מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מאזורים מסוימיםמישהי24/03/2011
שלום!
תחילה, אבהיר כי בעקבות לקיחת גלולות ראקוטן בשנות העשרה שלי (כיום אני בשנות ה-20 בחיי) נגרם לי שיעור יתר. אני אומנם לא נחשבת שעירה, אך צמחו לי שערות במקומות שבחיים לא היו לי. בכל מקרה,פנייתי אליכם נוגעת לשני עניינים:
1. קודם כל רציתי בבקשה לדעת האם שעווה תמיד מדללת שיער ולא מצמיחה יותר? אני שואלת זאת מכיוון שבעקבות הגלולות שמתי לב שצמחו לי שערות יחסית בהירות וקצרות באזור של החזה והישבן. אומנם הם לא בולטות, אך זה מאוד מפריע לי ואני חוששת שבאור יום ניתן לראות אותם.מעבר לכך,אני מאוד פאנטית בכל הנוגע להסרת שערות גוף. ברמת העיקרון, אני עוברת כרגע הסרת שיער באינפרא אדום מכל האזורים בגוף, אך בחזה ובישבן אני לא מסירה באינפרא (בעיקר מהסיבה שאני לא רוצה לגלח את האזורים הללו). לפיכך, ברצוני לדעת האם זה בטוח להסיר שיער מאזורים אילו בעזרת שעווה? האם היא אכן תדלל את שערות אילו ולא תגרום לצמיחה של שיער נוסף וכהה יותר?
2. לגבי שיער פנים-האם הסרת שיער בשעווה אכן תדלל לי את שיער הפנים (לחיים, מצח וכו')? אני מתלבטת אם בכלל להתחיל כי אילו שערות קטנות ויחסית בהירות, אך כשאני מסתכלת בקרוב במראה ניתן לראות אותם וזה מאוד מפריע לי...
בכלל-האם עדיף להסיר שיער פנים בשעווה או באפילציה?
אודה לכם מאוד על תשובתכם לשתי השאלות הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה מהלב
נועה26/03/2011הפלומה העדינה והבהירה שקיימת אינה גורעת מהחן והעדינות. קיים חשש שאם תורידי בשעווה זה כבר לא יהיה אותו שיער עדין ראשוני שהיה. אפשר אולי אם תנסי שטח קטן מאוד כדי לראות תוצאות כעבור זמן זה עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מאזורים מסוימים - תגובה
29/03/2011בפלומה כדאי לא לגעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער לא צומח ברגלייםלילי24/03/2011שלום!
עברתי 2 טיפולי SHR בבית השחי בלבד ושם עדיין צומח לי שיער.
כעת אני שמה לב שכשהורדתי שיער ברגליים (במכונה רגילה או בגילוח) השיער
ברגליים צומח באיטיות מוחלטת ועם קרחות נרחבות. האם יש קשר בין הורדת השיער
בבית השחי להאטת הצמיחה ברגליים? המצב מאוד מדאיג מכיוון שיש לי צמיחה
מהירה מאוד בדר"כ וכעת השיער כמעט ולא צומח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיער לא צומח ברגליים - תגובה
29/03/2011לא נראה שיש קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלישת שיעראלמונית23/03/2011שלום,
אני תולשת שיער מאיבר המין שלי כבר כמה שנים (הבנתי שזאת מחלה..?), אני מפחדת שזה מסוכן, האם זה כן? אשמח לדעת אם יש טיפול מתאים..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזו מחלה בשם טריכוטילומניה
מיה27/03/2011אין לזה שום קשר לפורום הסרת שיער אלא לפסיכיאטריה.
"טריכוטילומניה הינה מחלה נפשית השייכת לקטגוריית ההפרעות הקשורות לשליטה בדחפים בלתי נשלטים. הדחף הבלתי נשלט, במקרה של טריכוטילומניה, הוא תלישת שיער והוא פוגע, על פי ההערכות, בכ-5% מהאוכלוסייה. בעקבות תלישת שיער זו נוצרים אזורים חסרי שיער, בעיקר בקרקפת אך לא רק. פרט לשערות הראש, טריכוטילומניה מאופיינת גם בתלישת שיער מהגבות, הזקן, החזה, שערות ערווה ואף שיער מהריסים".
תעברי לפורום הזה:
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_פסיכיאטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער וקלואידיםalice23/03/2011שלום,
האם ניתן לעשות הסרת שיער לצמיתות באמצעות לייזר, קרני אינפרה, או רדיו לאנשים בעלי נטייה להתפתחות קלואידים?
מהי השיטה ה"בטוחה" לבצע הסרת שיער עם סיכון נמוך להתפתחות הקלואידים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער וקלואידים - תגובה
29/03/2011שלום אליס,
למי שיש נטייה כזאת, בד"כ לא מומלץ לבצע טיפולי לייזר/IPL.
גם על פי הוראות היצרנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך טיפול הסרת שיערהילה22/03/2011שלום לכם,
אני עוברת טיפולי הסרת שיער במכשיר SHR (קרן אור) באזורים רגליים ובית שיחי, אני נמצאת בטיפול 7 ועדיין אין שינוי כמעט בכלל בבית שיחי ויש שינוי קל ברגליים.
השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך עם הטיפול במכשיר זה או האם כדאי לעבור למכשיר לייזר? ועוד שאלה קטנה אני צריכה עוד שבוע להכנס לטיפול 7 האם כדאי לבצע את הטיפול בזמן מחזור באזור בית השיחי ורגליים (רק שוקיים) או שכאי לדחות את הטיפול?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבהמשך טיפול הסרת שיער - תגובה
29/03/2011שלום לך, אם ניתן, הייתי מציעה לעבור ללייזר.
יש בנות שיותר רגישות לכאב בזמן מחזור,לכן לשיקולך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSHR קרן אור עובדת נהדר, מצויין!!!
הילה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר גודל של מחיר ב4PM לשוקאביטל22/03/2011שלום רב. אשמח לדעת מה סדר הגודל שאמור לעלות הסרת שיער בשיטת 4PM ברגליים- עד הברך.
כמו כן- האם רגישות וגירוד אחרי הורדת שיער בשיטה זו זה דבר נפוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמחירים
רונית29/03/2011המחירון המומלץ ל-10 טיפולים לרגליים מלאות הינו בסביבות 5000 ש"ח , הטיפול באמצעות טכנולוגיית 4MP הינו בין הטובים בעולם הן מבחינת תוצאות הן מבחינת אחוזי ההצלחה והדילול , אינו כואב אין צורך בשימוש בג'ל הידית היא קפואה מה שגורם לטיפול להיות לא מורגש כלל בקיצור מומלץ בחום. לגבי תופעת הגירוד אין לזה קשר לסוג הטכנולוגיה אלא לרגישות של העור שלך לגילוח, תופעה זו דיי שכיחה בפעמים הראשותו שמגלחים (בין אם עושים טיפול ובין אם לאו) אולם מאחר ומדובר בהסרת שיער לצמיתות לאחר שניים שלושה טיפולים לא יגרד לך כתוצאה מהגילוח היות והשיער הנותר הוא דק עדין ואינו מגרה את העור. רצוי ואני ממליצה לשתות הרבה מים שלושה ימים לפני כל טיפול ע"מ למיים את העור וכן להקפיד כל הזמן למרוח קרם לחות עם העור וכך תמנעי פציעה של העור בעקבות גילוח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על היעוץ!
אביטל29/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר להסרת שיער ME מישהו שמע?אלה21/03/2011שלום, ראיתי פרסומת על מכשיר חדש ME להסרת שיער בבית לצמיתות!!! האם מישהו מכיר, באמת יעיל או עוד חרתא ברתא שלא שווה 100 ש"ח? אשמח לתגובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לצמיתות
תמר22/03/2011את יכולה לראות שירשור מתחת על מכשיר ה-me.
לא הייתי קוראת לזה חרטה ברטה בכל זאת חברת סינרון זו חברה מאוד אמינה וותיקה בתחום הזה והמיכשור שלה נמצא בכל המכונים הגדולים של הסרת שיער לצמיתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהכתפייםיובל21/03/2011אני מעוניין להוריד שיער מהכתפיים,אין הרבה אבל בכל זאת
אני לא רוצה לעשות לייזר
אם אני אוריד עם שעווה איך השיער יגדל?יהיה יותר ממה שהיה?במשך הזמן יגדל פחות שיער?
אם יש דרך יותר טובה ולא לייזר אשמח לשמוע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהורדת שיער בשעווה בכתפיים
מיק מיק22/03/2011הי.
בתור אחד שמוריד בשעווה שיער גם בכתפיים, עורף וגם קצת בגב,
אומר לך שעם הזמן השיער מתדלל והשערות נעשות דקות יותר.
רק!! בשום פנים ואופן, על תספר אותם עם מכונה או סכין גילוח!!!
ברגע שאתה עושה את זה, אתה מחזק את שורש השערה ואז יקח לך יותר זמן להיפטר מהשיער הלא רצוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
יובל23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודיםחיפאי21/03/2011החלטתי לעשות הורדת שיער בלייזר בחזה.
לאחר הטיפול הראשון-עבר חודש מאז-יש לי גירודים חזקים באיזור הפטמה הימנית וזה קורה רק בשעות הערב על בסיס יומי.
האם יש קשר להורדת שיער?
צריך לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגירודים - תגובה
29/03/2011שלום לך, קשה לומר מבלי לבדוק. את הלייזר עשית גם ליד הפיטמה השמאלית מן הסתם וגם בשאר החזה.
כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לילדה בת 9 במכשיר 4MPאפרת21/03/2011יש לי ילדה בת 9. ההריון היה ב- IVF וקיבלתי בו סטרואידים (אינני יודעת אם משפיע גם הילוד).
הילדה נולדה עם המנגיומה בצוואר וקיבלה במשך השנה הראשונה לחייה כמויות גדולות מאוד של סטרואידים. בשנים שלאחר מכן קיבלה כמויות גדולות של סטירואידים לטיפול בברונכיט.
מכל התרופות שקיבלה לא נשר לה השיער שנושר בד"כ לתינוקות וכמובן שסטירואידים מוסיפים שיעור.
הילדה סובלת משיער יתר בכתפיים, גב, רגליים, וידיים.
אמנם ראיתי כי אינכם ממליצים על טיפולים במיכשור לשיעור יתר בגיל זה, אך הילדה מתלוננת שמציק לה מאוד השיער, היא מתעסקת הרבה בנושא(היא בחוג ריקוד וצריך ללבוש שם בגדי גוף קצרים).
ויש לה רגישות יתר לכאב ולכן בעיה לעשות הסרת שיער רחבה כל כך בשעווה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לילדה בת 9 במכשיר 4MP - תגובה
29/03/2011שלום אפרת,
האם התייעצת עם אנדוקרינולוג ילדים?כדאי.
האם השיער פלומתי? באיזה צבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהme my elosנועה21/03/2011שלום, שמי נופר אני בת 16 וחצי ואני מעוניינת לעבור טיפולי לייזר בכל איזורי הגוף.
ראיתי לאחרונה שנמכר ברשתות הסופר-פארם מכשיר חדש להסרת שיער me my elos.
המכשיר ניתן לשימוש ביתי ועצמאי, שעובד על שיטת ה-IPL ו-RF (גלי רדיו).
שאלתי האם יש סכנה בכך שאני אעשה זאת לעצמי ללא ידע מקצועי? האם לדעתך המכשיר
יעיל וייתן תוצאות מספקות?
נאמר לי בנוסף שהטווח בין ארבעת הטיפולים הראשונים הוא שבועיים בלבד! האם זה הגיוני?
הרי שבמכוני הלייזר יש לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול על מנת שתהיה צמיחה מלאה.
אודה על תשובתך
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער לצמיתות בבית
תמר21/03/2011המכשיר שאת מדברת עליו של חברת סינרון שאגב גם במכונים הגדולים יש את המיכשור שלה והיא מאוד וותיקה ואמינה בתחום הזה. את יכולה להכנס לאתר שלהם ולקרוא יותר על הטכנולוגיה והשימוש.
לגבי היתרונות לדעתי גם כספית זה יוצא הרבה יותר זול ודבר שני את לא מחוייבת למס' טיפולים או משהו זה מאוד נוח לעשות לבד בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי מכשירי ליזרלי20/03/2011שלום,
רציתי לשאול האם אני יכולה לסמוך על רשתות גדולות הקימות בארץ כמו פרופורציה, אמריקן ליזר ונטורלפייל בנוגע לחיטוי המכשירים של הורדת השיער. אני עכשיו עוברת במספר מכונים ושואלת לגבי נושא הסטריליזציה וכולם מבטיחים לי שמתקיים חיטוי. האם יש רשתות שמקפידות יותר על העיניין? על מה צריך להקפיד? איך ניתן לחטא?
אודה לתשובותיכם,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיטוי מכשירי ליזר - תגובה
29/03/2011שלום לי,
חובה לבצע חיטוי של המכשיר לפני ואחרי כל מטופל.
משתמשים במטליות היגייניות ובאלכוהול 70%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מוגברת לאחר Iplמירי20/03/2011כבר הרבה זמן שאני עושה בפנים טיפולי הסרת שיער ipl..
בחודשיים האחרונים קרה שלא הלכתי, ושמתי לב שהצמיחה נהייתה מוגברת, ואם לפני כן לא הייתי נוגעת בפנים במשך שבועות(כמעט עד הטיפול שהיה כל חודש וקצת, וגם לא היה הרבה מה להתעסק),
אני נאלצת להתעסק בפנים כל יומיים שלושה. כמו כן אני מרגישה שהוא נהיה קצת נוקשה ולא פלומתי כמו שהוא היה לפני כן.
ממה זה יכול לנבוע? האם אני צריכה לעשות בדיקה הורמונלית? אציין שאני לא לוקחת גלולות, והמחזור שלי בעיקרון לא סדיר, אני מקבלת בערך שבוע לפני מהתאריך האחרון שקיבלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחשוב שתדעי
נועה26/03/2011יתכן ויש לך בעיית הורמונים ונקראת pco ותצטרכי לקחת גלולות להסדרת המחזור ושיפור המראה (שיעור יתר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחה מוגברת לאחר Ipl - תגובה
29/03/2011שלום מירי,
תתיעצי עם המטפלת שלך,ובקשי את חו"ד שלה.
במקביל ניתן לבקש ולבצע פרופיל הורמונים גבריים,ביום ה- 2-3 למחזור.
יש מקרים של התעוררות וצמיחה עודפת או שינוי אופי השיער באזורים הורמונליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באינפרא אדום...ליבנת20/03/2011רציתי לברר על מקומות אשר מסירים שיער באינפרא אדום [ללא כאב] באיזור הצפון..
איזור טבעון,עפולה,רמת ישי,נשר
מחפשת בנרות
אשמח אם תעזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני עושה טיפולים בלייזר...
חן :)28/03/2011במרפאות אלישע אסתטיקה בעפולה... אהבתי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער פניםאלה20/03/2011שלום, אני בת 53, מזה כשנתיים מקבלת גלולות (אנלג'יק). מזה מספר שנים סובלת משיעור יתר בפנים - צמיחה מהירה של שיער בהיר, נוקשה וחזק, הצומח במיוחד מעל השפה ובסנטר. אני מבקשת שאול שתי שאלות:
האם הסרת השיער בפנציטה מאיצה את גדילת השיער?
מהי הדרך המתאימה ביותר להסרת השיער?
תודה, אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער פנים - תגובה
29/03/2011שלום אלה,
הדרך המתאימה ביותר לטווח הארוך היא אפילציה,מחט חשמלית.
מריטה אינה מגבירה את השיעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)