מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לאחר טיפול בלייזרק.ר05/07/2011
שלום,
אתמול עשיתי טיפול בלייזר במפשעות, זה טיפול תשיעי בערך .
אבל אתמול היא הרחיבה את האזור ועלתה לכיוון הבטן. במקום החדש ישנה תגובה שלא הייתה בפעמים הקודמות של אדמומיות ונפיחות, אני ממש מרגישה את האזור כלומר כאב קל.
האם זה נורמלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאחר טיפול בלייזר - תגובה
שי שחר05/07/2011שלום ק.ר
זו תופעה סבירה ויתכן בכלל שזה בגלל גילוח האיזור בצמוד לטיפול.שימי סילברול או ביאפין למשך יומיים ותקוותי שהאזור יירגע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול
ק.ר05/07/2011תודה
איזה משחות אלו? אני לא מכירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר טיפול - תגובה
שי שחר05/07/2011ביאפין או סילברול,משחות אנטידלקתיות ומרגיעות לאחר טיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לבעלת שיער בהיר Aria SHAאורן05/07/2011
שלום רב.
חברתי היא בעלת עור בהיר ושיער בהיר. יש לה שיעור יתר באיזור השפם, צידי הפנים והצוואר, שנשמח להיפטר ממנו.
השיער נארה כ"פלומה" מאחר והוא בהיר, על רקע עורה הבהיר.
האם ישנן שיטות אפקטיביות(ובטוחות) להסרת שיער בתנאים אלו?
מקריאה בגדול הבנתי שהשיטות היחידות הן: IPL או Aria SHA
אבל אז ראיתי ברשת הרבה כתבות השוללות ומתנגדות מאוד לשיטות זו, מאחר והשיטה כביכול לא אפקטיבית כלל או מסוכנת וכו'.
מה המצב כיום? אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה? תודה
אורן08/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לבעלת שיער בהיר Aria SHA - תגובה
שי שחר08/07/2011היי אורן
השיטות שאמורות להיות אפקטיביות הן לא לייזר או קרן אור אלא אפילציה או הסרת שיער במכשיר סלקטיף פרו שמבוסס על אולטראסאונד ועושה עבודה יפה מאוד על שיער פלומתי ללא תופעות לוואי.
האפילציה גם היא מצוינת אולם דרושה עבודה חוזרת על כל שיערה ,עלולות להיות תופעות לוואי כי מדובר בפעולה פולשנית,
הצלחת הטיפולים תלויה מאוד במידת האיזון ההורמונלי של המטופל/ת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתאורית05/07/2011
יש לי אזורים נוספים בגוף (למשל אזור הידיים) ובאזור הפנים (שפם) בהם הגוון של השיער קצת כהה. ואני מעוניינת להבהיר את השיערות ולא להסיר אותן.
האם והיכן ניתן לבצע זאת?
שמעתי ביקורות לתכשירים שיש בסופר פארמים, ז'ולן וביוטיקר - שזה לא תמיד עוזר ואפילו מגביר את הצמיחה ו/או מעבה את השיערות.
האם יש תכשירים טובים אחרים? האם יש מכון שיכול לבצע את ההבהרה? ובאיזו דרך מבצעים את זה במכונים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
שי שחר05/07/2011הייי אורית
אני מצטט עבורך תשובה של יפעת אלקיים,מנהלת נוספת כאן בפורום:
ז'ולן, היא החברה המובילה היום בשוק להבהרת שיער פנים.
היא משחה עדינה, טובה ופונקציונלית. מערבבים אבקה עם משחה במינון הנכון ומורחים על הפנים לעשרים דקות עד חצי שעה. השיער הופך לבלונדיני טבעי ולא בולט בכלל.
לגבי מכונים שמבצעים זאת,מציע שתבדקי בקרב קוסמטיקאיות באיזור מגורייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית04/07/2011
שלום,
אני מעוניינת להסיר שערות באזור הרגליים, מפשעה ובית שחי.
יש לי עור מאוד בהיר ובו חלק מהשיערות מעט כהות וחלק בהירות מאוד.
אין לי שיער פלומתי, אך קצב הצמיחה של השיערות די מוזר. אחרי שעווה או מכונה או גילוח - חלק יצמחו אחרי שבוע-שבועיים. וחלק אחרי חודש-חודש וחצי.
לא הצלחתי להבין איזו טכנולוגיה תתאים לי, כי הבנתי שזה בעייתי שלחלק מהשיערות אין כ"כ פיגמט, אז המכשיר לא ייזהה אותן.
אז איזו טכנולוגיה מתאימה? SHR או IPL ? או אולי אלכסנדריט? יש דברים נוספים/חדשים?
והאם יש מכונים שמתמחים בהכל ויכולים לתת לי ייעוץ מקצועי ומקיף?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר05/07/2011שלום אורית
הצמיחה לאחר גילוח או שעווה איננה אחידה
לגבי טיפול הסרת שיער כאשר חלק מהשיער כהה וחלקו לא, סביר להניח שSHR עשוי להוות פיתרון כיון שהיצרן מצהיר שהוא אפקטיבי לכל צבעי השיער.השאלה היא באמת אם רמת הפיגמנט אכן מספיקה.
גשי לייעוץ במכון שמתמחה בSHR ובמכון נוסף וכך תוכלי לקבל מידע מה הכי יעיל עבורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה מטיפול הסרת שיער לייזראירית04/07/2011
שלום, לפני שלושה חודשים התחלתי טיפוליי לייזר להסרת שיער במקום שקיבלתי עליו המלצות.
כבר בטיפול הראשון כנראה שעשו לי באזור הירך מקדימה בעוצמה גבוהה מדי, דבר שהוביל לכך שהמקום שרף לי לאחר הטיפול וכיום יש לי שם בערך באזור של 12 ס"מ מין פסים ברורים כאלה בצבע לבן- נראה לי שנעלם לי משם הפיגמנט צבע! ואני בעלת עור שחום...
השאלה שלי אם זה ירפא עם הזמן או שתישאר לי הצלקת הזאת לכל החיים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה מטיפול הסרת שיער לייזר - תגובה
שי שחר05/07/2011היי אירית
בד"כ הסימנים הללו עוברים עם הזמן.במידה וזה קרה ממש ממש השבוע ,ממליץ למרוח על המקום משחה אנטידלקתית בשם לנאקורט 1% אבל רק פעמיים-שלוש, לא יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. פגיעה מהסרת שיער בלייזר
אירית05/07/2011זה קרה בטיפול הראשון שנעשה לפני שלושה חודשים ועדיין אין שיפור ..
היום הייתי אצל רופאת עור שאמרה שזה כתמים היפופיגמנטריים, הכתמים האלה יעבורו מתישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. פגיעה מהסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר05/07/2011היי אירית
תופעה כמו זו היא נדירה ,די סביר שתוך כמה חודשים יחזור הפיגמנט לאיזור שנפגע.צריך קצת סבלנות.
מומלץ מאוד שבמהלך תקופת הטיפולים תיזהרי מאוד מחשיפה לשמש ורצוי שמטפלייך ייזהרו מאוד להבא(ומחובתך להזכיר להם) כי עורך כנראה די רגיש.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ערווה מגרדאלעד04/07/2011
אני עוד מעט אהיה בן 16 ויש לי הרבה שיער מתחת לאשכים וסביב פי הטבעת וזה מאוד מגרד... אילו שיטות יש להוריד את זה בלי לגרום לשיער לצמוח שם קשיח ומגרד יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ערווה מגרד - תגובה
שי שחר04/07/2011היי אלעד
אני הייתי ממליץ על טיפולי שעווה באיזורים הללו.
השיער יגדל לאט ולא חזק לאחר השעווה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שיער מאזור הישבן במכשיר meדנה03/07/2011
הי..
רכשתי את מכשיר me
ואני לא יודעת אם מותר להוציא שיערות בקו הישבן וליד פי הטבעת
אם כן-באיזה שיטה עדיף להסיר את השיער ליפני--שעווה מכונה או סכין??
הבנתי שבכין עלול לעשות גירוי או צמיחת יתר
אשמח לתשובהה:)
שיהיה המשך שבוע טוב
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
דנה04/07/2011למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת שיער מאזור הישבן במכשיר me - תגובה
שי שחר05/07/2011שלום דנה
לכל מכשיר ביתי שרוכשים,מצורפים DVD ועלון הסברים.
המכשיר מיועד לכל איזור מהצוואר ומטה. בקו הישבן ניתן לעבוד עם המכשיר אולם כפי שמצוין בעלון ההסבר,היות וזהו איזור צר,רצוי להשתמש קודם בראש הגילוח ולאחר מכן בראש הELOS.בצעי זאת בזהירות ולא הייתי ממליץ לך להתקרב מידי לאיזור פי הטבעת.
אין לבצע שעווה לפני או במהלך הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעוווה ליפני
דנה05/07/2011במפשעות ניתן לעשות שעווה ליפני אז איך זה שבאזור זה לא?
פשוטנאני מפחדת לגלח כי בגילוח בדרך כלל גדל יותר ובצורה לא יפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעוווה ליפני - תגובה
שי שחר05/07/2011דנה יקרה
לא מבצעים שעווה לפני טיפולי הסרת שיער מכיון שהמכשיר צריך לפעול על השורשים ואם מרטת בשעווה אז אין שורשים ואין טעם לטיפול הסרת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW המון תודה
שירי04/07/2011הבנתי מהי ההעדפה ובעיקר על SHR ואני מבינה שכל מה שלא נכתב על הלייט-שיר פשוט לא קיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW המון תודה - תגובה
שי שחר04/07/2011לא שלא קיים,הלייטשיר הוא לייזר בין הטובים שיש אולם אינו מתאים לכל סוג שיער או לעור ממש כהה.הדגשתי עבורך קודם, שכאשר השיער פחות שחור,ויותר פלומתי או דק,יש צורך לעבור למכשיר אחר שיקדם את הטיפול
אז מכל הלב בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים ביעילות בין לייט-שיר ו-SHRשירי03/07/2011
בעבר טופלתי בשיטת SHR די ביעילות וכעת נראה כי הלייט-שיר כלל לא מניב תוצאות. אני מטופלת בהילינג-ספא אשדוד, האם יש הבדלים מהותיים בין המכשירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים ביעילות בין לייט-שיר ו-SHR - תגובה
שי שחר03/07/2011שלום שירי
יש הבדל גדול בין שני המכשירים.
נראה לי שהסיבה לבעיה היא טקסטורת השיער (דק מידי או לא מספיק שחור) בגלל הטיפולים שעברת בעבר.
תצטרכי לבדוק עם מטפלייך כיצד ניתן בכל זאת לקדם את הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל לפרט מעט על מהות ההבדלים?
שירי04/07/2011בין המכשירים שהוזכרו? אני בהירת עור, שיער שחור (גם עם קצת מדולל כעת לאחר הטיפולים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל לפרט מעט על מהות ההבדלים? - תגובה
שי שחר04/07/2011שלום שירי
לייטשיר הינו מכשיר לייזר פרופר בעל עוצמה גבוהה,מתאים פחות לשיער פלומתי או דק
לגבי SHR מה שמבטיחים היצרנים הוא ,ואני מצטט:שהעיקרון העומד מאחורי טכנולוגיה זו הוא "פוטותרמוליזיס לא סלקטיבי"- שפרושו חימום שאינו בררני באמצעות האור.. עיקרון זה מקנה פתרון אולטימטיבי להסרת שיער ללא כאב וללא כוויות, בעזרת הבזקי קרן אור מהירים בשטף נמוך.
האנרגיה מוחדרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (אפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר את זקיקי השערה ואת שכבת העור התחתונה (דרמיס). תהליך החימום המבוקר גורם להקרשת החלבון בזקיק השערה ולניתוק כלי הדם מהזקיק. שערה שאינה מחוברת לכלי דם לא תצמח יותר, וזאת מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה.
טכנולוגיית SHR היא מקור אור רב עוצמה (AFT) רחב פס או לייזר דיודה הפועל בתדירות והספק ממוצע גבוהים ובאנרגיה נמוכה. חום הפעולה אינו מורגש, מאחר וראש הידית הבא במגע עם העור, מקורר בטמפרטורה של מינוס 5 מעלות, המאפשרת לבצע הסרת השיער ללא צורך באלחוש, או כל פעולה אחרת ומפחיתה את הסיכון לכוויות.
טכניקת in-motion- (בתנועה)טכניקת טיפול ייחודית, אשר בשילוב עם טכנולוגיית SHR מבטיחה חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב.
שילוב זה פותר גם את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול, ומאפשר כיסוי מלא של האזור המטופל,שתוצאתו היא גוף חלק ונטול שיער.
.בנוסף, בניגוד לטכנולוגיות אחרות, המפיקות אנרגיות גבוהות והספקי שיא גבוהים, הגורמים לאי-נוחות ,כאב ועלולים לסכן את עור המטופל. ייחודה של טכנולוגיית SHR בא לידי ביטוי בכך, שהיא מאפשרת טיפולים, בכל סוגי העור מבהיר עד כהה, בכל סוגי השערה וברוב צבעי השערה, בכל אזורי הגוף וללא הגבלה ביציאה לשמש לאחר הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לגבראיילת03/07/2011
האם גבר שעיר מאוד (שיער שחור) יכול להסיר שיער מהבטן והחזה + מהגב + מהכתפיים בשיטת IPL? מדובר בבחור מאוד רגיש לכאבים שלא בטוח שיסבול לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לגבר - תגובה
שי שחר03/07/2011שלום תומר
גם הסרת שיער בIPL כואבת באיזורים מסוימים והלקוחות משתמשים במישחת אילחוש הנמרחת על האיזור המטופל כשעה לפני הטיפול.(כך גם בטיפולי לייזר)
ישנם בשוק מכשירים שלגביהם מבטיחים שאינם כואבים ולכן אני מציע שתיגש לייעוץ במספר מכונים מוכרים כדי שיתאימו עבורך את השיטה הטובה ביותר עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רגיש לכאב
rרוית04/07/2011ממש חששתי, אבל נתנו לי לנסות בפגישת ייעוץ (בפרופורציה) וזה לא היה כזה נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית עם שיער בפנים..איילת03/07/2011
היי לכם. אני בת 32. שנים סבלתי (כבר מילדות) משיער בפנים, בסנטר ובצוואר...בעקרון שיער בהיר אך מרובה שמאוד הפריע לי. לצערי לא בדקתי את הנושא הורמונלית וכבר בגיל צעיר התחלתי להסיר את השיער לבד בשיטות שונות.
עם הזמן עברתי בעיקר לשעווה - מה שלשמחתי דילל לי את השיער.
הבעיה הרצינית היא שבאזורים כמו פאות הלחיים והסנטר (וגם קצת בצוואר) הסרתי חלקים גדולים מהשיער בפינצטה, ומאז אני כל יום (כבר שנים) צריכה לעמוד חצי שעה-שעה ביום מול הראי ולתלוש בפינצטה את כל השערות השחורות והעבות שצמחו שם...
קראתי ברשת שבאזורים מסוימים בפנים, תלישה בפינצטה עלולה להחמיר את המצב.
האם זה נכון?
והכי חשוב - מה אני עושה כעת? אני יודעת שיש אפילציה, הבעיה היא שהבנתי שבין הטיפולים באפילציה אסור בכלל לגעת....ואין מצב שאני מסתובבת חודשים (או יותר?) עם הדבר המכוער והקוצני הזה על הפנים שלי.
אשמח לכל עצה, תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רצינית עם שיער בפנים.. - תגובה
שי שחר04/07/2011שלום תומר
בעיקרון ,מריטה עם פינצטה באיזורים הורמונליים,כמו פנים,אכן עלולה לגרום לצמיחת יתר.
לגבי אפילציה,תתייעצי עם אפילטורית טובה, כי טיפול אפילציה הוא נקודתי ויתכן שניתן יהיה לתכנן את הטיפול בצורה כזו שלא תצטרכי להסתובב עם שיער פנים על כל הפנים אלא רק נקודתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בIPLדניאלה02/07/2011
שלום,
התחלתי לא מזמן להסיר שיער אצל קוסמטיקאית בשיטת ה-IPL.
הבנתי מכמה אנשים שאסור לגלח בין לבין כיוון שזה מחזק את שורש השיערה והורס את תוצאות הטיפול. אני מגלחת כמעט כל יום בין טיפול לטיפול כיוון שהשיער אצלי גדל מאוד מהר ואני לא רוצה להיות שעירה או קוצנית, האם זה באמת הורס את הטיפול? יש מניעה לגלח כל יום ביןהטיפולים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף לייזר או ipl?
אורטל02/07/2011שלום
אני מתלבטת באיזו שיטה להסיר שיער? מה השיטה הכי יעלה לייזר או שיטת ipl...
מי שכן ניסה את שיטת ipl יכול בבקשה לענות לי, אם השיטה אכן יעילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער, באיזו שיטה עדיף..
אורטל07/08/2011שי שלום, יש לי שאלה נוספת בנוגע לתגובה ששלחת לי פעם הקודמת. אם שיערי הוא חזק ושחור וגוון עורי הוא ככה.. באיזה שיטה מומלץ לי לטפל?
תודה רבה
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער, באיזו שיטה עדיף.. - תגובה
סופי ברנר07/08/2011בעקרון, לשיער שחור מתאימות כל השיטות. בדרך כלל לייזר באורך גל של 810 ננו מטר - יהיה עדיף לטיפול, במיוחד אם עורך הוא לא בהיר ולא כהה. ע"מ להימנע מכוויות כדאי לטפל בשיטת SHR אשר מדלגת על החימום של שכבת העור העליונה ומעבירה את החום לתוך שכבת הדרמיס - שכבת העור האמצעית שם מרוכזים כל הזקיקים. חשוב להבין שישנם 2 סוגי מכשירים העובדים בשיטת SHR - מכשירי IPL ומכשירי לייזר, מכשירי IPL מסוגלים להעביר הרבה פחות אנרגיה ואז תוצאות הטיפול יהו איטיות אם בכלל. לייזר לעומת זאת הרבה יותר עוצמתי ולכן זוהי השיטה העדיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער, באיזו שיטה עדיף.. - תגובה
שי שחר07/08/2011אורטל היקרה
אני פחות מעדיף את ה-SHR , בשיער שחור וחזק מעדיף לייזר לייטשיר שמותאם היטב לעור בהיר ושיער כהה ואין מניעה לבצע טיפול גם בIPL משוכלל ,אל דאגה, יהיו לך תוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף לייזר או ipl? - תגובה
שי שחר03/07/2011שלום אורטל
לכל שיטה היתרונות שלה והחסרונות שלה.
במידה ושיערך חזק ושחור מאוד ועורך בהיר, לייזר ייתן לך תוצאה מהירה וטובה
IPL יתאים לשיער שהוא גם קצת פחות חזק ופחות שחור ולעור כהה.
רצוי שתיגשי לייעוץ והתאמה אישית כדי שתוכלי לקבל את סוג הטיפול המתאים לך ביותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף לייזר או ipl? - תגובה
סופי ברנר07/08/2011שיטות להסרת שיער בעיקר מתחלקות ל-2: הסרת שיער ב-IPL והסרת שיער בלייזר. IPL – זהו טיפול בקרן אור אינפרא אדום. שתי השיטות משתמשות בשיערה כמוליך לזקיק ע"מ ליבשו ולנתק את הנים דם שמזין אותו וע"י כך לגרום לשיער לא לצמוח יותר. ל-IPL ישנן מספר וריאציות או שיטות כמו 4MP, אינפרא, כד', כל אלו בדרך כלל שמות של מכשירים כאלו או אחרים, אך כולם עובדים באותה צורה עם עוצמות מאוד דומות.
הסרת שיער בלייזר עושה את אותה פעילות – ניתוק נים דם מהזקיק, אך מאחר והטיפול מתבצע בלייזר העוצמה שלו הרבה יותר גבוהה ולכן התוצאות הן מהירות יותר וטובות יותר. ישנן מספר סוגי מכשירים שעובדים בלייזר, מה שחשוב בטיפולי לייזר שלמכון בו את מטפלת יהיה כמה סוגי מכשירים כי לכל סןג שיער מתאימים אורכי גל אחרים של לייזר. לשיער פלומתי מתאים לייזר שנקרא אלכסנדריה ולשיער עבה יותר מתאים לייזר מסוג אחר – קוהירנט. כך שככל שתבחרי במכון גדול יותר ועמיד אשר מסוגל לספק מגוון רחב יותר של מכשירים כך טיפולך יהיה אפקטיבי יותר. כי שימי לב בדרך כלל את תתחילי טיפול עם שיער עבה, אבל ככל שתתקדמי בטיפולים השיער יהפוך לדליל יותר ועדין יותר ובסוף יהיה פלומתי ובמידה ובמכון בו את מטפלת לא יהיה מכשיר מתאים לא תוכלי לסיים את הטיפול.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה בבחירת השיטה והמכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בIPL - תגובה
שי שחר03/07/2011שלום דניאלה
אין מניעה לגלח וזה לא מחזק את שורש השיערה שבמילא מטופלת בקרן אור ומושמדת בהדרגה בטיפולים שאת עוברת.
מה שאסור הוא למרוט בעזרת פינצטה או שעווה כי אז באמת את פוגעת בשורשים שאמורים לעבור את הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בIPL - תגובה
סופי ברנר07/08/2011שלום לך,
אין שום מניעה לגלח שיער בין טיפולי הסרת שיער בלייזר או ב-IPL. יחד עם זאת את לא אמורה לגלח בתדירות כזאת בזמן שאת עושה טיפולים. השיער אמור לפחות לצמוח הרבה יותר לאט ובדרך כלל כאשר את עושה טיפולי הסרת שיער בלייזק השיער בכלל לא צומח כמה חודשים. תבדקי עם המכון בו את עושה טיפולים שעושים לך טיפול בעוצמה מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בIPL - תגובה
שי שחר07/08/2011שלום דניאלה
היות והטיפול עצמו מטרתו הרס השורש,אין שום מניעה לגלח את השיער בין הטיפולים.
מה שאסור לעשות היא שעווה או תלישה בכל אמצעי שהוא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער SHRאנונימית30/06/2011
שלום לך,
התחלתי טיפול הסרת שיער עם המכשיר SHR במפשעה ואני מאוד מרוצה.
אני חושבת גם לעשות בבית שחי, השאלה שלי האם זה טוב, בריא להסיר מהאזור בית השחי עם המכשיר?
אני יודעת שלהסיר שיער עם שעווה בבית השחי זה לא טוב בגלל בלוטות הזיעה, לכן חשוב לי לדעת אם זה טוב להסיר עם המכשיר SHR...
אשמח לתגובה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער SHR - תגובה
שי שחר01/07/2011לאנונימית
לפי מיטב ידיעתי אין מניעה לבצע טיפולי לייזר או שעווה בבתי השחי.
ספציפית לגבייך אם יש לך חששות תוכלי להתייעץ עם הרופא שלך.
לגבי הסרת שיער בשחי בשעווה אין שום בעיה בגלל בלוטות הזיעה אלא בגלל שיש שם בלוטות לימפה ויש לטפל שם בשעווה עדינה מתקלפת ולמתוח היטב במהלך הטיפול.רצוי שקוסמטיקאית מנוסה ומקצועית תבצע את הטיפול הזה.
בהצלחה ושבת שלום
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יכול לתת לי פרטים לגבי פורמקסאסף30/06/2011
פורמקס 100 ? האם זה IPL ?
הבנתי שזה משלב 3 דברים באחד ?
קצת אור על המכשיר אם אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לתת לי פרטים לגבי פורמקס - תגובה
שי שחר30/06/2011היי אסף
פורמקס 100, IPL בשימוש אמריקן לייזר(לפי ידיעתי)
יש לו אנרגית אור וחשמל(RF) , אך בשונה למשל מהמכשיר של סינרון שבו שתי האנרגיות באות בסינרגיה, בפורמקס הן נפרדות,מה שעלול להשפיע על התוצאות בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה בבטןמישהי30/06/2011
היי,אני בת 15 ושהייתי בת 12 וחצי בערך היה לי פס של שיערות בבטן,לא משהו בולט מדי וברוב טיפשותי גילחתי,מה שגרם לצמיחה יותר בולטת בבטן,עשיתי מספר פעמים שעווה לבד בבית וזה לא יצא הכי טוב,יש לי קוסמטיקאית,אז השאלה שלי היא כזאת:
זה לא מביך לעשות שעווה בבטן? כלומר,הרבה עושות את זה?
אני לא שעירה במיוחד,אבל משום מה יש לי שם צמיחה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה בבטן - תגובה
יפעת אלקיים30/06/2011שלום רב,
הסרת שיער בשעווה מהבטן זה אפשרי ומקובל למי שבוחרת לעשות זאת.
כיום יש בשוק שעוות מצויינות לאזורים רגישים כגון שעווה מתקלפת, שהיא עדינה וטובה.
במידה ומשתמשים בה נכון הכאב הוא מינימלי והצמיחה הופכת ונהיית איטית יותר ועדינה יותר.
חשוב למרוח חומרים מתאימים לאחר השימוש בשעווה זו לסגירה ולחיטוי הנקבוביות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אתם לא עונים לירונית30/06/2011
קראתי שהסרת שיער מסביב לפיטמות גורמים לדלקת זקיק השערה
אני רוצה לדעת אם זה נכון
אני כרגע בבעיה רצינית מבחינת הסרת שיער מסביב לפטמות משום שאני לא יודעת מה יהיו ההשלכות של זה
אני מאוד פוחדת גם מכאב וגם מימה שעלול לקרות בעקבות הסרת שיער מהאזור הזה
תוכלו לעזור לי מה לעשות
ואיך ניתן לטפל בצרה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי - תגובה
מניסיוני, הסרת שיער מסביב לפטמות בעזרת אפילציה היא אפקטיבית ביותר.
טיפול נקודתי במקומות הספציפייםבשיטה בטוחה ויעילה.
יש אפשרות למרוח משחה מאלחשת- ישנן מס' כאלו בשוק היום לדוגמא "אמלה"
הכאב הוא אינדיבידואלי כך שעד שלא תבדקי לא תדעי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה - האם זה גורם לדלקת?
ליפעת30/06/2011היא שאלה אם הסרת שיער באיזור הזה גורמת לדלקת לזקיק השערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לשאלה - האם זה גורם לדלקת? - תגובה
אפילציה לא גורמת לדלקת זקיק השערה במידה ומטפלים נכון, בצורה אפקטיבית וסטרילית בכל אזורי הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית, או קורן או כל יום שם אחר...
שירה02/07/2011נראה לי שמשעממם לך!!!
בכל הפורומים שאלת ...קיבלת תשובות!
את אולי כבר שלושה חוד' מבלבלת את המוח לכולם בכל הפורומים ...ובסי החוצפה מבקשת לדבר באופן אישי...די כבר הגזמתתתתתת
מפחדת ...מפחדת...באמת דיייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)