק הסרת השיער ולמה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מאיזור הלחיים - תגובה
שי שחר24/07/2011שלום לך שחר,
בעיקרון יש להגן על העיניים בעזרת משקפיים מיוחדים או לחילופין להניח על העיניים רטיות לבנות לחות.האור אינו עובר צבע לבן
עם הלייטשיר דואט משנה את שוק הסרת השיער? הכל תלוי במבחן התוצאה וזאת עלייך לבדוק בקרב מטופלים.
היצרנים משווקים את המכשיר כמכשיר לטיפול מהיר יותר,ללא כאבים ולגווני עור שזופים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולייזר?
שחר24/07/2011תודה על ההתייחסות
האם יש צורך להגן על העיניים בפני לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולייזר? - תגובה
שי שחר24/07/2011ברור שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער עם סוכרעדי23/07/2011
שלום,
נתקלתי עכשיו במתכון לשעווה העשויה מסוכר חום !!! כלומר ניתן להכין שעווה בבית בעזרת סוכר ומבחינתי, אם הדבר נכון זו הפתעה גדולה, וגם חסכון גדול כי אני עושה שעווה פעמיים בחודש לפחות...
שאלתי היא - האם הדבר אמיתי או שמדובר בבדיחה שכזאת... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער עם סוכר - תגובה
שי שחר23/07/2011שלום עדי
לא,זו לא בדיחה, עד היום יש "קוסמטיקאיות" שכונתיות שעדיין עובדות עם שעווה כזו.אך הן מיומנות דיין כדי לא לקבל כוויות
אני לא ממליץ לך לנסות לעשות זאת לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עם סוכר
שנדי29/07/2011היתה לי פעם קוסמטיקאית שהיתה באה אלי שהיתה עושה את זה. עובד חבל על הזמן,
למיטב זכרוני גם לא נזקקה לרצועות בד , פשוט משכה עם קצה הסוכר. אנא פרסמי את המתכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עם סוכר - תגובה
שי שחר29/07/2011עדיין ממליץ לא לנסות לבד בבית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים שלא עוברים בגב לאחר שעווהרננה22/07/2011
עשיתי טעות והסרתי שער בשעווה בגב, מאז כשבועיים יש לי פצעים בכל הגב, לא פצעונים.
השתמשתי במשחת בפנטן פלוס וזה לא עזר. האם יש משחה שאפשר לקנות ללא מרשם רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים שלא עוברים בגב לאחר שעווה - תגובה
שי שחר22/07/2011היי רננה
ראשית,אני מציע להתחיל להסתבן בסבון אנטיבקטריאלי שיעזור בניטרול השומניות בגב ובייבוש הפצעים.יש בפארמים סבון בשם דרמקס של ד"ר פישר וכמו כן סבון בשם "אסותא" הוותיק.
נסי משחה בשם לאנאקורט 1% . יש למרוח אותה מספר ממש מועט של פעמים 2-3 ,לא יותר. היא מכילה סטרואידים אנטידלקתיים אך עדיין מותרת לשימוש ללא סיכון לפעמים בודדות בלבד.
במידה והמצב לא משתפר,פני לרופא עור
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רננה22/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
שי שחר22/07/2011בבקשה
האם קנית את המשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונליתבת 2022/07/2011
שלום.
יש לי שחלות פוליציסטיות.. האם במקרה כזה הסרת שיער לא תצליח בשום שיטה?
יש לי שיערות קטנות על הסנתר הם פלומתיות אבל טיפה כהות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית - תגובה
שי שחר22/07/2011היי ליסה
במקרים של שחלות פוליציסטיות שגורמות לחוסר איזון הורמונלי ובכל מקרה שכזה,הסיכויים להסרת שיער מוצלחת הם קלושים בכל שיטה מכיון שאם מחסלים שיער מסוים,גדל אחר באיזור שטופל. נוכחתי לראות זאת בהרבה מן המקרים שטיפלתי בנשים.
יתכן שהטיפולים ייארכו הרבה זמן וגם אז ללא תוצאות משביעות רצון.
תודה לך יקירה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בבסיס איבר המין?אליהו דוד22/07/2011
הסרתי שיער בבסיס איבר המין ובמפשעות מתחת לאשכים האם זה בסדר?
ודבר שני מהם הדרכים המומלצות להסרת שיער באיבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בבסיס איבר המין? - תגובה
שי שחר22/07/2011בוקר טוב
לא ציינת איך הסרת את השיער?
דרכים שניתן לטפל באיזור הם סלקטיף פרו (באולטראסאונד) בשילוב של IPL
אנא עדכן אותי,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרתי בעזרת משחה להסרת שיער
אליהו דוד23/07/2011חשבתי זה פורם גם להסרת שיער זמנית אבל הבנתי שזה לניתוחים בכל מקרה
הסרתי עם משחה להסרת שיער שמתי קצת בבסיס איבר המין עד השליש הראשון ובמפשעות... זה בסדר.. אני לא מרגיש שום דבר מוזר לא גירודים ולא כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרתי בעזרת משחה להסרת שיער - תגובה
שי שחר23/07/2011אשרייך שטוב לך...אנחנו כאן מדברים על הסרת שיער בכל המובנים,שעווה וטווח ארוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוגלתי ונפיחות גדולה אחרי SHRנורית22/07/2011
שלום, אמא שלי ביקשה ממני לשאול פה בפורום שאלה בגלל שהיא מודאגת .
היא ואחותי התחילו לעשות הסרת שיער בשיטת SHR לפני בערך חודש ובינתיים הן עברו 2 טיפולים . לאחר הטיפול השני יצא לאחותי ולאמא שלי פצע גדול ומוגלתי באזור איבר המין שכואב להן מאד, ובנוסף לזה לאמא שלי התנפח שם מאד וכואב לה . האם זאת תופעת לוואי הגיונית ומוכרת, או שיש סיבה לחשוש ? תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוגלתי ונפיחות גדולה אחרי SHR - תגובה
שי שחר22/07/2011שלום נורית
יש סבירות גבוהה שזו דלקת בזקיק השיערה כיון שטיפול לייזר עצמו לא אמור לגרום לפצעים מן הסוג הזה. מציע לגשת בדחיפות לרופא עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ21/07/2011
האם ישנו מכשיר היכול להוריד את השיער מהגוף גם לשיער ג'ינג'י ובלונדיני?
כי ראיתי כמה מכשירים שעובדים רק על שיער שחור..
והאם זה יכול להיות מכשיר ללא אור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר22/07/2011שלום מ
שיער שאינו שחור ניתן להסיר באפילציה או באמצעות סלקטיף פרו(באולטראסאונד).שתי האופציות מצוינות אם מדובר באיזורים קטנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)