מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בבקשה!!!שרון01/08/2011
היי אני בת 19 ,בגיל 16 וחצי התחילו לצמוח לי שערות באזור הסנתר הלכתי לקוסמטיקאית במקום מגוריי יש לה אינפרא אדום..אני עשיתי עשרות טיפולים בדר"כ כל חודש במשך 3 השנים היה שיפור בשיער אבל בצורה איטית,לפני כמה חודשיים התחילו לי גם שערות באזור הלחיים..כעשיתי במכשיר בלחיים הוא גרם לי למלא פצעים (זה בוודאות מהמכשיר)ולכן החלטתי להפסיק מידי גם בלחיים וגם אני מיואשת מההשפעות בסנתר שעדיין לא נגמרו השערות..
למה המכשיר לא עזר?
למה צמחו לי עוד שערות?
מה כדאי לי לברר?
בבקשה תעזרו לי לאתר תבעיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בבקשה!!! - תגובה
שי שחר01/08/2011היי שרון
אני לא ממש משוכנע שהפצעים נגרמו מהמכשיר.
כדי לדעת בוודאות מה קורה,ראשית אני מציע לבצע בדיקות של איזון הורמונלי,בדגש על בדיקת רמת טסטוסטרון, ובמידה ויש בעיה ,הרופא יציע פתרונות לאיזון ובמקביל תוכלי להמשיך בטיפולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפניםשיר31/07/2011
אני בת 21 והסרתי שיער בפנים בIPL אצל קוסמטיקאית 3 שנים ויש לי עכשיו פי 2 שיער. רציתי לדעת איזה מכשיר לייזר יותר יעיל להסרת שיער בפנים סופראנו לייטשר או פוטונה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בפנים - תגובה
שי שחר31/07/2011היי שיר
בעיקרון לא מומלץ להסיר שיער פנים עם לייזר,בייחוד שההיסטוריה אצלך כוללת צמיחה גבוהה עקב שימוש בIPL, זה אומר שחימום של איזור עם שיער הורמונלי לא מתאים בכלל.
מומלץ לבדוק אופציה של אפילציה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפנים
שיר01/08/2011הלכתי לראות לגבי אפילציה אבל בכל מקום אמרו לי שהשטח הוא גדול מידי, יש לי שיער באיזור הצאוור וכל הסנטר ופאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בפנים - תגובה
01/08/2011שלום שיר,
לפני שאת ממשיכה,בקשי ברור הורמונאלי מקיף ובעיקר של ההורמונים הגבריים.
אם יש חריגה מעל הממוצע,או על הגבול העליון, יש לשקול טיפול תרופתי מאזן ורק לאחר כ- 3 ח' נטילה בשילוב עם לייזר אולי תתחילי לראות הטבה. אם אין בעייה הורמונאלית,ומכיוון שלא התנסית בטיפולי לייזר מציעה אולי לנסות לטפל בו מעל קו הלסת התחתונה(פאות ,לחיים וכ"ו...) ובצוואר לשלב עם אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ראשון בלייזרשירי31/07/2011שלום,
עשיתי טיפול ראשון בלייזר ברגליים תחתונות ושחי, היה לי כואב אבל נסבל.. רק בשחי ממש שרף לי. כשעשיתי את הטיפול באתי אחרי כמה ימים של גילוח עם ממש מעט קוצים, המטפלת גילחה לי באותו רגע את האזורים, ואז טופלתי במכשירהלייזר הסופרנו.
כעת כעבור שבוע, יש לי ממש גידול כאילו שרק גילחתי, השיער בכלל לא נושר, והוא עדיין קוצני וקשה.
האם זה אופייני? מוקדם מדיי לאבחן? מה בדיוק אני צריכה לראות.
הנני שחומה (אבל פחות מתימנים) וכמעט ולא שזופה.
אשמח לתשובה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפול ראשון בלייזר - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום שני
מוקדם מידי לאבחן. בד"כ נשירה לא מתחילה תוך שבוע וגם אם כן, היא איננה אחידה.חלק ינשור וחלק לא.
מציע להמתין בסבלנות עוד שבוע-שבועיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים לנשיםvereds431/07/2011שלום וברכה,
יש לי שתי שאלות:
1. לפני שנתיים בערך התחלתי להוריד שערות בפאות, כיוון שלא הייתי מודעת למה כדאי, עשיתי טעות והורדתי בליזר, התוצאה הייתה טובה רק מה שקרה זה שהתחיל לצמוח לי שיער בעצמות שמתחת ללחי ומתחת לעצמות שזה אומא באיזור הגרון העליון והתחלתי לטפל שם באפילציה, נשמע לך כפתרון טוב?
2. אני נמצאת באיזור ירושלים ובעיקרון קיבלתי המלצה על מי שאני מטפלת אצלה, ובכל זאת יש לי שאלה... היא כמובן משתמשת במחט וזה כואב... היא עושה זאת טוב ולא משאירה צלקות, אך מיד אחרי הוצאת המחט ונתינת הזרם היא שולפת את השערה עם פינצטה ואני מפחדת שזה עושה כל מה שלא כדאי לעשות עם פינצטה בפנים, שזה דווקא עידוד, מה דעתך? זה מקובל להוציא את השערה עם פינצטה לאחר הזרם עם מחט האפילציה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בפנים לנשים - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום ורד
אפילציה היא פיתרון מצוין לשיער שגדל , לגבי הכאב, ניתן למרוח משחה מאלחשת על האיזור,כשעה לפני הטיפול.
נהוג לשלוף את השיערה עם פינצטה מיד לאחר שקיבלה את זרם החשמל,כך יש אינדיקציה למטפלת שלך אם השיערה קיבלה את הזרם בתדר המתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד צמיחה
vereds431/07/2011האם טיפול באפילציה באזור מסויים בפנים יכול לעודד צמיחה באיזורים שליד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד צמיחה - תגובה
שי שחר31/07/2011היי ורד
במידה ואת אינך מאוזנת הורמונלית,תהיה צמיחה באיזורים שונים אך ללא קשר לאפילציה.
האפילציה היא נקודתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישבן וגב תחתוןאחת31/07/2011הי אני נחשבת שעירה.(אין בעיה הורמונלית,פשוט גנטיקה)
בעבר עשיתי לייזר בפנים (עוד לפני שהבינו שאסור לעשות באיזור הורמונלי) וגילוח הפך את האיזור לגברי ביותר, צמיחה מטורפת.
לעומת זאת עשיתי לייזר בבית שחי ועבד מצויין.
רציתי לדעת מה לגבי האיזורים ישבן וגב תחתון מכיוון שבשניהם יש לי שיער מיותר ומעצבן. האם כדאי לעשות שם לייזר או שזה רק יביא איתו צמיחה מוגברת...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרישבן וגב תחתון - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום לך
התשובה תלויה מאוד בסוג השיער שצומח באיזורים שציינת
אנא פני למספר מכונים לאיבחון באופן אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי .....
גלי01/08/2011אני עשיתי שם 4 טיפולים והשיער גודל לאט יותר והוא דק יותר .
זה אומר שזה עובד?... או שעדיין יש ממה לחשוש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לגבראנונימי31/07/2011כיצד ניתן לסדר את השיער בחזה ?
מציק לי כמות השיער ואיך שזה נראה
אני לא יודע אם כדאי בכלל לחשוב על טיפול באלפי שקלים
או על משהו מתחדש כמו שעווה / קרם / גילוח ?
הבנתי שגילוח היא האופציה הכי גרוע היות והשיער שלי צומח די מהר
אני חושב שאני רק צריך לדלל קצת את השיער וזה יראה הרבה יותר טוב מאשר חלק לגמרי שלא נראה לי יתאים לי
אשמח לשמוע תגובות
לפי דעתי הטיפול האולטימטיבי בשבילי הוא טיפול שאני יכול לעשות לעצמי אחת לחודש
ושישאיר קצת שערות קטנות ולא שחורות מדי
מה אתם מייעצים לי ?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לגבר - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום לאנונימי
הייתי שמח לעזור אולם בעצמך פסלת את כל האופציות האפשריות
אני אישית הייתי ממליץ על טיפול שעווה אחת לחודשיים-שלושה
לאחר מכן השיער צומח לאט ומדולל, אינו צומח חזק או יותר, כמו לאחר גילוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה
אנונימי02/08/2011התכוונתי מה האפשרויות חןץ מלייזר או טיפול יקר אחר ומה ההשלכות? בעצם שעווה מצמיחה שיער יותר חלש? מה החסרונות של זה? לא מסוכן לפטמות בחזה? אני מפחד שהשיער יצמח חזק ועווה יותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה - תגובה
שי שחר02/08/2011בוקר טוב
שעווה לא מצמיחה שיער יותר חזק ולעיתים לטווח היותר רחוק, אף מדללת את הצמיחה(זה די נדיר אצל בנים וממש תלוי בסוג השיער).
זה לא מסוכן בשום איזור בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערב לייזר לפני ביוץורד30/07/2011שלום, הייתי מעוניינת לדעת אם הסרת שיער בלייזר לפני ביוץ יכולה להפריע להקלט להריון. אני מסירה שיער בלייזר מזה שנתיים ויש לי טיפול נוסף בעוד מס' ימים. אני מעוניינת להיכנס להריון, האם הטיפול יכול לגרום לבעיה? הביוץ יהייה מס' ימים לאחר הטיפול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיערב לייזר לפני ביוץ - תגובה
שי שחר31/07/2011שלום ורד
בעיקרון לא הוכח שום קשר בין נזק למערכת הפיריון הנשית לבין טיפולי לייזר.
הייתי ממליץ לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך במידה ואת חוששת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן לפני לייזר אסור לי ללכת ליםמורןן30/07/2011אני כבר בטיפול ה- 7 שלי של כל האיזורים שאני עושה ( אני עושה: - רגליים, משפעות מורחב ,שפם ,בית שחי ,פס תחת , פס בטן - אני לא שעירה בכלל אבל זה היה החלום שלי - אני בת 17 ...
מי שעושה לי את הטיפול אומרת לי שעד הטיפול האחר לא ללכת לים אבל אני מפסידה את כל הקיץ , כל החברות שלי הולכות ואני נשארת בבית
רציתי לוודא אם אכן אני לא צריכה ללכת לים בכלל עד הטיפול הבא או שיש איזו אפשרות שכן ללכת !
הטיפול ה-8 ב- 8/8 ..
תודה רב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה זמן לפני לייזר אסור לי ללכת לים - תגובה
שי שחר30/07/2011היי לטם
אין להשתזף לפחות חודש לפני הטיפול. ואם קרה ומשהו התפספס,יש לעדכן את המטפלת שלך כדי שחלילה לא יווצרו לך כוויות. את יכולה גם לנסות ולקחת החלטה משותפת עם הקוסמטיקאית,על הפסקת טיפול יזומה למשך הקיץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידור גבות בשעווהשלי29/07/2011שלום
לגבי סידור גבות בשעווה. האם זה נכון שהטיפול מוביל בטווח הארוך ליציאת ורידים וצניחת העפעף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסידור גבות בשעווה - תגובה
שי שחר29/07/2011היי שלי
מצטער לאכזב אותך,אך המיתוס אינו נכון. שעווה,כמו בכל איזור בגוף יש לבצע נכון ולמתוח ככל האפשר את האיזור המטופל גם במריחה וגם במשיכה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הבהרה
שלי29/07/2011סליחה, מבקשת להבהיר - לא בטוחה שהבנתי את תשובתך.
כלומר שאם אני הולכת לקוסמטיקאית מורשית, והיא עובדת נכון אז אין כל סכנה בצניחת העפעף או יציאת ורידים בטווח הקצר או הארוך, והדבר רק בגדר שמועה. ואז משמע שאין עדיפות או צורך לעבור לשיטות אחרות כמו חוט או פינצטה.
האם הבנתי את דבריך נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הבהרה - תגובה
שי שחר30/07/2011בכל שיטת הסרה של השיער בגבות עלול להיווצר נזק במידה ולא עושים זאת נכון,דהיינו,מותחים ונזהרים ככל האפשר. אני מעדיף אישית את החוט פחות,ושעווה ופיצטה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא או לייזרדודי29/07/2011שלום אני גבר בן 28 עם עור בהיר ושעיר שחור, הייתי בייעוץ הכללית אסתטיקה אמרו לי לי שמבחינת העור והשערות הם ממליצים לי לעשות במכשיר אינפרא אדום ולא לייזר, כאשר כל מכון הסרת שיער בלייזר אמרו לי שאני מתאים לטיפול לייזר ולא אינפרא
אני מאוד מתלבט ורוצה לדעת מה נכון ,האם יש מקום ניטרלי שהוא יכול לייעץ איפה לעשות את הטיפול הכי אפקטיבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראינפרא או לייזר - תגובה
שי שחר29/07/2011שלום דודי,
בעיקרון ,כל שיער שחור יכול להיות מטופל גם בלייזר וגם בIPL-קרן אור. אני מציע לא להתבלבל עם המושג "אינפרא" ,כיון שאינפרא זו טכנולוגיה ישנה יותר ופחות טובה בהרבה מקרן אור או לייזר.
מנגד, שיער שאינו מספיק כהה, או שיער קצת פלומתי, לייזר לא ממש יתפוס ואילו קרן אור תשפיע יותר טוב.
אני מניח שכאשר מישהו מגיע לייעוץ במכון מסוים,ממליצים לו כמובן על המכשיר שברשותם.
יש גם מכונים שמחזיקים קרן אור IPL ומפרסמים שמדובר בלייזר.
חשוב מאוד לשוחח עם מטופלים במכון שאתה מתייעץ בו,חשוב לבדוק אם הטיפולים מתבצעים בזמן, מי המטפלים ורמת המקצועיות שלהם וכך להחליט.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר MEאחת29/07/2011הי האם המכשיר עובד בטכניקה של לייזר (יעני קודם מלחים אח"כ עוברים עם המכשיר)
או שיש איתו אופציה להשתמש כמו אפילציה (יעני לעבור שירה שערה בלי לגלח אותה קודם כמובן)
אשמח לשמוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמכשיר ME - תגובה
שי שחר29/07/2011שלום לך
למכשיר יש ראש אפילטור שניתן להרכיב עליו ולהשתמש במשולב עם פעולת הקרן אור.
אפשר כמובן גם לגלח לפני הטיפול ואז אין צורך להרכיב את ראש האפילטור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין Lightsheer XC לבין DUETדייגו29/07/2011שלום,
האם יש הבדל משמעותי בין שני הדגמים?
אני מדבר על הסרת שיער מאיור הגב והכתפיים (שיערות שחורות), חזה ובטן (שיערות דקות אך קצת שחורות) וקצת בפנים (בפנים יש שיארות דקות אבל קצת שחורות).
אני בהיר עור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשוואה בין Lightsheer XC לבין DUET - תגובה
שי שחר29/07/2011שלום דייגו
לשיערות דקות או לא מספיק שחורות עדיף טיפול בIPL ולא בלייזר לייטשיר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בים הגבותטליה28/07/2011שלום רב, בני בן 13 והגבות שלו נראות כאילו מחוברות. ביוזמתו הוא החל להוריד עם פינצטה בין הגבות. השיער שם צומח כהה יותר והשכרות שחורות ובולטות. כשמתחילה צמיחה זה ממש לא נראה טוב. מה אתם מציעים ומה מתאים, נכון ולא מסוכן לגיל הזה. אני ממש לא מבינה את ההבדל ואין לי שום ניסיון וידע בהבדלים בין סוגי הסרת השיער: אפילציה, לייזר SHR. מוזכרים כל מיני שמות בפורום. מה בדוק מומלץ ואיך אפשר לדאוג שזה לא ייראה מלאכותי כמו שזה נראה באמצעות הפינצטה.
תודה רבה לכם מראש
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בים הגבות - תגובה
שי שחר28/07/2011שלום טליה
לפחות יש לבן שלך מודעות לאסתטיקה..אני שמח
כל אמצעי מיכשור להסרת שיער יעכב צמיחה במעט אך לא יוכל להפסיק אותה בגיל כה צעיר.
שוב,בשל הגיל הצעיר,הייתי נמנע מלבצע משהו אגרסיבי ,למעט אולי שימוש בשעווה עדינה שמתאימה לאיזור הזה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואת טכנולוגיות.Z27/07/2011אהלן, לאחר חיפוש לא ראיתי מאמרים בפורום בנושא, לכן אשמח לקבל תשובה מאחד המומחים.
אני בן 24 ,מעוניין לעבור טיפול להסרת שיער בגב, עורף, צוואר, חזה ובטן.
לאחר התיעצות עם שתי חברות ידועות בארץ אני מתקשה לבחור, כיוון שבמקום אחד מתשמשים בלייזר, ובמקום אחר משתמשים ב IPL, וכל מקום טוען שהטכנולוגיה שלו טובה יותר ומתאימה לי יותר.
נאמר לי כי מצד אחד הלייזר ממוקד יותר והטיפול קצר יותר ויעיל יותר, ובמקום השני אומרים שהיה להם את הלייזר והם עברו לIPL ויש סיבה לכך, שהIPL יש לו רוחב גל והוא תופס יותר שטח בטיפול ואפשר לשחק עם חוזק הגל והאורך שלו ובשל כך יש לו את אותו אפקט כמו של הלייזר.
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת ניטרלית לגבי השיטה המתאימה לי. יש לי עור בהיר יחסית ושיער כהה.
תודה לעונים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשוואת טכנולוגיות. - תגובה
שי שחר28/07/2011בוקר טוב
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה. ה"פלוס" של הלייזר שהוא מהיר וממוקד עלול להפוך ל"מינוס" במידה שדי מהר השיער יהפוך פלומתי וכבר לא ייתפס במכשיר ואז תישאר עם חלק גדול מהשיער ותצטרך לעבור למכשירים אחרים כדי להשלים את הטיפולים.
כמו שכתבתי בעבר,חשוב מאוד סוג המכשיר,מי מטפל, אמינות ואיכות שירות, ולכן אני מציע תמיד לשוחח עם מטופלים בכל מכון כדי להחליט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ויש מידע גם לגבי
Z28/07/2011הIPL היתרונות והחסרונות ומה עדיף לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ויש מידע גם לגבי - תגובה
שי שחר28/07/2011צר לי,אבל איבחונים שכאלו נעשים באופן אישי ולא ניתן מבלי לראות את השיער,להחליט מה טוב עבורך.
בעיקרון עליך להיות זהיר מאוד עם איזור הכתפיים והידיים העליונות שם השיער הוא הורמונלי ויש סיכון שיגדל יותר במידה ויטופל בהסרת שיער.
אם שאר השיער חזק מאוד ושחור,לך על לייזר, אם השיער פחות חזק או פלומתי, עדיף IPL
CVMKJV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער: לייזר לעומת פרומקסאחד27/07/2011שלום,
מה ההבדל בין טיפול בלייזר (ע"י מכשיר הלייצ'ר לדוגמא) לבין שימוש בטכנולוגית DPC במכשיר הפורמקס 100?
קראתי שהפורמקס כולל מס' טכנולוגיות ואורכי גל לרבות אורך הגל של הלייזר- אם זה נכון מדוע מציעים לי במכון מסוים המשתמש בפורמקס יותר טיפולים ו"תחזוקה" מידי שנה "אם צריך"?
ואם כולל מס' טכנולוגיות אזי בהגדרה הפורמקס אמור להיות עדיף על כל טכנולוגיה אחרת, הלא כן?
בקיצור מבחינה מקצועית נטו מה עדיף?
אני עם עור בהיר ושערות שחורות ברובם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער: לייזר לעומת פרומקס - תגובה
שי שחר28/07/2011בוקר טוב
הפורמקס איננו עובד בשיטת DPC ,פורמקס הוא מכשיר IPL שמשלב אנרגית אור וRF(חשמל).במכונים מסוימים הוא מוצג כמכשיר לייזר.
DPC, טכנולוגיה של מכשיר 4MP .גם הוא IPL.
במקרה הספציפי שלך, עדיף כנראה הטיפול ההתחלתי בלייטשיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סופי ברנר29/07/2011מכשיר פורמקס – הוא מכשיר IPL משודרג. יש בו מספר אורכי גל, אבל כהגדרה אינפרא אדום – זה לא גל אחד זהו טווח של אורכי גל בהגדרתו, בין 450 ל-750 ננו מטר, כך שאין בזה שום חידוש. מכשיר פורמקס הוא אכן מכשיר יחסית חזק יותר לעומת שאר מכשירי IPL שקיימים בשוק. לעומת זאת מכשירי לייזר כמו לייצ'ר הם באורך גל 810 ננו מטר מעבירים כמות אנרגיה גדולה יותר ומרוכזת יותר ולכן יעילים הרבה יותר להסרת שיער. כמו כן קיימים אוררכי גל נוספים בלייזר כמו אלכסנדריט למשל 755 ננו מטר שמתמקד בהסרת שיער בהיר ופלומתי ומאוד מאוד יעיל, מכשירי IPL לא מסוגלים להתמודד עם סוגי שיער כאלו.
בהצלחה,
סופי ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)