פורום הסרת שיער ואפילציה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחידות בדילול
    גיא
    30/06/2011

אני עברתי לפני שבועיים בדיוק את הטיפול הראשון שלי בדילול ברגליים בלייזר (מכשיר הלייטשר) במכון מוכר ידוע ואמין.

כשאני מסתכל על הרגליים היום, אני רואה שבחלקים מסויימים החל לצמוח השיער בחזרה, אבל יחד עם זאת איזורים חלקים, איזורים עם שיערות מבצבצות ואיזורים עם נקודות שחורות...

למה לא קיימת אחידות בין כל האיזורים בגדילה? הנקודות השחורות נעלמות מתישהו?
    אני התחלתי את הטיפול מלכתחילה מתוך כוונה לדילול אחיד ולפי איך שזה נראה עכשיו אין אחידות כלל וגם לא קרוב לזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחידות בדילול

הוספת תגובה

• אחידות בדילול - תגובה

שי שחר
    30/06/2011

שלום גיא

בכל איזור בגוף שלושה סוגי שיער:שיער בשלב צמיחה,שיער בשלב מנוחה ושיער בשלב נשירה.
    מכשירי הסרת שיער ,המתמקדים בחיסול הפיגמנט בשורש השיער,פועלים על שיער שהוא בשלב צמיחה בלבד.בשלב הזה השורש חזק ובעל פיגמנט גבוה מאוד.
    שני סוגי השיער האחרים לא נתפסים במכשירים ולכן עורכים סדרה של טיפולים שזמנם נקבע על פי מחזורי צמיחת השיערה במטרה לתפוס כמה שיותר שיער שהוא בשלב צמיחה.

במהלך הטיפולים הצמיחה לא תהיה אחידה בגלל הסיבות שציינתי לעי"ל. (מותר לך לגלח מה שצמח).
    בסיום תקופת הטיפולים ולאחר המתנה, סביר להניח שתהיה אחידות בצמיחה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקטיביות
    אורן
    29/06/2011

שלום רב,
    אני מעוניינת לעבור טיפול להסרת שיער בכול הגוף כולל איזורים הורמונלים אצל קוסמטיקאית,ברשותה המכשיר ipulse כפי שהבנתי המכשיר פועל בשיטת אינפרא אדום ipl, האם הוא מוכר לכם? האם הוא מניב תוצאות טובות ? אלו פרטים נוספים עלי לשאול את הקוסמטיקאית ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אפקטיביות

הוספת תגובה

• אפקטיביות - תגובה

שי שחר
    29/06/2011

שלום אורן

לא ציינת מה הם האיזורים ההורמונליים? בת כמה את?עור בהיר או כהה?

כפי שאנו מציינים כאן רבות, רצוי לא להתעסק עם איזור שידוע כהורמונלי.
    I PULSE הינו IPL מתוצרת אנגלית ,מוכר לי ביותר ומניב בכללי תוצאות לא רעות.

לבדוק בבקשה שימוש במשחת אילחוש, לשים לב היטב לאיזורים כהים(כמו מפשעות),
    רגליים מציע לעשות בשני מפגשים, לשים לב היטב לאיזורים בהם את מאוד רזה(איזורים עם עצמות בולטות כמו ברגליים). תוצאות ואורך הטיפולים תלויים כמובן בתגובת העור שלך למכשיר ובדילול שמטיפול לטיפול. יש איזורים שבהם תוצאות מהירות 6-8 טיפולים ויש איזורים עם שיערות עמוקות יותר שיתכן ויש לבצע 10 טיפולים+

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בבקשה צריכה תשובה מהירה
    יעל
    29/06/2011

אני מתארת לעצמי ששאלה זו חוזרת פה בפורום אולם לא מצאתי אותה בחיפושי, אני מתחילה טיפולי SHR במפשעה ורוצה לדעת האם הדבר יכול לעשות נזק (להריונות עתידיים) ודבר חשוב נוסף, נאמר לי שלפני הטיפול אני צריכה לגלח את האיזור, בעבר יצא לי לעשות זאת מספר פעמים וזה עשה לי פצעים אדומים כואבים האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע את זה? גם שימוש במשחות כגון VEET גרם לאותו דבר. האם יש משהו למרוח לפני או אחרי בכדי לעזור לתופיה הנוראית הזו? המלצה על סכין גילוח ספציפי? קרם מיוחד ? משהו?

המון תודה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בבקשה צריכה תשובה מהירה - תגובה

שי שחר
    29/06/2011

היי יעל
    לא הוכח שום קשר בין טיפולי לייזר לנזקים כלשהם בפיריון האשה.
    אני לא ממליץ להשתמש בקרם להסרת שיער מכיון שזהו חומר כימי המגרה את העור ומומלץ מאוד להגיע לטיפול כאשר העור אינו מגורה.
    לגבי הגילוח,אם תוכלי לבדוק בפארמים במידה ויש סכיני גילוח לאיזורים עדינים ולאחר הגילוח למרוח ביאפין.
    אני סבור שכאשר השיער ייחלש במהלך הטיפולים, תיפטרי גם מהפצעים

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לגבר
    אסף
    29/06/2011

שלום וברכה,
    אני בחור בן 26 בריא לחלוטין.
    החלטתי שאני רוצה להסיר את כל השיער שיש לי במפשעה ובכפלי הישבן. ראשית האם יש איזה שהיא מניעה לעשות זאת? איזו דרך הכי יעלה? ב. הסרת שיער לצמיתות מהאשכים איך מומלץ?
    תודה רבה, ישנם שאלות שלא נעים לשאול ופה בפורום זה הצלה.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער לגבר

הוספת תגובה

• הסרת שיער לגבר - תגובה

שי שחר
    29/06/2011

היי אסף

טיפולי הסרת שיער לטווח ארוך נערכים גם באיזורים אינטימיים ואין שום בעיה עם זה.
    באשכים לגמרי לא מומלץ להתעסק מטעמי פגיעה אפשרית בכלי דם ובפוריות.
    גם לייזר וגם IPL יעילים, התוצאות לטווח ארוך ,לא שולל טיפולים משמרים פה ושם לאחר סידרת טיפולים. כפי שאני מציין כאן ברוב תשובותי,פרמטרים אישיים(גנטיקה בעיקר),משפיעים על התוצאות ומשך הטיפולים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי בשם סילק'ן סנסאפיל !!!!!
    אביב
    28/06/2011

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המכשיר הזה.. יותר מאשמח אם תעזרו לי.
    קראתי תגובות מאוד טובות על המכשיר הזה ורציתי לדעת אם באמת כדאי להשתמש בו, עיקר ההסרה היא באיזורים הורמונליים כמו כתפיים וגב עליון, רציתי לדעת אם כדאי להתעסק עם האיזורים האלה ואם מישהו יודע אם זה אפקטיבי באיזורים האלו.. כמו שאמרתי המכשיר הוא מכשיר ביתי בשם סילק'ן סנסאפיל.
    ד"א אני בן 23, שיערות מעטות באזורים האלו בצבע שחור, אבל נורא מפריעות לי.

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי בשם סילק'ן סנסאפיל !!!!! - תגובה

שי שחר
    28/06/2011

שלום אביב

אינני מכיר את המכשיר לפרטי פרטים. הוא עובד בשיטת הבזקי אור אולם ממש לא הייתי ממליץ להתעסק עם שיער הורמונלי בכתפיים או באיזור הידיים העליונות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור רגיש
    רונית
    28/06/2011

יש לי בעיה רצינית שיש לי שיער מסביב לפיטמות שהם שחורות וארוכות כי עשיתי טעות של החיים שלי שגילחתי שמה וכרגע המצב שלי ממש לא טוב איך שזה נראה

אבל עורי בהיר באזור הזה

אני רוצה לדעת האם מכשיר אופטימה 518 יכול לעזור לי בהסרת השיערות מסביב לפיטמה? כי יש קוסמטיקאית שדיברתי איתה שעובדת עם המכשיר אופטימה 518 והיא טוענת שהיא עושה תטיפול על השיער בלי לגלח
    האם זה מביא לתוצאות בכלל ?

עוד דבר יש עוד קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר אילוס ורציתי לדעת אם אפשר לעשות במכשיר הזה מסביב לפטמות ?
    והאם זה כואב במכשיר הזה באזור הזה

אני פוחדת לגלח באזור הזה שמה יהיה לי יותר גרוע

המליצו על שיטה של סלקטיף פרו אבל זה שערה שערה ווחלק אומרים שזה לא משתלם

מבחינה כספית

אני רוצה מאוד להתחיל בטיפולים אבל לא יודעת למי לפנות ומי מוסמך לטפל בבעיה כזו גדולה

ממש נואשת מכל המצב הזה וזקוקה לעזרה דחוף

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באזור רגיש

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור רגיש - תגובה

סופי ברנר
    29/06/2011

מכשיר אופטימה 518 הינו מכשיר IPL מהראשונים שהופיעו בשוק, שעובד בעוצמות יחסית נמוכות. לכן התוצאות יהיו איטיות מאוד אם בכלל.
    שיער מסביב לפטמות הוא שיער הורמונלי ועדיך לטפל בו בעזרת לייזר ממוקד, במידה ואת לא רוצה לגלח ישנו היום מכשיר לייזר שמאפשר היום טיפול ללא גילוח שעובד באורך גל של 755 ננו מטר - אלקסנדריט. יחד עם זאת את חייבת לדעת שללא גילוח טיפול פחות אפקטיבי ויקח יותר זמן עד לקבלת התוצאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באזור רגיש - תגובה

שי שחר
    28/06/2011

היי רונית

תוצאות תלויות לא רק במכשיר אלא גם במיומנות המטפל. איני מכיר אישית את המכשיר אבל לא ממש אוהב את העובדה שלא מגלחים את האיזור קודם לטיפול.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מכונים
    יעל
    28/06/2011

שלום רב,
    ראשית, דפדפתי "לאורך" השאלות בפורום, ואני חייבת לציין שהתשובות עשו רושם רציני ומקצועי ביותר!
    ברצוני להסיר שיער באיזור המפשעות ובתי-השחי, אני בת 31, עור בהיר ושיער כהה (ללא בעיות הורמונליות או קונטרא-אינדיקציות אחרות). הייתי היום בחמישה מכונים וישנם כמה הבדלים בינהם שלא ברורים לי:

א. לגבי תדירות הטיפולים - 3 מכונים מטפלים פעם בחודשיים, אבל מכון אחד מטפל פעם ב-3 חודשים ואחר פעם בחודש וחצי. עד כמה זה משנה (ביחס למחזור צמיחת השערה) - ולמה יש הבדלים גדולים כאלו בין המכונים?

ב.לגבי שיטות. לפי מה שהבנתי יש שלושה סוגי טיפול: לייזר, IPL ואינפרא, כאשר לייזר היא הקרן הכי ממוקדת ולפיכך גם הכי גבוהה ויעילה, IPL היא קרן מפוזרת יותר שיעילה עבור עור כהה/שיער רך. האמנם? בנוסף, מה היתרונות/חסרונות של אינפרא?

ג. לפי מידע זה ובהתיחס לנתוני המלנין שלי והאיזורים המדוברים - אני מניחה שלייזר הכי מתאים, האם זה נכון? (ברור לי שרק מי שרואה את השערות שלי בעיניים יוכל להגיד בבטחון, אבל באופן טנטטיבי האם זה נכון)?

ד. השאלה הנצחית - עד כמה משנה אם המטפלים הם טכנאים או רופאים/רופאי עור?

ה. האם עלי "לחשוד" במכון שנותן אחריות לכל החיים שהוא מטפל באנרגיות נמוכות מדי?

הרבה תודה - יעל :-)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מכונים

הוספת תגובה

• התלבטות בין מכונים - תגובה

סופי ברנר
    29/06/2011

תדירות הטיפול פעם בחודשיים ולאחר מכן פעם בשלושה חודשים היא התדירות הרצויה וזה מאחר ומחזור צמיחה ממוצע הוא 28 יום.
    קרן לייזר היא הקרן העוצמתית יותר איתה תגיעי לתוצאות הכי מהר שאפשר, גם ב-IPL תקבלי תוצאות אבל לאחר מספר רב של טיפולים אשר ימשכו שנים על גבי שנים.
    עור בהיר ושיער כהה - זהו המטופל האידאלי להסרת שיער בכל שיטה שהיא, הבעיה מתעוררת כאשר גוון העור והשיער יחסית דומה ואז קשה לקרן לזהות את השיער ולהגיע לתוצאות טובות. אצלך כפי שהבנתי אין בעיה כזאת. ולגבי טכנאים או רופאים - אין אף מכון היום שמעסיק רופאים באמת עם רשיון ישראלי, מכונים שצהירים שמטפלים שלהם רופאים לרוב מעסיקים רופאים שלמדו רפואה בחו"ל ובארץ לא קיבלו רישיון. כמו כן ההנחיות של משרד הבריאות דורשות השגחה רפואית לא ביצוע בפועל ע"י רופא וברוב הרשתות הגדולות יש רופא בית אשר משגיח על הטיפולים ובמיד הצורך אפשר להיוועץ בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מכונים - תגובה

שי שחר
    28/06/2011

שלום יעל
    ראשית,לפי מיטב ידיעתי,כל המכשירים אפקטיביים מאוד באיזורים שאת מעונינת להסיר את השיער.
    בלייזר מבצעים טיפול אחת לשלושה חודשים ואילו בIPL ,אחת לחודש וחצי-חודשיים.

לייזר אומנם ממוקדת ועוצמתית יותר אך כאן גם עלולה להיות הבעיה כי כדי לחמם היטב את השורש ולא חלילה לפגוע ברקמות מסביב, מנמיכים את העוצמות. לעומת זאת,הייתי דווקא מתמקד ביתרון של הIPL

ראשית\IPL אינו אינפרה אדום . אומנם ,שניהם משדרים הבזקי אור אך באינפרה אדום משודר הבזק אור בתדר ואורך גל אחד בלבד ובעוצמות נמוכות מאוד . ב- IPL משודרים הבזקי אור במספר אורכי גל , תחום אורכי הגל ניתנים לקביעה במכשיר בהתאם לגוון הלקוחה וגוון שיערה מבלי לגרום לכוויות. העוצמות גבוהות מאוד לכן אין צורך בהרבה טיפולים בד"כ.

לעומת הלייזר שאינו מסוגל להתמודד עם שיער שהפך לפחות שחור ויותר פלומתי, IPL בד"כ מתמודד יפה ומדלל.

"תעודת אחריות" היא בעצם שיטת שיווק נוספת לומר לך: תבואי לטיפולים עד שלא יהיה שיער, במקום להבטיח לך הבטחות ובמקום לציין את המילים "הסרה לצמיתות" שכיום ,משרד הבריאות לא מאשר לומר. אני אישית סולד מזה מאוד.

בלייזר מחייבים שיטפל רופא כיון שרואים בזה מיכשור רפואי, ואילו בIPL ,לא מחייבים נוכחות רופא. אני חייב לציין שלרוב הקוסמטיקאיות בעלות IPL ,יש יועץ שהוא רופא ועל על ספק או בעיה שיש לנו,הרופא עומד לרשותינו.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיעל

יעל
    28/06/2011

הרבה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיעל - תגובה

שי שחר
    28/06/2011

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכונים המורשים להסרת שיער
    שחר
    27/06/2011

שלום, האם ישנה רשימה של מכונים להסרת שיער בלייזר המורשים ע"י משרד הבריאות? חיפשתי באתר של משרד הבריאות אך לא מצאתי שום איזכור בנושא.
    שאלה נוספת, האם ישנם מחקרים הבודקים את נושא הקרינה של מכשירי הלייזר,
    האם היא מזיקה? תודה.

הוספת תגובה

• מכונים המורשים להסרת שיער - תגובה

שי שחר
    27/06/2011

היי שחר
    מכשירי הלייזר אינם פולטים קרינה אשר עלולה לסכן מטופלים.
    לגבי שאלתך בנושא אישור משרד הבריאות, זהו נושא מורכב התלוי ועומד בדיונים בין משרד התמ"ת לבין משרד הבריאות ולכן אין באפשרותי להיכנס לזה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    רונית
    27/06/2011

יש קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר טריוס רציתי לדעת מה זה המכשיר הזה?

האם הוא יעיל בהסרת שיער?

במה הוא שונה ממכשיר SHR?

ועוד שאלה?

יש קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר אופטימה 518 היא טוענת שהיא עושה את הטיפול ללא גילוח השיער כלומר אני באה אליה עם השיער ואז היא עובדת

האם זה ככה צריך להיות?
    איזה תוצאות אני יכולה לראות כאשר היא עובדת על השיער ללא גילוח
    האם היא עובדת עליי?

איך אני יכולה לבדוק תדברים האלה לעומק?

עוד דבר שמעתי שקוסמטיקאיות מחפפות בטיפולים איך אני אדע שקוסמטיקאית מחפפת לי בטיפולים?

בבקשה אני חייבת עזרה והכוונה כי אני לא יודעת אצל מי להתחיל ואיזה מכשיר מתאים לי

אני בת 35 ועורי בהיר ושיער שחור

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    27/06/2011

היי רונית

אי אפשר להיכנס כאן למה מתאים לך ולמה לא מתאים לך.גשי לאחד המכונים לייעוץ אישי מכיון שמדובר בפרטי פרטים שצריכים לראות מבחינת עובי שיער,סוג שיער,איזורי טיפול וכדומה.
    גם אם אגיד לך כאן שמכשיר מסוים הוא מעולה,יתכן והוא טוב בשביל מטופל מסוים ואילו אצלך יהיו תוצאות שונות כי כפי שאני מקפיד לציין,הסרת שיער זו לא נוסחה במתמטיקה.

יש בשוק מכשירים ללא גילוח,אני אוהב אותם פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור רמוטיב וטיפולי ליייזר
    אלי
    26/06/2011

שלום אני לוקח כדור רמוטיב נגד דיכאון האם מותר לעשות טיפולי הסרת שיער בלייזר בזמן השימוש בתרופה?
    האם יש נסיון עם זה? כי חלק אומרים שזה לא מפריע וחלק אומרים שכן ואני לא מקבל תשובה חד משמעית.
    תודה רבה

הוספת תגובה

• כדור רמוטיב וטיפולי ליייזר - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי אורי

החומר הפעיל שבתרופה ST.JOHN WORT,הינו חומר פוטוסנסטיבי, דהיינו, גורם לרגישות העור לאור ולכן גם יש להיזהר בחשיפה לשמש ולהיזהר בטיפולי לייזר.
    היצרן ממליץ ליידע את המטפלים שלך בשימוש בתרופה זו.

אני אישית ממליץ לך לקבל אישור בכתב מהרופא שרשם לך את התרופה,האם מותר או לא לבצע טיפולי לייזר.
    אני מניח שתשובתו תהיה תלויה במינון שאתה לוקח.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    רונית
    26/06/2011

כתבת שיש היום מכשירים שהם ללא כאב

תוכל לפרט מהם שמותיהם של המכשירים האלה?

והאם הם יעילים?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

רונית יקרה

אני מסתמך על מה שיצרני המכשירים מצהירים. דוגמא בולטת הוא SHR.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    רונית
    26/06/2011

אני רוצה לדעת לגביי מכשיר פורמקס של אמריקן לייזר

אמרו לי שהוא עובד על אור

ווללא הגבלת טיפולים

אני הולכת ליעוץ שמה

מה עליי לשאול תיועצת ?

איך אדע אם זה מכשיר טוב

אינ בהירה עם שיער שחור

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• דוקא מרוצה מאוד מאמריקן

שי
    13/07/2011

היי, בניגוד למה ששי הגיב לך, אני דוקא רואה לחיוב את כל הנושא של האחריות לטיפול.
    אני עשיתי הסרת שיער בבית השחי באמריקן לייזר לפני כמה שנים, אבל עם DPC, אמרו לי שזה מתאים לגוון עור וסוג שיער וכו'... הלכתי לכמה פגישות יעוץ. ובכל מקום אמרו לי 10 טיפולים וכו', ו- וואלה, אני מעדיפה ללכת למקום עם אחריות ולא שאחרי 10 טיפולים יגידו לי - "זה מה יש...."

בקיצור - אני מבסוטה לאללה :-)
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    13/07/2011

שלום רונית

פורמקס עובד בשיטת אנרגיית אור ואנרגיית RF (חשמל).
    מכשיר "טוב" ויעיל עבור מטופל מסוים אינו בהכרח מעולה עבור מישהו אחר.
    הענין של אי הגבלת טיפולים לא צריך להוות שיקול בבחירת מכון כיון שאם לא הצלחת לקבל דילול משמעותי בתוך 10-12 טיפולים, אז גם 50 טיפולים לא ממש יעזרו.
    אני מציע שתשוחחי עם לקוחות שנמצאים במכון כדי לקבל התרשמות על התוצאות, על היחס וטיב השירות שהם לא פחות חשובים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי רונית

ככל הידוע לי הפומרקס הוא IPL העובד באור ובאנרגית RF(חשמל).

אני אישית לא אוהב את הרעיון של "תבואי כמה שתרצי עד שלא יהיו שיערות" כיון שלהבטיח הבטחות מראש,לא ניתן ומצד שני, כמה שנים תרצי להקדיש לענין במידה ולא יהיה דילול משמעותי בצמיחה?

רצוי לבדוק שלא מדובר באיזורים עם שיער הורמונלי(יד עליונה,כתפיים,גב תחתון,לעיתים בטן,פנים)
    אם האיזורים הם איזורים חשופים, מה בנוגע לחשיפה לשמש

לא רשמת את גילך אז אומר שאם את מתחת לגיל 21 או אם אינך מאוזנת הורמונלית,רצוי להמתין ובמקביל לפנות לרופא המטפל שלך בענין.

לפני הייעוץ רצוי שתעשי סיבוב ותשוחחי עם מטופלות אחרות,חשוב שהטיפולים מתבצעים בזמן וביד מקצועית,

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה....
    חן
    26/06/2011

אני מתחילה טיפולי לייזר בקרוב והייתי רוצה לקבל המלצה למשחה טובה מאלחשת.
    אני לא יכולה לסבול כאב בכלל בכלל והרדמות למיניהן לא עובדות עליי אז אני ממש פוחדת..... האם ככל שהמשחה תהיה יותר זמן על האיזור לפני הטיפול-זה יקל על הכאב או שאחרי שעתיים זה כבר לא משנה כמה זמן נשארים עם המשחה?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה....

הוספת תגובה

• שאלה.... - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי חן

אני אומר שכאבים הם בראש!

יש המון מכשירי הסרת שיער שמקררים ולא כואבים אז לחשוב על משחה מאלחשת לפני שבכלל התחלת טיפול, נשמע לי לא הגיוני לגמרי.
    יש מכונים שבגלל סיבות בריאותיות הפסיקו להשתמש במשחה הנפוצה "אמלה".
    יש משחות נוספות בשוק כמו אזרקעין או לידוקעין(מצטער אם טעיתי באיות)
    אני מציע שתקבלי על כך ייעוץ ממטפלייך העתידיים.
    שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו זה דחוף
    עלמה
    26/06/2011

שלום רב
    אני 7 חודשים אחרי לידה ראשונה, מתכננת הריון נוסף בשנה הקרובה ויש לי מספר שאלות בנושא הסרת שיער-
    1. האם הסרת שיער בלייזר באזורים כגון מפשעה ובית השחי יכולה לעשות נזק כלשהו כגון פגיעה בבלוטות החלב, פגיעה ברחם וכו'?
    2. האם הסרת שיער בלייזר ברגליים מותרת בקיץ , יש לציין שאני לא משתזפת בים וכו' אך הולכת עם מכנסיים קצרים.
    3. האם הסרת שיער בשפם בטכנולוגיית SHR בעייתית בקיץ? האם יכולה לעשות לי כתמים?
    4. באופן כללי מה נחשב בטוח ואפקטיבי יותר SHR או לייזר?

המון תודה מראש
    עלמה

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו זה דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה תענו זה דחוף - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי עלמה

עד היום ולאחר שנים של שימוש בלייזר,לא הוכח קשר כלשהו בין טיפולים בלייזר לבין פגיעה במערכות הגוף הנשיות.

אני אישית לא ממליץ על הסרת שיער בקיץ באיזורים חשופים כמו ידיים,רגליים או פנים.(גם אם המכון מבטיח שאין בעיה עם שיזוף)

איני ממליץ גם על הסרת שפם בלייזר או בIPL כי זה כרוך בגילוח שלפני ובד"כ הבנות מסתובבות אח"כ עם זיפים וזה ממש לא נעים. הפנים גם חשופות לסיכון של פיגמנטציה.
    עדיפה שם שיטת האפילציה,ועדיף להתחיל באוקטובר-נובמבר וגם אז להתמרח במקדם הגנה בכל יציאה החוצה.

לגבי בטוח או לא בטוח,גם לייזר וגם SHR בטוחים מאוד כל עוד מטפלייך מנוסים ויודעים איך לתפעל היטב את המכשיר. רצוי שיהיה מכון עם פיקוח רפואי צמוד.

לסיום,רציתי להתייחס לתוכניתך להיכנס שוב להריון בקרוב: אין טעם להתחיל טיפולי הסרת שיער במקרה כזה כיון שגם אם תשיגי דילול קל תוך שניים או שלושה טיפולים,
    ההריון והשינויים ההורמונליים, יגרמו לשיער חדש לצמוח ותצטרכי להתחיל טיפולים מחדש.קחי זאת בחשבון.

שיהיה רק אושר ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שיפור בהסרת השיער
    רייצל
    26/06/2011

ני עושה טיפולים בלייזר אצל רונית רפאל ולצערי ממש לא מרוצה. עברתי כבר 6 טיפולים במכשיר הלייצר ובמכשיר הלייזר שלהם. העניין הוא שאזור הרגלים ובעיקר הירכיים המצב ממש לא משתפר בכלל!! אני עושה עם הלייצר שלהם ואפילו לא כל השיער נושר לי אחרי טיפול!! ביקשתי מהם לעשות במכשיר הלייזר (המכשיר שאיתו עושים לי בפנים) אבל הם אומרים שאין ממש הבדל בשערות כאלו של הרגל. העניין הוא שמתסכל אותי לבוא ולראות שהתוצאות בכלל לא טובות. אומנם חתמתי על הסרה ללא הגבלה של טפיולים אבל משהו נראה לי מוזר שעדיין אין לי שיפור משמעותי! (במפשעה ובבית השחי יש שיפור משמעותי!)
    מה אפשר לעשות?
    ואיך מחשבים את עניין הסרת השיער של עד 80%?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    אין שיפור בהסרת השיער

הוספת תגובה

• אין שיפור בהסרת השיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

היי ריצ'ל

צר לי לאכזב אותך, אולם, אף אחד לא יכול ליצפות מראש תוצאות טיפול הסרת שיער.
    נכון,בגדול, המכשירים אמורים להביא לדילול של 60-80 אחוז בצמיחה.
    אבל ישנם המון יוצאים מן הכלל וזה בגלל פרמטרים אישיים שמשתנים מאדם לאדם.
    הסרת שיער זו לא נוסחה במתימטיקה ואי אפשר לחשב אחוזים .

בפנייתך את מדברת על מכשיר לייצר ומכשיר לייזר-לא מובן לי ההבדל. האם התכוונת למכשיר לייטשיר?אם כן,אז זהו לייזר.
    אם זה לא כל כך עובד באיזורים מסוימים נסי לבדוק עם מטפלייך האם ניתן לעבור שם עם IPL,יתכן שזה יקדם את הטיפול.(אולי עם מכשיר כזה מטפלים לך בפנים).

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה