מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוד הפעלה מכשיר ריוwalla17/07/2011
שלום.רכשתי מכשיר ריו ואני לא מצליחה להפעיל אותו.אמורים להקיש קוד סודי בעת סיבוב המפתח,ואני לא מוצאת אותו בחוברת הדרכה.וגם הטלפון שמופיע על החוברת לא מחובר.האם מישהו יודע את הטלפון העדכני של מדיקל קוסמטיקס וקוד סודי של המכשיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוד הפעלה מכשיר ריו - תגובה
שי שחר17/07/2011שלום לך
מציע שתיכנסי לאתר של מדיקל קוסמטיקס ובדף יצירת קשר שילחי את פרטייך כדי שיחזרו אלייך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם תודה***17/07/2011
שלום,
שמי מיכל ואני רוצה להגיד תודה לשי.
הגיעה אליי לקוחה בזכות פנייה שלך - המון תודה
המלצת על הסלקטיב מכשיר להסרת שיער לבן לפנים.
אז תודה רבה ...
מיכל גולן-ראשון לציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם תודה - תגובה
שי שחר17/07/2011אני שמח לשמוע..שיהיה לכולנו בהצלחה.
אגב,אשמח אם תיצרי איתי קשר טלפוני בשעות הערב.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
***17/07/2011שי אשמח מאוד מה הטלפון :)
תשלח לי למייל [email protected]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שי שחר18/07/20110546366279, אולי ניפגש אצל יורם הבוקר??תהיי שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער למלאותאדווה17/07/2011
שלום,
האם ישנה השפעה בין בחורה מלאה לבין בחורה רזה לגבי תוצאות של טיפולי הסרת שיער?
ומהו החוק לגבי הסרת שיער לכל החיים...? בשנת 09 אני סגרתי עיסקה להסרת שיער ללא הגבלת טיפולים והיום שנתיים אחרי החליטו כי לא מטפלים בי יותר כי יש חוק של עד שנתיים או עד 10 טיפולים? האם היא יכולה לומר לי את זה \.? למרות שאני סגרתי עיסקה לפי תנאים אחרים לגמרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער למלאות - תגובה
שי שחר17/07/2011שלום אדווה
הפרמטרים האישיים שמשפיעים על הצלחה או כישלון של טיפולים הם גנטיקה,סוגי השיער,ואיזון הורמונלי
אין קשר בין מבנה הגוף להצלחת הטיפול או כשלונו
לגבי העיסקה "לכל החיים" ,דבר מטופש כשלעצמו כיון שאם אחרי 10-15 טיפולים השיער לא מפסיק לצמוח אז אין טעם להמשיך לנצח. תבדקי היטב את החוזה עליו חתמת ואם ההגבלות החדשות אינן רשומות שם, תשקלי את צעדייך נגד המכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למכשיר להסרת שיערנטלי לוי17/07/2011
שלום רב
אני בחורה בת 32,ואני מעוניינת לדעת האם המכשירי הלייזר או האינפרא אדום הביתיים עושים את אותו ההפקט כמו במכונים?
אם זה עניין של יותר זמן אז זה לא נורא.
פשוט מסקרן אותי לדעת אם זה שווה את ההשקעה,ואם כן אז איזה מכשיר
נחשב לאיכותי היום שאתם ממליצים?
תודה מראש
ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה למכשיר להסרת שיער - תגובה
שי שחר17/07/2011שלום ליאורה
המכשירים הביתיים הם בשיטת הבזקי אור ולא לייזר,העוצמות נמוכות מאוד ואין להשוות למה שהמכונים מציעים מבחינת אפקטיביות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה רבה על התגובה המהירה
נטלי לוי17/07/2011אני מודה לך מאוד,ושיהיה לכולם המשך נפלא וטוב,ושבוע קל. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי תודה רבה על התגובה המהירה - תגובה
שי שחר17/07/2011אמן כן יהי רצון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש ממש לא!!!!!
rרוית18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות לאחר הסרה בלייזרגיא17/07/2011
אני אחרי טיפול ראשון ברגליים. עברתי טיפול במכשיר הלייטשיר.
הבנתי שחלק מתופעות הלוואי הוא גירוי והופעת אדמומיות באיזור הטיפול..
אני כבר חודש אחרי אותו הטיפול - הגירוי כמעט חלף, אבל האדמומיות (מן נקודות בולטות ואדומות) למרות שפחתה עדיין קיימת ולא חולפת לחלוטין במקומות מסויימים.
האם אני סובל מזיהום כלשהו?
אני חושש שכשיגיע זמן הטיפול הבא (עוד כחודש) לא אוכל לעבור אותו בגלל האדמומיות הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות לאחר הסרה בלייזר - תגובה
שי שחר17/07/2011שלום גיא
אדמומיות בד"כ חולפת לאחר שבוע-10 ימים.
ייתכן שהסיבה היא טיפול בעוצמה גבוהה מידי או תיתכן סיבה רפואית ולכן אני מציע לראות רופא עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער- חובת גילוח קודם?שני16/07/2011
שלום, אני התחלתי טיפולים באיי פי אל אנרגיה צהובה משהו כזה,
זה אצל מישהי פרטית בשכונה,
טיפולי רגליים, והיא טוענת שהיא עושה את הטיפולים על שיער, בלי לגלח קודם לכן, ובין לבין המליצה ממש לעשות בשעווה
אני לא יודעת את השם המדויק של המכשיר
שאלתי היא אם זה הגיוני ואם קיים דבר כזה ואם זה לא בפירוש יפגע באיכות הטיפול?
אני לא רוצה לבוא אליה בטענות לפני שאני בטוחה שדבריה אינם נכונים
ובמידה והם שגויים, האם כדאי פשוט על דעת עצמי לגלח לפני הטיפול (יום לפני?) ובין לבין , לא לעשוות בשעוות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער- חובת גילוח קודם? - תגובה
שי שחר16/07/2011שלום שני
אם אפשר, כיתבי אלי את שם המכשיר המלא ובידקי איתה איך בדיוק מתבצע הטיפול ומה קורה אחרי כן, ואנסה לבדוק עבורך.
אני יודע שיש מכשירים שלא מגלחים בשבילם את השיער ולפעמים מיד אח"כ הקוסמטיקאית עושה שעווה. זה מבחינתי פסול וממש עינוי לגוף.אל תסכימי לפרוטוקול כזה.
בעיקרון לא נהוג לבצע שעווה בין טיפולי הסרת שיער אלא במקרים חריגים כמו הפסקה גדולה בין שני טיפולים ואם כבר אז לפחות חודש לפני הטיפול הבא. אחרת השעווה פוגמת בשורש ואפקט הטיפול יקטן.
ממתין לתשובתך לגבי המכשיר.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שני18/07/2011שאלתי אותה והיא אמרה בפירוש שאלה הוראות היצרן ושאני יכולה להוריד לפני כן עם גילוח או בכלל לבוא בלי שיערות אם אני רוצה אבל שהתוצאות יהיו פחות טובות
אין לי את השם המדויק אבל כפי שכתבתי קודם
זה טכנולוגיית קרן אור צהובה איי פי אל...
מקווה שזה נותן מידע כלשהו
ממש מקווה שלא מטעה אותי
היא מדברת נורא בביטחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שי שחר18/07/2011שני שלום לך שוב,
בבקשה ממך ומכל הגולשים: כדי להשיב לכם תשובה יסודית, אנו מבקשים להקפיד ולציין שם המלא של מכשיר עליו אתם שואלים, גיל , עור בהיר/כהה , איזורים בגוף עליהם מדובר, ובאמת,כל פרט שיעזור להעניק לכם תשובה יסודית וברורה.
ובמקרה שלך שני, צר לי שאיני יכול לעזור הרבה היות וביקשתי ממך את שם המכשיר ועדיין קיבלתי ממך תשובה כללית לחלוטין.
לכן, נותר לי להמליץ שתתני אמון בקוסמטיקאית שלך אבל מניסיון של אחרים אני לא ממליץ שמיד לאחר הטיפול תבצעו שעווה.
שיהיה לכולנו בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות לי על טיפולגל14/07/2011
1.האם אפשר לשלב בין טיפול בלייצ'ר ל D.P.C שמבוסס על קרן אור?
2. המליצו לי לא לעשות לייזר/קרן אור /אינפרא בפנים. האם דין (מסביב) הפטמות כדין הפנים- כלומר - מקום הורמונלי שלא כדאי להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או פס טבור
גל14/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות לי על טיפול - תגובה
שי שחר15/07/2011שלום גל
מדוע ובאיזה איזור חשבת על שילוב בין שתי טכנולוגיות?
ולגבי איזורים הורמונליים ,יש סיכון שיתעוררו זקיקים רדומים ויצמח עוד שיער שאולי יהיה קשה להסירו בעתיד.עלייך לקחת זאת בחשבון ולהחליט אם בכלל להתחיל שם בהסרת שיער בלייזר או ללכת למשל על אפילציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת השאלה
גל18/07/2011זאת השאלה. האם מסביב לפטמות ופס טבור אלו איזורים הורמונליים שלא כדאי לעשות בהם טיפול? האם קרן אור יותר טוב מלייזר במקרה הזה? איפה יותר הורמונלי בפטמות או בפס הטבור?
סגרתי עם אמריקן לייזר ויש להם את ה DPC אבל גם לייצ'ר ייכנס בקרוב, לכן שאלתי אם אפשר לשלב- לדוגמא אם אין תוצאות טובות מהקרן אור, אז לעבור ללייזר. האם זה בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ למיואשת..מיואשת14/07/2011
שלום
עברתי טיפולי אפילציה בפנים במשך כ- 4 שנים, ללא שיפור משמעותי. כשהתייאשתי התחלתי למרוט בפינצטה (כל יום כל יום כי זה פשוט צומח מהר) ואח"כ התחלתי אייפיאל, אני עושה את זה כבר שלוש שנים ואין שיפור...כבר התחלתי להתייאש. יש המלצות? באמת שאני כבר מיואשת מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ למיואשת.. - תגובה
שי שחר14/07/2011שלום מיואשת
ממש מצטער בשבילך ומזדהה איתך.
העצה היחידה שאפשר לתת לך,כי כבר באמת ניסית הכל,הוא לעזוב את הקוסמטיקאית שעושה לך כבר שלוש שנים IPL ,וללא שום תוצאה, ולגשת למכון רציני לייעוץ והתאמה של טיפול שאולי יהיה יעיל עבורך. בינתיים,רצוי שתתאפקי ולא תתלשי שיערות ,לא מהפנים ולא משום מקום אחר, כי על כל שיערה שאת תולשת,עלולות לצאת שתיים חדשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד כמה הבהרות..
מיואשת14/07/2011תודה על התגובה המהירה,
קראתי קצת בפורום והבנתי מהתשובות שהדבר הכי טוב לשערות שחורות ופלומתיות ולעור בהיר זה אייפיאל, לא? תוכל לתת הכוונה כללית אם זה לא? מה כן יכול להיות?
בנתיים העצה האחרונה שקיבלתי היא לא לגעת בשערות בין טיפול לטיפול ו"למשוך" את הזמן בין טיפול לטיפול שיהיה כמה שיותר ארוך, הבעיה שהשערות מתארכות מהר ולא נעים ככה... העצה שלפני דווקא אמרה לגלח כמה שיותר בין טיפול לטיפול ואז השערות יהיו יותר עבות. תוכל לשפוך אור על הנושא? מרוב עצות לא מבינים כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עוד כמה הבהרות.. - תגובה
שי שחר14/07/2011מרוב עצות גדלות השיערות..מבין למה את מיואשת.
נכון שIPL אפקטיבי לשיערות שחורות פלומתיות אבל אם את מבצעת טיפולים כבר שלוש שנים ואין תוצאות אז כנראה שבאמת הבעיה היא הורמונלית ורצוי שתבדקי כיצד לפתור את הבעיה הזו לפני כל שאלה על איזה מכשיר יתאים לך,כי שום מכשיר לא יביא את התוצאות המצופות למטופלת שאינה מאוזנת הורמונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן-
מיואשת14/07/2011יש מצב שאני לא מאוזנת הורמונלית. יש חשד לשחלה פוליציסטית ולטוסטסטסרון טיפלה יותר מדי גבוה, אבל רק טיפה. איזה איזון אפשר לקבל חוץ מגלולות (שגם זה נוסה ולא עבד..)? אפילו משהו אלטרנטיבי אני מוכנה לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן- - תגובה
שי שחר14/07/2011במצב של שחלה פוליציסטית אין לבצע טיפולי הסרת שיער
בנושאים רפואיים אינני בקיא וממליץ לך לבדוק בפורומים הרפואיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע..
מיואשת14/07/2011אין לבצע כלל? שום כלום? אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע.. - תגובה
שי שחר14/07/2011לא עושים כלום,הכוונה לשימוש במכשירי הסרת שיער וכדומה.
פונים לרופא כדי לנסות ולבדוק את הבעיות ההורמונליות.
מציע לגזור קצק קצר את השיער אך לא למרוט בפינצטה.
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר או אינפרא אדוםסתיו13/07/2011
היי,
אני בת 19 ומעוניינת להתחיל טיפולים בהסרת שיער באיזור בית השחי ומפשעות.
הייתי רוצה לדעת איזו שיטת טיפול עדיפה.
אני בעלת שיער חום כהה ועור רגיל, כלומר חום בהיר כזה..
הייתי בנאנורפיל לפגישת ייעוץ ונאמר לי שאינפרא אדום זו שיטה גרועה שדרושים הרבה יותר טיפולים בה וכי היא עלולה לגרום לצמיחה מואצת של השיער.. מצד שני יש לי חברות שעושות אינפרא והן מאוד מרוצות.
מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה?
ובאיזו שיטה יש פחות טיפולים?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר או אינפרא אדום - תגובה
שי שחר14/07/2011שלום סתיו
אני לא אכנס כאן לפירוט והבדלים בשיטות מכיון שיותר חשוב להתייחס לנתוני הבסיס שלך:
שיער חום כהה ועור שאינו מאוד בהיר, אלו הם הנתונים שמשנים וחשוב להתאים לך מכשיר
שיהיה אפקטיבי בהתאמה.
למכשירי אינפרא סוג אחד של גל אור ואילו ל-IPL למשל,כמה סוגים של גלי אור,ביניהם גם אינפרא. ללייזר קשה לעבוד על שיער שאינו ממש ממש שחור.
בלייזר ,טיפול אחד שווה לשלושה טיפולי IPL בערך, אבל שוב,יתכן שלייזר לא יהיה אפקטיבי.
מציע שתגשי גם למכון שעובד עם SHR ותהדקי מה יאמרו לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מכון הסרת שיעראלעד12/07/2011
שלום רב,
ברצוני לבצע הסרת שיער באזור מסויים בגוף. קיבלתי הצעות מ-2 מכונים.
ההפרשים מאד משמעותיים במחיר. מדובר על 4,000 באמריקן לייזר, אל מול 9,000 ברונית רפאל.
רונית רפאל נשמע רציני ומקצועי יותר. אך בכל זאת מדובר בסכום כסף גדול.
שאלתי היא האם הטיפול הוא אינדיבידואלי לכל גוף או שמא המקצועיות של המטפלים קובעת באופן משמעותי מה יהיו התוצאות?
אשמח גם לשמוע מגולשים נוספים על טיפולים ושביעות רצון ממכונים אלו.
בתודה מראש,
אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מכון הסרת שיער - תגובה
שי שחר13/07/2011שלום אלעד
כפי שרשמתי כאן רבות, לא רצוי להתרשם רק מפירסומות כאלו או אחרות.
כמובן שחשובה מאוד המקצועיות של המטפלים ומי מטפל בך ולא פחות חשוב באיזה מכשירים משתמשים באותו מכון ספציפי.
מומלץ לדעתי לשוחח עם מטופלים בכל מקום שאליו אתה ניגש לייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות בחזה וסביב הפטמותדנה12/07/2011
שלום רב,
אני בת 21 בעלת עור לא בהיר ולא כהה ושיערות כהות.
אני מטפלת כרגע בלייזר בפנים, בבטן וברגליים, בינתיים התוצאות לא משהו.
יש לי גם שיערות בחזה וסביב הפטמות שמאד מטרידות אותי.
שאלתי היא כזו: האם להתחיל גם שם טיפולים בלייזר או לעבור לשיטה אחרת, אפילציה למשל?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורא
גלי12/07/2011אל תעשי אפילציה כולי צלקות .... וכתמים ( והקוסמטיקאית מנוסה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיערות בחזה וסביב הפטמות - תגובה
שי שחר12/07/2011שלום לך
עד כמה שידוע לי אין בעיה לעשות שם טיפולי לייזר, אך לא מאוד קרוב לפטמות
היות ואפילציה עלולה להשאיר תופעות לוואי ניתן לטפל במכשיר סלקטיף פרו סביב לפטמות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח או מריטה לפני טיפול בלייזר?מירה12/07/2011
אני עוברת טיפול לייזר להסרת שיער בפנים. במקום שתי קוסמטיקאיות, אחת נוהגת לגלח את השיער לפני הטיפול, והשניה למרוט בשעווה. איזה טיפול יעיל יותר? דרך אגב, אחרי הטיפול, עדיין נשאר קצת שיער, האם מותר להוציא בפינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי, אפשר תשובה בבקשה? דחוף לי
מירה13/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח או מריטה לפני טיפול בלייזר? - תגובה
שי שחר13/07/2011מצטער חמודה, מרוב צפיפות לא ראיתי את שאלתך.
מריטה בשעווה לפני טיפול הסרת שיער גורמת לטיפול להיות לא יעיל היות ואנחנו צריכים את השורש של השיער בשביל הטיפול.
לא ממליץ למרוט בפינצטה אלא להניח לשיער לנשור אחרי הטיפול או לגזור מעט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות-סכנות בהסרת שיער ושיטה מומלצתגריזלי קטן11/07/2011
שלום
הייתי בייעוץ לגבי הסרת שיער והרופא אמר שיש בעייתיות לטפל בי בגלל שיש לי נטייה לפגמנטציה בעור
גוון עורי בינוני- כהה, והשיער כהה, אולם חלק ממנו פלומתי ובהיר.
כמו כן- יש לי הרבה נקודות חן ונטייה להשתזף ולהצטלק בקלות
מהי השיטה המומלצת להסרת שיער?
כמו כן- רציתי לדעת האם ישנו איזשהו סיכוי שהורדת שיער לצמיתות בדרכים של לייזר/ אינפרא עלולים להעלות את הסיכויים לסרטן העור, או ליצור סיבוכים במערכת הרבייה (למשל- לייזר בבטן- וסכנה כלשהי לאברים הפנימיים)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות-סכנות בהסרת שיער ושיטה מומלצת - תגובה
שי שחר11/07/2011שלום לך
מומלץ לעבוד אצלך עם IPL שיש לו אופציה לעבוד על מטופלים כהי עור. בגלל הנטייה לפיגמנטציה הייתי נזהר מלהתחיל טיפולים בקיץ.
לא הוכח שום קשר בין בעיות במערכת הנשית לבין טיפולי הסרת שיער.
במידה ויש חלילה גנטיקה של סרטן עור במשפחה, צריך לשקול היוב אם להתחיל בטיפולים כאלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ככל שהשורש שחור כך קל להסיר אותו?שאלה10/07/2011
או להיפך? כי הרי כשהשורש שחור הוא חזק יותר לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל שהשורש שחור כך קל להסיר אותו? - תגובה
שי שחר10/07/2011שלום רב
במכשירי הסרת שיער השורש צריך להיות בשלב הצמיחה כאשר הוא חזק ושחור ואז האפקטיביות של הטיפול טובה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בן 17שאלה10/07/2011
הי.אני בן 17 ודי שעעיר.הבנתי שרצוןי לא להתחיל בגיל כזה כי אין עדיין איזון הורמונלי.
אבל האם יש אזורים שמאוזנים יותר הורמונלית ואפשר להתחיל בטיפול? כי זה ממש מפריע לי.כי אפשר להגיד שאינני חושב שיגדלו לי עוד שיערות ברגליים בישבן ובידיים יותר משייש לי עכשיו.אם כי לעומת זאת מתחיל לגדול לי על הכתפיים ובבטן ושם זה באמת נראה כאילו זה לא יעצור בקרוב. מה אתה מציע? אני גם לא רוצה ללכת לייעוץ במרפאות כיי יש להם איננטרס שאעשה אצלם טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 17 - תגובה
שי שחר10/07/2011שלום רב לך
כשמדברים על חוסר איזון הורמונלי מתכוונים על איזון בגוף ולא בשיערות. כשהגוף לא מאוזן הורמונלית אז יש השפעה על טיפולי הסרת שיער בכך שהצמיחה לא ממש תיעצר בעקבות הטיפולים והענין ייארך די הרבה זמן עד שתקבל איזושהו דילול.
אז לשיקולך ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)