מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתאורן10/07/2011
שלום
שמעתי שאינפרה אדום הוא טיפול יעיל לאיזור הפנים כי העוצמות שלו נמוכות ולא יכולות לעודד שערות אחרות ( מפי קוסמטיקאית שמשתמשת בשיטה זו).
אין לי הרבה שערות ונימאס לי לעשות אפילציה , השאלה שלי אם אני יכולה לגזור את השערות ועל זה לעשות אינפרה מבלי לגלח את האיזור?...
עשיתי גם אפילציה מתחת לעיניים לפני שלושה חודשים ויש לי מין חורים קטנים כאלה , הקוסמטיקאית שעשה לי היא מנוסה , יש לה ניסיון של 20 שנה .
מתי החורים יעברו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
שי שחר10/07/2011אל תהיי מבולבלת
לא רצוי לעשות אינפרא מבלי לגלח. והיות ואני נגד גילוחים של בנות בפנים,רצוי שתעשי אפילציה
לגבי החורים, לא נראה לי שזה משהו שעובר כי יתכן ויש פגיעה בדרמיס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני גוזרת עד הטיפול ...
גלי11/07/2011היי ..
עוד משהו ....
גם ככה אני גוזרת את השיער עד העור וזה לא נראה גרוע כמו אחרי גילוח .
ואני כן עושה הסרת שיער במקומות הורמונלים כמו חזה וגב ( איזור הורמונלי תקין),
אני אחרי שלושה טיפולים ונראה שזה גודל לאט יותר , האם זה אומר שאני יכולה לעשות אינפרא בסנטר ובלחי למעלה ( גם שם לגזור את השיער עד העור) , האם זה מקובל בכלל לעשות אינפרא במקום כזה כמו מתחת לעין ?
עד כמה זה מסוכן ...
סליחה על החפירה, אני פשוט לא יודעת מה לעשות , יש לי מלא סימנים , אני רותה להפסיק עם האפילציה.
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ככה אני גוזרת עד הטיפול ... - תגובה
שי שחר11/07/2011מקובל לבצע הסרת שיער בעצמות הלחיים ולא להתקרב מידי לעין
רצוי שתתייעצי עם המטפלת שלך לגבי גזירת או גילוח השיער.יש מכשירים שאין בעיה איתם בנושא הזה ולפיכך יש לך מטפלת שתנחה אותך.
מבחינתי ,ורבות מן הגולשות יסכימו כאן איתי ,שתוצאות הסרת שיער לבנות באיזור הפנים,שנויות מאוד במחלוקת.
שיהיה לך בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף עשיתי עם האינפרא
גלי15/07/2011עשיתי אינפרא בסנטר רק דבר אחד אני לא מבינה , למה הקוסמטיקאית אומרת שסנטר ,שפם, ועצם הלחי למעלה לא ניחשב לאיזור הורמונלי ושם אין סכנת החמרת שיער אלא פאות והלחיים עצמם כן.
היא לא גילחה את השיער בכלל ,עשתה על הסנטר ככה
אם לא מגלחים יש סיכוי נמוך יותר להחמרה ?
אם במידה ויש החמרה רואים את זה בטיפול השני ??
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף עשיתי עם האינפרא - תגובה
שי שחר15/07/2011מה שאני חושב ציינתי בתשובתי האחרונה אלייך.
מציע שתסמכי על מה שהמטפלת שלך ציינה בפנייך .אם יש החמרה,לא רואים זאת מייד.
שיהיה לך ולקוסמטיקאית שלך הרבה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לגבר עם עור בהיראיש אחד10/07/2011
שלום,
אני בן 40 ג'ינג'י עם עור בהיר. כמו כן אני שעיר מאוד וצבע השיער באיזור הבטן/חזה/גב הוא שחור.
אולי תוכל להבהיר לי האם אני יכול לבצע הסרת שיער ובאיזה שיטה? הייתי במספר מכונים כשחלקם טוענים שאפשר להסיר וחלקם טוענים שלא (אולי בגלל שיטת ההסרה?). וגם מקריאה בפורומים
שיטת IPL, לדוגמא, חלק מהכותבים טוענים שהיא יעילה וחלק לא.
האם ההסרה (אם בכלל) היא לטווח ארוך או שכל מספר חודשים אאלץ לבצע זאת שוב?
האם מכשיר ה-ME יכול לבצע את העבודה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לגבר עם עור בהיר - תגובה
שי שחר10/07/2011שלום לך
כפי שכבר הבנת במסגרת הייעוצים שעברת,אין נוסחה מתמטית להצלחה.
אם השורשים שחורים, גם לייזר וגם IPL מסוגלים לעשות עבודה טובה.אם השורשים לא שחורים אז יש בעיה.
אני לא אסתכן לבצע כאן אבחנה וירטואלית מבלי לראות את השורשים של השיער.
לגבי מכשירים ביתיים,לא הייתי מחליף שום מכשיר במכון עם מכשיר ביתי.זה כמו להשוות מרצדס לסוסיתא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר בכל הגוף?ש09/07/2011
היי,
האם יש דבר כזה הסרת שיער בלייזר בכל הגוף? - הרקע שלי, בן 26. שיער שחור, די עבה וכהה (עירקי) ..הייתי רוצה להוריד מכל הבטן מפשעות..קצת ישבן ולהשאיר בידיים וברגליים רק, האם זה אפשרי שזה יירד לגמריי?
כמה עולה טיפול כזה בערך? האם זה באמת מפסיק לצמוח לכל החיים..?
מה התופעות לוואי? והאם זה אפשרי בכלל?
אשמח לכל מידע, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר בכל הגוף? - תגובה
שי שחר09/07/2011שלום לך שי
אפשר לבצע הסרת שיער מהאיזורים שציינת. זה לא נקרא "כל הגוף"
לא ציינת מה גוון העור שלך וזה די משמעותי בענין תופעות הלוואי
ולשאר שאלותייך: טיפולי הסרת שיער עשויים להביא דילול משמעותי של 60-80 אחוז לטווח ארוך. ייתכנו בעתיד טיפולים משמרים פה ושם כי שיער לא מפסיק לצמוח "כל החיים".
מציע שתתייעץ במספר מכונים ויתאימו עבורך מחיר וטיפול המתאימים עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר ביתישיר09/07/2011
שלום,
אני מעוניינת לרכוש את המכשיר הביתי ME.
האם כבר ידוע אם המכשיר יעיל בצמצום צמיחת השיער?
האם ניתן לעשות בו שימוש על עור מעט שזוף ועור פצוע כתוצאה מצמיחה הפוכה של שיערות?
והאם יעיל פחות לאחר הסרת השיער בשעווה ולא בגילוח?
מחכה לתשובה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ביתי - תגובה
שי שחר09/07/2011שלום שיר
ביעילות המכשיר אין אני בקיא,תוכלי לבקש שוב חוות דעת מהגולשים.
לפי הוראות השימוש במכשיר אין להשתזף לפחות 3 ימים קודם לשימוש ואין להשתמש על פצעים.(תמתיני שהפצעים יחלימו מעט).
אני סובר שיש להמתין יותר משלושה ימים לאחר שיזוף ובכל אופן אם את משתמשת במכשיר על עור שזוף אז תכווני את המכשיר לפי דרגת עור פיצפטריק 4 או 5(שתי הדרגות היותר זהירות).
אין למרוט בשעווה לפני טיפולים במכשיר כי זה פוגם בשורש בו המכשיר צריך לפגוע.
קיראי היטב את הוראות השימוש במכשיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי רציני, ואני מבינה קצת
rרוית10/07/2011בתחום,
אני באופן אישי חושבת שלייזר הכי יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי עם הפרסומות למכשירים בייתיים
אפרת10/07/2011כולם יודעים שזו פרסומת
דוחפים חזק את ה- ME הזה בלי שאין עדיין תוצאות!
אף אחד לא מאמין שכולכם קניתם את המכשיר, זה הכל יח"צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן08/07/2011
שלום .
אני עושה אפילציה בסנטר ולאחר מכן הקוסמטיקאית עושה לי עם IPL , אני יודעת שאם אין שורש אין בכך שום אפקטיביות, למה היא עושה אז זה ??
האם זה לא עוזר בשום אופן בפנים ובגוף , הרי עדיין ניכנס קרן אור אל תוך העור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר09/07/2011שלום אורן
בעיקרון,אפילציה לא הורגת את השורש מיד.דרושים לכך מספר טיפולים על כל שיערה ולא תמיד זה גם מצליח.
לכן, חימום נוסף עם IPL, בטח שלא יכול להזיק, להוציא מצב אחד,שאלו הן שיערות הורמונליות וחימום האיזור עלול להעיר זקיקים רדומים.
במידה ואכן יש בלימה של צמיחה ואת גם רואה תוצאה מטיפולי האפילציה,אז מצוין. אבל שימי לב שוב,שלא צמחו שיערות חדשות בגלל הIPL.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בבסיס הפיןיוסי07/07/2011
האם זה אפשרי להוריד שיער בלייזר בבסיס הפין באזור שמסביב לפין ועל הפין עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בבסיס הפין - תגובה
שי שחר07/07/2011היי יוסי
בהחלט שכן. אלא שבאיזורים מסוימים על הפין עצמו(הרחק מאיזור הבסיס) אני אישית עובד עם אולטראסאונד ורק ממש בהמשך הדרך,אם יש נקודות בעייתיות,נוגעים בהן עם לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי אפילציה גברקובי מ.07/07/2011
אני אחרי אפילציה בין גבות (טיפול ראשון) האם השיער אחרי אפילציה צומח רך ופלומתי יותר? לא רוצה להשיר שיער ושיהיה חלק , רוצה שיהיה שערות אבל עדינות כי ממש רואים שסידרתי גבות ולפני זה הם היו נוראיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי אפילציה גבר - תגובה
שי שחר07/07/2011היי קובי
לא ראיתי קודם שציינת שזה טיפול ראשון.
בעיקרון תכוון את האפילטורית שלא תפתח לך רווח רחב מידי בין הגבות(כיון שזה מה שרובן עושות).
אחד השלבים לפני שהשיער מפסיק ממש לצמוח הוא שיער פלומתי ודק,תכוון את האפילטורית למטרה שלך כך שאם יש לה שליטה על הענין, שלא תעבוד עם עוצמה גבוהה מאוד. מקווה שזה ניתן .
עוד נושא שעליך לשים לב אחעו:להיזהר מלחשוף את האיזור המטופל לשמש ומרוח שם מקדם הגנה בכל יציאה החוצה.
מקווה שהצלחתי לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשי שחר
קובי מ.07/07/2011תודה, היה חסר לי לדעת שזה אפשרי. טוב שיש אנשים שיודעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשי שחר - תגובה
שי שחר07/07/2011אני לא סגור על זה שזה אפשרי,רק הצעתי לבדוק עם האפילטורית אם יכולים לשלוט על זה מבחינתה ואני מקווה שהיא תצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
קובי מ.07/07/2011אל תדאג הבנתי אותך נכון, תאורטית זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי - תגובה
שי שחר07/07/2011אני גם חושב כך.רק תיזהר שהיא לא תיעצב את הגבות בצורה נשית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי אפילציה בין גבות .. גבר..קובי מ.07/07/2011
שלום רב
עשיתי טיפול אפילציה בין הגבות וזה יצר מראה לא טבעי(חלק מדי) ווזה לא אמור להיראות חלק לגמרי כי אין לי צורה ברורה לגבות .
השאלה היא אם אחרי אפילציה השיער צומח אותו דבר (שחור חזק ועבה) או פלומתי ועדין שיכול להישתליו עם שער הגבה ליצירת מראה טבעי יותר
או שיש איזה שהם טיפולים שלא מסירים את השיער לתמיד אלה מחלישים אותו והוא צומח רך
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאג שי שחר יודע הכל ויעזור
קובי מ.07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסומך על שי שידע לענות
קובי מ.07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי אפילציה בין גבות .. גבר.. - תגובה
שי שחר07/07/2011היי קובי
כמה טיפולי אפילציה ביצעת באיזור שבין הגבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- estetical - דרושה תשובה בהקדםאלינור07/07/2011
מישהו שמע על המכון הזה?
יצא היום שובר של "גרופון" להסרת שיער בשיטת IPL לידיים או חצי רגל , 10 טיפולים ב 385 ש"ח במקום..הרבה יותר כמובן.
מישהו שמע /מכיר / התנסה במכון הזה?
כמובן שהמחיר מאוד מפתה אבל אולי זו גם הזדמנות. זה תקף רק עד מחר אז אני מנסה לקבוע איתם פגישה ובמקביל לברר ולשמוע חוות דעת עליהם
תודה רבה
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר estetical - דרושה תשובה בהקדם - תגובה
שי שחר07/07/2011היי אלינור
לא שמעתי עליהם אולם אם הם עובדים עם מכשיר פלומר,כפי שהם רושמים באתר שלהם,אז המכשיר ידוע כמעולה ואולי כדאי שתקבעי איתם פגישת ייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהestetical
אלינור07/07/2011תודה רבה
בד"כ כם משתמשים בפלומר אבל במסגרת הקופון הם משתמשים בactive שאמרו שזה בממוצע צריך 8-16 טיפולים.
מאחר והקופון הוא עבור 10 טיפולים השאלה הגדולה היא האם אצטרך אחכ להוסיף, מה שבטח הם בונים עליו, האו שייתכן ו 10 טיפולים יספיקו...
יכול להיות שמראש הם ינמיכו את עוצמת הטיפול על מנת שאחרי ה- 10 אצטרך להוסיף? יש דרך לברר את זה ולקבל מהם התחייבות ולהצליח לוודא את זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהestetical - תגובה
שי שחר07/07/2011היי אלינור
אני מצטט מפורום אחר שתוצאותיו של האקטיב שנויות במחלוקת,ובדקתי זאת כיון שאיני מכיר את המכשיר.אולי תפני כאן לגולשים/שות כדי לברר עליו.
אם הם אמרו לך מראש שצריל 8-16 טיפולים את צריכה לקחת בחשבון שתעברי 10 טיפולים ותצטרכי עוד.
אין לי מושג אם עושים זאת שם בכוונה או לא.אני חושב שממספיקה העובדה שאת לא שלמה עם הענין ,כדי לא להיכנס לזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מכשיר MEרז07/07/2011
שלום לך,
קניתי לא מזמן מכשיר ME להסרת שיער בבית,
ע"פ חוברת ההוראות יש לבצע טיפול פעם בשבועיים.
גדילת השיער שלי מהירה מאד, וכבר לאחר שבוע הזקיקים שעדיין גודלים הם זקיקים ארוכים ועבים. (אני מגלח לפני הטיפול)
האם אוכל לעשות טיפול פעם בשבוע ? מה הסיבה לטיפול פעם בשבועיים ?
האם טיפול פעם בשבוע יאיץ את הסרת השיער לצמיתות(לטווח ארוך) או יפגע בתהליך ?
תודה מראש,
רז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מכשיר ME - תגובה
שי שחר07/07/2011שלום רז
אינני מכיר מספיק את המכשיר ואני מאוד מציע שתבצע את הטיפולים כפי שחוברת ההדרכה מסבירה. אל דאגה, כיון שמטיפול לטיפול ,לפי מה שהיצרן אומר, אמורה להיות צמיחה יותר דלילה.
פעם בשבוע טיפול יפגע במחזריות הטיפולים לדעתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר סלקטיף פרומיקי06/07/2011
שלום רב,
אשמח לשמוע על קוסמטיקאיות שמשתמשות במכשיר סלקטיף פרו להסרת שיער אשר נמצאות במרכז הארץ. איזור חולון ראשל"צ וכדומה.
בנוסף אשמח לקבל המלצות למי שניסה את השיטה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל המלצות
מיקי06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר סלקטיף פרו - תגובה
שי שחר06/07/2011היי מיקי
לא ציינת באיזה איזור את מעונינת לטפל
השיטה של SELECTIF PRO עובדת יפה במצטבר,לאחר מספר לא קטן של טיפולים, לדילול הצמיחה. זה תלוי מאוד בחוזק השיער.אם השיער פלומתי אז צריך פחות טיפולים.
ניתן לשלב מריטה לאחר הטיפול או שילוב עם מכשיר IPL במידה והשיער שחור.
היות ולי אסור לפרסם שמות קוסמטיקאיות,מציע שתבדקי זאת באינטרנט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה בהמשך לתגובתך
מיקי06/07/2011היי שי
קודם כל תודה על תגובתך
עשיתי 3 טיפולים בשיטת 4MP בפנים ואני חוששת מהגילוח ושזה יכול לעורר צמיחה.
השאלה אם אפשר לעשות כמה טיפולים בשיטה זו וכשהשערות יהיו ממש בהירות רק אז לפנות לשיטת SELECTIF PRO. השיער שלי בעקרון פלומתי אבל חלק מהשערות חומות.
אני אשמח אם תבהיר לי אם שיטת 4MP לא יכולה להגביר את הצמיחה, כי מחלק מהתשובות בפורום זה, זה הרושם שמתקבל.
אני גם בטוחה שככל שהשערה עבה יותר כך גם לוקח יותר טיפולים להסירה בשיטת SELECTIF PRO
בעקרון בדקתי באינטרנט אבל מצאתי פרסום רק של 2 מכונים בפתח תקוה ורמת גן. וזה קצת רחוק לי. אשמח אם תגיד לי על מכונים או קוסמטיקאיות שאתה מכיר באיזור ראשל"צ חולון אפילו לא כהמלצה כי באינטרנט אין הרבה פרסומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי אליו - לשי - הוא עובד ברמת גן
לי06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אבל ציינתי שרחוק לי רמת גן
מיקי06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה בהמשך לתגובתך - תגובה
שי שחר06/07/2011שלום לך שוב
אני ממש לא ממליץ על טיפולים באיזור הפנים באמצעות לייזר/IPL. זה איזור שהוא בד"כ הורמונלי וחום המכשירים עלול בהחלט לעורר זקיקים.
את שאלת לגבי סלקטיף פרו אולם ניתן גם בהחלט לבדוק אופציה של אפילציה לשיער החזק יותר.
פני אלי במייל הפרטי ואנסה לבדוק עבורך מה שביקשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה רבה
מיקי06/07/2011אני אפנה אליך במייל
מאוד מודה לך לך על התגובות המהירות
ועל המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה רבה - תגובה
שי שחר06/07/2011בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בSHRלנה06/07/2011
שלום רב ,אני התחלתי הסרת שיער במפשעות ושחי אצל קוסמטיקאית פרטית בשיטת SHR כפי שהיא טוענת אני כבר לאחר 12+ טיפולים והשיער צמח כפי שהוא היה(אני לבנה עם שער שחור) . האם להמשיך את הטיפול אצלה או שלחפש מכון אחר, כי גם לאחר כל טיפול לא כל השערות נופלות . האם זה אומר שהקוסמטיקאית שלי לא עושה את העבודה כמו שצריך?(יש לציין שבהתחלה הסרתי פעם בחודש ועכשיו פעם בחודשיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בSHR - תגובה
שי שחר06/07/2011היי לנה
אני לא ממש מבין.
מה זאת אומרת שהקוסמטיקאית טוענת שהיא עובדת בשיטת SHR?
מה כתוב על המכשיר שבו היא עושה את הטיפולים?
לגבי ענין הצמיחה, לאחר כל טיפול לא כל השיער נושר ויש צמיחה שאיננה אחידה.
האם גם בשחי וגם במפשעות את בכלל לא רואה שום שינוי? האם אין בכלל דילול בצמיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה...
לנה23/07/2011אני כן רואה שינויים במחזוריות של צמיחת השיער -פשוט לאחר חודשיים רוב השיער שוב חוזר לצמוח , והרי עברתי כבר 12 טיפולים זה לא אמור לדלל לי משמעותית את הצמיחה?
בדקתי והיא כן משתמשת בSHR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה... - תגובה
שי שחר23/07/2011היי לנה
ברור שאמור לדלל משמעותית. אבל ייתכן שיש פקטורים שמשפיעים על התוצאות ועליכן לשבת ולבדוק מה לא נעשה אולי כשורה,אולי עוצמות נמוכות,אולי להחליף תוכנית טיפול במכשיר, ולבדוק מה מצב האיזון ההורמונלי אצלך.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פנים - סיבות הורמונליותאגם06/07/2011
שלום
אני סובלת מחוסר איזון הורמונלי שגורם לשיעור בפנים. מה האפשרויות שלי כדי להפטר ממנו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים - סיבות הורמונליות - תגובה
שי שחר06/07/2011שלום אגם
האם ניתן לפתור את בעיית חוסר האיזון ההורמונלי?
האפשרויות להסרת שיער בפנים מצטמצמות לאפילציה או סלקטיף פרו,אולם היות ואת לא מאוזנת, זו תהיה בעיה, כי הטיפול יפגע בשיער מסוים,ושיער אחר יצמח .
לכן שוב,חשוב לנסות ולראות רופא בנושא האיזון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בIPLעדית05/07/2011
שלום,
מאיזה גיל ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער בIPL ? האם יש גם חשיבות לגודל האיזור המטופל? האם זה נכון שבמשך כל תקופת הטיפול אסור להחשף לשמש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בIPL - תגובה
שי שחר05/07/2011היי עידית
אצל נשים מקובל להתחיל בהסרת שיער כשנה לאחר הופעת מחזור סדיר.
לשאלתך לגבי חשיבות גודל האיזור המטופל, לא ממש הבנתי את ההקשר
במשך תקופת הטיפול אין להשתזף במכוון ולמרוח קרם הגנה באיזורים חשופים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאותו עניין- אם אני מאוד שזופה
יהל07/07/2011לא ניתן להמשיך את הטיפול?
אני אחרי 3 טיפולים והיום לאחר שהקוסמטיקאית ראתה אותי
היא אמרה שהיא לא רוצה לעשות לי טיפול אלא רק לקראת החורף.
אם העור שזוף אסור לעשות טיפול??? בשיטת SHR זה כן אפשרי??
ועוד שאלה - כיום אני בשיטת IPL שוקלת לעבור לשיטת SHR
הבנתי שפחות כואב בשיטה השנייה ומה גם שיוצאים לי כל הזמן פצעים אחרי הטיפולים
מה ניתן לעשות עם הפצעים , אולי הSHR פחות אגרסיבית ולא יוצאים פצעים?
תודה
יהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאותו עניין- אם אני מאוד שזופה - תגובה
שי שחר07/07/2011שלום יהל
הפצעים לא יוצאים בגלל הטיפול אלא בגלל הגילוח והצמיחה של שיער חזק שבעקבותיו.
אני אישית מאוד מחמיר בענין טיפולים על עור שזוף ואי לכך אני מצדיע לקוסמטיקאית שלך שאינה רוצה שחלילה ייגרמו לך כוויות וזה ממש לטובתך,ושוב שאפו לקוסמטיקאית.
עדיין לא ציינת באיזה איזורים את מטפלת ומה גוון עורך וחשוב לי לדעת כדי להשיב לך יותר במדויק. .
שיטת SHR אומרת שאפשר לטפל כאשר שזופים אבל בגלל שאני מהמחמירים,אני אישית חושב שזה לא רצוי.
נסי לעדכן אותי בתשובות שביקשתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיזורים הם...
יהל07/07/2011השאלה הייתה בשביל לדעת מידע לבן שלי הוא עושה בטן וחזה ואין לו הרבה שיער והצבע של העור שלו ברגיל הוא לא בהיר, וכרגע עכשיו הוא שחום יותר (שזוף) אתה ממליץ לחכות לאחר הקיץ להמשיך את הטיפול? ועם זה לא ישבש את כול התהליך של הטיול עם עושים הפסקה באמצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאיזורים הם... - תגובה
שי שחר07/07/2011שלום לך שוב,
אם הבן שלך יפסיק את הטיפול בקיץ לא יקרה כלום פרט לזה שאח"כ זה אולי יתמשך יותר זמן מהמתוכנן. אני חושב שזה עדיף על כוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער באפילציהשי לי05/07/2011
הי, אני מטופלת ברואקוטן קרוב לשנה, 3 כדורים בשבוע (20 מ"ג לכדור).
בתקופת הצבא (כיום אני בת 26) התחילו להופיע לי שיערות בודדות באזור הסנטר והצוואר. מאז אני מסירה אותן באמצעות פינצטה, אך אני חוששת שהמצב החריף לאחרונה ואני מעוניינת באפילציה, שהבנתי שזו השיטה האופטימלית להסרת שיער באזורים הללו.
יחד עם זאת, אני מודעת לכך שלא ניתן להסיר שיער באמצעות אפילציה / כל שיטה אחרת מסוגה, כשנוטלים רואקוטן ואף יש להמתין חצי שנה לאחר הפסקת נטילת הכדורים.
אני מתלבטת מה עליי לעשות כעת, כי אני לא מעוניינת להפסיק ליטול רואקוטן, ומנגד אני יודעת שכל יום שעובר אני דוחה את הסרת השיער הטורדני בחצי שנה נוספת.. (ואני חוששת שהפינצטה מחריפה את הבעיה, מאחר וחלק גדול מהשערות צומחות לי מתחת לעור וזה בולט לעין..). מה מומלץ לי לעשות בינתיים / בכלל ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באפילציה - תגובה
שי שחר05/07/2011היי שי לי
לצערי התשובה הינה בגוף השאלה,כל עוד את משתמשת ברואקוטן לא ניתן לבצע מריטות בשעווה,בחוט,אפילציה וכדומה כי זה עלול לפגוע בעור הפנים.
יש לי מטופלות שבמקום למרוט הן פשוט גוזרות את השיער מאוד קצר.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)