מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל בין SHR ללייזר?גל21/07/2011
שלום,
אני עושה לייזר בפרופורציה במפשעות, כעת אני רוצה להוסיף בית שחי ושוקלת לעשות במקום אח באחד מהדילים שמתפרסמים בבית שחי בשית SHR האם מומלץ? מה ההבדל בין השיטות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין SHR ללייזר? - תגובה
שי שחר21/07/2011שלום גל
בניגוד לליזר,SHR עובד בשיטת תרמוליזה של חימום הדרגתי של השורש מבלי לפגוע ברקמות סביבו.
אם השיער בבית השחי ממש שחור,הייתי ממליץ דווקא על לייזר לחיסול ממוקד ומהיר.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו שמע על לייזר אסתטיק בת"אגל21/07/2011
האם מישהו יכול להגיד לי ביקורת על המקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו שמע על לייזר אסתטיק בת"א - תגובה
שי שחר21/07/2011היי גל
ביקורת אין לי כי איני מכיר את המקום אולם לדעתי מכון שמציע מחיר לסידרה ללא הגבלת טיפולים ותעודת אחריות בכתב על הסרה מלאה, דווקא זו העובדה שמראש גורמת לי לחשוב פעמיים אם לפנות לשם.
חומר למחשבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את המקום
טל09/08/2011שלום שי,
אתה אומר שלא מכיר את המקום אז איך אתה טוען דברים הבאים :"מחיר לסידרה ללא הגבלת טיפולים ותעודת אחריות בכתב על הסרה מלאה", מסקרן אותי.
תודה אם תעביר תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את המקום - תגובה
שי שחר10/08/2011היי טל
זה מה שרשום באתר שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את המקום
טל09/08/2011גל היי,
אני מכירה את המקום, אני גרה באזור והכרתי מקום דרך אמא שלי היא קליאנטית קבועה שם.
וזה לא נכון שאין להם תעודה יש להם מהחברה שמשווקת את המכשיר ....אני לא זוכרת איך קוראים לה. והמכונה הזאת בדיוק כמו שיש בנטוראפיל (עשיתי סקר קטן לפני). אז בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה את המקום - תגובה
שי שחר10/08/2011טל יקרה
לא רשמתי שאין להם תעודה, תקראי היטב לפני שאת משיבה לי תשובות שלא קשורות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר IPL
עדית21/07/2011לגבי איזורים אחרים בגוף, באיזה מכשיר IPL רצוי לוודא שהמכון משתמש? ושוב האם תוכל להמליץ על מכון באזור הוד השרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר IPL - תגובה
שי שחר21/07/2011לצערי אינני יכול להמליץ על מכונים או על מכשירים. המכשיר צריך לבוא בהתאמה אישית לנתונים האישיים שלך. בידקי באינטרנט על מכונים ואת מוזמנת לשאול אותי ספציפית על מכשירים שיציעו לך בהתאם לגילך הצעיר והאיזור שאת מעונינת לטפל בו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר LOVELY 2עדית21/07/2011
בוקר טוב,
הגעתי לקוסמטיקאית להסרת שיער בIPL.נאמר לי במכון שמדובר במכשיר LOVELY 2. האם המכשיר מוכר לכם, והאם הוא מורשה בשימוש לקוסמטיקאיות? כמו כן האם ניתן להסיר שיער גם מהשפם במכשיר זה? (נאמר לי שלפני הטיפול באזורים השונים יש לגלח את השיער, אך לא בשפם).
אני בת 14 ויש לי מחזור סדיר כבר כשנה וחצי. מה המלצתכם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר LOVELY 2 - תגובה
שי שחר21/07/2011היי עדית
אני מנסה לבדוק עבורך את הענין ומקווה שאוכל לחזור אלייך בהקדם עם תשובות.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר LOVELY 2 - תגובה
שי שחר21/07/2011טוב עידית
על סמך קצת חפירות ברשת, אני חושש שצריך השגחת רופא לשימוש במכשיר, יש בעיה ביטוחית במקרה של בעיות/כוויות וכדומה וגם לא מצאתי למכשיר "אבא ואמא" שאחראים
על תיפעולו ושיווקו.
נסי בבקשה לבדוק אופציות אחרות
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר LOVELY 2
עדית21/07/2011תודה על תשובתך. על איזה מכשיר אתה ממליץ? או האם יש באפשרותך להמליץ על מכון IPL באזור הוד השרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר LOVELY 2 - תגובה
שי שחר21/07/2011אישית אינני ממליץ על IPL באיזור הפנים אלא על אפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין לייזר לIPLשלי21/07/2011
בוקר טוב,
ברצוני להסיר שיער באיזור קו הביקיני ומתחת לטבור. אינני שעירה במיוחד, אני בהירה מאוד והשיער חום כהה (אך חלש לאחר שנים רבות של מריטה בשעווה).
א. איזו שיטה עדיפה עבורי, לייזר או IPL?
ב. איזה מכשיר IPL חדיש ויעיל יותר, דרמו-פלאש או לאבלי 2?
אודה לתגובתכם,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין לייזר לIPL - תגובה
שי שחר21/07/2011שלום שלי
לשיער חלש ושאינו מאוד שחור ,מומלץ לדעתי IPL.
צר לי,אך איני מכיר מספיק את שני המכשירים שציינת ועדיף שתגשי לייעוץ ולהתאמת מכשיר באופן אישי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר ME להסרת שיער + בלוטת התריסDD21/07/2011
לאחרונה רכשתי מכשרי ME להסרת שיער, לפני השימוש קראתי את ספר ההוראות וראיתי שהשימוש אסור לבעלי מחלות אנדוקריניות.
אני סובלת מתת פעילות בבבלוטת התריס ומטופלת כבר שנים רבות באלטרוקסין - האם בעקבות כך אסור לי להשתמש במכשיר? מההנזק שיכול להיגרם?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ME להסרת שיער + בלוטת התריס - תגובה
שי שחר21/07/2011שלום רב לך
אין לטפל עם המכשיר באיזור של בלוטת התריס .
באופן כללי חוסר האיזון בבלוטת התריס,או בבלוטות אחרות,וזאת למרות שאת מטופלת באלטרוקסין, עלול להביא לכישלון בטיפולי הסרת שיער שלא יצליחו.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה לשי
מיכאלה27/07/2011במכוני הסרת שיער אומרים למי שיש לה תת פעילות של בלוטת התריס שתוצאות הסרת השיער אצלה יהיו הרבה פחות טובות (בגלל הנושא ההורמונלי).
זה לא קשור לאזור שבו הבלוטה נמצאת או לאזור שמטפלים בו בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה לשי - תגובה
שי שחר27/07/2011יקירתי, איני מבין את ההבדל בין מה שציינתי לבין מה שניסית לחדד.
מותר לטפל כשיש בעיה בבלוטת התריס אך למשל אצל גבר,שיש לו שיער בשקע הצוואר,שם נמצאת בלוטת התריס,אין לגעת עם המכשירים בנקודה הזו.
לא בכל מקום מציינים את העובדה שבעיה בבלוטת התריס או בכל בלוטה אחרת,עלולה לגרום לכישלון הטיפול(או כמו שאמרת "לתוצאות פחות טובות") בלשון המעטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער הערווהאוסי20/07/2011
שלום רב,
מבקשת לדעת האם אפשר להוריד את שיער הערווה בשעווה במקרה של ליכן סקלוריזס?
השיער פשוט גורם לגרד נוראי, האם ישנה אפשרות אחרת?
אודה על תגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער הערווה - תגובה
שי שחר20/07/2011אוסי בוקר טוב
מציע מאוד להתייעץ עם רופא עור בנושא זה, אם הגרד נוראי ניתן לבצע קצת אמבטיות חמות ולמרוח דרמובט או משחה אחרת שהרופא ייעץ לך למרוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליזר באיבר המין- האם יש בכך סיכון?שרון20/07/2011
שלום, רציתי לדעת האם יש סיכון כלשהו (כניסה להריון.. וכו') בהורדת שיער בליזר באיבר המין? והאם יש סיכון בכלל בליזר (גם באיזורים שונים בגוף)?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליזר באיבר המין- האם יש בכך סיכון? - תגובה
שי שחר20/07/2011היי שרון
במשך כל שנות השימוש במכשירי הסרת שיער לא הוכח כל קשר בין מחלות או פגיעה בפוריות.
כמובן שלפני שמתחילים טיפולים,יש לבדוק המון נתונים רפואיים לגבי המטופל(איזון הורמונלי,הסטוריה של סרטן במשפחה,נטילת כדורים מסוימים וכדומה).
אין קשר בין טיפולי הסרת שיער לבעיות בכניסה להריון אולם אם בכוונתך להיכנס להריון בקרוב,אין טעם בטיפולים כיון שהם לא יצלחו עקב שינויים ההורמונליים בגופך.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במהלך טיפולי הסרת שיערהילה19/07/2011
שלום,
לפני מספר חודש עברתי מספר טיפולי הסרת שיער במכשיר SHR, הטיפולים לא הצליחו והעברו אותי למכשיר אלכסנדריט, עברתי טיפול אחד והתוצאות היו נחמדות לא יותר מזה.
עכשיו ניסתי מכשיר לייזר בשם "לדה" ניהיה לי ממש נקודות אדומות על עור ואפילו סימנים קטנים באזורים מסוימים כמו של שריטה. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות עם אדמויות זאת? האם כדאי להמשיך עם המכשיר זה בגלל התוצאות האלה של אדמומיות? (העור שלי בהיר עם שיערות כהות חלק עבות וחלק דקות יותר). ולפי ערכה כמה טיפולי לייזר בערך מומלץ לעשות במכשיר לייזר כמו "לדה" או "אלכסנדריט"?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במהלך טיפולי הסרת שיער - תגובה
שי שחר20/07/2011שלום הילה
תופעת הנקודות האדומות עוברת תוך שבוע-עשרה ימים, רצוי למרוח ביאפין מיד,ובימים שלאחר הטיפול. במידה והנקודות אינן עוברות לאחר כעשרה ימים,פני לרופא עור.
לגבי הערכה של מספר טיפולים שתצטרכי, מציע להתייעץ עם מטפלייך שרואים אישית את ההתקדמות מטיפול לטיפול ויכולים להעריך אולי ,יותר טוב מאיתנו כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר אצל ילדתיאמא חרדה19/07/2011
שלום
ביתי (כיום בת 4) נולדה מאוד שעירה - השערות הן בכל הגוף - גב, כתפיים, ידיים, רגליים וגם נראה שמתחילה צמיחה באזור הבטן.
רופאים ששאלתי אמרו שכנראה מדובר בעניין תורשתי (עפ"י פיזור השיער וגם לפי זה שקיים שיעור יתר אצלי ואצל משפחתי).
אני מאוד דואגת לה כי אני רואה שהיא מתחילה להיות מודעת לזה וכן היא מספרת שהילדים בגן מציקים לה בגלל זה.
בגלל שאני סבלתי מאותה תופעה, אני מאוד רגישה לעניין ומאוד רוצה להסיר לה את השיער, או לפחות לדלל אותו כך שהוא לא יהיה מוקד ללעג.
האם יש דרך בטוחה לעשות זאת? חשוב לציין כי השערות שחורות ועור גופה די שחום. האם יש פתרון לעניין? אשמח מאוד מאוד לתשובה.
בנוסף, אם יש עוד אמהות שסובלות מהתופעה ומעוניינות לדבר (לתמוך/לייעץ) אני מאוד מאוד אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר אצל ילדתי - תגובה
שי שחר19/07/2011לאמא חרדה
כדי שלא יקראו לך חלילה אמא טליבאן, תניחי לילדה.היא קטנה מאוד וכרגע אין בנמצא משהו שאני ממליץ לעשות עם השיער שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמא חרדה19/07/2011תודה על התשובה.. אני בכ"ז רוצה לשאול - קיימים מכוני לייזר (לפחות לפי הפרסומים) שמיועדים לילדים, והבנתי שישנם לא מעט ילדים שסובלים מהתופעה. האם אתה מכיר את המכונים הללו?
אני מצטערת על הנודניקיות, אני פשוט דואגת לילדה ולמעמדה החברתי (דבר שבימינו הוא מאוד מאוד חשוב והייתי רוצה לעשות הכל על מנת למנוע מצב של חוסר ביטחון עצמי אצלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שי שחר19/07/2011טיפול במכשירי הסרת שיער לא נועד לילדות בגיל כה רך.
אני חושב שעלייך לגשת להתייעץ עם הרופא שלה ולבדוק אולי יש חוסר איזון בבלוטות מסוימות /הורמונים וכו'
באמת שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד"ר יובל ד19/07/2011שלום לך,
בעקרון עדיף שתפנה למכון המטפל ע"מ שהם יוכלו לאבחן את הבעיה. קרוב לוודא שזו דלקת בזקיק השיערה שצריכה להיות מטופלת במקרים מסויימים אפילו עם משחה אנטיביוטית, זה גם יכול להיות זיהום מקומי. קשה מאוד לאבחן מבלי לראות. אם הנקודות כבר מופיעות יור מחודש מאז הטיפול את/אתה בהחלט צריך/ה טיפול. הדרך הנוספת זה לפנות לרופא עור.
בהצלחה,
סופי ברנר
care שירותי רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IPL - אינפראריבי19/07/2011
שלום
רציתי לשמוע חוות דעת על מכשיר IPL - אינפרא: Active 512
עד כמה הטיפול יעיל לאורך זמן? האם יש תופעות לוואי? נושאים מיוחדים שיש לתת עליהם את הדעת?
תודה.
נ.ב. אני בעלת עור בהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IPL - אינפרא - תגובה
שי שחר19/07/2011שלום ריבי
לפני שתחליטי באיזה מכשיר תרצי לעבור טיפולי IPL,רצוי לבדוק אופציות נוספות.ישנם מכשירים מתקדמים יותר בשוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
ריבי19/07/2011שלום שי
אתה מוכן לפרט? מה הסיבה שאתה לא ממליץ על המכשיר הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? - תגובה
שי שחר19/07/2011שלום ריבי
לא רשמתי שאני לא ממליץ.רשמתי שרצוי וכדאי לבדוק מכשירים נוספים,מתקדמים יותר.
אם את ממש מתעקשת, תבקשי מהקוסמטיקאית לתת לך לשוחח עם מטופלות שעברו אצלה טיפולים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים באינפראחני18/07/2011
מטפלת באינפרא אדום מזה כשנה וחצי (10 טיפולים) ברגליים, ידיים, בית שחי ומפשעות. ניכרת הפחתה בשיער אך אם מחכים מספיק זמן ללא טיפול עדין גודל המון שיער וכהה.
ישנן דעות כי לאחר טיפולי אינפרא השיער חוזר או לא מורחק לטווח ארוך לעומת טיפולי לייזר שם השיער מורחק לטווך ארוך.
אודה לחוות דעתכם בעניין והאם מומלץ בשלב זה (לאחר 10 טיפולים ועדיין חלק מהשיער כהה אך יש קרחות נאות) לעבור לטפל בלייזר???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים באינפרא - תגובה
שי שחר18/07/2011היי חני
אני חושב שאפשר לעבור לIPL אך לא לליזר .נראה שהשיער הוחלש לרמה שיתכן שלייזר לא ישפיע אך IPL בגלל שיש בו כמה סוגי גל עשוי מאוד להועיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תל אביברונית18/07/2011
שלום..
אני מתכננת לכנס להריון.. ואני עושה טיפןל לייזר האם זה מזיק .. האם צריך להפסיק ? או זה לא מזיק עד שאני נכנסת להריון ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להריונית שבדרך
***18/07/2011בזמן הריון אסור לעשות טיפולי אינפרא/לייזר
יש להמתין עד ללידה ועד סיום תקופת ההנקה.
בהצלחה :)
מיכל גולן-קוסמטיקאית פרא-רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לבת 12 SHR- המשךעידית18/07/2011
שלום,
האם מתאים לה הסרת שיער בשיטת SHR? יש תופעות לוואי, השלכות לעתיד וכו'.
אנא תייעצי לי אם זה טוב.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 12 שמחפשת הסרת שיער
***18/07/2011לא מומלץ לילדה בת 12 להתחיל. כיוון שעדיין (או שכן) לא קיבלה מחזור. הטיפולים מומלצים מגיל 18 לאחר השינוי ההורמונלי.
השיטה שאת מציינת אינה שיטת הסרת שיער לצמיתות אלא עיכוב צמחיה.
אין תופעות ואין כאבים ...
בהצלחה
מיכל גולן-קוסמטיקאית פרא רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לבת 12עידית17/07/2011
בתי בת ה-12 שעירה מאוד בכל גופה, היא כהת עור ושיער כהה. איזה שיטת הורדת שיער מתאימה לגילה הצעיר, בלי תופעות לוואי וכמה שפחות כואב. שמעתי על שיטת SHR. מה המלצתכם הבריאותית בשיטה שמתאימה לגיל 12 מבין כל שיטות הסרת שיער הקיימות בשוק: לייזר, אינפרא או SHR.
המן תוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
***17/07/2011הילדה שלך מאוד צעירה ע"מ להתחיל בטיפולי אינפרא/לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתבת 2017/07/2011
יש לי שיערות ממש דקות שלא כ"כ רואים בסנטר אבל בעור מסויים רואים פיגמנט כהה..הם כימאט פלומטיות לא עבות ולא כלום...האם יש סיכוי להסרתם ? או שמקרה הזה שום שיטה לא תעבוד כי הם לא כהות מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
בת 2017/07/2011האם מכשיר RIO או NO NO HAIR יכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שי שחר18/07/2011היי ליסה
חלק מהממכשירים הביתיים לא נועד בכלל לשיער שעל הפנים ומכשירים שעובדים בשיטת הבזקי אור יהיו אפקטיביים רק במידה ויש מספיק פיגמנט לשיערות.
לכן,לא מציע לך להיכנס להוצאות מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
שי שחר18/07/2011ליסה יקרה
שתי שיטות נפוצות עשויות לעזור: אפילציה או סלקטיף פרו בטכנולוגית אולוראסאונד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)