מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיעריעל26/06/2011
לפני 10 שנים עשיתי סדרה של 6 טיפולים בלייזר במדיקל סנטר בהרצליה.
בבתי השחי הרגשתי שיפור ממשי בשני הטיפולים הראשונים , ומהטיפול השלישי השיער חזר לצמוח כרגיל ואולי אף יותר.
אני מעוניינת להסיר שיער בבית השחי ובמפשעות, ואם זה יצליח אני מאוד רוצה גם ברגליים. אני בת 37 צבע עורי חום (לא כהה) והשערות בצבע שחור.
אשמח לקבל חוות דעתכם באיזה טיפול להשתמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
שי שחר26/06/2011שלום יעל,
לא ציינת אם השלמת 6 טיפולים בבית השחי ואם לאחר שהשיער שוב צמח לאחר הטיפול השלישי,המשכת בטיפולים באיזור זה ??
כיום ,מכשירי IPL מתקדמים מאוד ובנויים לטפל בעור כהה ,והייתי ממליץ שתבדקי זאת אצל קוסמטיקאית טובה ומהימנה או באחד המכונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
יעל26/06/2011תודה על תשובתך המהירה!
השלמתי את 6 הטיפולים , אך לא המשכתי מעבר להם.
היות והשוק מוצף במכונים וקוסמטיקאיות שמתעסקים בתחום, אני לא יודעת איך באמת ניתן למצוא קוסמטיקאית טובה ומקצועית כפי שאתה כותב , האם יש מספר סוגים של מכשירי IPL ? איך ניתן לדעת איזה מכשיר הכי טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר26/06/2011שלום לך שוב,
המוטו שלי אומר שגם בשימוש עם מכשיר הכי טוב,אם המטפל לא ממש יודע לעבוד,אז לא יהיו תוצאות.
אכן ישנם המון מכשירי IPL בשוק, כולם אמורים לעשות את העבודה.צריך גם לקחת בחשבון שהשיער כבר נפגע ממכשיר לייזר וכמטפל אתה מקבל שיער שאני מכנה אותו "לא בתולי".
אסור לי להמליץ כאן ולכן אני מציע שתבדקי באינטרנט על מכונים באיזור מגורייך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שערות מתחת לעור במפשעהסימה25/06/2011
שלום רב,
אני בת 24, שמורידה שערות באזור המפשעה , מעט בסכין גילוח, אך רוב הפעמים בשעווה.
בשני המקרים אחרי כמה ימים מתחיל למוח שיער מתחת לעור, וזה גורם לפצעונים. זה גם לא נעים, גם מביך, וגם לפעמים כואב אם הפצעונים גדולים יחסית.
האם תופעה זו היא כתוצאה מדרך השרת השיער?
מבחינת שימוש בשיטות אחרות יש לי חשש, כמו הלייזר וכולי.
אנה תדריכו אותי איך אפשר להימנע מתופעה זו?
שאלה נוספת מה זו שיטת ה-IPL? האם היא בטוחה? האם יש לה תופעות לוואי? אני מעוניינת להסיר שיער בשיטה זו בבית שחי, האם שיטה זו בטוחה?
תודה מראש,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שערות מתחת לעור במפשעה - תגובה
שי שחר25/06/2011היי סימה
לגבי הפצעונים,נסי למרוח לאחר המריטה חומר שנקרא פוליסן ונמכר אצל הקוסמטיקאיות.
IPL זו שיטת INTENSE PULSE LIGHT,הסרת שיער בהבזקי אור,הוכח כבטוח לטיפול בכל האיזורים בגוף ומתאים גם לכהי עור.
יש לבחור מטפל/ת טובים ובעלי ניסיון ואני ממליץ שתטפלי גם במפשעות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות לאחר הסרת שיער ע"י מכונהעדי25/06/2011
שלום,
התחלתי להשתמש לו מזמן במכשיר גילוח של בראון להסרת שיער מהרגליים. בפעם הראשונה שהשתמשתי בו, הייתי נורא מרוצה והשיער לא צמח לי במשך שבועיים בכלל, אפילו לא התחיל לצמוח.
לאחר שהשיער כבר התחיל לצמוח, השתמשתי במכונה שנית. ומאז שמתי לב שאחרי כל פעם שאני משתמשת במכונה, נוצרות נקודות שחורות וגם כמו תלתלים כאלה של השערה - שבמקום שהמכונה תוריד אותה, היא גורמת לה להתעגל כזה, ממש כמו תלתל, ובנוסף, יש אפילו שערות שצומחות מתחת לעור. כלומר , רוב השיער יורד מהרגליים אבל חלק ממנו נשאר בצורת נקודות שחורות או תלתלים כאלה.
מאז שהתחילו לי הבעיות האלה, אני גם נאלצת להסיר את השיער עם המכונה פעם בשבוע ככה, וממה שהבנתי, היתרונות של מכונה זה שלא צריך להסיר שיער כל שבוע.
אבקש את עצתכם ופתרונות מה לעשות כדי לפתור את עניין התלתלים והנקודות השחורות,
מקווה שהסברתי את עצמי נכון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות לאחר הסרת שיער ע"י מכונה - תגובה
שי שחר25/06/2011שלום עדי
הסברת את עצמך מצוין.
הטראומה שנגרמת לשיער מן התלישה גורמת לצמיחה הפוכה שלו אל מתחת לעור.
השיער ה"מתולתל" שאת רואה,הוא שיער שצמח הפוך שהמכונה הצליחה איכשהו לשלוף החוצה.
אני מציע שתבדקי בפארמים השונים על תכשירים המונעים צמיחה הפוכה שאותם ניתן למרוח לאחר הטיפול במכונה.
אצל הקוסמטיקאיות נמכר תכשיר שנקרא פוליסן אך לא רצוי לחשוף הרגליים בשמש בזמן השימוש בו.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה באיזור הכתפייםמישהי25/06/2011
לאחרונה שמתי לב שבאיזור הכתפיים ישנן שערות מאוד שחורות ועבות שלא היו לפני כן. אציין שבמכון בו אני מבצעת את הטיפולים הזהירו והתריעו מפני מצב שכזה שכן זהו איזור הורמונלי.
שאלתי היא האם יש טעם להמשיך ולבצע טיפולים על האזור כדי לנסות להסיר גם את השיערות הללו או שמצב כזה השיערות לא יוסרו ועדיף פשוט להפסיק את הטיפול באיזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה באיזור הכתפיים - תגובה
שי שחר25/06/2011שלום לך,
ההיגיון אומר שאכן אולי יהיה ניתן בהמשך לפגוע באותן שיערות שחורות שהתעוררו עקב טיפולים. זה גם תלוי בסוגי המכשירים שיש שם.
רצוי מאוד שתתייעצי עם מטפלייך בנוגע לניסיון שיש להם עם המשך טיפול בשיער מסוג זה ואז תוכלי לקבח החלטה סופית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שללתי מכונים ...
אביב28/06/2011רציתי לנסות לעזור לו בעניין הזה, הרי בחירה אחת מוטעית ואכלת אותה. הנטייה היום של הצעירים היא לבחור במקום שהוא יחסית זול וברור שהמומחיות של המקומות האלו ושל כולם זה למשוך את הלקוחות להיות מטופלים דווקא אצלהם, ממש חשוב לי שהאנשים שבוחרים להתחיל בטיפולים יבחרו במקומות ראויים ואז מה יקרה אם תוסיפו עוד 5 אפילו 10 אלף, בסופו של דבר זה ישתלם לכם! בעניין הלייזר המחיר זה אפילו לא גורם שאמור להשפיע על הבחירה שלכם, זה הביטחון שלכם אתם שווים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שללתי מכונים ... - תגובה
שי שחר28/06/2011בגדול אתה צודק אולם לדעתי יש לבדוק כל מקרה לגופו ולא להכליל כי תמיד ובכל כלל,יש יוצאים מן הכלל.
אני מסכים בהחלט שבהרבה מקרים מה שמשלמים בזול,עולה אח"כ ביוקר , ומציע לכל הגולשים תמיד לבדוק מי מטפל בהם, באיזה מכשיר משתמשים,איך היחס ללקוחות,והאם הם יקבלו תור לטיפול בתאריך שהם צריכים להגיע לטיפול.
לכן גם חשוב מאוד להגיע למכון ולשוחח עם לקוחות שנמצאים שם, לבדוק שאם המטפל אמור להיות רופא,הוא אכן רופא ומה היא הכשרתו הרפואית וכו'
אז שיהיה לכולם בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול שיער בלייזר בידייםרונן25/06/2011
לילה טוב...
כיום אני בן 19 ופעם בחודש- חודשיים אני מוריד עם מכונת תספורת את השיערות בידיים ,אני לא מוריד עד לרמה של גילוח אלא אני שם שלב מסויים(איזה מספר 9) השיערות נורא שחורות וכמות השיערות עצומה , ד"א גם לפני שהיתי מוריד, כמות השיערות הייתה עצומה..
היתי מעוניין לדלל את כמות השיערות בידיים באמצעות לייזר ולא להוריד לגמרי , אני מבין שכמות גדולה של שיער לא תחזור לצמוח.
אבל מה לגבי השיער הנותר הוא עדיין ימשיך לצמוח בצבע כהה ... אני עדיין אצטרך להמשיך את הסיוט של הורדת שיער כל חודש חודשיים...? או שהשיער יגיע לאורך נורא קטן והוא יהיה פחות כהה?
את האמת שחשבתי גם על הרגליים אבל אני יותר רוצה לעשות על הידיים כי זה נורא מפריע לי...
ד"א בכל טיפול וטיפול בלייזר, כל השיער שהיה לי יירד נכון? כי אז אנשים יקלטו שאני עושה לייזר וזה די מביך אותי... כמובן שאפשר לעשות גם בחורף אבל עדיין זה יוצר סיטואציה מביכה...
כמה זמן ייקח לי לעבור את הסיטואציה המביכה הזאת?
זה יכול להגיע אפילו לשנה אם לא יותר? או שזה עניין של כמה חודשים?
אני מבין שזה גם יעלה לי פחות לא?
ביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול שיער בלייזר בידיים - תגובה
שי שחר25/06/2011שלום רונן,
קשה מאוד לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
מצד אחד אתה מעונין להסיר שיער ומצד שני החשש שלך שיראו צמיחה לא אחידה וכו' מונע ממך מלהתקדם בנושא וחבל.
בין טיפולים מותר לגלח את השיער שצמח.
שיער בין טיפולי לייזר אינו צומח אחיד,יש שיער שהוא גם קצת ארוך ויש שיער שהוא גם כהה. ככל שהטיפולים מתקדמים,השיער הופך כולו יותר בהיר.
באיזורים כמו ידיים ורגליים אני ממליץ לטפל בחורף, אלא אם כן אתה כל הזמן לובש מכנסיים ארוכות, וזאת בגלל שהאיזורים הללו חשופים לשמש.
בד"כ מדובר ב8-12 טיפולים לדילול יפה ומספק,זה עלול להתפרס לאורך שנה וחצי-שנתיים וחצי
אני לא ממליץ להתחיל טיפולים לפני גיל 21,אך אם בכל זאת החלטת,גש לייעוץ במספר מכונים,שם יוכלו לתת לך מידע קצת יותר מפורט וספציפיבהסתמך על בדיקת סוג השיער והנתונים האחרים שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש הרבה זמן...
רונן25/06/2011שנה וחצי התכוונת לרגליים או לידיים? כמות הטיפולים הזאת היא בכלל להסרת שיער לצמיתות לא? בן דוד שלי עשה באזור הידיים הסרה מלאה וזה לקח לו איזה 10 טיפולים וכבר בטיפולים האחרונים בקושי היה לו שיער כבר על הידיים... אז איך לדילול זה ייקח כל כך הרבה זמן?...
וואו זה הרבה מאוד זמן וזה עולה בדיוק כמו הסרת שיער ....
בקיץ באמת אין סיכוי שאני אוכל לעשות לייזר כי כל פעם שאני יוצא החוצה אני נשרף,מה גם כנראה שהעבודה שלי תדרוש שהות בחוץ.... שום קרם לא עוזר לי... ככה שאפשר לעשות מין דבר כזה שאני אעשה את הטיפולים רק בחורף?... או שזה לא יהיה אפקטיבי וצריך לעשות כל זמן מדוייק?
אני קורא באתרים למיניהם והם כותבים שעושים איזה 5 טיפולים וזה מספיק וזה גם עולה פי 2 פחות מהסרת שיער ... אני לא יודע...
נ.ב
לא כל כך ענית לי מה יהיה לגבי השיער הנותר.... הוא עדיין ימשיך לצמוח כל חודש חודשיים לאורך כזה שאני אצטרך להוריד עם המכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש הרבה זמן... - תגובה
שי שחר25/06/2011רונן יקר,
ציינת מספר פעמים "עולה כמו הסרת שיער"
קשה לי מאוד להבין איזה טיפולים אתה רוצה לעבור ועל איזה טיפולים אני עונה לך
בבקשה עיין שוב בשאלות שלך ואשמח אם תעשה קצת סדר בדברים ואז אענה לך שוב ומקווה שאצליח לעזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש...
רונן25/06/2011זה " עולה כמו הסרת שיער שבה מורידים את כל השיער שבאזור מבלי שיצמחו יותר...
אני מחפש ש50 אחוז מהשיער יירד ולא יצמח יותר וחצי מהכמות שנותרה תהיה פלומתית יותר אבל שעדיין תישאר על היד ושלא תצמח למימדים כאלו שאני אצטרך להוריד עם מכונה... זה כל מה שביקשתי...
לדבר הזה צריך 12 טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ש... - תגובה
שי שחר25/06/2011רונן יקר
כל טיפולי הסרת השיער עשויים להביא לדילול של 60-80 אחוז בצמיחה,לאחר סידרה של טיפולים. בין טיפול לטיפול אין צמיחה אחידה,יש איזורים שצומחים ויש איזורים שאין בהם צמיחה.
כל יועץ שיראה אותך,לא יוכל לקבוע בוודאות כמה טיפולים תצטרך כדי להגיע לדילול המשמעותי כי זה תלוי בהמון גורמים.
בד"כ מדברים עם גברים על 10-12 טיפולים(ויש הרבה יוצאים מן הכלל).
רק בתום סידרת טיפולים והמתנה של מספר חודשים,יתחיל השיער לצמוח באחידות,הרבה יותר חלש ויותר פלומתי.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן לשאלות,אני כותב מניסיון
אביב27/06/2011טוב אז קודם כל אני ממש מזדהה איתך אני הייתי באותו המצב, אמנם לא שיערות בידיים, אבל שיערות בגוף. אז ככה, קודם כל על מכון הסרת השיער- אל תתפשר!! לך למקום מוכר וידוע ולא לאיזה קוסמטיקאית או קליניקה קטנה, דבר שני יש לך נתונים טובים להצלחה של הלייזר, שיער שחור וצפוף הלייזר פשוט אוכל את השיער הזה, לי היה שיער שחור, צפוף ועבה ברגליים ואחרי הטיפול הראשון (הראשון!!!) השיער איבד מהצבע שלו, קיבל דילול משמעותי, נהיה הרבה יותר דק ורך.. בעיקרון המצב קצת בעייתי כי בקיץ יהיה לך קשה ללכת עם חולצה ארוכה, גם אתה צריך לגלח לגמרי עם סכין את השיער כשאתה מגיע לטיפול (הם מגלחים לך שם), המקום אדום מאוד וכואב אחרי הטיפול, בקיצור צריך להשמר טוב מהשמש ויקלטו שאתה מגלח אם אתה מתבייש או משהו (: , בכל מקרה אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה12 טיפולים בגלל שהמחיר הוא ממש לא משמעותי בין 6 ל12, ליתר ביטחון קח את ה12 ואולי תחליט גם שאתה רוצה להיות חלק כמעט לגמרי בידיים (יש הרבה גברים חלקים מאוד), בעיקרון אני חושב שהייתי במצב שלך מבחינת כמות וצבע שיער, אני מטופל במכשיר הלייטשיר (לייזר, לא קרן אור), לא התנסיתי בקרן אור ואני גם לא מתכוון להתנסות בזה, לדעתי לך רק על הלייזר!!! כנס ליעוץ ברשתות מוכרות, תראה מה מתאים לך ותקבל חוות דעת כמו שצריך, אל תחפש את כל התשובות פה בפורום, יש דברים שאי אפשר לקבל בלי להסתכל על השיער, אני במקומך הייתי מתחיל לעבוד עכשיו בשביל לחסוך ללייזר ומתחיל את הטיפולים אחרי הקיץ (נובמבר אחלה מועד להתחיל), בכל מקרה אני מטופל ברשת מרפאות בתל אביב, אין מרוצה ממני ואני לא איזה יחצ"ן או משהו, אם תרצה עוד תשובות והכל אז תשלח הודעה במייל או פה, אני מטופל כמעט בכל הגוף חוץ מאיזורים הורמונליים מהחשש שיצמח יותר. בהצלחה ומקווה שעזרתי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונן לשאלות,אני כותב מניסיון - תגובה
שי שחר28/06/2011שלום "גל"
מכבדים כאן את ניסיונך האישי אולם הפורום איננו המקום לשלול אף מכון גדול או קטן.
מקומות מוכרים וידועים בעלי תקציבי פרסום גבוהים,אינם בהכרח המקומות הכי טובים ומתפקידי כאן כיועץ, לתת את כל התמונה לגולשים.
ולך רונן, מייעץ לא להתחיל טיפולים לפני גיל 21-22 וכמובן כפי שאני רושם כאן תמיד, לגשת לייעוץ במכון ולשוחח שם עם מטופלים בכדי להתרשם אישית ולא ממה שכותב לך גולש כזה או אחר מנסיונו האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייטשיר דואטהבר24/06/2011
שלום,
רציתי לדעת האם גם הידית הגדולה של המכשיר העובדת על הבדקים היא מטכנולוגיית הלייזר (או שמא מדובר בIPL). והאם טיפול בכל אחת מהידיות של המכשיר אפקטיבי באותה מידה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייטשיר דואט - תגובה
שי שחר24/06/2011שלום רב לך
לייטשיר דואט הוא מכשיר לייזר לכל דבר, יש שתי ידיות, אחת רחבה והשניה קטנה יותר לאיזורים קטנים ובעייתיים. הן אפקטיביות באותה מידה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמה23/06/2011
האם חשיפה לשמש בזמן טיפולים בשיטת ה-SHR אכן בטוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר23/06/2011שלום רב
הרשו לי לומר את האני מאמין שלי בנושא שיזוף במהלך טיפולי לייזר :
יש להימנע מלהשתזף לפחות חודש לפני טיפול וגם אם במהלך אותו החודש אתם נחשפים לשמש,חובה להשתמש במקדם הגנה גבוה על האיזור המטופל.
כהי עור-צריכים להיזהר שבעתיים
אני רוצה לציין גם שרחצה בבריכה(גם בריכה מקורה) לפני טיפולים עלולה לגרום יובש לעור(בגלל הכלור) ,והגעה עם עור מיובש לטיפולים,מסכנת אתכם וחושפת אתכם לכוויות שעלולות להיגרם.
סביר להניח שמכונים שמאפשרים שיזוף לפני טיפול, פשוט עובדים באנרגיה ממש נמוכה ובמקרה של לפחות מכשיר אחד שמפורסם עליו שניתן להשתמש בו עם שיזוף,ראיתי במו עיני את הוראות השימוש למפעילים,והיצרן בפירוש אסר שיזוף לפני טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר להסרת שיערמינה22/06/2011
שלום
האם מכשיר מי להסרת שיער _ מכשיר ביתי) מתאים לאיזור השפם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר להסרת שיער - תגובה
שי שחר23/06/2011היי מינה,
היצרן אוסר להשתמש בME באיזור הפנים. לתשומת ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרונית22/06/2011
מחר אני הולכת לקוסמטיקאית שעובדת בשיטת האלוס
מה זאת השיטה הזאת?
האם היא יעילה לשיער שחור ועור בהיר?
כדאי להתחיל בסדרה של טיפולים או טיפול בודד?
לאיזה תוצאות אני יכולה להגיע בשיטה הזאת?
מה עליי לשאול את הקוסמטיקאית?
איך אדע שאני רואה תוצאות טובות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
שי שחר22/06/2011היי רונית,
שיטת האלוס משלבת אנרגית אור וחשמל(RF), זו טכנולוגיה ייחודית עם אנרגיה כפולה באיזור המטרה. המכשיר נחשב בין הטובים בשוק.
התוצאות משתנות בהתאם לאיזור המטופל ובהתאם לפרמטרים האישיים שלך.
קודם כל תהיי רגועה-אם יש שיער שחור ועור בהיר,המכשיר מת על זה:)
חשוב מאוד יהיה שהאיזור המטופל יגולח היטב לפני הטיפול כי המכשיר הזה אינו אוהב זיפים, וזיפים פשוט "גונבים" מהאנרגיה שאמורה לפגוע כולה בשורש השיערה.
אל תנסי לבקש הבטחות על התוצאות או על משך הטיפולים מכיון שכאשר אנחנו מתחילים לטפל במטופל חדש, אנחנו לא ממש יודעים לאן המטופל עצמו,אינדוידואלית,ייקח אותנו עם תוצאות הטיפול. בעיקרון בין טיפול לטיפול אמורה הצמיחה להיות יותר ויותר דלילה ואז זהו סימן לתוצאות טובות. השיער נחלש יותר עם הטיפולים ואז מרחיקים את טווח הזמן שבין טיפול לטיפול.
מציע לך לשאול את הקוסמטיקאית לגבי משחת אילחוש נגד כאב במהלך הטיפול.
לקחת טיפול בודד או סידרה? היות וטיפול בודד ממש לא מהווה אינדיקציה לעתיד, אני חושב שאם הקוסמטיקאית אמינה ומוכרת, ומצב הקליניקה שלה יציב בשוק והיא לא איזו חאפרית, אפשרי לקחת סידרה של 8 טיפולים.
שיהיה בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
שי שחר22/06/2011אגב,האם זו את ששאלת קודם את השאלה לגבי טסט עם דרמו פלאש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשי
רונית22/06/2011כן אני שאלתי
אני מקוה שאני יוכל לעמוד בטיפול בטכנולוגיה הזו של אילוס
כי אם זה כואב יהיה לי בעיה להתחיל בכלל בטיפול
אני מאוד רגישה והעור שלי מאוד רגיש אז ככה שאני לא יודעת אם אעמוד בזה
אבל מחר שהיא תעשה לי טסט אז אדע יותר ואעדכן אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשי - תגובה
שי שחר23/06/2011לא כתבת בכלל באיזה איזור מדובר, אבל אני יודע שדרגה 1 באלוס אינה כואבת ויש גם קירור אז אין מה לדאוג,הענין יעבור בשלום.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזראיציק22/06/2011
אני בן 21 ,לפני כחמש שנים התחלתי להוריד שערות ברגליים ,לאחרונה פניתי לנאטורפיל באשדוד ושם נאמר לי שבמידה שאני יטופל אצלהם במכשיר שנקרא סופרנו שלוש פעמים , יהיה לי דילול של 60 אחוז לצמיתות האם זה הגיוני ? אני רוצה לציין שיש לי שיער צפוף ואני רוצה להשיג תוצאה של דילול
יש לי שאלה נוספת האם לאחר שלוש טיפולים אני יותר לא יצטרך לקצוץ את השיער כל חודשיים ? האם זה ישאר קבוע ויראה טבעי כמו מישהוא שבחיים לא הוריד שער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר22/06/2011שלום איציק
הנבואה כפי שאתה יודע, ניתנה לשוטים
המכשירים הכי טובים בשוק, עשויים להביא לדילול של 60-80 אחוז מהצמיחה
לדעתי ומנסיוני שלושה טיפולים ובייחוד לגבר, ממש אינם מספיקים לדילול משמעותי לטווח הרחוק.
מטפל איננו יכול לקבוע כמה טיפולים תצטרך עד שלא טיפל בך לפחות שלוש פעמים ובדק אם אכן יש תגובה טובה שלך למכשיר.
בין הטיפולים השיער צומח מאוד לאט ובאופן שאינו אחיד והאופציה שיש לך תהיה לגלח אותו לגמרי כדי שלא תיראה מגוחך במכנסיים קצרים.
לאחר שמסיימים סידרת טיפולים(לדעתי ברגליים צריך לפחות 7-8 טיפולים), מתחיל השיער לצמוח מדולל ובצורה אחידה.
לא ניתן לקבוע כמה זמן יחזיק הדילול ולכן ייתכן מאוד שתצטרך פה ושם לבצע טיפולים משמרים
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרונית22/06/2011
הייתי אצל קוסמטיקאית שעובדת עם מכשיר דרמו פלאש
היא עשתה לי טסט על עוצמה של 100
הרגשתי חום צריבה חזקה בעור
היא לא גילחה לי תשיער היא עשתה לי על השיער
שאלתי אותה אם צריך למרוח משהו להרגשת העור היא אמרה לי שלא צריך למרוח כלום
לאחר שיצאתי ממנה העור שלי צרב לי מאוד ונהיה לי אדמומיות בעור ושהסתכלתי על העור ראיתי כמו פעולה של גילוח שהמכשיר עשה
העור שלי מאוד רגיש
השאלה שלי האם המכשיר הזה טוב להסרת שיער.?
והאם באמת לא צריך לשים שום דבר על העור הצרוב והאדמומי לאחר הסרת שיער ?
אני מחפשת מכשיר שמתאים לעור שלי ולצבע השיער שלי שעורי הוא בהיר ושיער שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
שי שחר22/06/2011היי רונית
אני לא מכיר את העוצמות של מכשיר הדרמו פלאש אולם ברור לי שרצוי מאוד לגלח את האיזור המטופל לפני שמתחילים בטיפול וכמו כן, טסט אמור להיות ברמה נמוכה כיון שכמטפל,אם אינני מכיר את העור שלך,עלי להיזהר משנה זהירות.
דרגה 100 שציינת כאן נשמעת תמוהה,כדאי שתבדקי זאת שנית עם הקוסמטיקאית
אני חושש שהעור נצרב בגלל שלא גולח והאנרגיה התבייתה על השיער ושרפה אותו, זה עלול לקרות גם אם גילחו ולא מספיק.
מציע שתמרחי ביאפין או סילברול והכל יחזור לקדמותו.
הדרמו פלאש מתאים להסרת שיער ולפי תכונותיו, הוא גם נחשב בטוח למדי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה21/06/2011
שלום,
אני רוצה להסיר שיער מהרגלים. יש לי עור מאוד בהיר וצבע השיער נע בין ג'ינג'י לבלונדיני. איזה שיטה יכולה להתאים לי להסרת שיער.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי שחר21/06/2011היי אנה
נסי לפנות למכון שעובד בשיטת SHR, להתייעצות. לפי הפירסומים שלהם,הSHR עובד גם על כל מיני סוגי שיער בהיר.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פניםשרון21/06/2011
שלום
אני בת 30, גוון עורי כהה ויש לי פלומות שיער בהיר בפנים (באזור הפאות הלחיים, שפם)
הייתי שמחה לדעת האם אפשר להוריד את השיערות, והאם הורדה שכזו תהיה פרמננטית?
איזה דרך מומלצת (מחט חשמלית? אפילציה?)
האם יש סיכון של כוויות או עידוד צמיחה מוגברת, צמיחת שיער כהה במקום הבהיר?
כמה זמן/ כמה טיפולים דרושים (אני יודעת שזה משתנה מאדם לאדם, אבל בממוצע...)
כמו כן אני מנסה להכנס להריון, האם טיפולי הסרת שיער עשויים להוות בעייה בתקופה זו? ובתקופה של ההריון עצמו?
תודה ענקית
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים - תגובה
שי שחר21/06/2011היי הילה
אני לא אתעכב על השאלה הראשונה בשלב זה כיון שאם את מנסה להיכנס להריון וסביר להניח שעוברת טיפולים הורמונליים ,לא רצוי להתעסק בהסרת שיער לא בתקופה זו ולא בתקופת ההריון .כיון שהריון עם כל היופי שבו, גורם לחוסר איזון הרמונלי המשפיע תמיד לרעה על הצלחת טיפולים כאלו.
אפילציה היא הדרך האולטימטיבית לדעתי להסרת שיער בפנים
היות ובד"כ צריך לטפל בשיערה ספציפית מספר פעמים ,ולא תמיד אפשרי למגר הכל,אין אפשרות מראש לדעת כמה טיפולים תצטרכי עבור כל האיזור שציינת.
אני מאמין אפילטורית מקצועית ומנוסה תוכל לבצע את הטיפול מבלי שתהיינה תופעות לוואי,פרט לכאב שעליו ניתן להתגבר בעזרת משחת אילחוש שמורחים לפני הטיפול(שוב,זה לא להריון).
אם את מעונינת בעוד פירוט לגבי אפילציה את מוזמנת להפנות כאן שאלה ליפעת.
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה -
שרון22/06/2011האם יש משמעות בטיפול שכזה האם הוא מבוצע בחורף או בקיץ?
האם יש להזהר מחשיפה לשמש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. עוד שאלה קטנה - - תגובה
שי שחר22/06/2011הילה יקרה,
אני ממליץ לבצע את הטיפולים החל מחודשים אוקטובר-נובמבר.
בכל טיפול בפנים שעלול לגרום לטראומה לעור ,כגון, לייזר, שעווה, אפילציה, טיפול פנים,
וכמובן סתם שיזוף בים, עלולה להופיע פיגמנטציה בגלל חשיפה לשמש במהלך הטיפולים.
חשוב מאוד!!!
בקרב מטופלות/ים בעלי עור כהה או נוטה לכהה, להיזהר שבעתיים כיון שאצלם המלנין בגוף מגיב מאוד מאוד מהר לכל טראומה והנטייה אצלם לפיגמנטציה, גבוהה יותר מאשר אצל בהירי עור. ונכון, זה ההיפך ממה שחושבים.
בכל אופן, גם בחורף של ישראל שהוא מאוד קייצי, יש להימרח במקדם הגנה ביציאה בשמש ולהיזהר גם כן.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדיקל הילינג ספאמה21/06/2011
דעות, המלצות, ביקורות?
ממש כופים שם להגור עסקאות, המחירים הנמוכים מחשידים אבל הבנתי שזו רשת מוכרת ובטוחה. האם הסרת השיער שם באמת אפקטיבית? מישהו יודע משהו על ההתנהלות שם ? מבחינת תורים, יחס... שמעתי שלקבוע תור שם לוקח בערך שנה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדיקל הילינג ספא - תגובה
שי שחר21/06/2011היי נ.
אני רוצה להתייחס לדברים באופן מאוד כללי:
אם את או כל אחד מהגולשים הנכבדים ,הייתם במקום מסוים שגרם לכם להרגיש לא בנוח ,או יצא לאותו מקום מוניטין רע, פשוט תתקדמו הלאה כי כפי שרשמתי פה בפורום לפני כמה ימים, הדברים החשובים מאוד הינם:
-מי מטפל בך
-היחס שאת מקבלת
-טיפולים שמתבצעים בזמן שהם צריכים להתבצע(כיון שאם אינך מקבלת תור לתאריך שאת צריכה, האפקטיביות של הטיפול יורדת מאוד)
-חשוב לשוחח עם לקוחות שנמצאים במקום ולהתרשם
-לא להיכנע ללחץ של אנשי מכירות, זו לא חנות למוצרי חשמל, מדובר בגוף שלכם.
-בנוסף, לא לאלץ את היועצים לומר לכם בדיוק מה שאתם רוצים לשמוע,דהיינו,שכל השיער יחוסל לתמיד,שיספיקו 5 טיפולים ותהיו חלקים לנצח, שכדאי לקחת עוד איזורים לטיפול,אבל הם לא בדיוק מתאימים לטיפול(איזורים עם שיער הורמונלי), וכו' וכו'.
שיהיה בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו היה שם ויכול לתת המלצה?
שאלה22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין המכשירים ותוצאותיהםרונית21/06/2011
מה ההבדל בין מכשיר 4MPלטכנולוגית SHR?
מבחינת תוצאות הטיפול
ומבחינת כאבים
לאיזה אחוזי הצלחה אפשר להגיע בשני המכשירים?
אני בהירת עור ושיער שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין המכשירים ותוצאותיהם - תגובה
שי שחר21/06/2011שלום רונית
מבחינת תוצאות הטיפול כל המכשירים מבטיחים עד 60-80דילול לטווח ארוך
אחוזי ההצלחה משתנים ותלויים במאפיינים האישיים שלך:גיל,סוג שיער וכדומה ולכן עלייך לקבל ייעוץ והתאמה פנים אל פנים במכון שתבחרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)